"Majstori" parkiranja

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Locked
Reneee

#7251 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Reneee »

Number of fucks was given: 0

:D
relax11

#7252 Re: "Majstori" parkiranja

Post by relax11 »

O'zone wrote:Dobro jutro :mrgreen: jutros malo prošetah i nećete vjerovati parking papci su ranoranioci :mrgreen:

Image

Image

Image

Par metara dalje prazan parking

Image

I za kraj moj favorit

Image

eEE valja platiti parking :-)

:zzzz:
frenkoza

#7253 Re: "Majstori" parkiranja

Post by frenkoza »

goran16v wrote:Danas situacija od kakvih covjek u ovom gradu po*izdi!
Dolazim do roditelja, gdje je inace guzva za parking, i vidim komsija utovara kofere u autu. Ajd super ne zurim pa cu da sacekam dok se on ne zapakuje. Izmaknem se da covjek moze da se isparkira i ja da uletim. Poslije jedno 5 - 6 min cekanja eto jako lijepe cure u met. crvenom Cliu III i zaustavi se izmedju komsijnog auta i mene i malo-malo gleda prema komsiji, a kao mene ne vidi. Skontam da se namecila na to parking mjesto pa se malo pravi luda. Cisto prevencije radi otvorim prozor i vrlo ljubazno kazem da ako ceka mjesto da ga ja vec cekam. Ona mrtva-hladna "ja sam pitala gospodina i on mi je rekao da se mogu parkirati umjesto njega". Ja joj lijepo odgovaram da ovo nije komsijin parking i da on ne moze da odredjuje ko ce da se parkira kad on ode i da ja cekam vec 10-ak min, a ona meni kako ona zuri na posao (i pokazuje na Twist Tower) i da me uopste nije vidjela i da ja mozda nesto drugo cekam (zuti kangoo na sred malog parkinga - jako neprimjetan :-) ). Osim sto ne cekam nista drugo nego p. mjesto mene sve to ne interesuje, svako negdje zuri, a na kraju krajeva prakticno tu stanujem kad vec mjeroi ko ima veca prava, kad ona opet meni gospodin rekao itd i tako 3 x i ja 3 x odgovaram da to sto ona zuri na posao nije moj problem i da gospodin nema sta da kaze. Kad je vidjela da ljepota i sarm ne pomazu, da joj fol nije prosao, progovori iz nje papanka i seljancura sa dna kace "sto si tako odvratan, jebi se" ovo - ono, na sta sam i ja promjenio ton, rekao da od*ebe glupaca i da pomakne auto sto je bez rijeci uradila kad je skontala da se namjerila na pogresnog.
Kasnije vrtim film i skontam da ona nije mogla pitati komsiju jer lik cijelo vrijeme bio glavom u gepeku, da je to bilo hvatanje na trehu ako prodje prodje i da je ona klasicni primjer primitivizma, sva napucana, noviji auto, raybanke, satro urbana, sve neka gospoda, qurcev dzet-set, ispred Twist Towera prazni parkinzi koji se placaju, a ona se *ebe i svadja ko najveca seljancura za dzabni parking!
tako je mene nedavno na kovacima...ima ona trafika i cesto parkiram gore auto i sletim do carsije.. i sad 4 auta parkirana.. i dolazi treba neka sa CC passatom i parkira svoje auto pored.. ali ostavlja metar ipo izmedju svog i 4tog auta... i da se fino parkira mogao bi i ja stati.. inace osta ja na prolazu i kad ona ode ja ostajem sam na sred ulice bukvalno.. molim je fino da preparkira samo za metar blize da ne budem izbacen previse.. nece.. kaze tek sam kupila ovo auto ne znam... haj reko uzbi benzina i zapali ga koji ce ti djavo.. . ne znas voziti..tak smo se svadjali jedno 10 min.. ja poludio sve joj od do.. te se ona povuce jer je vidila da sam planuo.... reko namjerno ce ti neko izgrebati kako se vako seljacki parkirala.. onda se prepala da joj ja nebi to uradio. pa je 10 min tu hodala oko auta lafo ceka nekog da ja nebi izletio i izgrebao joj.. i onda mi prilazi haj eto pomacu .. haj reko odjebi u skokovima.. izadje neki momak i parkiram se i odem ... kakvih samo papaka ima u ovom gradu to je nevjernovatno
semirsar

#7254 Re: "Majstori" parkiranja

Post by semirsar »

frenkoza wrote:
goran16v wrote:Danas situacija od kakvih covjek u ovom gradu po*izdi!
Dolazim do roditelja, gdje je inace guzva za parking, i vidim komsija utovara kofere u autu. Ajd super ne zurim pa cu da sacekam dok se on ne zapakuje. Izmaknem se da covjek moze da se isparkira i ja da uletim. Poslije jedno 5 - 6 min cekanja eto jako lijepe cure u met. crvenom Cliu III i zaustavi se izmedju komsijnog auta i mene i malo-malo gleda prema komsiji, a kao mene ne vidi. Skontam da se namecila na to parking mjesto pa se malo pravi luda. Cisto prevencije radi otvorim prozor i vrlo ljubazno kazem da ako ceka mjesto da ga ja vec cekam. Ona mrtva-hladna "ja sam pitala gospodina i on mi je rekao da se mogu parkirati umjesto njega". Ja joj lijepo odgovaram da ovo nije komsijin parking i da on ne moze da odredjuje ko ce da se parkira kad on ode i da ja cekam vec 10-ak min, a ona meni kako ona zuri na posao (i pokazuje na Twist Tower) i da me uopste nije vidjela i da ja mozda nesto drugo cekam (zuti kangoo na sred malog parkinga - jako neprimjetan :-) ). Osim sto ne cekam nista drugo nego p. mjesto mene sve to ne interesuje, svako negdje zuri, a na kraju krajeva prakticno tu stanujem kad vec mjeroi ko ima veca prava, kad ona opet meni gospodin rekao itd i tako 3 x i ja 3 x odgovaram da to sto ona zuri na posao nije moj problem i da gospodin nema sta da kaze. Kad je vidjela da ljepota i sarm ne pomazu, da joj fol nije prosao, progovori iz nje papanka i seljancura sa dna kace "sto si tako odvratan, jebi se" ovo - ono, na sta sam i ja promjenio ton, rekao da od*ebe glupaca i da pomakne auto sto je bez rijeci uradila kad je skontala da se namjerila na pogresnog.
Kasnije vrtim film i skontam da ona nije mogla pitati komsiju jer lik cijelo vrijeme bio glavom u gepeku, da je to bilo hvatanje na trehu ako prodje prodje i da je ona klasicni primjer primitivizma, sva napucana, noviji auto, raybanke, satro urbana, sve neka gospoda, qurcev dzet-set, ispred Twist Towera prazni parkinzi koji se placaju, a ona se *ebe i svadja ko najveca seljancura za dzabni parking!
tako je mene nedavno na kovacima...ima ona trafika i cesto parkiram gore auto i sletim do carsije.. i sad 4 auta parkirana.. i dolazi treba neka sa CC passatom i parkira svoje auto pored.. ali ostavlja metar ipo izmedju svog i 4tog auta... i da se fino parkira mogao bi i ja stati.. inace osta ja na prolazu i kad ona ode ja ostajem sam na sred ulice bukvalno.. molim je fino da preparkira samo za metar blize da ne budem izbacen previse.. nece.. kaze tek sam kupila ovo auto ne znam... haj reko uzbi benzina i zapali ga koji ce ti djavo.. . ne znas voziti..tak smo se svadjali jedno 10 min.. ja poludio sve joj od do.. te se ona povuce jer je vidila da sam planuo.... reko namjerno ce ti neko izgrebati kako se vako seljacki parkirala.. onda se prepala da joj ja nebi to uradio. pa je 10 min tu hodala oko auta lafo ceka nekog da ja nebi izletio i izgrebao joj.. i onda mi prilazi haj eto pomacu .. haj reko odjebi u skokovima.. izadje neki momak i parkiram se i odem ... kakvih samo papaka ima u ovom gradu to je nevjernovatno
Nesto slicno sam i ja rek'o tipusu koji se na isti nacin parkir'o u mercatoru na Dobrinji, s tim da sam se ja naglaseno poigrao s kljucem od zedera izmedju prstiju, bio je uvidjavan pa se preparkir'o, sto li Boze... :skoljka:
SmokingMan

#7255 Re: "Majstori" parkiranja

Post by SmokingMan »

Žalosno je ovo parkiranje po pješačkoj zoni,niko ne vodi računa o hendikepiranim osobama u kolicima,stvarno nema smisla,molim policiju da odgovorno radi svoj posao,pa makar da ministar sigurnosti parkira auto na ovakav ili sličan način,pukneš mu kaznu,i gotova stvar,gospodine platite,i vi ste od krvi i mesa...Vozdra!!!
punta

#7256 Re: "Majstori" parkiranja

Post by punta »

Image Image Image Image

Image Image
starii

#7257 Re: "Majstori" parkiranja

Post by starii »

punta wrote:Image
bošnjo popravlja svog ferarija :D
O'zone
Globalni moderator

#7258 Re: "Majstori" parkiranja

Post by O'zone »

Jutros ista lokacija kao i jučer ujutro doduše drugi učesnici i jedan što je bio i jučer

Image

Image

Image

Image

Image

Normalno prazan parking

Image

Malo dalje

Image

I jutrošnji favorit ispred Alipašine džamije

Image

Image
goran16v

#7259 Re: "Majstori" parkiranja

Post by goran16v »

Mislim da je Superb u vlasnistvu jednog klasicnog parazitskog budzetskog korisnika pod imenom Agencija za zaposljavanje BiH ciji je vozac prije nekoliko god vozeci negeristrovan sluzbeni auto silazeci sa trotoara iza coska udario u auto koji je prolazio, a koji je sluajno vozio moj otac.
relax11

#7260 Re: "Majstori" parkiranja

Post by relax11 »

Image

Nikada necu skontati ovakve likove ljudi se nemaju gdje parkirati ono ostavi ovako auto!
Nabucco

#7261 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Nabucco »

relax11 wrote:Image

Nikada necu skontati ovakve likove ljudi se nemaju gdje parkirati ono ostavi ovako auto!
Ipak novo auto... Da ga neko ne Zakaci' .. :lol: :lol: :lol: :lol:
drugi_profil

#7262 Re: "Majstori" parkiranja

Post by drugi_profil »

relax11 wrote:

Meni je ovo vrh papanluka i bezobrazluka, taman toliko da batina trazi. Ono "ko vas sve jebe..."

Ove sto jasu po trotoarima necu pravdati, ali ih mogu donekle razumjeti, nema mjesta ovo-ono, ali ovaj bezobrazluk ne razumijem i za mene je to vrh.
Zauzeti dva oznacena parking mjesta, pa sve i da je parking poluprazan, ne znas kakav ce biti za 15 minuta ili pola sata.
punta

#7263 Re: "Majstori" parkiranja

Post by punta »

prema otoci sam obiso svaku ulicu

Image Image Image Image

Image Image Image Image

Image Image Image Image

Image Image Image Image

Image
punta

#7264 Re: "Majstori" parkiranja

Post by punta »

poznati parking papak
http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika ... n-novcanik

nisu mu ukrali materijal za slikanje 5L suncokreta za ulje na platnu

Image Image Image Image
quarterback

#7265 Re: "Majstori" parkiranja

Post by quarterback »

haha pa ne mogu da vjerujem da su mu ga ovdje obili, na stranu sto mora biti papak na kvadrat da ovdje parkira
goran16v

#7266 Re: "Majstori" parkiranja

Post by goran16v »

Trampina uredno 2 saobracajne trake i znak zabrane parkiranja! Ko mu *ebe mater, nek su mu ga obili!
quarterback

#7267 Re: "Majstori" parkiranja

Post by quarterback »

:thumbup:

krelac pravi
goran16v

#7268 Re: "Majstori" parkiranja

Post by goran16v »

Da ne idemo u detalje da, ako je to njegov auto tj reg. na njegovo ime, otkud on moze imati HR LK sto znaci da mu je boraviste u HR i da ne moze imati auto reg. na svoje ime na BH tablama! :-)
Danas u ovoj drzavi svaki papak i qarina moze biti umjetnik!
relax11

#7269 Re: "Majstori" parkiranja

Post by relax11 »

Desava se to kad tiguana parkiras na sred ulice i ostavis novcanik :)
O'zone
Globalni moderator

#7270 Re: "Majstori" parkiranja

Post by O'zone »

Podjeljena su mi osjećanja :-?

S jedne strane kad gospodin Hebib uvaženi akademski građanin Bosne i Hercegovine i Hrvatske koji u svom novčaniku koji je otuđen ima 700 KM, nešto Eura i nešto Australijskih dolara može da bude toliki degenerik da parkira na nepropisnom mjestu a samo jedan pješački prelaz dalje je BBI centar u kome je mogao mirno parkirat za par marčica meni je nekako godra.

S druge strane lopova mi je pun kufer. Nema se više nikakvog straha.
goran16v

#7271 Re: "Majstori" parkiranja

Post by goran16v »

O'zone wrote:Podjeljena su mi osjećanja :-?

S jedne strane kad gospodin Hebib uvaženi akademski građanin Bosne i Hercegovine i Hrvatske koji u svom novčaniku koji je otuđen ima 700 KM, nešto Eura i nešto Australijskih dolara može da bude toliki degenerik da parkira na nepropisnom mjestu a samo jedan pješački prelaz dalje je BBI centar u kome je mogao mirno parkirat za par marčica meni je nekako godra.

Ovo moze biti jedno sa velikom dozom ironije!
respo

#7272 Re: "Majstori" parkiranja

Post by respo »

sasvim je nezavno je li on uvazeni ili ne uvazeni

problem je samo sto je on akademski obrazovan pa ga ovako ostavi
bas me zanima sta bi bilo da je u ilici parkirao ovako nekako
policija ga ne bi kontaktirala zbog obijanja nego zbog nepropisnog parkiranja
O'zone
Globalni moderator

#7273 Re: "Majstori" parkiranja

Post by O'zone »

goran16v wrote:
O'zone wrote:Podjeljena su mi osjećanja :-?

Ovo moze biti jedno sa velikom dozom ironije!
:mrgreen: Pa fura se jbg
punta

#7274 Re: "Majstori" parkiranja

Post by punta »

da li mu je

Image

dao kaznu
punta

#7275 Re: "Majstori" parkiranja

Post by punta »

goran16v wrote:Da ne idemo u detalje da, ako je to njegov auto tj reg. na njegovo ime, otkud on moze imati HR LK sto znaci da mu je boraviste u HR i da ne moze imati auto reg. na svoje ime na BH tablama! :-)
Danas u ovoj drzavi svaki papak i qarina moze biti umjetnik!
najbolji primjer za to je onaj memo
Locked