Sebija All about

Post Reply
Better Man

#7251 Re: Sebija All about

Post by Better Man »

Bloo wrote:
Better Man wrote:Sebija jedno zlo od žene. Žena koja je totalno operisana od stvarnosti, žena koja nema blage veze o medicini, a doktor je po struci. Izgleda da je stiže zaslužena kazna za svo zlo koje je činila i čini i dalje kao diretorica UKCS i ne samo UKCS, već i za prije dok je bila diretorica Vojne bolnice, kao i sve ono što je radila u ratu i nakon rata. Koliko su zla ona i njen suprug nanijeli građanima ove zemlje i državi BiH se ne može opisati. Ne mogu biti kao ona i njen retardirani suprug i radovati se njenoj, tj. njihovoj nesreći. Ipak imam daleko više dostojanstva, morala i svega od njih. Neka sami odgovaraju za svo zlo i grijehe koje su činili.
Ja se npr. ne radujem, ali rezignirano joj zelim da crkne.
Odgovarati nece jer ovaj narod nema muda da ih rascereci na trgu. Na ovom svijetu. Onog svejedno nema.
Upravo tako. Da građani imaju imalo svijesti ne da bi ih povjeđali na Mrijin Dvoru, već bi im spalili svu imovinu, a sav novac bi podjelili sirotinji, tj. onim najugroženijim i to bi bila poruka svima koji misle da se ponašaju kao što su se ponašali njih dvoje.
Better Man

#7252 Re: Sebija All about

Post by Better Man »

Bloo wrote:
Better Man wrote:Sebija jedno zlo od žene. Žena koja je totalno operisana od stvarnosti, žena koja nema blage veze o medicini, a doktor je po struci. Izgleda da je stiže zaslužena kazna za svo zlo koje je činila i čini i dalje kao diretorica UKCS i ne samo UKCS, već i za prije dok je bila diretorica Vojne bolnice, kao i sve ono što je radila u ratu i nakon rata. Koliko su zla ona i njen suprug nanijeli građanima ove zemlje i državi BiH se ne može opisati. Ne mogu biti kao ona i njen retardirani suprug i radovati se njenoj, tj. njihovoj nesreći. Ipak imam daleko više dostojanstva, morala i svega od njih. Neka sami odgovaraju za svo zlo i grijehe koje su činili.
Odgovarati nece jer ovaj narod nema muda da ih rascereci na trgu. Na ovom svijetu. Onog svejedno nema.
Upravo tako. Da građani imaju imalo svijesti ne da bi ih povjeđali na Mrijin Dvoru, već bi im spalili svu imovinu, a sav novac bi podjelili sirotinji, tj. onim najugroženijim i to bi bila poruka svima koji misle da se ponašaju kao što su se ponašali njih dvoje.
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#7253 Re: Sebija All about

Post by Matijevic_Vlado »

Sad kad Bake ostene udovac, kad ga Fahro iz zajebancije proglasi za najpozeljnijeg nezenju u BiH.
vjesticanametli

#7254 Re: Sebija All about

Post by vjesticanametli »

Better Man wrote:
Bloo wrote:
viva rumunija i Ota metoda...govna samo cerecit :thumbup:
megaman4

#7255 Re: Sebija All about

Post by megaman4 »

Otkud ova iznenadna vijest odjednom? :roll:
Dasi

#7256 Re: Sebija All about

Post by Dasi »

Ko je po broju glasova iza nje na listi? :D
kluz franjo wrote:
Ima li sanse, kad preseli :imaboga:, da njen mandat dobije druga stranka? :mrgreen:
JThomas

#7257 Re: Sebija All about

Post by JThomas »

bog ne postoji i od teških bolesti svakodnevno obolijevaju i umiru i dobri ljudi. s tim da često nemaju mogućnosti da sebi pomognu kao ovi lošiji. ali ako je tačno, govori tomove o tome kako oni sebe doživljavaju...
julisiz es grant

#7258 Re: Sebija All about

Post by julisiz es grant »

JThomas wrote:bog ne postoji i od teških bolesti svakodnevno obolijevaju i umiru i dobri ljudi. s tim da često nemaju mogućnosti da sebi pomognu kao ovi lošiji. ali ako je tačno, govori tomove o tome kako oni sebe doživljavaju...
Gadno je kad si u manjini sa tim mišljenjem, a znaš da jesi, jelde?
salik79

#7259 Re: Sebija All about

Post by salik79 »

julisiz es grant wrote:
JThomas wrote:bog ne postoji i od teških bolesti svakodnevno obolijevaju i umiru i dobri ljudi. s tim da često nemaju mogućnosti da sebi pomognu kao ovi lošiji. ali ako je tačno, govori tomove o tome kako oni sebe doživljavaju...
Donekle je upravu. Da bi postojao moras nastati/biti stvoren, a Bog to nije.

Bog ne postoji, On jeste i on sve stvara.
HAVANA

#7260 Re: Sebija All about

Post by HAVANA »

Image
splinter

#7261 Re: Sebija All about

Post by splinter »

Sad će otići diskusija na teologiju
seln

#7262 Re: Sebija All about

Post by seln »

splinter wrote:Sad će otići diskusija na teologiju
Ako ce zavrsiti fatihom, meni je OK.
splinter

#7263 Re: Sebija All about

Post by splinter »

seln wrote:
splinter wrote:Sad će otići diskusija na teologiju
Ako ce zavrsiti fatihom, meni je OK.
Pa prije ili kasnije hoće.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#7264 Re: Sebija All about

Post by pici »

dabogda se raspadala
howdy

#7265 Re: Sebija All about

Post by howdy »

Dug zivot i tesku bolest joj zelim.
_EMA_

#7266 Re: Sebija All about

Post by _EMA_ »

Helikopter je stigao...
Thorgerson

#7267 Re: Sebija All about

Post by Thorgerson »

Svi su jednaki, ali neki su jednakiji od drugih.

:wink:
Ramzess Veliki

#7268 Re: Sebija All about

Post by Ramzess Veliki »

Humanista sam i pomagao sam svakome ali njima zelim da se dugo muce u besparici, da budu gladni i bolesni a da moraju kupovati lijekove i placati privatno preglede i nalaze, i da zavise od donacija svojih glasaca. Pocrkali dabogda.
Dozer

#7269 Re: Sebija All about

Post by Dozer »

salik79 wrote:
julisiz es grant wrote:
Donekle je upravu. Da bi postojao moras nastati/biti stvoren, a Bog to nije.

Bog ne postoji, On jeste i on sve stvara.
A u pm...
Izgleda da je Sebi-ja dala sve atribute boginje...

-------

Jebalo majku, hoce li iko postaviti pitanje otkud Sebiji pravo da isprazni cijeli sprat klinike, da pomjera pacijente, da raspusti osobllje i uposlene prije kraja radnog vremena, a onda da dovede stranog doktora i da se tu obavi operacija na nekome, ko god da je bio?!
Hoce li je iko upitati otkud joj pravo da radi nesto ovakvo u javnoj ustanovi koja se u potpunosti finasira novcem gradjana, a koji, usput receno, placa(mo)ju i nju?!

A pridruzujem se Ramzesu. Zelim i njoj i muzu joj, a i kompletnom ostatku SDA kamarile - sto teze bolesti, sto vise patnje, da umiru u najtezim mogucim bolovima koje im bog u kojeg "vjeruju" moze priustiti, i da dugo, dugo nemaju nikakve pomoci ni lijeka kako bi se sto duze zivi raspadali.
Last edited by Dozer on 05/11/2018 15:17, edited 1 time in total.
512MB

#7270 Re: Sebija All about

Post by 512MB »

Razumijem sve, al ipak teske rijeci izgovarate jbga..
addy_sa

#7271 Re: Sebija All about

Post by addy_sa »

razmišljao sam da li da napišem komentar nakon medijskih naslova o "misterioznom pacijentu".
Kontam, nije etički oko nečije operacije mahalati.. a onda, opet, kontam nije ni etički da mi se par stoja odbija mjesečno za zdravstvo i nosim ocu ampulu inekciju da daju jer trpi nesnosne bolove. Niko za njega i slične njemu nije zatvarao spratove, držao helikopter Oružanih snaga u pripravnosti i dovodio plastičare iz inostranstva.
Svi smo jednaki, samo su neki "jednakiji".
simbabimba

#7272 Re: Sebija All about

Post by simbabimba »

_EMA_ wrote:Helikopter je stigao...

Znaci ipak ode! :roll:

https://thebosniatimes.ba/22380/razotkr ... etbegovic/
Dozer

#7273 Re: Sebija All about

Post by Dozer »

512MB wrote:Razumijem sve, al ipak teske rijeci izgovarate jbga..
Mogu ja i gore, vjeruj mi. Da sve bude gore - zaista im svima zelim sve sto nabrojah. A i ono sto nisam, a gore je od nabrojanoga.

Sto je previse - previse je. Krajnje je vrijeme da se izadje na ulice i da se ova SDA tira(nija)da konacno zavrsi jednom za sva vremena, da se svi redom rastjeraju, da im se konfiksuje sva imovina koju su stekli i za koju ne mogu dokazati porijeklo, a onda i da se pozatvaraju u najmracnije podrume najgorih zatvora. I da se bace kljucevi.

Isto zelim i HDZ-u, i SNSD-u, i SDS-u, i ostalim partnerskim strankama i ljudima koji ih cine. Cisto da ne bude zabune.

Zaista je vrijeme da se u BiH odradi jedan ozbiljan reset.
Last edited by Dozer on 05/11/2018 15:22, edited 2 times in total.
palermo

#7274 Re: Sebija All about

Post by palermo »

Dobro, za nas koji nismo iz ovih krajeva,ima li ko da kaže o kome se radi, o čemu se radi......? Ili sam ja negdje sefio taj podatak.....

aha, tek sam vidio ovaj članak iz Timesa
512MB

#7275 Re: Sebija All about

Post by 512MB »

Dozer wrote:
512MB wrote:Razumijem sve, al ipak teske rijeci izgovarate jbga..
Mogu ja i gore, vjeruj mi. Da sve bude gore - zaista im svima zelim sve sto nabrojah. A i ono sto nisam, a gore je od nabrojanoga.

Sto je previse - previse je. Krajnje je vrijeme da se izadje na ulice i da se ova SDA tira(nija)da konacno zavrsi jednom za sva vremena, da se svi redom rastjeraju, da im se konfiksuje sva imovina koju su stekli i za koju ne mogu dokazati porijeklo, a onda i da se pozatvaraju u najmracnije podrume najgorih zatvora. I da se bace kljucevi.

Isto zelim i HDZ-u, i SNSD-u, i SDS-u, i ostalim partnerskim strankama i ljudima koji ih cine. Cisto da ne bude zabune.

Zaista je vrijeme da se u BiH odradi jedan ozbiljan reset.
Izbori su upravo bili, kako vidimo narod voli da im se sda kamarila pisa po mrtvima.

A konfiscirat imovinu jah, kad bi se do nje moglo doci po turskoj i svicarskim bankama.
Post Reply