Evo ti mapa Bosnerida1976 wrote:Mene zanimaju nove navteq mape bosne i radi drugih nekih stvari, zato mi treba ova cakijeva mapa..nadam se da je caki procitao moj prijasnji post
iPhone
http://limelinx.com/p4er
Moderator: Benq
Evo ti mapa Bosnerida1976 wrote:Mene zanimaju nove navteq mape bosne i radi drugih nekih stvari, zato mi treba ova cakijeva mapa..nadam se da je caki procitao moj prijasnji post
iPhone
moze li na rapidshare upload?Duge wrote:Evo ti mapa Bosnerida1976 wrote:Mene zanimaju nove navteq mape bosne i radi drugih nekih stvari, zato mi treba ova cakijeva mapa..nadam se da je caki procitao moj prijasnji post
iPhone
http://limelinx.com/p4er
Pa registrujel mene iko hebemu misha i navigacije i karte, što sam to izignorisan?Gorštak wrote:Za čitanje knjiga dosad sam koristio kombinaciju Calibre na laptopu i Stanze na telefonu.
Nakon što sam prešao sa 3.1.3 na 4.2.1 (iPhone 3g koristim), iz nekog meni neshvatljivog razloga Stanza mi se ruši kad god je pokušam pokrenuti.
Deinstalirao, instalirao sa app store, ništa, sve isto.
Ima li mi neko preporučiti neki dobar reader, a da se mogu preko wifi i calibre ubacivati knjige u njega?
Ma to je zato sto niko ne cita knjige..Gorštak wrote:Pa registrujel mene iko hebemu misha i navigacije i karte, što sam to izignorisan?Gorštak wrote:Za čitanje knjiga dosad sam koristio kombinaciju Calibre na laptopu i Stanze na telefonu.
Nakon što sam prešao sa 3.1.3 na 4.2.1 (iPhone 3g koristim), iz nekog meni neshvatljivog razloga Stanza mi se ruši kad god je pokušam pokrenuti.
Ima li mi neko preporučiti neki dobar reader, a da se mogu preko wifi i calibre ubacivati knjige u njega?
vivax wrote:Ma to je zato sto niko ne cita knjige..Gorštak wrote:Pa registrujel mene iko hebemu misha i navigacije i karte, što sam to izignorisan?Gorštak wrote:Za čitanje knjiga dosad sam koristio kombinaciju Calibre na laptopu i Stanze na telefonu.
Hoce, ali nece dobiti sve funkcije tog iOS 6agent_zero wrote:Hoće li se 3gs moći apgrejdovati na ios6?
Ili je 5.1 zadnja verzija za taj model?
Svaka tebi čast pa možeš čitati knjige na iPhoneu! Ja jedva novine pročitam.Gorštak wrote:Pa registrujel mene iko hebemu misha i navigacije i karte, što sam to izignorisan?Gorštak wrote:Za čitanje knjiga dosad sam koristio kombinaciju Calibre na laptopu i Stanze na telefonu.
Zna li se kakva fluidnost sučelja se može očekivati? Kako uopšte radi ios5.1 na 3gs-u?iSwagga wrote:Hoce, ali nece dobiti sve funkcije tog iOS 6agent_zero wrote:Hoće li se 3gs moći apgrejdovati na ios6?
Ili je 5.1 zadnja verzija za taj model?
Jel mora biti "Jailbreak-ovan" da instaliram Cydii, ili ima neki nacin bez Jailbreaka?Chuckie wrote:Caller id fix na Cydii.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moguce je otkljucati preko provajdera. Na koji je provajder/operater zakljucan?emrah_sa wrote:pozz.. gdje mogu otkljucatii iPhone 4s 5.1.1.. ne zelim nikakve xSim, gevey kartice i sl.. vec sam bio na 2-3 mjesta, reklii su mi da jos uvijek nije moguce otkljucavanje.. pa da vidim da se sta nije promijenilo u medjuvremenu ?
Ako ne želiš nikakve Xsim kartice, nosaj iPod touch ili plati 150EUR za factory unlock.emrah_sa wrote:pozz.. gdje mogu otkljucatii iPhone 4s 5.1.1.. ne zelim nikakve xSim, gevey kartice i sl.. vec sam bio na 2-3 mjesta, reklii su mi da jos uvijek nije moguce otkljucavanje.. pa da vidim da se sta nije promijenilo u medjuvremenu ?