Normalno, meni cak na trenutak bilo krivo sto smo pustili levate da ga pokupe nakon sto mu propade ono sa JARom. Ali hvala Bogu ja nemam pojmaBHF_Manijak wrote:Da se ne lazemo, 99% bi Jocu potpisalo prije pocetka sezone, zivotom garantujem. Onaj 1% ne bi bio zbog njegovo nekvaliteta ili jer je neko prorok, vec zbog price "dajte nasu djecu" ili "stariji lik". Dakle niko ne bi doveo pod znak pitanja njegove igracke sposobnosti.
Svi su ostali sjebani koliko je covjek bezvoljan i kako je malo pokazao. Zajeb, ali ne bih ga nikome na dusu pripisao.
Meni je Joco najmanje problem, ali ko dovede Livaje, Mladenovice i ine, jebo te led?! E to su problemi i promasaji!
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#7251 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
- BHF_Manijak
#7252 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Furas me brate??? Zasto ti je Joco kriv sto nemas 5-6 bodova vise? Koja je to utakmica u kojoj je on nesto zajeb'o? Fulio protiv Viteza, u jedinoj utakmici u kojoj je bas dobio sansu, dobio Zeljeznicar na kraju 1:0.LSD wrote: Joco je direktni krivac što nemamo bar 5-6 bodova više (naglasak na bar...ako ne i više)
To igracko smeće je najveci karcinom Želje....ali treba istaci i nekvalitete Livaje i Mladenovića prije svih, potom Diate, pa i Kokota u zadnje vrijeme
Protiv Slavije je jedino fulio za bodove, ali to je 2 bodavise, no tu je i Uzelac promasio i jos par njih.
-
LSD
#7253 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Dobro si pomenuo Uzelca, još jedno smeće koje se nekako obrelo u Želji.BHF_Manijak wrote:Furas me brate??? Zasto ti je Joco kriv sto nemas 5-6 bodova vise? Koja je to utakmica u kojoj je on nesto zajeb'o? Fulio protiv Viteza, u jedinoj utakmici u kojoj je bas dobio sansu, dobio Zeljeznicar na kraju 1:0.LSD wrote: Joco je direktni krivac što nemamo bar 5-6 bodova više (naglasak na bar...ako ne i više)
To igracko smeće je najveci karcinom Želje....ali treba istaci i nekvalitete Livaje i Mladenovića prije svih, potom Diate, pa i Kokota u zadnje vrijeme
Protiv Slavije je jedino fulio za bodove, ali to je 2 bodavise, no tu je i Uzelac promasio i jos par njih.
Nemoj ni pokušavati braniti Stokića, molim te...ti si bar jedan od realnijih....odbrojavam dane kad ce se klub zahvaliti toj ojebini i nabiti ga nogom što dalje od Grbavice...yebo li ga onaj ko ga dovede u Želju.
Bilo je raznih levata na poziciji centarfora - Lazar Popović, Obad, neki Šešlija, kako se zvao onaj jablan iz Slavije Radovanović jel....ali svi oni su zabili barem po jedan gol, skinuli junf, neki doprinos...ali ova đukela nas strucno jebe vec 18 kola bez vađenja...mindfuck vrši nad nama, i to sa osmjehom.
Joco je trojanski konj
- Progressive House
#7254 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Charuga wrote:
joco gigant
-
todd_smith
#7255 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
naglasak na ovo zadnje jel?LSD wrote:Joco je trojanski konjBHF_Manijak wrote:Furas me brate??? Zasto ti je Joco kriv sto nemas 5-6 bodova vise? Koja je to utakmica u kojoj je on nesto zajeb'o? Fulio protiv Viteza, u jedinoj utakmici u kojoj je bas dobio sansu, dobio Zeljeznicar na kraju 1:0.LSD wrote: Joco je direktni krivac što nemamo bar 5-6 bodova više (naglasak na bar...ako ne i više)
- BlueBlood
#7256 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
joco hvala ti za sve nezaboravne trenutke koje si nam pruzio, nikad ti necu zaboraviti onaj gol protiv...1946--1987 wrote:Blueblood, ultima, hocemo li vaditi postove sad sta ste pisali kad ste dovodili stokica ili diattu ?![]()
Kao sto vi to radite, prije svih ovaj lazni navijac blueblood
p.s. hocel biti kakav povrat novca, bar pola nek nam vrati
-
megaman4
#7257 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Situacija je još gora. Odoše svi igrači, klub pred gašenjem, nažalost. Bio jednom jedan VELEŽ.Tomahawk11 wrote:I sto je najgore, pozitivne vijesti o Velezu su stizale prije pocetka ove sezone.
Kad ono bum....tempirana bomba.
Last edited by megaman4 on 08/12/2015 00:36, edited 1 time in total.
-
todd_smith
#7258 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Neki pregled jesenjeg dijela prvenstva:
Sloboda
Nadmasili sva ocekivanja, pogotovo vlastita. Polusezona iz snova realno za ovu ekipu. Prosle sezone se borili da ostanu u Ligi, ove glavni konkurent za titulu. Imali su par izuzetnih utakmica kao ona protiv Veleza npr. Bilo je par kikseva tu kao remi protiv Mladosti, poraz od Sarajeva je ionako bio ocekivan. Zavisi kako prodje prelazni rok, ali mislim da su najvise zasluzili titulu do sada. Timska igra, nemaju zvijezde, imaju igrace tipa Zeba koji nosi igru, ali nije da sve ide iskljucivo preko njega. I ono sto je po meni veliki dio sampionske ekipe, izvlace pobjede kada je najteze. Imali su par situacija gdje su odlucivali utakmice u zadnjim minutama, i to je uvijek bio faktor kod jakih ekipa.
Ocjena:

Zrinjski
Poceli sezonu nevjerovatno, nanizali pobjede, bez iti jednog primljenog gola, rekorde nabili, odmah se odvojili kao glavni kandidat. I onda usporili. Remi tu, poraz tamo, i prepustili su ulogu favorita Slobodi. Ali i dalje, odigrati 18 utakmica i primiti samo 7 golova je nevjerovatno i za svaku pohvalu. Imaju dobrog trenera, takticki potkovanog igraju vrlo kompaktan fudbal sa puno zrelosti u pristupu. Ciljana pojacanja doveli od prosle sezone, Mesanovic im je pun pogodak, asistira, zabija bas kada je Nikolic nesto usporio, tako da i ne osjecaju to u napadu. Uz Slobodu glavni konkuretni za titulu, i evo vec treca sezona zaredom da su medju glavne 2-3 ekipe koje vode glavnu rijec u utrci za titulu. Mislim da mogu biti razocarani sto su popustili nakon odlicnog pocetka, ali 1 bod nije nikakva prednost Slobode.
Ocjena:

Siroki Brijeg
Dosta slicni Zrinjskom u smislu da mogu biti razocarani, gubili su bodove protiv Travnika, Viteza...gdje su realno trebali sa lahkocom da prosetaju kroz te utakmice. Imaju dosta finih igraca Pehar, Kresinger...naravno zauvijek mladi Wagner jebo pleme svoje, mislim da im je najveca slabost trener. Musa nema taj kapacitet za neke vece stvari sa ovakvom ekipom, ne znam zasto su ga vratili, valjda jer je onaj Justin Bieber na pocetku sezone bio ocajan, sto je evidentno sa igrama na pocetku sezone u prvih 4-5 kola. Ali sve u svemu, vratili su se pred kraj jesenjeg dijela 4 boda nije bas pozeljno, ali nije vala niti nedostizno za njih, sa obzirom da igraju protiv Zrinjskog i Slobode na proljece.
Ocjena:

Radnik
Uz Slobodu najvece iznenadjenje ove sezone. Ekipa koja nema neke posebno dobre igrace, ne znam da li bi iko iz njihove prve postave mogao da bude prvi izbor za ekipu Zrinjskog, Sirokog, Slobode. Ali Celo, ujedno i njihovo tajno oruzje, je dobro uigrao i takticki obrazovao ovu ekipu. Mene su odusevili realno, za ekipu koja ima uslove i sredstva poput njih da se bore za Evropu u 18. kolu je za mene nevjerovatno i za svaku pohvalu. Da li ce potrajati, ne znam, ali do sada su pokazali da nisu tu cisto da "prezive".
Ocjena:

Sarajevo
Ne znam da li da pisem sta jer ce odmah biti pljujem ovo ono, ali za mene kao navijaca uzasna sezona. 6 poraza, 2 trenera, visok broj odstranjenih igraca, previse rotacije....lose. Trener dobar protiv slabijih, ali ista taktika i zamisao svaku utakmicu rezultira u porazima u svakoj utakmici gdje protivnik ima malo jaci presing. Kako ce proci prelazni rok i kako ce se uigrati po ko zna koji put haman pa totalno novi roster igraca, ne znam. Na to dodaj da je vrlo vjerovatno da odlaze glavni igraci poput BenkA, Krleta, te na to dodaj odlazak Radovca i moguce Okica. Ne znam, sve u svemu jesen nije bila ugodan period, mada ima par znakova da stvari idu ka boljem.
Ocjena:

Zeljeznicar
Ne bih nista dirao, ova ekipa je golema. Super im ide, samo ovako da nastave aBda.
Ocjena:

Celik
Celik k`o Celik. Zacrtali su cilj da ostanu u ligi, ne znam stvarno, jednu odigraju dobro, drugu izgube, naredne tri remiziraju i sve tako u krug. Sa obzirom na situaciju oko kluba, dobro se drze, ne vjerujem da njihov opstanak u ligi dolazi u pitanje, mada je to vise do (ne)kvaliteta nizih ekipa, nego do kvaliteta Celika.
Ocjena:

Mladost DK
Nesto slicni Radniku, u smislu da su dosta osoba iznenadili. Skupili su fine skalpove ove sezone, pobjede nad Zeljom, Sarajevom, remi sa Slobodom, remi sa Banjalucanima na pocetku sezone. Ekipa koja je dosta mlada, igraju sa dobrim tempom i nisu nimalo naivni. Imaju par finih igraca, i naravno svaka pohvala i lijepo vidjeti ono sto rade sa infrastrukturom i razvojom kluba.
Ocjena:

Slavija
Vitez
Olimpic
Borac
Ove 4 sam ekipe stavio zajedno jer mislim da ce se oni boriti koje 2 ostaju, koje 2 ispadaju ove sezone. Slavija imala par finih rezultata i onda malo usporila, sreca njihova pa i ovi ispod nemaju kvalitet da pruze neku konkurenciju. Nesto slicno situaciji sa Celikom. Olimpic se raspadao i onda pred kraj eto kao da su se probudili, ali pauza ce ih mozda opet uspavati. Borac je u finansijskim problemima, morali su se rijesiti par igraca ljetos, imaju najmladju ekipu ako se ne varam. Tu i tamo solidni rezultati kao onaj protiv Zelje, ali zbog finansija, ne vidim kako ce ostati u ligi ove sezone.
Ocjene:

Travnik
Rudar
Drina
Jednostavno ne vidim kako se mogu spasiti, Travnik je slican Mladosti u smislu da su uzeli sve bodove protiv Zelje, Sarajeva, imali remi protiv Sirokog u Listici sto je za svaku pohvalu, ali na kraju krajeva nije to dovoljno kada ne pokazuju tu zar i borbu u manjim utakmicama. Nakupi se sve to i tabela ne laze nakon 18. kola. Ne mozes se ti naloziti protiv Sarajeva i Zelje i onda izgubiti od Drine 1-0, kada ti je Drina direktni konkurent sa opstanak.
Ocjene:

Velez
Velez sam ostavio zadnji, jer...ne znam, ovo je svima sok bio vjerujem. Da ce biti konkurenti za titulu, Evropu, Kup...niko nije imao takva ocekivanja, ali da ce nakon vec 7-8 kola biti desetkovani za dno tabele sa ociglednim naznakama da nema svjetla na kraju tunela, ne vjerujem da je neko mogao to predvidjeti. Jedan od 3 najveca kluba u drzavi je prema svemu sudeci ispao iz Lige. Koliko zbog losih partija, koliko zbog internih stvari u klubu. Odlazak Niksica je bitan faktor u svemu takodjer, pokusavali su sa dovodjenjem Makedonca tokom sredine jesenjeg dijela, ali uzalud. Sada igraci vec napustaju, ljudi iz kluba bjeze. Kraj. Ne znam, meni je vise zao zbog same historije, ali ruku na srce nisu zasluzili da ostanu. Utakmice protiv Slobode i Sarajeva su neke od najgorih partija koje smo vidjeli od jedne ekipe u zadnjih par godina.
Ocjena i to cisto jer ikako izlaze na teren:

Sloboda
Nadmasili sva ocekivanja, pogotovo vlastita. Polusezona iz snova realno za ovu ekipu. Prosle sezone se borili da ostanu u Ligi, ove glavni konkurent za titulu. Imali su par izuzetnih utakmica kao ona protiv Veleza npr. Bilo je par kikseva tu kao remi protiv Mladosti, poraz od Sarajeva je ionako bio ocekivan. Zavisi kako prodje prelazni rok, ali mislim da su najvise zasluzili titulu do sada. Timska igra, nemaju zvijezde, imaju igrace tipa Zeba koji nosi igru, ali nije da sve ide iskljucivo preko njega. I ono sto je po meni veliki dio sampionske ekipe, izvlace pobjede kada je najteze. Imali su par situacija gdje su odlucivali utakmice u zadnjim minutama, i to je uvijek bio faktor kod jakih ekipa.
Ocjena:

Zrinjski
Poceli sezonu nevjerovatno, nanizali pobjede, bez iti jednog primljenog gola, rekorde nabili, odmah se odvojili kao glavni kandidat. I onda usporili. Remi tu, poraz tamo, i prepustili su ulogu favorita Slobodi. Ali i dalje, odigrati 18 utakmica i primiti samo 7 golova je nevjerovatno i za svaku pohvalu. Imaju dobrog trenera, takticki potkovanog igraju vrlo kompaktan fudbal sa puno zrelosti u pristupu. Ciljana pojacanja doveli od prosle sezone, Mesanovic im je pun pogodak, asistira, zabija bas kada je Nikolic nesto usporio, tako da i ne osjecaju to u napadu. Uz Slobodu glavni konkuretni za titulu, i evo vec treca sezona zaredom da su medju glavne 2-3 ekipe koje vode glavnu rijec u utrci za titulu. Mislim da mogu biti razocarani sto su popustili nakon odlicnog pocetka, ali 1 bod nije nikakva prednost Slobode.
Ocjena:

Siroki Brijeg
Dosta slicni Zrinjskom u smislu da mogu biti razocarani, gubili su bodove protiv Travnika, Viteza...gdje su realno trebali sa lahkocom da prosetaju kroz te utakmice. Imaju dosta finih igraca Pehar, Kresinger...naravno zauvijek mladi Wagner jebo pleme svoje, mislim da im je najveca slabost trener. Musa nema taj kapacitet za neke vece stvari sa ovakvom ekipom, ne znam zasto su ga vratili, valjda jer je onaj Justin Bieber na pocetku sezone bio ocajan, sto je evidentno sa igrama na pocetku sezone u prvih 4-5 kola. Ali sve u svemu, vratili su se pred kraj jesenjeg dijela 4 boda nije bas pozeljno, ali nije vala niti nedostizno za njih, sa obzirom da igraju protiv Zrinjskog i Slobode na proljece.
Ocjena:

Radnik
Uz Slobodu najvece iznenadjenje ove sezone. Ekipa koja nema neke posebno dobre igrace, ne znam da li bi iko iz njihove prve postave mogao da bude prvi izbor za ekipu Zrinjskog, Sirokog, Slobode. Ali Celo, ujedno i njihovo tajno oruzje, je dobro uigrao i takticki obrazovao ovu ekipu. Mene su odusevili realno, za ekipu koja ima uslove i sredstva poput njih da se bore za Evropu u 18. kolu je za mene nevjerovatno i za svaku pohvalu. Da li ce potrajati, ne znam, ali do sada su pokazali da nisu tu cisto da "prezive".
Ocjena:

Sarajevo
Ne znam da li da pisem sta jer ce odmah biti pljujem ovo ono, ali za mene kao navijaca uzasna sezona. 6 poraza, 2 trenera, visok broj odstranjenih igraca, previse rotacije....lose. Trener dobar protiv slabijih, ali ista taktika i zamisao svaku utakmicu rezultira u porazima u svakoj utakmici gdje protivnik ima malo jaci presing. Kako ce proci prelazni rok i kako ce se uigrati po ko zna koji put haman pa totalno novi roster igraca, ne znam. Na to dodaj da je vrlo vjerovatno da odlaze glavni igraci poput BenkA, Krleta, te na to dodaj odlazak Radovca i moguce Okica. Ne znam, sve u svemu jesen nije bila ugodan period, mada ima par znakova da stvari idu ka boljem.
Ocjena:

Zeljeznicar
Ne bih nista dirao, ova ekipa je golema. Super im ide, samo ovako da nastave aBda.
Ocjena:

Celik
Celik k`o Celik. Zacrtali su cilj da ostanu u ligi, ne znam stvarno, jednu odigraju dobro, drugu izgube, naredne tri remiziraju i sve tako u krug. Sa obzirom na situaciju oko kluba, dobro se drze, ne vjerujem da njihov opstanak u ligi dolazi u pitanje, mada je to vise do (ne)kvaliteta nizih ekipa, nego do kvaliteta Celika.
Ocjena:

Mladost DK
Nesto slicni Radniku, u smislu da su dosta osoba iznenadili. Skupili su fine skalpove ove sezone, pobjede nad Zeljom, Sarajevom, remi sa Slobodom, remi sa Banjalucanima na pocetku sezone. Ekipa koja je dosta mlada, igraju sa dobrim tempom i nisu nimalo naivni. Imaju par finih igraca, i naravno svaka pohvala i lijepo vidjeti ono sto rade sa infrastrukturom i razvojom kluba.
Ocjena:

Slavija
Vitez
Olimpic
Borac
Ove 4 sam ekipe stavio zajedno jer mislim da ce se oni boriti koje 2 ostaju, koje 2 ispadaju ove sezone. Slavija imala par finih rezultata i onda malo usporila, sreca njihova pa i ovi ispod nemaju kvalitet da pruze neku konkurenciju. Nesto slicno situaciji sa Celikom. Olimpic se raspadao i onda pred kraj eto kao da su se probudili, ali pauza ce ih mozda opet uspavati. Borac je u finansijskim problemima, morali su se rijesiti par igraca ljetos, imaju najmladju ekipu ako se ne varam. Tu i tamo solidni rezultati kao onaj protiv Zelje, ali zbog finansija, ne vidim kako ce ostati u ligi ove sezone.
Ocjene:

Travnik
Rudar
Drina
Jednostavno ne vidim kako se mogu spasiti, Travnik je slican Mladosti u smislu da su uzeli sve bodove protiv Zelje, Sarajeva, imali remi protiv Sirokog u Listici sto je za svaku pohvalu, ali na kraju krajeva nije to dovoljno kada ne pokazuju tu zar i borbu u manjim utakmicama. Nakupi se sve to i tabela ne laze nakon 18. kola. Ne mozes se ti naloziti protiv Sarajeva i Zelje i onda izgubiti od Drine 1-0, kada ti je Drina direktni konkurent sa opstanak.
Ocjene:

Velez
Velez sam ostavio zadnji, jer...ne znam, ovo je svima sok bio vjerujem. Da ce biti konkurenti za titulu, Evropu, Kup...niko nije imao takva ocekivanja, ali da ce nakon vec 7-8 kola biti desetkovani za dno tabele sa ociglednim naznakama da nema svjetla na kraju tunela, ne vjerujem da je neko mogao to predvidjeti. Jedan od 3 najveca kluba u drzavi je prema svemu sudeci ispao iz Lige. Koliko zbog losih partija, koliko zbog internih stvari u klubu. Odlazak Niksica je bitan faktor u svemu takodjer, pokusavali su sa dovodjenjem Makedonca tokom sredine jesenjeg dijela, ali uzalud. Sada igraci vec napustaju, ljudi iz kluba bjeze. Kraj. Ne znam, meni je vise zao zbog same historije, ali ruku na srce nisu zasluzili da ostanu. Utakmice protiv Slobode i Sarajeva su neke od najgorih partija koje smo vidjeli od jedne ekipe u zadnjih par godina.
Ocjena i to cisto jer ikako izlaze na teren:

- Logovan
#7259 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Joj todda, osim optimističnih prognoza, konama daje i pet zvjezdica za ovu polusezonu.

-
maida95
#7260 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
99.9% sarkazam 
- Mea_parvitas
#7261 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Ista situacija kao i kod komsinica sa npr. Hebibovicem. Svi bi mi redom, pa i ti, na pocetku sezone potpisali da nam dodje Stokic, u situaciji kad ti odlazi Bajic. Mani se laznog moralisanja i pametovanja. Nije se pokazao, noga i vozdra. Idemo dalje...LSD wrote:yebo li ga onaj ko ga dovede u Želju.
Bilo je raznih levata na poziciji centarfora - Lazar Popović, Obad, neki Šešlija, kako se zvao onaj jablan iz Slavije Radovanović jel....ali svi oni su zabili barem po jedan gol, skinuli junf, neki doprinos...ali ova đukela nas strucno jebe vec 18 kola bez vađenja...mindfuck vrši nad nama, i to sa osmjehom.
Joco je trojanski konj
- Logovan
#7262 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Ma jok, čini ti se.maida95 wrote:99.9% sarkazam
- BHF_Manijak
#7263 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Nesto bih napisao ovom "odbjeglom sinu", ali banom je to kaznjivo. Ali srecom postoje alternativni putevi.

-
LSD
#7264 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
To možda ti, ali ja ne...no dobro, to nije ni bitno toliko, bitna je sadašnjostMea_parvitas wrote:Ista situacija kao i kod komsinica sa npr. Hebibovicem. Svi bi mi redom, pa i ti, na pocetku sezone potpisali da nam dodje Stokic, u situaciji kad ti odlazi Bajic. Mani se laznog moralisanja i pametovanja. Nije se pokazao, noga i vozdra. Idemo dalje...LSD wrote:yebo li ga onaj ko ga dovede u Želju.
Joco je trojanski konj
I kakve veze ima šta je raja mislila o njemu na pocetku sezone - sa (ne) ucinkom ove protuhe u toku sezone
I ne znam zašto imate potrebu braniti ovog parazita i pokušavati nešto odgovarti na stoge činjenice koje sam iznio od njemu
- jeza u ledja
#7265 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
sjo todda isto cyprus 
-
sumirprimus
#7266 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
realan pregled stanja...
dodao bih samo i jedinicu za sudije.
dodao bih samo i jedinicu za sudije.
- ultima_palabra
#7267 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Vala ovo što je Mladost uradila je za čistu peticu, ekipa iz nekog sela ušla u 1.ligu i 90% osigurala opstanak u sezoni kad 6 timova ispada.
Čelik je isto fino igrao kakvu ekipu ima. Sarajevski klubovi najveće razočarenje, uz Velež naravno.
Čelik je isto fino igrao kakvu ekipu ima. Sarajevski klubovi najveće razočarenje, uz Velež naravno.
- BlueBlood
#7268 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Joco u Vitez, Dzelimic u Slobodu
- Sarajevski-Seljak
#7269 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
BlueBlood wrote:Joco u Vitez, Dzelimic u Slobodu
Jadan Vitez
Dzelmic ce dobro pojacati Slobodu
- Charuga
- Globalni moderator
#7270 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Ko da gledam, Joco će u Vitezu biti najbolji strijelac polusezone.
Đelmić može biti jedan od boljih u protekloj polusezoni, ali nikako najbolji. Blagojević je radio puno više dobrog posla od njega, a bio je nekako konstantiji. Tiago je bio bolji od njega otkad je upao u prvih 11 ...
Đelmić može biti jedan od boljih u protekloj polusezoni, ali nikako najbolji. Blagojević je radio puno više dobrog posla od njega, a bio je nekako konstantiji. Tiago je bio bolji od njega otkad je upao u prvih 11 ...
- ultima_palabra
#7271 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Odakle ta priča za Vitez i Slobodu?Charuga wrote:Ko da gledam, Joco će u Vitezu biti najbolji strijelac polusezone.
- Charuga
- Globalni moderator
#7272 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Nemam pojma, BlueBlood je to napisao. Znam da Đelmiću ističe ugovor u Januaru i da su nešto pregovarali oko ostanka, ali ne znam jesu li se dogovorili.
- ultima_palabra
#7273 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Ma nema Vitez para za Jocu, ako će igrati za kikiriki otići će u Borac.Charuga wrote:Nemam pojma, BlueBlood je to napisao. Znam da Đelmiću ističe ugovor u Januaru i da su nešto pregovarali oko ostanka, ali ne znam jesu li se dogovorili.
Đelmić ako ode, prije će negdje vani.
- Charuga
- Globalni moderator
#7274 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Dobro, ima Sloboda para, a možda hoće momak da igra Evropu, tj. da bude siguran da će igrati. Za Jocu ne znam, slobodan je i može gdje hoće, ali prije će u Borac nego u Vitez.
- avetinja
#7275 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Mi za dvije-tri godine ulazimo u grupnu fazu, đe će od nas jebo sebe?