Izvini, ali ja vidim da James sam igra protiv Okalhome, kao što je igrao protiv Bostona i Indiane.statixx wrote:Wes i Durant doslovno sami igraju protiv Heata. Ostatak ekipe jedva skupi 15 poena.
NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AlenKurt
#7251 Re: NBA - National Basketball Association
-
statixx
#7252 Re: NBA - National Basketball Association
Niko ne spori da su njegove zasluge sto je Heat u finalu, ali ova serija protiv Oklahome je potpuno druga prica. Ima podrsku i Battiera i Chalmersa, da ne spominjem Wade i Bosha...Battier zadnje dvije utakmice po 17 nekih poena uz procenat suta nekih 80% i Chalmers sinoc sa 25 poena.AlenKurt wrote:Izvini, ali ja vidim da James sam igra protiv Okalhome, kao što je igrao protiv Bostona i Indiane.statixx wrote:Wes i Durant doslovno sami igraju protiv Heata. Ostatak ekipe jedva skupi 15 poena.
- AlenKurt
#7253 Re: NBA - National Basketball Association
Ali to su sve otvoreni šutevi. Udvoje Jamesa pod košem, a on im odigra povratni pas i logično bi bilo da će Chalmers ili Battier pogoditi tricu sami kao duhovi. Ako to nisu u stanju onda se trebaju prestati baviti profesionalnom košarkom.statixx wrote:Niko ne spori da su njegove zasluge sto je Heat u finalu, ali ova serija protiv Oklahome je potpuno druga prica. Ima podrsku i Battiera i Chalmersa, da ne spominjem Wade i Bosha...Battier zadnje dvije utakmice po 17 nekih poena uz procenat suta nekih 80% i Chalmers sinoc sa 25 poena.AlenKurt wrote:Izvini, ali ja vidim da James sam igra protiv Okalhome, kao što je igrao protiv Bostona i Indiane.statixx wrote:Wes i Durant doslovno sami igraju protiv Heata. Ostatak ekipe jedva skupi 15 poena.
-
LSD
#7254 Re: NBA - National Basketball Association
Miami ima širinu za razliku od Oklahome....sinoc je zakazao i Harden za Thundere (zapravo loš je citavo ovo veliko finale)...s druge strane pored Jamesa i Wadea (pa i rovitog Bosha) uvijek neki igraci uleti sa svojom odlicnom rolom...na primjer, u utakmici br.2 (gdje su napravili break) to je bio Batier sa 17 poena...sinoc je taj faktor bio Chalmers sa 25 poena....jednostavno uvijek imaju po nekog igraca koji ce uletiti i povuci, kad ove zvijezde zakoce...tu širinu Oklahoma nema, a Westbrook i Durant ih ne mogu sami dovuci do samog kraja tj. do titule.
Zna li neko koliko je ozbiljna ova povreda Jamesa
sinoc nije mogao ni hodati normalno 
Zna li neko koliko je ozbiljna ova povreda Jamesa
-
smijesni_ste
#7255 Re: NBA - National Basketball Association
Samo grč izgleda...
-
LSD
#7256 Re: NBA - National Basketball Association
Maximalno ga troše (a i on sam to svjesno radi) i to u oba pravca (i ofanziva i defanziva) i nije ni cudo kad tijelo pocinje da se javlja i daje otpor tom nenormalnom izlaganju naporima, pa makar to bio i kiborg, stroj od igraca kakav je James....ipak je i on covjek od krvi i mesa....tolike godine igra citavu sezonu (82 tekme) plus play off, troše ga po 40 minuta na parketu ili više cak....i moralo se kad-tad to poceti vracati.smijesni_ste wrote:Samo grč izgleda...
Ako je samo grč, to je onda odlicna vijest po Miami.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#7257 Re: NBA - National Basketball Association
sudjenje citavu finalnu seriju = 
choker je zasluzio prsten ali NE na ovaj nacin. I da, Westbrook je obicni debil, play sa 5 assista u finalu i 700 uzetih suteva
choker je zasluzio prsten ali NE na ovaj nacin. I da, Westbrook je obicni debil, play sa 5 assista u finalu i 700 uzetih suteva
-
LSD
#7258 Re: NBA - National Basketball Association
Što to care hraknu na sudije iz cista miraleet wrote:sudjenje citavu finalnu seriju =
choker je zasluzio prsten ali NE na ovaj nacin.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#7259 Re: NBA - National Basketball Association
ne gledas finalnu seriju ili ? 
Heat sa agresivnom odbranom pravi manje faulova, jutros Westbrick dobiva licnu za faul koji je "napravio" Durant isl. Stern peder.
Heat sa agresivnom odbranom pravi manje faulova, jutros Westbrick dobiva licnu za faul koji je "napravio" Durant isl. Stern peder.
-
LSD
#7260 Re: NBA - National Basketball Association
Pa baš zato i pitam jer gledam sve tekme finala....jesu li sudije krive što Oklahoma prospe vodstvo od 17 razlike u roku od tri minuteleet wrote:ne gledas finalnu seriju ili ?
Mislim, o cemu pricaš uopšte
Ma jašta, Stern je jevrejski peder i to je to objašnenje
Last edited by LSD on 20/06/2012 14:45, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#7261 Re: NBA - National Basketball Association
U prosloj tekmi pri 10+ "nagrde" Duranta i onda OKC izgubi, zamisli da sudije ono urade Jamesu, sta mislis kako bi se zavrsilo ? Frajer se lakta k'o veliki i zavrsi sa 2 licne, ma daj.. Da ne spominjem kako Heat citavu seriju ima 2+1 napade dok na drugoj strani toga gotovo da NEMA.
- jasko_ba
#7262 Re: NBA - National Basketball Association
sta ti je ba, to ce biti patnja sirom svijeta ako lebron osvoji tituluLSD wrote:Pa baš zato i pitam jer gledam sve tekme finala....jesu li sudije krive što Oklahoma prospe vodstvo od 17 razlike u roku od tri minuteleet wrote:ne gledas finalnu seriju ili ?jesu li sudije krive što Harden u jako bitnoj tekmi ne može pogoditi ni one otvorene šuteve
![]()
Mislim, o cemu pricaš uopštene možeš ba sudije kriviti i pišati se po njima , pored ovakve ocajne Oklahome....ne ide nikao, nema smisla.
Ma jašta, Stern je jevrejski peder i to je to objašnenje
toliko vremena se provode u pljuvanju na njega, i dzaba
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#7263 Re: NBA - National Basketball Association
ma ja, neko "pljuje" neko baca drkicu 
-
smijesni_ste
#7264 Re: NBA - National Basketball Association
hahaha...vala ja sam izmedju navedenog
....ni tamo ni ovamo... 
- jasko_ba
#7265 Re: NBA - National Basketball Association
strasnoleet wrote:ma ja, neko "pljuje" neko baca drkicu
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#7266 Re: NBA - National Basketball Association
Cinjenica je da su "superstarovi" zasticeni k'o "medjedi" ( pogotovo James ) i to je ova serija i pokazala a ti i dalje pise postove tipa "aaaaaaa vidi hejtera
" i slicno, caopoz.
Slicna sranja su se desavala i 2002. i sada se niko toga i ne sjeca, tako ce isto biti i sa ovom finalnom serijom za par godina. Nego, niko se nikada nije vratio sa 3-1, vrijeme je da neko srusi tradiciju.
Slicna sranja su se desavala i 2002. i sada se niko toga i ne sjeca, tako ce isto biti i sa ovom finalnom serijom za par godina. Nego, niko se nikada nije vratio sa 3-1, vrijeme je da neko srusi tradiciju.
-
LSD
#7267 Re: NBA - National Basketball Association
Ja mislim da ce svijet odahnuti i odmah postati bolje mjesto - onog dana kad taj omrženi James preseli na ahiret
....šta je taj zlikovac navukao hejtera na sebe
....na milione jbt
polovina svijeta ga mrzi, a ona druga polovina ga ne podnosi
blago receno....da je ko Hitler ubijao i trpao u konc logore, malo bi bilo kume.
I nikako da raja skonta da on sam sebe nije napravio tim nekakvim kraljem, vec su mediji od njega napravili monstruma i strašilo, a raja se kolektivno primila na to i popušila tu medijsku foru.....ne može balavac koji je došao direktno iz srednje škole sam sebe prozvati Kraljem košarke i da raja vjeruje u te price.....mislim , može i to ako je baš debil koji sa 20 godina hoda okolo i prica da je Kralj košarke
....ti mediji, štampa i novine su ga krunisali u tog nekog kralja i napravili sranje covjeku da ga sad citav svijet prezire.
I nikako da raja skonta da on sam sebe nije napravio tim nekakvim kraljem, vec su mediji od njega napravili monstruma i strašilo, a raja se kolektivno primila na to i popušila tu medijsku foru.....ne može balavac koji je došao direktno iz srednje škole sam sebe prozvati Kraljem košarke i da raja vjeruje u te price.....mislim , može i to ako je baš debil koji sa 20 godina hoda okolo i prica da je Kralj košarke
- jasko_ba
#7268 Re: NBA - National Basketball Association
leet wrote:Cinjenica je da su "superstarovi" zasticeni k'o "medjedi" ( pogotovo James ) i to je ova serija i pokazala a ti i dalje pise postove tipa "aaaaaaa vidi hejtera" i slicno, caopoz.

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#7269 Re: NBA - National Basketball Association
Eto mediji su krivi.. Sto niko ne "mrzi" i ne podnosi Rosea ( ima jos slicnih primjera ali eto i ovaj je dovoljan ) npr. ? Jer nije pravio "The Decision"-e i slicne gluposti.LSD wrote:Ja mislim da ce svijet odahnuti i odmah postati bolje mjesto - onog dana kad taj omrženi James preseli na ahiret....šta je taj zlikovac navukao hejtera na sebe
....na milione jbt
blago receno....da je ko Hitler ubijao i trpao u konc logore, malo bi bilo kume.
I nikako da raja skonta da on sam sebe nije napravio tim nekakvim kraljem, vec su mediji od njega napravili monstruma i strašilo, a raja se kolektivno primila na to i popušila tu medijsku foru.....ne može balavac koji je došao direktno iz srednje škole sam sebe prozvati Kraljem košarke i da raja vjeruje u te price.....mislim , može i to ako je baš debil koji sa 20 godina hoda okolo i prica da je Kralj košarke....ti mediji, štampa i novine su ga krunisali u tog nekog kralja i napravili sranje covjeku da ga sad citav svijet prezire.
@jasko
tipicni 12-godisnji fanboy Jamesa
- Jack Be Nimble
#7270 Re: NBA - National Basketball Association
Le Bron m je cool, ali ne volim Heat jos iz 97. godine tako da navijam protiv Heat...sem ove godine, to jest ovog finala! Trpaj seljake iz Oklahome i ako bog da neka ih grom spuca 
-
LSD
#7271 Re: NBA - National Basketball Association
Eto sam si odgovorio...jok eto nisu mediji krivi nikakoleet wrote:Eto mediji su krivi.. Sto niko ne "mrzi" i ne podnosi Rosea npr. ? Jer nije pravio "The Decision"-e i slicne gluposti.LSD wrote:Ja mislim da ce svijet odahnuti i odmah postati bolje mjesto - onog dana kad taj omrženi James preseli na ahiret....šta je taj zlikovac navukao hejtera na sebe
....na milione jbt
I nikako da raja skonta da on sam sebe nije napravio tim nekakvim kraljem, vec su mediji od njega napravili monstruma i strašilo, a raja se kolektivno primila na to i popušila tu medijsku foru.....ne može balavac koji je došao direktno iz srednje škole sam sebe prozvati Kraljem košarke i da raja vjeruje u te price.....mislim , može i to ako je baš debil koji sa 20 godina hoda okolo i prica da je Kralj košarke....ti mediji, štampa i novine su ga krunisali u tog nekog kralja i napravili sranje covjeku da ga sad citav svijet prezire.
@jasko
tipicni 12-godisnji fanboy Jamesa
Mogao je on te odluke donijeti i bez medija, jel tako.... ali oni su se velikodušno ponudili i insistirali da to bude giga, mega, ultra Odluka
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#7272 Re: NBA - National Basketball Association
Pa nisam mu ja kriv sto je glup ?
Nije ga niko pistoljem natjerao da pravi debila od sebe, sto znaci da ipak nisu samo mediji krivi 
- jasko_ba
#7273 Re: NBA - National Basketball Association
mediji + facebook/forums freaks i dobijes stanje kakvo je sada
bas me zanima sta ce onda o njemu pricati, ako osvoji titulu?
al je iritantno u svakom slucaju
bas me zanima sta ce onda o njemu pricati, ako osvoji titulu?
al je iritantno u svakom slucaju
-
LSD
#7274 Re: NBA - National Basketball Association
Glup je onaj koji je došao pred TV i cekao ko majmun šta ce yebeni Le Bron odluciti...a prije toga kampanja bila danima , da ce tog i tog dana doci pred kamere fuckin' Le Bron James i u živo reci cijelom svijetu gdje ce i šta ce daljeleet wrote:Pa nisam mu ja kriv sto je glup ?Nije ga niko pistoljem natjerao da pravi debila od sebe, sto znaci da ipak nisu samo mediji krivi
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#7275 Re: NBA - National Basketball Association
Znas i sam kakvi su ljudi sto se tice "ekskluziva", kako kod nas tako i u AmeriKi ali je svejedno cinjenica da ga NIKO nije tjerao da pravi show od prelaska.
Sto se tice paljenja dresove, ne mogu im nista prigovoriti, i sam znas sta znaci ljubav prema klubu.
Mada, ne sumnjam da bi ga rado primili nazad u Clevelandu kao i City Teveza