radostan dan wrote:keke, dejmond, žak, dženson...
ili
montoja, frencen, kubica, herbert, irvajn, alezi...
Kimi,moj konacan odgovor.
poslano s moga Sonija Ze:-D
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
radostan dan wrote:keke, dejmond, žak, dženson...
ili
montoja, frencen, kubica, herbert, irvajn, alezi...
Nije, inace se vozaci takmice za kirkiriki.Industrialyzer wrote:
I kako da ja s tobom pricam normalno?
A to RB mora imati najbolje vozace? Trenutno najbolji dvojac ima Ferrari, glupo raspravljati uopste o tome.
Cuj duplo gori bolid od Mercedesa, daj budi malo objektivan. RB jedini ima koliko-toliko kvalitetan bolid da pokusa stici Mecku, ostali skoro da nemaju nikakve sanse. Ovdje je poenta da u identicnom RB bolidu djecak Ricciardo vozi bolje od cetverostrukog prvaka svijeta Vettela.
Hamilton, Alonso i Kimi ce biti upamceni kod ljubitelja F1 uvijek prije Vettela, makar vise nijedan od njih ne osvojio titulu. Objasnjenje potrazi u postu koji je iznad napisao beco.
Evo jedne prognoze:romeomoraprezivjeti wrote:Kakve su prognoze za Shangai? Kazu strucnjaci da ce mercedes biti jos brzi?!
poslano s moga Sonija Ze:-D
BHF_Manijak wrote:Bas ste duhoviti.Vidimo se sutra...
![]()
Nego, je l' imate svoje vozace koje simpatisete, il' onako cisto navijate protiv Vettela? Da znam, da mi je lakse komunicirati.
a jel ima koji njemacki sportista, ili klub a da ti za njega ne navijasBHF_Manijak wrote:Bas ste duhoviti.Vidimo se sutra...
![]()
Nego, je l' imate svoje vozace koje simpatisete, il' onako cisto navijate protiv Vettela? Da znam, da mi je lakse komunicirati.
Ma jebo Mercedes kad su mi vozaci odvratni!insaneinthebrain wrote:pa mercedes je njemacki, treba da ti je drago sto deru
BHF_Manijak wrote:Ma jebo Mercedes kad su mi vozaci odvratni!insaneinthebrain wrote:pa mercedes je njemacki, treba da ti je drago sto deruHamilton mi je uvijek bio odvratan, extra brz, bez grama mozga, a Rosberg vala nit' smrdi nit' mirise.
![]()
Seb je tito, vratice se on!
BHF_Manijak wrote:Samo vi zajebajite, ako ove sezone ugrabi 5. titulu na kraju, kako cete samo nestat s teme, k'o sto vas ni prosle sezone nije bilo!![]()
![]()
Radosni je bio jedini dosljedan do kraja.
Navijati za RB je kao navijati za Čelzi od dolaska Abramoviča.BHF_Manijak wrote:Bas ste duhoviti.Vidimo se sutra...
![]()