NBA - National Basketball Association

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
AlenKurt

#7251 Re: NBA - National Basketball Association

Post by AlenKurt »

statixx wrote:Wes i Durant doslovno sami igraju protiv Heata. Ostatak ekipe jedva skupi 15 poena.
Izvini, ali ja vidim da James sam igra protiv Okalhome, kao što je igrao protiv Bostona i Indiane.
statixx

#7252 Re: NBA - National Basketball Association

Post by statixx »

AlenKurt wrote:
statixx wrote:Wes i Durant doslovno sami igraju protiv Heata. Ostatak ekipe jedva skupi 15 poena.
Izvini, ali ja vidim da James sam igra protiv Okalhome, kao što je igrao protiv Bostona i Indiane.
Niko ne spori da su njegove zasluge sto je Heat u finalu, ali ova serija protiv Oklahome je potpuno druga prica. Ima podrsku i Battiera i Chalmersa, da ne spominjem Wade i Bosha...Battier zadnje dvije utakmice po 17 nekih poena uz procenat suta nekih 80% i Chalmers sinoc sa 25 poena.
AlenKurt

#7253 Re: NBA - National Basketball Association

Post by AlenKurt »

statixx wrote:
AlenKurt wrote:
Niko ne spori da su njegove zasluge sto je Heat u finalu, ali ova serija protiv Oklahome je potpuno druga prica. Ima podrsku i Battiera i Chalmersa, da ne spominjem Wade i Bosha...Battier zadnje dvije utakmice po 17 nekih poena uz procenat suta nekih 80% i Chalmers sinoc sa 25 poena.
Ali to su sve otvoreni šutevi. Udvoje Jamesa pod košem, a on im odigra povratni pas i logično bi bilo da će Chalmers ili Battier pogoditi tricu sami kao duhovi. Ako to nisu u stanju onda se trebaju prestati baviti profesionalnom košarkom.
LSD

#7254 Re: NBA - National Basketball Association

Post by LSD »

Miami ima širinu za razliku od Oklahome....sinoc je zakazao i Harden za Thundere (zapravo loš je citavo ovo veliko finale)...s druge strane pored Jamesa i Wadea (pa i rovitog Bosha) uvijek neki igraci uleti sa svojom odlicnom rolom...na primjer, u utakmici br.2 (gdje su napravili break) to je bio Batier sa 17 poena...sinoc je taj faktor bio Chalmers sa 25 poena....jednostavno uvijek imaju po nekog igraca koji ce uletiti i povuci, kad ove zvijezde zakoce...tu širinu Oklahoma nema, a Westbrook i Durant ih ne mogu sami dovuci do samog kraja tj. do titule.

Zna li neko koliko je ozbiljna ova povreda Jamesa :? sinoc nije mogao ni hodati normalno :roll:
smijesni_ste

#7255 Re: NBA - National Basketball Association

Post by smijesni_ste »

Samo grč izgleda...
LSD

#7256 Re: NBA - National Basketball Association

Post by LSD »

smijesni_ste wrote:Samo grč izgleda...
Maximalno ga troše (a i on sam to svjesno radi) i to u oba pravca (i ofanziva i defanziva) i nije ni cudo kad tijelo pocinje da se javlja i daje otpor tom nenormalnom izlaganju naporima, pa makar to bio i kiborg, stroj od igraca kakav je James....ipak je i on covjek od krvi i mesa....tolike godine igra citavu sezonu (82 tekme) plus play off, troše ga po 40 minuta na parketu ili više cak....i moralo se kad-tad to poceti vracati.
Ako je samo grč, to je onda odlicna vijest po Miami.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#7257 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Velkoski »

sudjenje citavu finalnu seriju = :lol:

choker je zasluzio prsten ali NE na ovaj nacin. I da, Westbrook je obicni debil, play sa 5 assista u finalu i 700 uzetih suteva :roll:
LSD

#7258 Re: NBA - National Basketball Association

Post by LSD »

leet wrote:sudjenje citavu finalnu seriju = :lol:

choker je zasluzio prsten ali NE na ovaj nacin.
Što to care hraknu na sudije iz cista mira :shock: :? :roll: ne znam šta su sad zayebali?? šta im zamjeraš :?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#7259 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Velkoski »

ne gledas finalnu seriju ili ? :roll:

Heat sa agresivnom odbranom pravi manje faulova, jutros Westbrick dobiva licnu za faul koji je "napravio" Durant isl. Stern peder.
LSD

#7260 Re: NBA - National Basketball Association

Post by LSD »

leet wrote:ne gledas finalnu seriju ili ? :roll:
Pa baš zato i pitam jer gledam sve tekme finala....jesu li sudije krive što Oklahoma prospe vodstvo od 17 razlike u roku od tri minute ;-) jesu li sudije krive što Harden u jako bitnoj tekmi ne može pogoditi ni one otvorene šuteve :?
Mislim, o cemu pricaš uopšte :shock: ne možeš ba sudije kriviti i pišati se po njima , pored ovakve ocajne Oklahome....ne ide nikao, nema smisla.
Ma jašta, Stern je jevrejski peder i to je to objašnenje :-)
Last edited by LSD on 20/06/2012 14:45, edited 1 time in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#7261 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Velkoski »

U prosloj tekmi pri 10+ "nagrde" Duranta i onda OKC izgubi, zamisli da sudije ono urade Jamesu, sta mislis kako bi se zavrsilo ? Frajer se lakta k'o veliki i zavrsi sa 2 licne, ma daj.. Da ne spominjem kako Heat citavu seriju ima 2+1 napade dok na drugoj strani toga gotovo da NEMA.
jasko_ba

#7262 Re: NBA - National Basketball Association

Post by jasko_ba »

LSD wrote:
leet wrote:ne gledas finalnu seriju ili ? :roll:
Pa baš zato i pitam jer gledam sve tekme finala....jesu li sudije krive što Oklahoma prospe vodstvo od 17 razlike u roku od tri minute ;-) jesu li sudije krive što Harden u jako bitnoj tekmi ne može pogoditi ni one otvorene šuteve :?
Mislim, o cemu pricaš uopšte :shock: ne možeš ba sudije kriviti i pišati se po njima , pored ovakve ocajne Oklahome....ne ide nikao, nema smisla.
Ma jašta, Stern je jevrejski peder i to je to objašnenje :-)
sta ti je ba, to ce biti patnja sirom svijeta ako lebron osvoji titulu :lol:
toliko vremena se provode u pljuvanju na njega, i dzaba
:dance:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#7263 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Velkoski »

ma ja, neko "pljuje" neko baca drkicu ;-)
smijesni_ste

#7264 Re: NBA - National Basketball Association

Post by smijesni_ste »

hahaha...vala ja sam izmedju navedenog :D....ni tamo ni ovamo... :D
jasko_ba

#7265 Re: NBA - National Basketball Association

Post by jasko_ba »

leet wrote:ma ja, neko "pljuje" neko baca drkicu ;-)
strasno :skoljka: cccc :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#7266 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Velkoski »

Cinjenica je da su "superstarovi" zasticeni k'o "medjedi" ( pogotovo James ) i to je ova serija i pokazala a ti i dalje pise postove tipa "aaaaaaa vidi hejtera :dance: " i slicno, caopoz.

Slicna sranja su se desavala i 2002. i sada se niko toga i ne sjeca, tako ce isto biti i sa ovom finalnom serijom za par godina. Nego, niko se nikada nije vratio sa 3-1, vrijeme je da neko srusi tradiciju.
LSD

#7267 Re: NBA - National Basketball Association

Post by LSD »

Ja mislim da ce svijet odahnuti i odmah postati bolje mjesto - onog dana kad taj omrženi James preseli na ahiret :mrgreen: ....šta je taj zlikovac navukao hejtera na sebe :shock: ....na milione jbt :-) polovina svijeta ga mrzi, a ona druga polovina ga ne podnosi :lol: blago receno....da je ko Hitler ubijao i trpao u konc logore, malo bi bilo kume.

I nikako da raja skonta da on sam sebe nije napravio tim nekakvim kraljem, vec su mediji od njega napravili monstruma i strašilo, a raja se kolektivno primila na to i popušila tu medijsku foru.....ne može balavac koji je došao direktno iz srednje škole sam sebe prozvati Kraljem košarke i da raja vjeruje u te price.....mislim , može i to ako je baš debil koji sa 20 godina hoda okolo i prica da je Kralj košarke :lol: ....ti mediji, štampa i novine su ga krunisali u tog nekog kralja i napravili sranje covjeku da ga sad citav svijet prezire.
jasko_ba

#7268 Re: NBA - National Basketball Association

Post by jasko_ba »

leet wrote:Cinjenica je da su "superstarovi" zasticeni k'o "medjedi" ( pogotovo James ) i to je ova serija i pokazala a ti i dalje pise postove tipa "aaaaaaa vidi hejtera :dance: " i slicno, caopoz.

Slicna sranja su se desavala i 2002. i sada se niko toga i ne sjeca, tako ce isto biti i sa ovom finalnom serijom za par godina. Nego, niko se nikada nije vratio sa 3-1, vrijeme je da neko srusi tradiciju.
Image
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#7269 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Velkoski »

LSD wrote:Ja mislim da ce svijet odahnuti i odmah postati bolje mjesto - onog dana kad taj omrženi James preseli na ahiret :mrgreen: ....šta je taj zlikovac navukao hejtera na sebe :shock: ....na milione jbt :-) polovina svijeta ga mrzi, a ona druga polovina ga ne podnosi :lol: blago receno....da je ko Hitler ubijao i trpao u konc logore, malo bi bilo kume.

I nikako da raja skonta da on sam sebe nije napravio tim nekakvim kraljem, vec su mediji od njega napravili monstruma i strašilo, a raja se kolektivno primila na to i popušila tu medijsku foru.....ne može balavac koji je došao direktno iz srednje škole sam sebe prozvati Kraljem košarke i da raja vjeruje u te price.....mislim , može i to ako je baš debil koji sa 20 godina hoda okolo i prica da je Kralj košarke :lol: ....ti mediji, štampa i novine su ga krunisali u tog nekog kralja i napravili sranje covjeku da ga sad citav svijet prezire.
Eto mediji su krivi.. Sto niko ne "mrzi" i ne podnosi Rosea ( ima jos slicnih primjera ali eto i ovaj je dovoljan ) npr. ? Jer nije pravio "The Decision"-e i slicne gluposti.

@jasko

tipicni 12-godisnji fanboy Jamesa :mrgreen:
Jack Be Nimble

#7270 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Jack Be Nimble »

Le Bron m je cool, ali ne volim Heat jos iz 97. godine tako da navijam protiv Heat...sem ove godine, to jest ovog finala! Trpaj seljake iz Oklahome i ako bog da neka ih grom spuca :x
LSD

#7271 Re: NBA - National Basketball Association

Post by LSD »

leet wrote:
LSD wrote:Ja mislim da ce svijet odahnuti i odmah postati bolje mjesto - onog dana kad taj omrženi James preseli na ahiret :mrgreen: ....šta je taj zlikovac navukao hejtera na sebe :shock: ....na milione jbt :-) polovina svijeta ga mrzi, a ona druga polovina ga ne podnosi :lol: blago receno....da je ko Hitler ubijao i trpao u konc logore, malo bi bilo kume.

Eto mediji su krivi.. Sto niko ne "mrzi" i ne podnosi Rosea npr. ? Jer nije pravio "The Decision"-e i slicne gluposti.

@jasko

tipicni 12-godisnji fanboy Jamesa :mrgreen:
Eto sam si odgovorio...jok eto nisu mediji krivi nikako :-) pa zar nisu mediji prvo dali njemu prostor, zatim napravili/fabrikovali tu sapunici od Desicion-a ;-) ...konzumenti njihovi su danima ocekivali tu odluku, a gledanost na vrhuncu bila...nemoj zayebavati ;-)
Mogao je on te odluke donijeti i bez medija, jel tako.... ali oni su se velikodušno ponudili i insistirali da to bude giga, mega, ultra Odluka :lol: :lol: bolja je opcija Hajmo svi uzeti pare od ekskluziva i sapunice zvane Desicion...amerika je to, moj ti Leet :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#7272 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Velkoski »

Pa nisam mu ja kriv sto je glup ? :mrgreen: Nije ga niko pistoljem natjerao da pravi debila od sebe, sto znaci da ipak nisu samo mediji krivi :roll:
jasko_ba

#7273 Re: NBA - National Basketball Association

Post by jasko_ba »

mediji + facebook/forums freaks i dobijes stanje kakvo je sada
bas me zanima sta ce onda o njemu pricati, ako osvoji titulu?
al je iritantno u svakom slucaju
LSD

#7274 Re: NBA - National Basketball Association

Post by LSD »

leet wrote:Pa nisam mu ja kriv sto je glup ? :mrgreen: Nije ga niko pistoljem natjerao da pravi debila od sebe, sto znaci da ipak nisu samo mediji krivi :roll:
Glup je onaj koji je došao pred TV i cekao ko majmun šta ce yebeni Le Bron odluciti...a prije toga kampanja bila danima , da ce tog i tog dana doci pred kamere fuckin' Le Bron James i u živo reci cijelom svijetu gdje ce i šta ce dalje :lol: :lol: kakva exkluziva wow....samit nesvrstanih i zasjedanje UN su mila majka...to je bio događaj koji se nije smio propustiti...eto šta mediji naprave od ljudi ;-) ovce :!: ....morao si biti baš glupan pa se primiti na propaganu i još se nacrtati pred TV-om tacno u terminu kad je zakazana ta strašna Odluka svjetskih razmjera :-) i još paliti kasnije dresove po Clevelenadu.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#7275 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Velkoski »

Znas i sam kakvi su ljudi sto se tice "ekskluziva", kako kod nas tako i u AmeriKi ali je svejedno cinjenica da ga NIKO nije tjerao da pravi show od prelaska. :D Sto se tice paljenja dresove, ne mogu im nista prigovoriti, i sam znas sta znaci ljubav prema klubu. :razz: Mada, ne sumnjam da bi ga rado primili nazad u Clevelandu kao i City Teveza :mrgreen:
Post Reply