ne znam što bježite od ovog taska a ide brzo

edit: haha dobojlija ja bas kreno opet pisat o njemu, prestiže me
Moderator: anex

Spear wrote:help us find companies
edit: haha dobojlija ja bas kreno opet pisat o njemu, prestiže me
dobojlija81 wrote:Spear wrote:help us find companies
edit: haha dobojlija ja bas kreno opet pisat o njemu, prestiže meposlije testa ide po 5 komada da dodam
Idi u potential jobs i desni klick open in new tab. Prihvati one gluposti, na edit profile stavi prefered chanell elite i kroz 2 sata ce ti bit sve uredu.Zviz wrote:Kako da uvezem cf koji sad imam na cf elite jer sad sam napravio elite ali tamo u taskovima nemam levela.
Moraš sačekati dok se uvežu.Ja sam čekao 2-3 sata,neko možda više.Zviz wrote:Kako da uvezem cf koji sad imam na cf elite jer sad sam napravio elite ali tamo u taskovima nemam levela.
Može li pomoć za test ?cappuccino wrote:Upravo radim, evo me na 37...porediš riječi je li to isti pojam, suprotan, jesu li povezani tj. slični ili totalno različiti. Obrati pažnju na extra terms i drugu riječ, kad se malo uhoda ide pravo brzo
E odlično, ko će popamtiti gdje je koji mailODB wrote:Može.Promjenio sam baš da mi je isti mail svugdje i na task.crowdflower i na elite.crowdflower.PayPal mail mi je isto taj,neo,clixsense sve isto.
puče na 50konahawaii wrote:dobar zadatak, valjda ce pustit svih 100

almir90 wrote:Ne znam kako je vama, ali po mom mišljenju ovaj je mjesec dobro krenuo, tek je 7., a ja sam već 40$ zaradio.![]()
Help us find companies
Uradio 220 i ide i dalje, dobar i lagan zadatak.![]()
Slabo riskiram sa novim zadacima, poslije onog flaga, svi su mi sumnjivi koje do sada nisam radio.

aaaj ti ga bas prekucaSlo Burner wrote:
Kod mene jos ide
Samo ti radi, u nekom momentu ce sve biti ucitano i leveli ce doci, samo odjednom... samo biti strpljivundefined007 wrote:Jos mi nisu ucitali 15 taskova sto sam odgovorio u onim ukupnim pitanjima. :S
jebemti bangladesh