Upravo tako. Da građani imaju imalo svijesti ne da bi ih povjeđali na Mrijin Dvoru, već bi im spalili svu imovinu, a sav novac bi podjelili sirotinji, tj. onim najugroženijim i to bi bila poruka svima koji misle da se ponašaju kao što su se ponašali njih dvoje.Bloo wrote:Ja se npr. ne radujem, ali rezignirano joj zelim da crkne.Better Man wrote:Sebija jedno zlo od žene. Žena koja je totalno operisana od stvarnosti, žena koja nema blage veze o medicini, a doktor je po struci. Izgleda da je stiže zaslužena kazna za svo zlo koje je činila i čini i dalje kao diretorica UKCS i ne samo UKCS, već i za prije dok je bila diretorica Vojne bolnice, kao i sve ono što je radila u ratu i nakon rata. Koliko su zla ona i njen suprug nanijeli građanima ove zemlje i državi BiH se ne može opisati. Ne mogu biti kao ona i njen retardirani suprug i radovati se njenoj, tj. njihovoj nesreći. Ipak imam daleko više dostojanstva, morala i svega od njih. Neka sami odgovaraju za svo zlo i grijehe koje su činili.
Odgovarati nece jer ovaj narod nema muda da ih rascereci na trgu. Na ovom svijetu. Onog svejedno nema.
Sebija All about
- Better Man
#7251 Re: Sebija All about
- Better Man
#7252 Re: Sebija All about
Upravo tako. Da građani imaju imalo svijesti ne da bi ih povjeđali na Mrijin Dvoru, već bi im spalili svu imovinu, a sav novac bi podjelili sirotinji, tj. onim najugroženijim i to bi bila poruka svima koji misle da se ponašaju kao što su se ponašali njih dvoje.Bloo wrote:Ja se npr. ne radujem, ali rezignirano joj zelim da crkne.Better Man wrote:Sebija jedno zlo od žene. Žena koja je totalno operisana od stvarnosti, žena koja nema blage veze o medicini, a doktor je po struci. Izgleda da je stiže zaslužena kazna za svo zlo koje je činila i čini i dalje kao diretorica UKCS i ne samo UKCS, već i za prije dok je bila diretorica Vojne bolnice, kao i sve ono što je radila u ratu i nakon rata. Koliko su zla ona i njen suprug nanijeli građanima ove zemlje i državi BiH se ne može opisati. Ne mogu biti kao ona i njen retardirani suprug i radovati se njenoj, tj. njihovoj nesreći. Ipak imam daleko više dostojanstva, morala i svega od njih. Neka sami odgovaraju za svo zlo i grijehe koje su činili.
Odgovarati nece jer ovaj narod nema muda da ih rascereci na trgu. Na ovom svijetu. Onog svejedno nema.
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#7253 Re: Sebija All about
Sad kad Bake ostene udovac, kad ga Fahro iz zajebancije proglasi za najpozeljnijeg nezenju u BiH.
- vjesticanametli
#7254 Re: Sebija All about
viva rumunija i Ota metoda...govna samo cerecitBetter Man wrote:Upravo tako. Da građani imaju imalo svijesti ne da bi ih povjeđali na Mrijin Dvoru, već bi im spalili svu imovinu, a sav novac bi podjelili sirotinji, tj. onim najugroženijim i to bi bila poruka svima koji misle da se ponašaju kao što su se ponašali njih dvoje.Bloo wrote:Ja se npr. ne radujem, ali rezignirano joj zelim da crkne.Better Man wrote:Sebija jedno zlo od žene. Žena koja je totalno operisana od stvarnosti, žena koja nema blage veze o medicini, a doktor je po struci. Izgleda da je stiže zaslužena kazna za svo zlo koje je činila i čini i dalje kao diretorica UKCS i ne samo UKCS, već i za prije dok je bila diretorica Vojne bolnice, kao i sve ono što je radila u ratu i nakon rata. Koliko su zla ona i njen suprug nanijeli građanima ove zemlje i državi BiH se ne može opisati. Ne mogu biti kao ona i njen retardirani suprug i radovati se njenoj, tj. njihovoj nesreći. Ipak imam daleko više dostojanstva, morala i svega od njih. Neka sami odgovaraju za svo zlo i grijehe koje su činili.
-
megaman4
#7255 Re: Sebija All about
Otkud ova iznenadna vijest odjednom?Better Man wrote:Sebija jedno zlo od žene. Žena koja je totalno operisana od stvarnosti, žena koja nema blage veze o medicini, a doktor je po struci. Izgleda da je stiže zaslužena kazna za svo zlo koje je činila i čini i dalje kao diretorica UKCS i ne samo UKCS, već i za prije dok je bila diretorica Vojne bolnice, kao i sve ono što je radila u ratu i nakon rata. Koliko su zla ona i njen suprug nanijeli građanima ove zemlje i državi BiH se ne može opisati. Ne mogu biti kao ona i njen retardirani suprug i radovati se njenoj, tj. njihovoj nesreći. Ipak imam daleko više dostojanstva, morala i svega od njih. Neka sami odgovaraju za svo zlo i grijehe koje su činili.
- Dasi
#7256 Re: Sebija All about
Ko je po broju glasova iza nje na listi?

Ima li sanse, kad preseli :imaboga:, da njen mandat dobije druga stranka?kluz franjo wrote:
- JThomas
#7257 Re: Sebija All about
bog ne postoji i od teških bolesti svakodnevno obolijevaju i umiru i dobri ljudi. s tim da često nemaju mogućnosti da sebi pomognu kao ovi lošiji. ali ako je tačno, govori tomove o tome kako oni sebe doživljavaju...
-
julisiz es grant
#7258 Re: Sebija All about
Gadno je kad si u manjini sa tim mišljenjem, a znaš da jesi, jelde?JThomas wrote:bog ne postoji i od teških bolesti svakodnevno obolijevaju i umiru i dobri ljudi. s tim da često nemaju mogućnosti da sebi pomognu kao ovi lošiji. ali ako je tačno, govori tomove o tome kako oni sebe doživljavaju...
- salik79
#7259 Re: Sebija All about
Donekle je upravu. Da bi postojao moras nastati/biti stvoren, a Bog to nije.julisiz es grant wrote:Gadno je kad si u manjini sa tim mišljenjem, a znaš da jesi, jelde?JThomas wrote:bog ne postoji i od teških bolesti svakodnevno obolijevaju i umiru i dobri ljudi. s tim da često nemaju mogućnosti da sebi pomognu kao ovi lošiji. ali ako je tačno, govori tomove o tome kako oni sebe doživljavaju...
Bog ne postoji, On jeste i on sve stvara.
-
splinter
#7261 Re: Sebija All about
Sad će otići diskusija na teologiju
- seln
#7262 Re: Sebija All about
Ako ce zavrsiti fatihom, meni je OK.splinter wrote:Sad će otići diskusija na teologiju
-
splinter
#7263 Re: Sebija All about
Pa prije ili kasnije hoće.seln wrote:Ako ce zavrsiti fatihom, meni je OK.splinter wrote:Sad će otići diskusija na teologiju
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#7264 Re: Sebija All about
dabogda se raspadala
-
howdy
#7265 Re: Sebija All about
Dug zivot i tesku bolest joj zelim.
- Thorgerson
#7267 Re: Sebija All about
Svi su jednaki, ali neki su jednakiji od drugih.

- Ramzess Veliki
#7268 Re: Sebija All about
Humanista sam i pomagao sam svakome ali njima zelim da se dugo muce u besparici, da budu gladni i bolesni a da moraju kupovati lijekove i placati privatno preglede i nalaze, i da zavise od donacija svojih glasaca. Pocrkali dabogda.
- Dozer
#7269 Re: Sebija All about
A u pm...salik79 wrote:Donekle je upravu. Da bi postojao moras nastati/biti stvoren, a Bog to nije.julisiz es grant wrote:Gadno je kad si u manjini sa tim mišljenjem, a znaš da jesi, jelde?JThomas wrote:bog ne postoji i od teških bolesti svakodnevno obolijevaju i umiru i dobri ljudi. s tim da često nemaju mogućnosti da sebi pomognu kao ovi lošiji. ali ako je tačno, govori tomove o tome kako oni sebe doživljavaju...
Bog ne postoji, On jeste i on sve stvara.
Izgleda da je Sebi-ja dala sve atribute boginje...
-------
Jebalo majku, hoce li iko postaviti pitanje otkud Sebiji pravo da isprazni cijeli sprat klinike, da pomjera pacijente, da raspusti osobllje i uposlene prije kraja radnog vremena, a onda da dovede stranog doktora i da se tu obavi operacija na nekome, ko god da je bio?!
Hoce li je iko upitati otkud joj pravo da radi nesto ovakvo u javnoj ustanovi koja se u potpunosti finasira novcem gradjana, a koji, usput receno, placa(mo)ju i nju?!
A pridruzujem se Ramzesu. Zelim i njoj i muzu joj, a i kompletnom ostatku SDA kamarile - sto teze bolesti, sto vise patnje, da umiru u najtezim mogucim bolovima koje im bog u kojeg "vjeruju" moze priustiti, i da dugo, dugo nemaju nikakve pomoci ni lijeka kako bi se sto duze zivi raspadali.
Last edited by Dozer on 05/11/2018 15:17, edited 1 time in total.
- 512MB
#7270 Re: Sebija All about
Razumijem sve, al ipak teske rijeci izgovarate jbga..
-
addy_sa
#7271 Re: Sebija All about
razmišljao sam da li da napišem komentar nakon medijskih naslova o "misterioznom pacijentu".
Kontam, nije etički oko nečije operacije mahalati.. a onda, opet, kontam nije ni etički da mi se par stoja odbija mjesečno za zdravstvo i nosim ocu ampulu inekciju da daju jer trpi nesnosne bolove. Niko za njega i slične njemu nije zatvarao spratove, držao helikopter Oružanih snaga u pripravnosti i dovodio plastičare iz inostranstva.
Svi smo jednaki, samo su neki "jednakiji".
Kontam, nije etički oko nečije operacije mahalati.. a onda, opet, kontam nije ni etički da mi se par stoja odbija mjesečno za zdravstvo i nosim ocu ampulu inekciju da daju jer trpi nesnosne bolove. Niko za njega i slične njemu nije zatvarao spratove, držao helikopter Oružanih snaga u pripravnosti i dovodio plastičare iz inostranstva.
Svi smo jednaki, samo su neki "jednakiji".
- simbabimba
#7272 Re: Sebija All about
_EMA_ wrote:Helikopter je stigao...
Znaci ipak ode!
https://thebosniatimes.ba/22380/razotkr ... etbegovic/
- Dozer
#7273 Re: Sebija All about
Mogu ja i gore, vjeruj mi. Da sve bude gore - zaista im svima zelim sve sto nabrojah. A i ono sto nisam, a gore je od nabrojanoga.512MB wrote:Razumijem sve, al ipak teske rijeci izgovarate jbga..
Sto je previse - previse je. Krajnje je vrijeme da se izadje na ulice i da se ova SDA tira(nija)da konacno zavrsi jednom za sva vremena, da se svi redom rastjeraju, da im se konfiksuje sva imovina koju su stekli i za koju ne mogu dokazati porijeklo, a onda i da se pozatvaraju u najmracnije podrume najgorih zatvora. I da se bace kljucevi.
Isto zelim i HDZ-u, i SNSD-u, i SDS-u, i ostalim partnerskim strankama i ljudima koji ih cine. Cisto da ne bude zabune.
Zaista je vrijeme da se u BiH odradi jedan ozbiljan reset.
Last edited by Dozer on 05/11/2018 15:22, edited 2 times in total.
-
palermo
#7274 Re: Sebija All about
Dobro, za nas koji nismo iz ovih krajeva,ima li ko da kaže o kome se radi, o čemu se radi......? Ili sam ja negdje sefio taj podatak.....
aha, tek sam vidio ovaj članak iz Timesa
aha, tek sam vidio ovaj članak iz Timesa
- 512MB
#7275 Re: Sebija All about
Izbori su upravo bili, kako vidimo narod voli da im se sda kamarila pisa po mrtvima.Dozer wrote:Mogu ja i gore, vjeruj mi. Da sve bude gore - zaista im svima zelim sve sto nabrojah. A i ono sto nisam, a gore je od nabrojanoga.512MB wrote:Razumijem sve, al ipak teske rijeci izgovarate jbga..
Sto je previse - previse je. Krajnje je vrijeme da se izadje na ulice i da se ova SDA tira(nija)da konacno zavrsi jednom za sva vremena, da se svi redom rastjeraju, da im se konfiksuje sva imovina koju su stekli i za koju ne mogu dokazati porijeklo, a onda i da se pozatvaraju u najmracnije podrume najgorih zatvora. I da se bace kljucevi.
Isto zelim i HDZ-u, i SNSD-u, i SDS-u, i ostalim partnerskim strankama i ljudima koji ih cine. Cisto da ne bude zabune.
Zaista je vrijeme da se u BiH odradi jedan ozbiljan reset.
A konfiscirat imovinu jah, kad bi se do nje moglo doci po turskoj i svicarskim bankama.