Otiđi kod njih u Radničku sa svim računima koje imaš i neka pronađu u kompu odakle ti taj dug.To je jedini načinrespo wrote:dospijeli dug na dan 01.07 je 16,05
e kakav dug ja mogu imati a da bude 16 maraka jebem ga ja?
HS kablovska
Moderator: anex
-
AdrianMole
#7251 Re: HS kablovska
- respo
#7252 Re: HS kablovska
ma to ce najvjerovatnije i biti
-
The Realist
#7253 Re: HS kablovska
A meni došao telefonski račun i potrošnja i onda sam nešto kao preplatio, pa mi je sve nula.respo wrote:dospijeli dug na dan 01.07 je 16,05
e kakav dug ja mogu imati a da bude 16 maraka jebem ga ja?
Izgleda da su moj račun pokrili tvojim
Imaju nekih problema, očito, morat ću kod njih ići da platim sve.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#7254 Re: HS kablovska
Ali samo mi nije jasno zasto svako malo nestaju kanali na digitali. Taman sve lijepo poredanm, i evo maloprije vidim da mi je zatamnjena Arena 3 i 4.
Pa ne znam koji je fazon tu. Svako malo ili zatamni/nestane pokoji kanal, ili ga prebace na drugu neku poziciju. Mislim, nije frka sve skenirati ponovo, ali cemu to vise.
Pa ne znam koji je fazon tu. Svako malo ili zatamni/nestane pokoji kanal, ili ga prebace na drugu neku poziciju. Mislim, nije frka sve skenirati ponovo, ali cemu to vise.
- Tech-l4
#7255 Re: HS kablovska
Mislim da sinoc nisu radile Arene...i kod mene ista stvar ali danas rade.-LIBERO- wrote:Ali samo mi nije jasno zasto svako malo nestaju kanali na digitali. Taman sve lijepo poredanm, i evo maloprije vidim da mi je zatamnjena Arena 3 i 4.
- chakany
#7256 Re: HS kablovska
Ovi na Super TV imaju prevod na BBC Entertainment-u, mi nemamo 
-
Dady
#7257 Re: HS kablovska
Imaju titlovi ali ne bas za svaku emisijuchakany wrote:Ovi na Super TV imaju prevod na BBC Entertainment-u, mi nemamo
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
-
AdrianMole
#7258 Re: HS kablovska
Je li netko zvao HS?Dešavalo se i ranije da po nekoliko dana nema prevoda na BBC Entertainment,dok se ne ''sjete'' da uključe.chakany wrote:Ovi na Super TV imaju prevod na BBC Entertainment-u, mi nemamo
- chakany
#7259 Re: HS kablovska
AdrianMole wrote:Je li netko zvao HS?Dešavalo se i ranije da po nekoliko dana nema prevoda na BBC Entertainment,dok se ne ''sjete'' da uključe.chakany wrote:Ovi na Super TV imaju prevod na BBC Entertainment-u, mi nemamo
Rekli su da ne znaju kad ce doci prevod.AdrianMole wrote:Je li netko zvao HS?Dešavalo se i ranije da po nekoliko dana nema prevoda na BBC Entertainment,dok se ne ''sjete'' da uključe.chakany wrote:Ovi na Super TV imaju prevod na BBC Entertainment-u, mi nemamo
Titlova uopce nema, skroz je iskljucena opcija prevoda.
-
AdrianMole
#7260 Re: HS kablovska
Vratio se srpski titl na BBC Entertainment.Nazvao sam :)Onoga momka na Facebooku ne trebate uvijek uzimati ozbiljno.On je samo neki PR i nema veze sa tehnikomchakany wrote:AdrianMole wrote:Je li netko zvao HS?Dešavalo se i ranije da po nekoliko dana nema prevoda na BBC Entertainment,dok se ne ''sjete'' da uključe.chakany wrote:Ovi na Super TV imaju prevod na BBC Entertainment-u, mi nemamoRekli su da ne znaju kad ce doci prevod.AdrianMole wrote:Je li netko zvao HS?Dešavalo se i ranije da po nekoliko dana nema prevoda na BBC Entertainment,dok se ne ''sjete'' da uključe.chakany wrote:Ovi na Super TV imaju prevod na BBC Entertainment-u, mi nemamo
Titlova uopce nema, skroz je iskljucena opcija prevoda.
- chakany
#7261 Re: HS kablovska
Super, ma BBC Entertainment najvise gledam zbog njihovih serija.
Daleko su bolje i kvalitetnije od americkih, a uskoro ce i Luther, pa vjerujem da ce biti na ovom BBC-u.
Daleko su bolje i kvalitetnije od americkih, a uskoro ce i Luther, pa vjerujem da ce biti na ovom BBC-u.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
-
laik1981
#7263 Re: HS kablovska
Zna li neko jesu li ovi pinkovi koje su nam uveli sve sto se tice tog dijela vezanog za pink kanale.. Cini mi se da sam u ponudi pinka vidio i neke dokumentarne kanale kao i trece kanale ovih iz filmske ponude.. Hoce li biti sta od njih..
-
rizibizi
#7264 Re: HS kablovska
Sta je ovo tema stagnira ko i provajder? Telemach uvodi novosti, BHT uvodi novosti, svi nesto rade, HS spava zimski san u sred ljeta ili su se umorili od uvodjenja pola kanala iz Pink paketa?
-
Ljuba Moljac
#7265 Re: HS kablovska
hoce, iza 2020laik1981 wrote:Zna li neko jesu li ovi pinkovi koje su nam uveli sve sto se tice tog dijela vezanog za pink kanale.. Cini mi se da sam u ponudi pinka vidio i neke dokumentarne kanale kao i trece kanale ovih iz filmske ponude.. Hoce li biti sta od njih..
- kisni indijanac
#7266 Re: HS kablovska
blago tebi kad ti nije ni ovo dostalaik1981 wrote:Zna li neko jesu li ovi pinkovi koje su nam uveli sve sto se tice tog dijela vezanog za pink kanale.. Cini mi se da sam u ponudi pinka vidio i neke dokumentarne kanale kao i trece kanale ovih iz filmske ponude.. Hoce li biti sta od njih..
- chakany
#7267 Re: HS kablovska
kisni indijanac wrote:blago tebi kad ti nije ni ovo dostalaik1981 wrote:Zna li neko jesu li ovi pinkovi koje su nam uveli sve sto se tice tog dijela vezanog za pink kanale.. Cini mi se da sam u ponudi pinka vidio i neke dokumentarne kanale kao i trece kanale ovih iz filmske ponude.. Hoce li biti sta od njih..
Zapravo, uvođenjem PINK MOVIES 3 i PINK ACTION 3, dolaziš na isto, jer se filmovi rotiraju, od jednog do drugog filmskog kanala, i po meni nema potrebe za uvođenjem dodatnih PINK kanala.
Ljudima nikad ugoditi, pa dobro je da ih uopće imamo, jer ruku na srce, ne može se baš kazati sada da nemamo šta gledati na TV ekranima.
Meni se sada dešava da ne znam koji filmski program da pogledam, ako se nešto pušta u isto vrijeme, što mi se dugo nije desilo
HS, samo naprijed, uvijek može bolje, ali ja sam i sa ovim zadovoljan.
-
cancel
#7268 Re: HS kablovska
http://www.kinotv.hr/KINOTV SE ŠIRI NA BOSNU I HERCEGOVINU!
Od 1. kolovoza kablovski filmski kanal KINOTV naći će se u ponudi HOME.TV-a čiji je vlasnik HT ERONET. Predstavnici HOME.TV-a, čije je sjedište u Mostaru, pokazali su se vrlo izbirljivima po pitanju filmske ponude te su odmah prepoznali KINOTV kao vrhunski filmski kanal. Stoga pozdravljamo sve pretplatnike HOME.TV-a u Bosni i Hercegovini i obećajemo im prikazivanje uzbudljivih filmskih ostvarenja.
*Kino TV u HD kreće mjesec dana kasnije, 1.9.
-
StupskaBitanga
#7269 Re: HS kablovska
Uzece ga vjerovatno i Telemach kao nadomjestaj Pinku. Ako dodamo info da sada krece Cinestar premiere 1 i 2 pink je potopljen do max 
-
cancel
#7270 Re: HS kablovska
Cinestar Premiere 1 HD i Cinestar Premiere 2 HD navodno kreću sad u devetom mjesecu, samo vjerojatno prvo u Hrvatskoj pa onda dalje.. ali da, pošto dobro surađuju sa SBB/Telemachom siguran sam da nakon HR će prvi oni biti na redu
PROMO KLIP
http://www.youtube.com/watch?v=jvpj_H7b_HA
PROMO KLIP
http://www.youtube.com/watch?v=jvpj_H7b_HA
Filmski hitovi samo 12 mjeseci od prikazivanja u kinu do - CineStar Premiere kanala!
Vrhunski dječji animirani hitovi bit će sinkronizirani na hrvatski, a svi filmovi emitirani u High Definition 1080 s odličnim zvukom.
Tomislav Vinceković, član Uprave Blitz film i video distribucije/Jurica Galoić/PIXSELL
Tvrtka Blitz film i video distribucija odlučila se na proširivanje svoje ponude kanala.
Tako, samo godinu dana nakon prikazivanja u kinima, svi pretplatnici proširenih programskih kanala vodećih kabelskih, IPTV i DTH platformi, isti će film moći gledati na dva nova, CineStar Premiere i CineStar Premiere 2, kanala. The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2, Taken 2, Hope Springs, samo su neki koje će pretplatnici moći gledati u rujnu kad kreće emitiranje dvaju novih programa. Tomislav Vinceković, član Uprave Blitz film i video distribucija te izvršni direktor za prodaju i distribuciju, uvjeren je u uspjeh novog projekta kao i da će gledatelji prepoznati kvalitetu sadržaja, a u intervjuu za Poslovni dnevnik govori o razlozima pokretanja kao i o sadržaju novih programa.
Zašto ste se odlučili na pokretanje dva nova programa, CineStar Premiere i CineStar Premiere 2?
Istražujući tržište uvidjeli smo da postoji prostor za plasman dva nova filmska premium kanala. Naime, takvih programa nema u ponudama operatera u regiji na način na koji ih mi planiramo pozicionirati na tržištu. Zbog činjenice da smo najveći ponuđač filmskog sadržaja u regiji, ali i suvlasnici najvećeg kino lanca, Blitz-CineStara, kad biramo filmove uzimamo prava za one koji su prvenstveno namijenjeni kino distribuciji. I to je ono što nas razlikuje od svih ostalih tvrtki u regiji. Kino je, naime, premium format filmskog posla i ako film ne poluči uspjeh u kino distribuciji, u velikoj većini slučajeva neće ostvariti uspjeh niti u drugim kanalima distribucije filmskog sadržaja. Osim toga, da bi film uopće ušao u distribucijsku mrežu kina mora zadovoljavati određene kriterije kvalitete, imati određeni komercijalni potencijali i slično. Prema tome, osnovna razlika između naših i svih ostalih kanala je u tome što će Premiere kanali imati prvenstveno probranu kvalitetu filmskog sadržaja.
Kakav sadržaj gledatelji mogu očekivati na novim kanalima?
Bit će to prvenstveno filmski kanali, ali nudit ćemo i serijski sadržaj. Radi se o kvalitetnom miksu sadržaja jer mi ciljano biramo ono za što, na temelju istraživanja, znamo da će biti dobro i što bi gledatelji željeli gledati. Emitirat ćemo i najpopularnije filmske hitove, a sve to uz najkvalitetniju sliku i zvuk. Kanali će biti emitirani u High Definition 1080 i Standard Definition rezoluciji, s 5,1 zvukom, originalnim jezikom i lokaliziranim podnaslovima. Ono što je također bitno kod novih Premiere kanala je da će se premijerni dio filmskog sadržaja emitirati s odmakom od 12 do 16 mjeseci od početka prikazivanja tih filmova u kinima. Sama ta činjenica daje visoku dozu atraktivnosti i ekskluzivnosti sadržaja koji će se emitirati na Premiere kanalima, pa time vjerujemo da će biti vrlo zanimljivi za gledatelje.
Tko su Vaša ciljana skupina?
Naša ciljana skupina su svi koji su priključeni na nekoj od IPTV, Cable ili DTH platformi te svi koji vole filmove. Što se dobne skupine tiče, ciljamo jednako na 12-godišnjake kao i na 70-godišnjake. Dakle orijentirani smo na široku populaciju jer ćemo na kanalima nuditi i dječji program u obliku vrhunskih animiranih dugometražnih filmova koji su sinkronizirani na hrvatski, slovenski, a vjerojatno i srpski, pošto se naši kanali emitiraju na području cijele regije. To također, daje dozu atraktivnosti koju drugi kanali ne pružaju jer ako i imaju sinkroniziran sadržaj, onda je on sinkroniziran samo na jedan jezik.
Na kojim ćete sve platformama biti prisutni?
Na svim vodećim IPTV, Cable i DTH platformama u regiji.
Kakva su očekivanja od pokretanja dva nova programa?
Siguran sam da ćemo polučiti veliki uspjeh i da će gledatelji biti više nego zadovoljni ponuđenim sadržajem koji će se emitirati. Koristimo snagu brendova koje smo prije izgradili, kroz CineStar multipleks kina i CineStar filmske kanale. Tijekom godina CineStar je postao sinonim za kvalitetan filmski sadržaj te vjerujemo da će gledatelji naših kanala prepoznati i kvalitetu nova dva kanala.
PREMIJERNI KINO HITOVI U PRVOM PERIODU PRIKAZIVANJA
Od premijernih kino hitova koji će se emitirati u prvom periodu prikazivanja izdvajamo posljednji nastavak svjetskog fenomena i box office rekordera The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 , napetu akciju sa Liamom Neesonom Taken 2, originalnu ekranizaciju svjetskog bestsellera Hunger Games, neponovljivu Meryl Streep i Tommya Lee Jonesa u komediji Hope Springs, SF triler sa Bruceom Willisom Looper, romantičnu komediju Silver Linings Playbook za koju je Jenifer Lawrence osvojila nagradu Oscar, Olympus has Fallen s odličnim i odlučnim Geraldom Butlerom, neuništive akcijske heroje u filmu Expandables 2 (Sylvester Stallone, Jason Statham, Chuck Norris), posljednji film originalnog Stevena Soderbergha Side Effects, te animirane hitove Sammy 2 i Zambezia koji su oduševili djecu u kinima.
Tu su još i uspješnice Parker (Jason Statham i Jennifer Lopez), Zero Dark Thirty (Jessica Chastain, Mark Strong, Joel Edgerton), Scary Movie 5 (Ashley Tisdale, Simon Rex, Charlie Sheen), Scream 4 (Neve Campbell, Courteney Cox), Broken City (Mark Wahlberg, Russell Crowe), Bullet to the Head (Sylvester Stallone, Jason Momoa), The Last Stand (Arnold Schwarzenegger, Forest Whitaker), Gambit (Colin Firth, Cameron Diaz), Stolen (Nicolas Cage), Get the Gringo (Mel Gibson), Killing Them Softly (Brad Pitt, Ray Liotta) i mnoge druge.
- chakany
#7271 Re: HS kablovska
Gledao sam raspored ovog KINO TV, i stvarno ima super filmova.
Mene samo zanima sta se desilo sa onim nasim bh filmskim kanalom, Cinema TV?
Tresla se gora, rodio se mis, izgleda.
Bas sam se radovao tom kanalu, ali izgleda nista od njega.
Imali su i fb stranicu, ali je ista ukinuta.
Cinestar HD, nesto ne vjerujem da bismo mogli dobiti, on je ako se ne varam ekskluzivno u Telemach ponudi za podrucje BiH, kao sto je i SPORTKLUB.
Iako, volio bih i jedan i drugi kanal, ali nesto ne vjerujem da cemo ih dobiti.
Hocemo li imati ovu ELTA TV u HD-u na digitali?
Pustaju vikendom ok filmove, i to u HD-u.
Petkom su horori uvijek, i uopce nisu stari filmovi.
Neku noc je igrao onaj dokumentarac o pingvinima, Oskarom nagrađeni, Carsko putovanje i od Michaela Moorea film Fahrenheit 9/11.
To nisu uopce stari filmovi, i bilo bi super gledati taj kanal u HD-u, samo radi filmova
Mene samo zanima sta se desilo sa onim nasim bh filmskim kanalom, Cinema TV?
Cinestar HD, nesto ne vjerujem da bismo mogli dobiti, on je ako se ne varam ekskluzivno u Telemach ponudi za podrucje BiH, kao sto je i SPORTKLUB.
Iako, volio bih i jedan i drugi kanal, ali nesto ne vjerujem da cemo ih dobiti.
Hocemo li imati ovu ELTA TV u HD-u na digitali?
Pustaju vikendom ok filmove, i to u HD-u.
Petkom su horori uvijek, i uopce nisu stari filmovi.
Neku noc je igrao onaj dokumentarac o pingvinima, Oskarom nagrađeni, Carsko putovanje i od Michaela Moorea film Fahrenheit 9/11.
To nisu uopce stari filmovi, i bilo bi super gledati taj kanal u HD-u, samo radi filmova
-
StupskaBitanga
#7272 Re: HS kablovska
imali smo mi tako televizija tipa K1 pa krenuše pa koprcaj i sada nigdje ništa
-
cancel
#7273 Re: HS kablovska
dẹpo.ba je jučer napisao da kanal kreće 10.8chakany wrote:Mene samo zanima sta se desilo sa onim nasim bh filmskim kanalom, Cinema TV?
ALI, taj sajt je već 500x do sada objavio start tog kanala pa još uvijek nije krenuo, tako da mi se čini kao neka muljaža ili barem amaterstvo žešćeCinema TV, prvi bh. filmski kanal, kojeg ćete od 10. avgusta moći pratiti i na vašim kablovskim i IPTV operaterima
evo i najava filma na Cinema TV, kao da je u windows movie makeru napravljeno lol
http://www.youtube.com/watch?v=rWYPHz_JiIU
-
StupskaBitanga
#7274 Re: HS kablovska
pa ** No links ** odnosno Jasmin Duraković je vlasnik tako da sve je jasno
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#7275 Re: HS kablovska
Arena Hrvatska mi je samo u HD-u sto mi ne fercera, postoji li mogucnost da ovi iz HS-a nekako to organizuju i srede da i mi obicni smrtnici mozemo vidjeti tu hrvatsku Arenu?
Interesuje me jer ocigledno samo preko te arene mogu pratiti hrvatsku nogometnu ligu.
Interesuje me jer ocigledno samo preko te arene mogu pratiti hrvatsku nogometnu ligu.