nellington wrote: Hasagiću, ukinut ćemo ti internet.
Hajsejebi, koju god temu otvorim tebe krenulo...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
nellington wrote: Hasagiću, ukinut ćemo ti internet.
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... Coyle.htmlOwen Coyle has confirmed Fabrice is walking again
i ja tek 10 minuta zadnjih uhvatihBubalo1 wrote:Kako oni da igraju danas jbt sad na livescore da vidim koje svabe igraju danas kad ono englezi igrali ... u koliko je tekma bila
Za ovog Cissea me nista ne cudi, pratio sam frajera dok je igrao za Frajburg i kad mu se pogledaju golovi i tim za koji je igrao dodje isto kao da je na nivou Ibrahimovica, on da je umjesto Gomeza u Bayernu igrao zabio bi 40 golova do sad u ligi. Dzeko je moj (nas) pa mu samo na osnovu toga dajem malu prednost nad Cisseom.Dugi nožni nokti wrote:Newcastle s(p)retno do bodova protiv Swansea.
Cisse u 8 utakmica zabio 9 golova.Moglo bi se otvoriti Newcastleu pa da ih naredne godine gledamo u Evropi. Ukoliko Liverpool prođe Evertona u FA Cupu, onda će i šestoplasirana ekipa Premieshipa igrati Europa League, no kako igraju Redsi u posljednje vrijeme, rekao bih da je to skoro pa nemoguća misija.
Uglavnom, zakuhalo se na tabeli (ako pozicije 3-6).
Neki dan sam čitao interview sa Grahamom Carrom (glavnim skautom Newcastlea) u kome je objasnio koliko dugo su pratili Cissea. Kaže da ga je pratio još dok je bio skaut u Manchester Cityju, ali do transfera tada nije došlo jer tad Senegalac nije mogao dobiti radnu dozvolu. Uglavnom, stvarno su uradili dobar posao, ali i svaka čast AP-u koji ih je odlično posložio. Uostalom, to možemo vidjeti i po zalaganju u defanzivi, gdje igrači poput Dembe i Cissea rade mnogo više od ostalih napadača u Premiershipu.odesveuhonduras wrote:kakva golčina Cissea-a, koji majstor, koji transferi Newcastle-a.. drama.
odesveuhonduras wrote:Cisse je trentuno na golu svakih 66 minuta, i to je najbolja statistika ikad u premier Ligi. Nije neki dugi vremenski period, svega osam utakmica, ali svejedno, moćno.
zar nije Dzeko nedavno bio svakih 58 minutaodesveuhonduras wrote:Cisse je trentuno na golu svakih 66 minuta, i to je najbolja statistika ikad u premier Ligi. Nije neki dugi vremenski period, svega osam utakmica, ali svejedno, moćno.
Eto tako i ja mogu isto reci , Cisse je dosao kasnije al nema veze.Mobile_Disco wrote:Ba i Cisse su igrali u Njemackoj, u isto vrijeme kad i Dzeko, kojem su tada mogli cistiti kopacke, Ba je slican tip igraca kao Dzeko dok je Cisse nizi, i brzi, poenta ovog je da njih dvojica igraju predobro za Newcastle, imaju slobodu u igri, imaju dobre saigrace, trenere, dok to Dzeki sve fali, i logicno je da ce davati golove i igrati dobro, za mene je Dzeko duplo bolji od njih, a vrijeme ce pokazati svoje, samo da se rijesi talijana i debila oko sebe
ne znam, nađoh ovo na OptaSports, a oni su ono najjači za statistike u fudbalu. Da nije 68 minuta?zar nije Dzeko nedavno bio svakih 58 minuta
to ti je taj pobjednički mentalitetBordolini wrote:Joj penala za united hahaha. Umjesto da linijski digne zastavicu i signalizira cist ofsajd, Young se teatralno baci i iznudi nezasluzen penal plus QPR ostane s igracem manje. Nemoj da se rumenko i druzina pate vise od 13 minuta slucajno. Nema odvratnijeg tima na dunjaluku
i meni je ovo komicno kad neko kaze. proslo kolo city-sunderland i 4min nadoknade i u tom vremenu sanderlend vrsi izmjenu koja se otegla na skoro minut i nakon sto je isteklo 4 min odma svira kraj, a da je na united umjesto citija smijem se kladiti da bi bilo koji sudac u ligi pustio bar jos 30sek-1minGandalf wrote:to ti je taj pobjednički mentalitetBordolini wrote:Joj penala za united hahaha. Umjesto da linijski digne zastavicu i signalizira cist ofsajd, Young se teatralno baci i iznudi nezasluzen penal plus QPR ostane s igracem manje. Nemoj da se rumenko i druzina pate vise od 13 minuta slucajno. Nema odvratnijeg tima na dunjalukuposlije svake utakmice SAF malo skače i urla na suđenje i na svakoj narednoj sudija mora kompenzirati "nepravdu" nad Jedinstvom - i onda ljudi kažu : "nema jače lige od Engleske, nema boljeg suđenja od suđenja Premier Ligi, tamo nema štimanja"