Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Warashii

#7251 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Warashii »

Mah svejedno mi je, svakako sve ionako ide u vraga.
ZA godinu ili dvije bit ce mi sasvim dovoljno malo interneta, nekih 3mbps a ovo ostalo je svakako sranje zivo.
Tako da puca mi koji ce to provider da bude.
Tiger 033

#7252 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tiger 033 »

Image

Izvor: Telemach BiH

Izuzetno nam je zadovoljstvo obavijestiti vas da smo analognu i digitalnu TV ponudu odlučili obogatiti novim kanalima za koje ste iskazali posebno interesovanje.

Svim našim korisnicima u analognoj TV ponudi donosimo kanal KLASIK TV koji predstavlja mjesto susreta regionalnog filma.

Vodeći računa da u digitalnoj TV ponudi budu što zastupljeniji i kvalitetni regionalni kanali, prvi na BIH tržište donosimo kanal istog imena PRVA TV kao i kanal B92. PRVA TV i B92 bit će sastavni dio D3 platforme i to u D3 Start paketu koji je sastavni dio Telemach Duo i Trio paketa .
Pored ovih kanala i FOX HD kanali pronašli su svoje mjesto u našoj TV ponudi.
Donosimo vam 5 novih HD kanala iz FOX porodice, FOX HD, FOX Life HD, FOX Crime HD, Fox Movies HD, i 24Kitchen HD. FOX HD kanali bit će dostupni u D3 HD paketu .

Kanali RTVCG, TV5Monde i TVE od sad ce biti samo dostupni u D3 Start paketu.

Pored unaprijeđenja analogne i digitalne programske sheme, korisnici usluge MMDS-a imat će mogućnost da uživaju u dva nova kanala i to kanal KLASIK TV te kanal CMC.
Kanal KLASIK TV bit će dostupan na Transponderu 4 na poziciji kanala TV5 Monde , dok će kanal CMC biti dostupan na Transponderu 3 na poziciji kanala RTVCG.

Za sve ljubitelje radija i muzike u D3 Start paket uvrštavamo i 28 novih lokalnih i regionalnih radio kanala koji će vas sigurno obradovati, a nešto ekskluzivno i novo za pretplatnike digitalne televizije kompanije Telemach jeste i MUSIC CHOICE paket od 42 muzička kanala. Music Choice predstavlja široki izbor muzičkih kanala za najrazličitije muzičke ukuse u vrhunskoj digitalnoj kvaliteti zvuka, te pruža cjelodnevno slušanje omiljene muzike bez reklama i jinglova.
Music Choice nudi raznovrstan izbor kanala gdje će slušatelji sigurno pronaći nešto za sebe. Svim pretplatnicima Telemach D3 digitalne televizije promotivno će biti omogućeno praćenje MUSIC CHOICE kanala 30 dana, a inače će biti dio D3 Proširenog paketa.

Hebo vas CMC i KLASIK :evil: sto i nama na MMDS ne pustite 1Srpsku i B92
Mustang1

#7253 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Pretpostavljavam da ce ovo sutra jer oni uglavnom srijedom mijenjaju ako sta mijenjaju :D Jedino pravo iznenadjenje za mene je prva tv :D Sad je OK ponuda 8-)
Tiger 033

#7254 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tiger 033 »

Bjezi ba :jbt: ovaj CMC i Golf klub su do sad 5 puta pustali-ukidali pa ponovo vracali u MMDS... umjesto da i nama puste Prvu i B92 oni vracaju "stare" kanale po ko zna koji put :evil:
Last edited by Tiger 033 on 11/06/2013 19:04, edited 1 time in total.
bato99

#7255 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by bato99 »

pohvale za b92 i prvu...valjalo bi još koji kanal u start paket da se ubaci...ne piše kad ih ubacuju?
Maharadza

#7256 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

Tiger 033 wrote:Image

Izvor: Telemach BiH

Izuzetno nam je zadovoljstvo obavijestiti vas da smo analognu i digitalnu TV ponudu odlučili obogatiti novim kanalima za koje ste iskazali posebno interesovanje.

Svim našim korisnicima u analognoj TV ponudi donosimo kanal KLASIK TV koji predstavlja mjesto susreta regionalnog filma.

Vodeći računa da u digitalnoj TV ponudi budu što zastupljeniji i kvalitetni regionalni kanali, prvi na BIH tržište donosimo kanal istog imena PRVA TV kao i kanal B92. PRVA TV i B92 bit će sastavni dio D3 platforme i to u D3 Start paketu koji je sastavni dio Telemach Duo i Trio paketa .
Pored ovih kanala i FOX HD kanali pronašli su svoje mjesto u našoj TV ponudi.
Donosimo vam 5 novih HD kanala iz FOX porodice, FOX HD, FOX Life HD, FOX Crime HD, Fox Movies HD, i 24Kitchen HD. FOX HD kanali bit će dostupni u D3 HD paketu .

Kanali RTVCG, TV5Monde i TVE od sad ce biti samo dostupni u D3 Start paketu.

Pored unaprijeđenja analogne i digitalne programske sheme, korisnici usluge MMDS-a imat će mogućnost da uživaju u dva nova kanala i to kanal KLASIK TV te kanal CMC.
Kanal KLASIK TV bit će dostupan na Transponderu 4 na poziciji kanala TV5 Monde , dok će kanal CMC biti dostupan na Transponderu 3 na poziciji kanala RTVCG.

Za sve ljubitelje radija i muzike u D3 Start paket uvrštavamo i 28 novih lokalnih i regionalnih radio kanala koji će vas sigurno obradovati, a nešto ekskluzivno i novo za pretplatnike digitalne televizije kompanije Telemach jeste i MUSIC CHOICE paket od 42 muzička kanala. Music Choice predstavlja široki izbor muzičkih kanala za najrazličitije muzičke ukuse u vrhunskoj digitalnoj kvaliteti zvuka, te pruža cjelodnevno slušanje omiljene muzike bez reklama i jinglova.
Music Choice nudi raznovrstan izbor kanala gdje će slušatelji sigurno pronaći nešto za sebe. Svim pretplatnicima Telemach D3 digitalne televizije promotivno će biti omogućeno praćenje MUSIC CHOICE kanala 30 dana, a inače će biti dio D3 Proširenog paketa.

Hebo vas CMC i KLASIK :evil: sto i nama na MMDS ne pustite 1Srpsku i B92
MA toooo, imam prošireni, znači do jaja TM! :thumbup:
StupskaBitanga

#7257 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by StupskaBitanga »

kad ovo postaje operativno
Domy31

#7258 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Domy31 »

opa Fox-ovi u HD-u :thumbup: :thumbup: :thumbup:

zna li se sta za internet?
StupskaBitanga

#7259 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by StupskaBitanga »

Nešto sada gledam pa program B92 i Prve se i neće moći emitovari i brže bolje će biti ukinuti
Zašto?
OBN će tražiti zatamnjenje Larinog izbora, turskih serija, Hayat pevaj brate, folk i ostalo šta kupuju od njih a FTV Budve tako da će biti crnilo
kakavdanakneiskustvu

#7260 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

mumi80 wrote:
SwatkiMawi13 wrote:Za sta sluzi onaj showroom u Zenici ? Neki dan stari isao da plati racun kaze ne moze tu :D Nemojte mi reci da samo tu sjede i dijele letke i ako neko nesto dodje da pita odgovore :D :oops:
Potpis. Fakat bezveze

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

bitno je da oni to zovu showroom
Maharadza

#7261 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

kakavdanakneiskustvu wrote:
mumi80 wrote:
SwatkiMawi13 wrote:Za sta sluzi onaj showroom u Zenici ? Neki dan stari isao da plati racun kaze ne moze tu :D Nemojte mi reci da samo tu sjede i dijele letke i ako neko nesto dodje da pita odgovore :D :oops:
Potpis. Fakat bezveze

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
bitno je da oni to zovu showroom
PA prevedi to (bukvalno) sa engleskog' pa ćeš skontati da i služi samo za jednu svrhu! ;-)
kakavdanakneiskustvu

#7262 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Warashii wrote:Fakat ne kontam u cemu je sad fazon.
Niti jedna TV koju maloodkravekojeletibrzinomjednogmaha ne prenosi vecerasnju utakmicu i nema nikakvog razloga da se zatamni.
Pa daj jebem mu izbacite te kanale komotno iz ponude. HRT2 zdrao ako cete ovako svako malo kljucati.
Znate TV sluzi da se na njemu nekad nesto gleda. Ja fakat veceras imo nijet da gledam utakmicu kad ono ku*** dokoljenko.

+1,niko ne prenosi osim HRT 2 tu tekmu,oni je zatamne,a tenis prekjuče ne zatamniše a prenosio ga eurosport
kakavdanakneiskustvu

#7263 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Kinaski wrote:Pa moraju zatamniti zbog RAK-a

što zbog RAK-a?
kakavdanakneiskustvu

#7264 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Kinaski wrote:Zato sto su prenos utakmice omogucili od pretplate hrvatskih zitelja :D Mi njima ne placamo pretplatu. Nema para = nema utakmice

ista stvar je i sa prenosom tenisa prekjuče i zakjuče pa to nisu zatamnili
Mustang1

#7265 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

StupskaBitanga wrote:Nešto sada gledam pa program B92 i Prve se i neće moći emitovari i brže bolje će biti ukinuti
Zašto?
OBN će tražiti zatamnjenje Larinog izbora, turskih serija, Hayat pevaj brate, folk i ostalo šta kupuju od njih a FTV Budve tako da će biti crnilo
Nece se emisije u proizvodnje te tv zatamniti ..Zatamnit ce se serije i sport koji mozes gledati i ovamo kod nas
StupskaBitanga

#7266 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by StupskaBitanga »

a ovo što sam ja nabrojao nema kod nas? pa sve sam naveo što emituju navedene kuće
van helsing

#7267 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

Kao sto rekoh :
van helsing wrote:A mi na MMDS-u zadnja rupa na svirali..opet...i dalje..

Tapatalk 2
Hebo ih CMC,mislim da su ga 10x do sada ubacivali/izbacivali.
Dajte nam B92,Prvu,RTS1,ATV,jel to problem ubacit??
Jok,nabacajte vi nama RTS,RTCG,Osm,i inih kanala na kojima nema pogledati nista.
Ovim putem trazim i TV Istocno Sarajevo da nam ubacite u programsku shemu na MMDS,pa da ono bas imamo kvalitet,a ne kvantitet.
Fuj.

Tapatalk 2
BaDa

#7268 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by BaDa »

kad mozemo ocekivati prvu i b92? :D
Pitarrr82

#7269 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Pitarrr82 »

Nema sta ponovo ste se pretrgli za analognu, vecina ne gleda programe koji se izbacuju ali ubaciti 1 a izbaciti 3 :thumbup:
Kinaski

#7270 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Kinaski »

Pa ubacite jos sta u anolognu , axn ili neki strani muzicki vh1classic ili vivu . Izbacite pink music, bn music,dm music i hayat folk. Jeba vas Gile
DON_eARL

#7272 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by DON_eARL »

Hercegoviina wrote:evo radio kanala

http://www.optimum.com/digital-cable-tv ... /music.jsp
Meni ovo izgleda obećavajuće. Još da vidimo u praksi. :D

Jedino mi malo glupo slušati muziku na TVu od 40". :skoljka:
brazzo19

#7273 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by brazzo19 »

Kad bi ubacili prvu tv u analognu podigli bi broj korisnika za minimalno 4-5% jer sva raja bi politila da gleda sulejmana unaprijed , kismet , kosmet , vece sa ivanom ivanovicem , nove domace filmove i ostalo , jednostavno to je komercijalna tv i oni imaju najvise gledalaca isto kao pink bh kod nas , znaci to raja voli svidjalo se to nekom ili ne , kad bi ubacili prvu tv u analogiju taj kanal bi bio gledan kao nova tv ako ne vise od nove tv ;-) ;-) ;-)
Maharadza

#7274 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

brazzo19 wrote:Kad bi ubacili prvu tv u analognu podigli bi broj korisnika za minimalno 4-5% jer sva raja bi politila da gleda sulejmana unaprijed , kismet , kosmet , vece sa ivanom ivanovicem , nove domace filmove i ostalo , jednostavno to je komercijalna tv i oni imaju najvise gledalaca isto kao pink bh kod nas , znaci to raja voli svidjalo se to nekom ili ne , kad bi ubacili prvu tv u analogiju taj kanal bi bio gledan kao nova tv ako ne vise od nove tv ;-) ;-) ;-)
Sumnjam da bi mogli gledati Sulju unaprijed, jer bi oni to morali zatamniti! OBN ga emituje kod nas tako da... :-x

EDIT: MUŠTULUK:

Meni je (supermix m+) paket od 15/1 mbps i maloprije mi se modem resetova', sve lampice pogasiše, ali zato imadoh šta vidjeti kad' se ponovo upališe:

Image

:zekzek: :zekzek: :zekzek: :zekzek: :zekzek: :sretan: :sretan: :sretan: :sretan: :sretan: :odustajem: :odustajem: :hitna: :hitna: :babinsin: :babinsin:
Mustang1

#7275 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

StupskaBitanga wrote:a ovo što sam ja nabrojao nema kod nas? pa sve sam naveo što emituju navedene kuće
Pa nabrojao si sve serije .. ONe ce biti zatamnjene ako neko od nasih prenosi ... Ali muzika i zvijezde sto pjevaju sto si naveo nece biti zatamnjeno .. Bit ce kao sto je i na novoj ha ya ..
Locked