Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Crvena Tifoza

#7251 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Crvena Tifoza »

burek_in_space wrote:
Crvena Tifoza wrote:
Otkud Begoviću 3 izostanka? Propustio Slovačku i Meksiko. To su dva (2) - slovima i brojem. :roll:
Katar.
Borio se za mjesto prvog golmana, kroz chitavu sezonu. :lol:

I na kraju se izborio, dok nam razni dijamanti i zmajevi trčkaraju oko stadiona nebil' se možda zagrijali za iduću utakmicu ili čak za Rumune. ;)
burek_in_space

#7252 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by burek_in_space »

Crvena Tifoza wrote:
I na kraju se izborio, dok nam razni dijamanti i zmajevi trčkaraju oko stadiona nebil' se možda zagrijali za iduću utakmicu ili čak za Rumune. ;)
A jebi ga, bar im nije mrsko doci na okupljanje. :wink:
Crvena Tifoza

#7253 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Crvena Tifoza »

burek_in_space wrote:
Crvena Tifoza wrote:
A jebi ga, bar im nije mrsko doci na okupljanje. :wink:

Opet kako kome. Ne zablista dijamant u Atlanti protiv Meksika jer se borio za prvu postavu. ;)
burek_in_space

#7254 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by burek_in_space »

Crvena Tifoza wrote:
Opet kako kome. Ne zablista dijamant u Atlanti protiv Meksika jer se borio za prvu postavu. ;)
Pustio ga capo di tutti capi - Pape.
Begovica nije. :wink:
mikogoago

#7255 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mikogoago »

Meni se cini da neki ovdje citaju ,ali ne procitaju ono sto je napisano.Pa fino je Susic iu intervju rekao da je svjestan da ni Ibricic ne zasluzuje poziv zbog svog postupka ,ali ga je pozvao jer mu moze zatrebati.Znaci klupa mu negine,a ne znaci da ce i igrati.Pape zna kako zeli igrati protiv rumuna i vjerojatno je zbog toga procjenio da mu Ibricic treba.Vjerojatno sljeduje i razgovor izmedju njih dvojice oko ovoga svega.Nismo toliko bogati igracima da si priustimo luksuz da ga ne pozovemo.Volili mi njega ili ne.Dok je po mom skromnom misljenju medju golmanima druga situacija.Ima ko da brani ,i razlika je u par deka medju njima.Ocito je da kanadjanin ne uljeva povjerenje saigracima.Brate osjeti se da je strano tijelo.Vjerojatno je to svojim ponasanjem i doveo do toga.Barem meni se tako cini.Kako god Susiceva je zadnja i ja mu vjerujem i siguran sam da ce uraditi najbolje sto moze svoj dio posla,ostatak je na igracima.
Crvena Tifoza

#7256 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Crvena Tifoza »

burek_in_space wrote:
Crvena Tifoza wrote:
Pustio ga capo di tutti capi - Pape.
Begovica nije. :wink:
Onda se zapitaš šta je bilo na poluvremenu protiv Albanije. ;)

Ali eto dobro je da "smo" stavili interes reprezentacije ispred svega pa smo se pojačali srceTOM i driblerom beledijaspora. ;)
Crvena Tifoza

#7257 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Crvena Tifoza »

mikogoago wrote:Meni se cini da neki ovdje citaju ,ali ne procitaju ono sto je napisano.Pa fino je Susic iu intervju rekao da je svjestan da ni Ibricic ne zasluzuje poziv zbog svog postupka ,ali ga je pozvao jer mu moze zatrebati.Znaci klupa mu negine,a ne znaci da ce i igrati.Pape zna kako zeli igrati protiv rumuna i vjerojatno je zbog toga procjenio da mu Ibricic treba.Vjerojatno sljeduje i razgovor izmedju njih dvojice oko ovoga svega.Nismo toliko bogati igracima da si priustimo luksuz da ga ne pozovemo.Volili mi njega ili ne.Dok je po mom skromnom misljenju medju golmanima druga situacija.Ima ko da brani ,i razlika je u par deka medju njima.Ocito je da kanadjanin ne uljeva povjerenje saigracima.Brate osjeti se da je strano tijelo.Vjerojatno je to svojim ponasanjem i doveo do toga.Barem meni se tako cini.Kako god Susiceva je zadnja i ja mu vjerujem i siguran sam da ce uraditi najbolje sto moze svoj dio posla,ostatak je na igracima.

Nek su nam Bajano, Hrgović i ostali puleni zavidnih sposobnosti bili "domaća" tijela. ;)
mikogoago

#7258 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mikogoago »

barem su toliko postovali reprezentaciju za koju igraju pa su se i odazivali na poziv selektora,ovdje mislim posebno na hajducko srce Hrgovica i koji je igrao za repku kada mnogi su okretali glavu od nje.
Crvena Tifoza

#7259 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Crvena Tifoza »

mikogoago wrote:barem su toliko postovali reprezentaciju za koju igraju pa su se i odazivali na poziv selektora,ovdje mislim posebno na hajducko srce Hrgovica i koji je igrao za repku kada mnogi su okretali glavu od nje.

Bojkot reprezentacije u to vrijeme nije značilo "okreranje" glave od reprezentacije. Ja mislim da i dan danas Bajano visi na nekom website-u kada igra reprezentacija i grize nokte od nervoze. :P
Mustang1

#7260 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Mustang1 »

Pa zar jos niste zavrsili oko te rasprave ... :D Necu vise pisati ovdje dok ne zavrsi barem ova utakmica u Zenici ..Ako pobjedimo u toj utakmici necu ga velicati jer nam to nista ne znaci.. :D ali ako izgubimo :evil:
burek_in_space

#7261 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by burek_in_space »

Crvena Tifoza wrote:

Ali eto dobro je da "smo" stavili interes reprezentacije ispred svega pa smo se pojačali srceTOM i driblerom beledijaspora. ;)
Ne znam, shta je bilo?! :zzzz:

Ne navijash ti za reprezentaciju, nego za Asmira. :wink:
burek_in_space

#7262 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by burek_in_space »

Bubalo1 wrote:Pa zar jos niste zavrsili oko te rasprave ... :D Necu vise pisati ovdje dok ne zavrsi barem ova utakmica u Zenici ..Ako pobjedimo u toj utakmici necu ga velicati jer nam to nista ne znaci.. :D ali ako izgubimo :evil:
Ni tada necesh nishta pisati. :evil:
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#7263 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by 1946 »

burek_in_space wrote:Ni tada necesh nishta pisati. :evil:
:lol:
Crvena Tifoza

#7264 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Crvena Tifoza »

burek_in_space wrote:
Crvena Tifoza wrote:

Naravno da navijam za reprezentaciju. ;)

Samo želim da vidim kvalitet. :)
romanovero

#7265 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by romanovero »

izdrzi Pape :bih:
Mustang1

#7266 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Mustang1 »

burek_in_space wrote:
Bubalo1 wrote:Pa zar jos niste zavrsili oko te rasprave ... :D Necu vise pisati ovdje dok ne zavrsi barem ova utakmica u Zenici ..Ako pobjedimo u toj utakmici necu ga velicati jer nam to nista ne znaci.. :D ali ako izgubimo :evil:
Ni tada necesh nishta pisati. :evil:
8-) Necu...Samo cu sebe citirati iz par prethodnih postova :evil:
Edin H.

#7267 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

Crvena Tifoza wrote:
burek_in_space wrote:
Crvena Tifoza wrote:
Otkud Begoviću 3 izostanka? Propustio Slovačku i Meksiko. To su dva (2) - slovima i brojem. :roll:
Katar.
Borio se za mjesto prvog golmana, kroz chitavu sezonu. :lol:

Izgleda da Pape nije shvatio kada se kaze nacionalna selekcija ili selekcija najboljih da se misli na najbolje igrace, a ne na poslusnike :oops:

mikogoago cuj Asmir i Keno u pet deka :shock: , ti me vise iznenadjujes svojim izjavama nego pape :oops: :D
Edin H.

#7268 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

Crvena Tifoza wrote:
burek_in_space wrote:
Crvena Tifoza wrote:

Ovo me sve podsjeca na situaciju sa Sliskovicem i besmislenim izostavljanem Rahimica kada je ovaj bio na vrhuncu karijere.
Ja hocu prije svega da vidim dominaciju :oops:, ali i pobjede :D

Kao sto jednom drevni mudrac rece - u timu je bolje imati kvalitetne igrace umjesto talaski :oops:
Dead Man Walking

#7269 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Dead Man Walking »

mikogoago wrote:Pa fino je Susic iu intervju rekao da je svjestan da ni Ibricic ne zasluzuje poziv zbog svog postupka ,ali ga je pozvao jer mu moze zatrebati.
Znaci, moze zatrebati Senijad pored Misimovica, Pjanica, Stilica, Medunjanina, a ne moze zatrebati Nadarevic pored Mravca i Pandze, ili Begovic pored Hasagica koji je uvijek na ivici povrede i neiskusnog Sehe. Zanimljiva konstatacija. :-)

mikogoago wrote: Znaci klupa mu negine,a ne znaci da ce i igrati.Pape zna kako zeli igrati protiv rumuna i vjerojatno je zbog toga procjenio da mu Ibricic treba.Vjerojatno sljeduje i razgovor izmedju njih dvojice oko ovoga svega.Nismo toliko bogati igracima da si priustimo luksuz da ga ne pozovemo.Volili mi njega ili ne.
Dok smo na stoperima bas ono rudnik, pa mozemo skartirati Nadara, do sad najstandardnijeg uz Spahu. A tek sto golmana imamo na izvoz pa mzoemo priustiti da prekrizimo jedinog koji je standardan u ligama petice dok ostali ne mogu ni prismrditi ni jednoj ozbiljnijoj ekipi u Evropi.
mikogoago wrote:Ocito je da kanadjanin ne uljeva povjerenje saigracima.Brate osjeti se da je strano tijelo.
Za ovo se recimo slazem, nije se uklopio u planove kapitena, a pretpostavljam da mu bas nije sjelo ni to da ga handri par povlastenih. :wink:
mikogoago wrote:barem su toliko postovali reprezentaciju za koju igraju pa su se i odazivali na poziv selektora,ovdje mislim posebno na hajducko srce Hrgovica i koji je igrao za repku kada mnogi su okretali glavu od nje.
A tek sto je drugo 'ajducko srce, poznatije kao plavusan, primjer postivanja reprezentacije, mnogi da mu pozavide. :-)

Da nisi i ti, malo, kontradiktoran? :run:
burek_in_space

#7270 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by burek_in_space »

Crvena Tifoza wrote:

Neko te vuche za nos tri puta, i ti bi ga zvao/la taman da je Lav Jashin Dino Zoff i Casillas u jednom?! :roll:
Pape ne bi, i sa te strane mu svaka chast.
Bubalo1 wrote: 8-) Necu...Samo cu sebe citirati iz par prethodnih postova :evil:
Ako mogu da te zamolim, citiraj onaj u kojem sam opisao shta je sve novo Pape donio u reprezentaciju, pa se zapitaj(te) shta ste pisali za vrijeme Cirinog mandata i koje ste zamjerke imali. :wink:
Edin H. wrote:
Ovo me sve podsjeca na situaciju sa Sliskovicem i besmislenim izostavljanem Rahimica kada je ovaj bio na vrhuncu karijere.
Ja hocu prije svega da vidim dominaciju :oops:, ali i pobjede :D

Kao sto jednom drevni mudrac rece - u timu je bolje imati kvalitetne igrace umjesto talaski :oops:
Zhelish mozhda reci da Pape od Asmira trazhi pare, kao shto je svojevremeno trazheno od Rahimica, dok je Slishkovic bio selektor?!
Mustang1

#7271 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Mustang1 »

Sta je donio ? Jedino pozitivno mu je sto je ozbiljniji i nema cirkusa na pripremama (odnosno nije bilo u pocetku) Ali cini mi se prosli put opet da je bio cirkus na pripremama ..Sta je jos donio ?
burek_in_space

#7272 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by burek_in_space »

Imash na ovoj temi, odradi zadacu ako hocesh ozbiljno da prichamo. Necu ponavljati svakome posebno.
Edin H.

#7273 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

U pravu si burek, ali nisam na to mislio.

Jednostavno sam smatrao da je tada Rahimic morao biti u timu, kao i sada Asmir, jednostavno zbog kvalitete i forme u odredjenom momentu.
Bez ikakvih emocija.
burek_in_space

#7274 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by burek_in_space »

Edin H. wrote:U pravu si burek, ali nisam na to mislio.

Jednostavno sam smatrao da je tada Rahimic morao biti u timu, kao i sada Asmir, jednostavno zbog kvalitete i forme u odredjenom momentu.
Bez ikakvih emocija.
I ja sam tada mislio i sada mislim da je trebao biti u timu, ali se nismo mi pitali nego Slishkovic, koji je interes reprezentacije podredio za tih *ebenih 5 ili 10 hiljada maraka.
Sad kad imamo opet situaciju da neko zheli interes reprezentacije podrediti svom lichnom (hint: Begovic) dobar dio vas ga brani.

Shta ovdje ne shtima?! :-)
Uglednik

#7275 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Uglednik »

Bubalo1 wrote:Sta je donio ? Jedino pozitivno mu je sto je ozbiljniji i nema cirkusa na pripremama (odnosno nije bilo u pocetku) Ali cini mi se prosli put opet da je bio cirkus na pripremama ..Sta je jos donio ?
Da se izrazim vugdalicevski...donio je...

nista.
Locked