Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
pikoi

#7251 Re: Real Madrid C.F.

Post by pikoi »

vidim citiraju se vijesti o nekim trecim klubovima iz januara (na mom kalendaru stoji april)

cinjenica je da RM svaki neodgovarajuci rezultat tumaci kao velikosvjetsku zavjeru sudija

stoga stalno vidimo "nove" vijesti o sudijama i Realu, to zajedno ide u paketu, iz sedmicu u sedmicu, iz meca u mec, pogotovo pred kraj sezone

kao sto rekoh, trebalo bi otvoriti kladjenje na tu temu, na kakve sudijske odluke ce se Real Madrid vaditi u ostatku sezone?
vinnie_jones

#7252 Re: Real Madrid C.F.

Post by vinnie_jones »

Eh kako je nekada Tristante Oliva elegantno razbijao Valencijin bunker, ovi novi "kadrovi" su katastrofa, niko da pogura kad ne ide.
Revolucionar ★

#7253 Re: Real Madrid C.F.

Post by Revolucionar ★ »

pikoi wrote:vidim citiraju se vijesti o nekim trecim klubovima iz januara (na mom kalendaru stoji april)

cinjenica je da RM svaki neodgovarajuci rezultat tumaci kao velikosvjetsku zavjeru sudija

stoga stalno vidimo "nove" vijesti o sudijama i Realu, to zajedno ide u paketu, iz sedmicu u sedmicu, iz meca u mec, pogotovo pred kraj sezone

kao sto rekoh, trebalo bi otvoriti kladjenje na tu temu, na kakve sudijske odluke ce se Real Madrid vaditi u ostatku sezone?
pa zašto da se plačipi*ke iz Barce zale, kad vam sudije idu niz dlaku ?
ultima_palabra

#7254 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

pikoi wrote:vidim citiraju se vijesti o nekim trecim klubovima iz januara (na mom kalendaru stoji april)

http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... ments.html
Better Man

#7255 Re: Real Madrid C.F.

Post by Better Man »

Real ako želi da osvoji prvenstvo mora u El Classico uči sa sadašnjom prednošću od 4 boda i ne smije izgubiti protiv Barcelone, u protivnom ništa od titule! Budimo realni i priznajmo da Real teško može dobiti ovakvu Barcelonu, a to se dosad pokazalo nebrojeno puta. Da sam ja jedan od čelnih ljudi Reala, Benzema bi davnih dana bio prodat! Onako ne sposobnog napadača nisam odavno vidio! Svaku utakmicu fuli milion čistih šansi! Jedan Raul bi žmireći pogađao one silne šanse! Raulu je trebalo da ti doživotni ugovor, a ne pustiti ga da ode!
missko

#7256 Re: Real Madrid C.F.

Post by missko »

Hajd zaboli me za Realovu titulu, ali meni krivo sto ce sada Bayern nakon ovog svega profitirati u LP, ovi ce se klati medju sobom a Bayern laganice sa strane odigrati eventualne tri tekme LP i od te 3 dvije kuci a galaktikosi i ovi vanzemaljci nek ganjaju el clasico.
skenderija04

#7257 Re: Real Madrid C.F.

Post by skenderija04 »

E jebi ga Better Man. Ja kao navijac Barcelone tvrdim da je Benzema jedan od najboljih napadaca na svijetu. Ako postoji jedan igrac Reala koga bi volio vidjeti u Barceloni to je Karim.
Zmijuga loma

#7258 Re: Real Madrid C.F.

Post by Zmijuga loma »

"I always thought that when people didn't understand me, it was because I had explained myself badly, but now I don't. I said the referee [in the cup final] had been smart and very attentive. I said it was right. I pointed out simply that the result can be down to small things, that's all. It was not a complaint. After victory I congratulated Real Madrid and that is what Barcelona does. We congratulated RM for the cup that they won on the field against a team that I represent proudly."
Better Man

#7259 Re: Real Madrid C.F.

Post by Better Man »

skenderija04 wrote:E jebi ga Better Man. Ja kao navijac Barcelone tvrdim da je Benzema jedan od najboljih napadaca na svijetu. Ako postoji jedan igrac Reala koga bi volio vidjeti u Barceloni to je Karim.
Karim Benzema je glavni krivac što je Real prosuo 6 bodova u zadnjih par utakmica i što se prednost smanjila na 4 boda! Frajer je profulao milion zicera koje bi jedan Raul s lakoćom zabio!
p206

#7260 Re: Real Madrid C.F.

Post by p206 »

Benzemi treba 5 izrazitih šansi da da 2 gola, može pogoditi prvu i petu, ili neku drugu kombinaciju, ali nikad dvije za redom.
Higuain je kriza što se tiče toga, on će obavezno fuliti prve dvije prilike koje mu pripreme ili se izbori jer ima odlične kretnje u napadu. Poslije toga može trpati.
Kad je bila neka utakmica na Nou Campu, izlazi Higuain sam pred Valdesa čitav kafić skače na noge, a ja miran i kažem jaranu "ma ništa od ovog", druga prilika(nije baš 100%) isto tako, treću na moju sreću nije dobio :)
skenderija04

#7261 Re: Real Madrid C.F.

Post by skenderija04 »

Better Man wrote:
skenderija04 wrote:E jebi ga Better Man. Ja kao navijac Barcelone tvrdim da je Benzema jedan od najboljih napadaca na svijetu. Ako postoji jedan igrac Reala koga bi volio vidjeti u Barceloni to je Karim.
Karim Benzema je glavni krivac što je Real prosuo 6 bodova u zadnjih par utakmica i što se prednost smanjila na 4 boda! Frajer je profulao milion zicera koje bi jedan Raul s lakoćom zabio!
Ove sezone u ligi 17 golova i 6 asistencija za 21 utakmicu u kojima je zamjenjen 6 puta. Benzema je postao igrac koji zabija Barci konstantno ( znaci nije igrac koji podlijeze pritisku). Necu da se ovo pretvori u diskusiju ali mislim da si pretjerao. Ima samo 24 godine i pred njim je velika buducnost. Ne mozes suditi po dvije utakmice, jer ako je Real bio na 10 bodova vjerovatno je i Benzema nesto doprinio tome.
LSD

#7262 Re: Real Madrid C.F.

Post by LSD »

Better Man wrote:
Možemo i obrnuti pricu...Benzema sa svojih (trenutnih) 17 golova u Primeri je jedan od "krivaca" što je Real bježao Barci 10 bodova, a i sad bježi 4.

Mislim, osporavati Benzemu i njegovo loptanje, njegove igracke kvalitete - je van svake pameti...covjek je svjetska zvijezda i svaki tim bi ga poželio kod sebe...najbolje smo se mi sami uvjerili na Koševu kad nam je namagarčio odbranu i zabio gol.
East_side

#7263 Re: Real Madrid C.F.

Post by East_side »

Pa upravo je Benzema bio najistaknutiji igrač Madrida u utakmicama protiv Barce ove sezone. Prvo onaj najbrži gol u historiji el-clasica, pa onda ona revanš utakmica kupa na Camp Nou kada je 'boba falila' da sam potopi Barcu i odvede Madrid u finale. Doduše, CR je na toj utakmici probio led kad su smanjili na 2:1 pa onda ovaj izjednačio, nakon toga i ona situacija s Puyolom u 16...

Jedina zamjerka koja mu se može prišiti je to što nekada djeluje za nijansu nonšalantnije nego što bi trebao biti. U nekim situacijama koje su kao stvorene za njega, situacije iz kojih je dao XY golova on nešto smrljavi, spetlja se i ništa na kraju... tačno se osjeti taj nedostatak koncentracije nekad, obično je to nakon što već postigne jedan gol na utakmici pa se nakon toga malo (više) opusti. To je tako prije zbog nedostatka iskustva nego nečeg drugog. ;-)

Međutim taj isti pristup mu pomaže da lakše prebrodi pritisak u velikim utakmicama, posebno protiv Barce, dok u tim istim utakmicama CR često pregori od silne želje i zakaže...
ultima_palabra

#7264 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Jeste Benzema nekad prekomotan u šansama, fula što se ne bi smjelo... onaj zicer protiv Malage kad mu je Ozil namjestio loptu na peterac se osvetio podobro.

S druge strane, on je bio taj koji je probio bunker u Nikoziji i zabio gol sezone u Pamploni.
Revolucionar ★

#7265 Re: Real Madrid C.F.

Post by Revolucionar ★ »

ma Benz je igracina bez daljnjeg, jednostavno ga zadnjih par tekmi prati peh i za nadat se da ce se to popravit. Lik je fakerski nastrojen, taj se ne boji velikih utakmica sto i dokaze protiv Barce, recimo sjecam se jednog el classica ( ne znam tacno koji kad ih je bila kamara proslu sezonu ) kad se Oezil pogubio totalno.. Benz je na tom polju stijena
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#7266 Re: Real Madrid C.F.

Post by odesveuhonduras »

ultima_palabra wrote:
pikoi wrote:Realu opet sudija kriv... Po ko zna koji put opet se trvi o sudijama, ali sigurno nije zadnji put, za bilo koji slijedeci poraz vec se zna ko snosi odgovornost ....
"The referee didn't give his best performance and the crowd was angry at him," Albiol was quoted as saying on the club's official website.
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... -best-game

stvarno da zaplaces od tuge kad vidis kako sudije muce ove postenjacine iz madrida :lol:
http://spanishleaguetickets.blogspot.co ... feree.html
http://www.goal.com/en-gb/news/3277/la- ... nt-la-liga
ma pusti to, pepito guardiolito je rekao da se oni nikad ne žale na sudije
Static-X

#7267 Re: Real Madrid C.F.

Post by Static-X »

Pa ako je Benzema fulao nije jedini bio, koliko je samo CR fulao u ovih zadnjih utakmica..
groove

#7268 Re: Real Madrid C.F.

Post by groove »

di maria i kaka umjesto özila i higuaina. bice ovo dobra utakmica :thumbup:
pravaistina

#7269 Re: Real Madrid C.F.

Post by pravaistina »

groove wrote:di maria i kaka umjesto özila i higuaina. bice ovo dobra utakmica :thumbup:
JEDVA CEKAM :thumbup:
skenderija04

#7270 Re: Real Madrid C.F.

Post by skenderija04 »

Atletico je izgleda odlucio da se nadigrava sa Realom, Adra,Diego,Adrian i Falcao. Mogao bi se Real prosetati Calderonom, ali da ce biti zabavno,hoce.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#7271 Re: Real Madrid C.F.

Post by bordo gandalf »

ima li onaj ruski stream :D na pp

edit u sopcast upisati Channel - 79509 :D
groove

#7272 Re: Real Madrid C.F.

Post by groove »

uuuu kako je ronaldo zavuce :-)
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#7273 Re: Real Madrid C.F.

Post by bordo gandalf »

Ovako samo moze on i niko vise :lol: :lol: :lol:
groove

#7274 Re: Real Madrid C.F.

Post by groove »

-
Last edited by groove on 11/04/2012 23:17, edited 1 time in total.
Platformas

#7275 Re: Real Madrid C.F.

Post by Platformas »

Kakva golcina jbt :-)
Post Reply