ambasador.ba wrote:Odavno ne bi vise pisanja o Tibri i stanovima...
Ako ima jos neko aktivan na ovoj temi volio bih da odgovori ako zna.
Posto je veliki problem parkiranja oko zgrada Tibra 2 za sve one koji nisu kupili mjesto u garazi, moze li se i sa kim rijesiti problem kafanskih basti koje su nikle tacno na mjestima predvidjenim za parkiranje???
Kafana (mislim jedina u gradu gdje tokom cijelog dana svira Ceca, Cuca, Dara i ostale cajke) je sa bastom okupirala 4 parking mjesta ispred zgrade B1. Tamo kod granapa isto tako, frajer bastu napravio na 4 parking mjesta!!! Sada svi parkiraju po ulici, trotuaru... ne moze se kolicima za bebe proci, nema sanse.
Ko moze tome stati u kraj???
Jedino pitati ove iz tibre (Deju, Fahru i ostale). Oko C1 jos uvijek nema problema oko parkinga. Ja jos nisam bio bez mjesta. Uselio prije 8-9 dana, a i ranije sam cesto dolazio. Sta ce biti kada zgrada bude do kraja useljena ko zna. Mene parking opet ne brine toliko koliko me brine sto je prakticno sav prostor oko zgrada predvidjen za parking. Ne znam cija je ona livada ispred C1, ali je idealna za neki park i jos jedno igraliste recimo. Jedan takav projekat bi umnogome podigao kvalitet zivota tamo. Na opremljenost u samom objektu i stanu zaista nemam vecih zamjerki. Sasvim dobra stolarija, parket, dva brza lifta veceg kapaciteta, predulaz, svjetlo i nacin na koji radi.....