Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Verocious wrote:E jebem ti hljeb u usta kakvi nafakasi
Jebo kup, ali ovaj Lazio nekako uvijek uspije da zabije gol i to bez da ima priliku za to.
Kod gola 1 igrac Lazia i 6 igraca Juventusa na lopti, De Ceglie hvata rukama i nogama, ali dzaba.
Ocekujem prolaz, mada se ovo ne smije desavati. Jedina utjeha je taj kombinovani sastav.
Mora se realizovati, mora, ovo nas može koštati i prolaza, ali kup i mogu prežaliti jer me ne zanima kao što je to bio slučaj lani, a vidjeli smo u kakvom smo sastavu igrali finale.
Postalo je dovoljno jednom šutirati i zabiti nam gol.
Raduje me povratak Marchisia i to sto je Barza zvijer kakva je i do sad bio.
Da nije njega, odsustvo Chielinija bi bilo mnogo bolnije.
Kako se samo bori za svaku loptu i gine, ja sam odusevljen.
Veceras je odigrao savrsenu utakmicu.
Onaj Conte ima strpljenja ko dervis s De Ceglieom, a mislim da gura Grbu samo zato sto je dijete Juventusa...
ultima_palabra wrote:
Verocious wrote:E jebem ti hljeb u usta kakvi nafakasi
Jbg Juventusu se ovakve stvari stalno dešavaju, nije više ni slučajnost.
Strašna ekipa, neke stvari rade najbolje na svijetu, ali... treba im poluvrijeme da potrefe zadnji pas, a kada utrefe to onda useru sa realizacijom.
Ma sta da ti pricam kad sve znas koliko god da je Juventusu dobro to sto zabija svako iz svake pozicije tako se to pocesto okrene protiv njih, negolgetere naprosto stane a golgetera nema
Danas, a najkasnije sutra, bit će ozvaničen transfer Llorentea u Juventus. Dogovor s igračem je postignut, dolazi u junu, potpisuje do 2017., a plata će mu biti 4,5 miliona godišnje. Još uvijek postoji mogućnost da dođe odmah, ako Bilbao pristane u zadnjim trenucima na naknadu od 3,5 miliona da ga puste, koju im je Juventus ponudio.
Danas, a najkasnije sutra, bit će ozvaničen transfer Llorentea u Juventus. Dogovor s igračem je postignut, dolazi u junu, potpisuje do 2017., a plata će mu biti 4,5 miliona godišnje. Još uvijek postoji mogućnost da dođe odmah, ako Bilbao pristane u zadnjim trenucima na naknadu od 3,5 miliona da ga puste, koju im je Juventus ponudio.