English Premier League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Ridjobrki

#7251 Re: English Premier League

Post by Ridjobrki »

nellington wrote: Hasagiću, ukinut ćemo ti internet.
:lol: :lol: :lol:

Hajsejebi, koju god temu otvorim tebe krenulo...
nellington

#7252 Re: English Premier League

Post by nellington »

:lol: :lol: :lol: Mah, saFatala me nekakva prehlada, pa nemam šta drugo da radim nego da smišljam gluposti :lol:
vodoprovodčik

#7253 Re: English Premier League

Post by vodoprovodčik »

Dobro je, Ben Arfa zadnjih nekoliko utakmica odličan, napokon dolazi sebi nakon povrede. Malo je stalo Baa, ali Cisse nosi napad. Iako fali nekoliko standardnih prvotimaca, Njukasl bolji od L'pula. Teško do Europe ipak, jer mrski Čelzi ima veći izbor igrača. Kako Sparsi igraju, veće su šanse da se s njima bore za Europu.
ultima_palabra

#7254 Re: English Premier League

Post by ultima_palabra »

Image
Mustang1

#7255 Re: English Premier League

Post by Mustang1 »

Owen Coyle has confirmed Fabrice is walking again
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... Coyle.html
:thumbup: :thumbup:
East_side

#7256 Re: English Premier League

Post by East_side »

Zamrla tema, očekivano. :roll:

Ništa do prvog kola naredne sezone :mrgreen: :run:
Dugi nožni nokti

#7257 Re: English Premier League

Post by Dugi nožni nokti »

Newcastle s(p)retno do bodova protiv Swansea.
Cisse u 8 utakmica zabio 9 golova. :thumbup: Moglo bi se otvoriti Newcastleu pa da ih naredne godine gledamo u Evropi. Ukoliko Liverpool prođe Evertona u FA Cupu, onda će i šestoplasirana ekipa Premieshipa igrati Europa League, no kako igraju Redsi u posljednje vrijeme, rekao bih da je to skoro pa nemoguća misija.
Uglavnom, zakuhalo se na tabeli (ako pozicije 3-6).
Mustang1

#7258 Re: English Premier League

Post by Mustang1 »

Kako oni da igraju danas jbt sad na livescore da vidim koje svabe igraju danas kad ono englezi igrali ... u koliko je tekma bila :-)
Tvrtko II Kotromanić

#7259 Re: English Premier League

Post by Tvrtko II Kotromanić »

Bubalo1 wrote:Kako oni da igraju danas jbt sad na livescore da vidim koje svabe igraju danas kad ono englezi igrali ... u koliko je tekma bila :-)
i ja tek 10 minuta zadnjih uhvatih :-)
missko

#7260 Re: English Premier League

Post by missko »

Dugi nožni nokti wrote:Newcastle s(p)retno do bodova protiv Swansea.
Cisse u 8 utakmica zabio 9 golova. :thumbup: Moglo bi se otvoriti Newcastleu pa da ih naredne godine gledamo u Evropi. Ukoliko Liverpool prođe Evertona u FA Cupu, onda će i šestoplasirana ekipa Premieshipa igrati Europa League, no kako igraju Redsi u posljednje vrijeme, rekao bih da je to skoro pa nemoguća misija.
Uglavnom, zakuhalo se na tabeli (ako pozicije 3-6).
Za ovog Cissea me nista ne cudi, pratio sam frajera dok je igrao za Frajburg i kad mu se pogledaju golovi i tim za koji je igrao dodje isto kao da je na nivou Ibrahimovica, on da je umjesto Gomeza u Bayernu igrao zabio bi 40 golova do sad u ligi. Dzeko je moj (nas) pa mu samo na osnovu toga dajem malu prednost nad Cisseom. 8-)
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#7261 Re: English Premier League

Post by odesveuhonduras »

kakva golčina Cissea-a, koji majstor, koji transferi Newcastle-a.. drama.
Quaresma

#7262 Re: English Premier League

Post by Quaresma »

Pardew je odličan trener

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Beta-5
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#7263 Re: English Premier League

Cisse je trentuno na golu svakih 66 minuta, i to je najbolja statistika ikad u premier Ligi. Nije neki dugi vremenski period, svega osam utakmica, ali svejedno, moćno.
Dugi nožni nokti

#7264 Re: English Premier League

Post by Dugi nožni nokti »

odesveuhonduras wrote:kakva golčina Cissea-a, koji majstor, koji transferi Newcastle-a.. drama.
Neki dan sam čitao interview sa Grahamom Carrom (glavnim skautom Newcastlea) u kome je objasnio koliko dugo su pratili Cissea. Kaže da ga je pratio još dok je bio skaut u Manchester Cityju, ali do transfera tada nije došlo jer tad Senegalac nije mogao dobiti radnu dozvolu. Uglavnom, stvarno su uradili dobar posao, ali i svaka čast AP-u koji ih je odlično posložio. Uostalom, to možemo vidjeti i po zalaganju u defanzivi, gdje igrači poput Dembe i Cissea rade mnogo više od ostalih napadača u Premiershipu.
ero:pero

#7265 Re: English Premier League

Post by ero:pero »

odesveuhonduras wrote:Cisse je trentuno na golu svakih 66 minuta, i to je najbolja statistika ikad u premier Ligi. Nije neki dugi vremenski period, svega osam utakmica, ali svejedno, moćno.

:thumbup:
Mobile_Disco

#7266 Re: English Premier League

Post by Mobile_Disco »

Ba i Cisse su igrali u Njemackoj, u isto vrijeme kad i Dzeko, kojem su tada mogli cistiti kopacke, Ba je slican tip igraca kao Dzeko dok je Cisse nizi, i brzi, poenta ovog je da njih dvojica igraju predobro za Newcastle, imaju slobodu u igri, imaju dobre saigrace, trenere, dok to Dzeki sve fali, i logicno je da ce davati golove i igrati dobro, za mene je Dzeko duplo bolji od njih, a vrijeme ce pokazati svoje, samo da se rijesi talijana i debila oko sebe :D
todd_smith

#7267 Re: English Premier League

Post by todd_smith »

odesveuhonduras wrote:Cisse je trentuno na golu svakih 66 minuta, i to je najbolja statistika ikad u premier Ligi. Nije neki dugi vremenski period, svega osam utakmica, ali svejedno, moćno.
zar nije Dzeko nedavno bio svakih 58 minuta :mrgreen:
missko

#7268 Re: English Premier League

Post by missko »

Mobile_Disco wrote:Ba i Cisse su igrali u Njemackoj, u isto vrijeme kad i Dzeko, kojem su tada mogli cistiti kopacke, Ba je slican tip igraca kao Dzeko dok je Cisse nizi, i brzi, poenta ovog je da njih dvojica igraju predobro za Newcastle, imaju slobodu u igri, imaju dobre saigrace, trenere, dok to Dzeki sve fali, i logicno je da ce davati golove i igrati dobro, za mene je Dzeko duplo bolji od njih, a vrijeme ce pokazati svoje, samo da se rijesi talijana i debila oko sebe :D
Eto tako i ja mogu isto reci , Cisse je dosao kasnije al nema veze.
Da je Cisse ili Ba igrao u tadasnjeg prvaka Njemacke i imao ono sve sto je tada imao Dzeko, Slobodu, trenera , saigrace ko zna sta bi sve uradili u BL ali uradili su i onako previse za klubove u kojima su igrali.
odesveuhonduras

#7269 Re: English Premier League

Cisse je 2010. došao u Bundesligu i postigao 22 gola u prvoj sezoni u jednom Freiburgu, samo je Gomez dao više.

Ba je vazda bio kvalitetan igrač ali su ga ozlijede koljena dosta usporile u Njemačkoj. Meni je on vazda bio bolji od Ibiševića dok je u Hoffenheimu igrao. Jest Ibišević onu jednu polusezonu zabijao nemilice ali se vidjelo da je Ba puno kompletniji igrač.

Jučer sam baš pričao malo sa jednim navijačem Newcastle-a oko Ba-a, i činjenice da nije zabio već dugo. Kaže da su počeli igrati 4-3-3 u zadnje vrijeme i da je Ba prebačen na lijevu stranu i ne dolazi u puno šansi. Kaže vidi se da nije sretan ali da i mimo golova igra fenomenalno. I nije mi to prvi put da čujem (ne gledam baš Newcastle puno), i od drugih navijača Newcastle-a sam čuo da bez obzira na golgeterski post, njegova link-up igra je vrhunska.

Koji je klinac Džeku ne znam ali je Ba trenutno za njega svemirac - i tehnički, i fizički i kao golgeter. To da Ba ima bolje saigrače bla, bla je samo naše tješenje i zatvaranje očiju nad činjenicom da Edin uglavnom igra jako loše, vidi se na tablici ko ima bolje suigrače i ekipu.
zar nije Dzeko nedavno bio svakih 58 minuta
ne znam, nađoh ovo na OptaSports, a oni su ono najjači za statistike u fudbalu. Da nije 68 minuta?
Edin H.

#7270 Re: English Premier League

Post by Edin H. »

Uh sto Asmir fasova traljav gol protiv Wolvesa :roll:
Bordolini

#7271 Re: English Premier League

Post by Bordolini »

Joj penala za united hahaha. Umjesto da linijski digne zastavicu i signalizira cist ofsajd, Young se teatralno baci i iznudi nezasluzen penal plus QPR ostane s igracem manje. Nemoj da se rumenko i druzina pate vise od 13 minuta slucajno. Nema odvratnijeg tima na dunjaluku :x
caros

#7272 Re: English Premier League

Post by caros »

Bordo brate, tišina. :D
Bordolini

#7273 Re: English Premier League

Post by Bordolini »

ma nisam ni ocekivao da QPR izvuce nesto na OT ali sudija je u 13. jebenoj minuti vec sahranio utakmicu. Vidjeno milion puta kad je u pitanju ovaj stadion.
Gandalf

#7274 Re: English Premier League

Post by Gandalf »

Bordolini wrote:Joj penala za united hahaha. Umjesto da linijski digne zastavicu i signalizira cist ofsajd, Young se teatralno baci i iznudi nezasluzen penal plus QPR ostane s igracem manje. Nemoj da se rumenko i druzina pate vise od 13 minuta slucajno. Nema odvratnijeg tima na dunjaluku :x
to ti je taj pobjednički mentalitet :D poslije svake utakmice SAF malo skače i urla na suđenje i na svakoj narednoj sudija mora kompenzirati "nepravdu" nad Jedinstvom - i onda ljudi kažu : "nema jače lige od Engleske, nema boljeg suđenja od suđenja Premier Ligi, tamo nema štimanja" :lol:
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#7275 Re: English Premier League

Post by Admir_1984 »

Gandalf wrote:
Bordolini wrote:Joj penala za united hahaha. Umjesto da linijski digne zastavicu i signalizira cist ofsajd, Young se teatralno baci i iznudi nezasluzen penal plus QPR ostane s igracem manje. Nemoj da se rumenko i druzina pate vise od 13 minuta slucajno. Nema odvratnijeg tima na dunjaluku :x
to ti je taj pobjednički mentalitet :D poslije svake utakmice SAF malo skače i urla na suđenje i na svakoj narednoj sudija mora kompenzirati "nepravdu" nad Jedinstvom - i onda ljudi kažu : "nema jače lige od Engleske, nema boljeg suđenja od suđenja Premier Ligi, tamo nema štimanja" :lol:
i meni je ovo komicno kad neko kaze. proslo kolo city-sunderland i 4min nadoknade i u tom vremenu sanderlend vrsi izmjenu koja se otegla na skoro minut i nakon sto je isteklo 4 min odma svira kraj, a da je na united umjesto citija smijem se kladiti da bi bilo koji sudac u ligi pustio bar jos 30sek-1min
Post Reply