pa sto ne pitas sto se ne udade ta pozeljna od 45 godina?ljubav_aha wrote:MedenoSrce![]()
Sto treba znati prije ulaska u brak ;)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#726 Re: Sto treba znati prije ulaska u brak ;)
- MedenoSrce
#727 Re: Sto treba znati prije ulaska u brak ;)
Ona se udavala, al ponude ne prestaju pristizati 
- plain vanilla
#728 Re: Sto treba znati prije ulaska u brak ;)
vjerujem da stizuMedenoSrce wrote:Ona se udavala, al ponude ne prestaju pristizati
ali ako ima toliko udvaraca, sto se ne uda?
- Ma.Le.Na
#729 Re: Sto treba znati prije ulaska u brak ;)
na stranu vasa rasprava...mene jedino sad zanima koliko ljubav aha ima godina

- MedenoSrce
#730 Re: Sto treba znati prije ulaska u brak ;)
Neće, kaže da joj je i to jednom bilo previše. Ostvarila se na svim poljima, trenutno joj je osnovna preokupacija da pruži djeci što bolje obrazovanje. Navela sam je samo kao primjer osobe koja sa 45g ima više izbora nego neke od 25g.
- plain vanilla
#731 Re: Sto treba znati prije ulaska u brak ;)
mi pricamo iskljucivo o mogucnosti udaje, zato pitamMedenoSrce wrote:Neće, kaže da joj je i to jednom bilo previše. Ostvarila se na svim poljima, trenutno joj je osnovna preokupacija da pruži djeci što bolje obrazovanje. Navela sam je samo kao primjer osobe koja sa 45g ima više izbora nego neke od 25g.
a osoba koja ima male sanse sa 25, imat ce jos manje s 45
tako i ta tvoja prijateljica, iako ima "musterija", sigurno je sa 25 imala veci izbor...o tome pricamo
a ljubav ima tridesetak godina
- Dr.Mr.Fr.
#732 Re: Sto treba znati prije ulaska u brak ;)
prateci ovih 30 tabova skontao sam da ne treba ništa znati prije ulaska u brak, tako ispade da je najbolje

-
dječak sa šibicama
#733 Re: Sto treba znati prije ulaska u brak ;)
Ja joj dajem... 28Ma.Le.Na wrote:na stranu vasa rasprava...mene jedino sad zanima koliko ljubav aha ima godina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- ljubav_aha
#734 Re: Sto treba znati prije ulaska u brak ;)
dječak sa šibicama wrote:Ja joj dajem... 28Ma.Le.Na wrote:na stranu vasa rasprava...mene jedino sad zanima koliko ljubav aha ima godina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
plain vanilla wrote:a ljubav ima tridesetak godina
30+
hvala djecak sa sibicom,eto cak sam mladja i na forumu,inace sam takva van foruma
-
dječak sa šibicama
#735 Re: Sto treba znati prije ulaska u brak ;)
Ok, naucno receno, vise od 30 manje od 30.000 godina 
- madner
#736 Re: Sto treba znati prije ulaska u brak ;)
Ne budite naivni, potrebne su decenije za ovakve obrabene mehanizme i negiranje stvarnosti. 
- ljubav_aha
#737 Re: Sto treba znati prije ulaska u brak ;)
ma nek si ti meni anonimanmadner wrote:Ne budite naivni, potrebne su decenije za ovakve obrabene mehanizme i negiranje stvarnosti.
divim se tvoj inteligenciji koja ne moze da me skuzi
- Ghost_Rider_XXX
#738 Re: Sto treba znati prije ulaska u brak ;)
Negiranje kao psihološki mehanizam odbrane: Odbrana se sastoji u previđanju, nezapažanju opasnosti, u negiranju ili odbacivanju opasnosti, nepriznavanju ozbiljnosti situacije. 
- ljubav_aha
#739 Re: Sto treba znati prije ulaska u brak ;)
i ti si svoju dragu dobro opazaoGhost_Rider_XXX wrote:Negiranje kao psihološki mehanizam odbrane: Odbrana se sastoji u previđanju, nezapažanju opasnosti, u negiranju ili odbacivanju opasnosti, nepriznavanju ozbiljnosti situacije.
- Ghost_Rider_XXX
#740 Re: Sto treba znati prije ulaska u brak ;)
Ako je to sve što možeš argumentovati u komunikaciji sa mnom, onda nema potrebe da repliciraš. A sam odgovor u ovom tonu potvrdjuje gornju tezu.ljubav_aha wrote:i ti si svoju dragu dobro opazaoGhost_Rider_XXX wrote:Negiranje kao psihološki mehanizam odbrane: Odbrana se sastoji u previđanju, nezapažanju opasnosti, u negiranju ili odbacivanju opasnosti, nepriznavanju ozbiljnosti situacije.
Htjeli priznati ili ne madner je potpuno upravu.
-
drekalica28
#741 Re: Sto treba znati prije ulaska u brak ;)
Vi svi idete od pretpostavke da je ljubavi kao možda drugima prioritet da se uda.
Očigledno to nije.
Ajmo sad dalje.
Očigledno to nije.
Ajmo sad dalje.
-
dječak sa šibicama
#742 Re: Sto treba znati prije ulaska u brak ;)
Hm, sad se madner smjeska i pise post da te poskakiljao tamo gdje te svrbiljubav_aha wrote:ma nek si ti meni anonimanmadner wrote:Ne budite naivni, potrebne su decenije za ovakve obrabene mehanizme i negiranje stvarnosti.nedo Bog da mi odgovoris na pitanje
![]()
ili da postavis sebe kao primjer , ajeme
![]()
![]()
divim se tvoj inteligenciji koja ne moze da me skuzi
- burek_in_space
#743 Re: Sto treba znati prije ulaska u brak ;)
I ti ne kontash.drekalica28 wrote:Vi svi idete od pretpostavke da je ljubavi kao možda drugima prioritet da se uda.
Očigledno to nije.
Ajmo sad dalje.
Nije pitanje udaje samo, nego zapochinjanja veze uopshte.
Ovdje se prichalo o mogucnosti izbora, i u svakom zhivotnom dobu svi mi imamo mogucnost izbora, ali je pitanje kakve su opcije koje nam se nude.
- madner
#744 Re: Sto treba znati prije ulaska u brak ;)
Nije opste bilo pitanje prioriteta, niti sam rekao da treba biti prioritet.
- ljubav_aha
#745 Re: Sto treba znati prije ulaska u brak ;)
pa da madner,ti ,pita burekGhost_Rider_XXX wrote:Ako je to sve što možeš argumentovati u komunikaciji sa mnom, onda nema potrebe da repliciraš. A sam odgovor u ovom tonu potvrdjuje gornju tezu.ljubav_aha wrote:i ti si svoju dragu dobro opazaoGhost_Rider_XXX wrote:Negiranje kao psihološki mehanizam odbrane: Odbrana se sastoji u previđanju, nezapažanju opasnosti, u negiranju ili odbacivanju opasnosti, nepriznavanju ozbiljnosti situacije.
Htjeli priznati ili ne madner je potpuno upravu.
tema ni o meni,a dosao si na temu analizirati mene
- madner
#746 Re: Sto treba znati prije ulaska u brak ;)
I to da li je ljudima sada zao jer nisu prihvatili opcije koje su prije imali.burek_in_space wrote:I ti ne kontash.drekalica28 wrote:Vi svi idete od pretpostavke da je ljubavi kao možda drugima prioritet da se uda.
Očigledno to nije.
Ajmo sad dalje.
Ovdje se prichalo o mogucnosti izbora, i u svakom zhivotnom dobu svi mi imamo mogucnost izbora, ali je pitanje kakve su opcije koje nam se nude.
- burek_in_space
#747 Re: Sto treba znati prije ulaska u brak ;)
Burek te ne ganja, nego mi uvijek naletish na volej.ljubav_aha wrote:
pa da madner,ti ,pita burekvazda me ganjate na forumu,toliko o vasoj zelji i argumetiranju
![]()
![]()
tema ni o meni,a dosao si na temu analizirati mene![]()
- ljubav_aha
#748 Re: Sto treba znati prije ulaska u brak ;)
madner sve znadječak sa šibicama wrote:Hm, sad se madner smjeska i pise post da te poskakiljao tamo gdje te svrbiljubav_aha wrote:ma nek si ti meni anonimanmadner wrote:Ne budite naivni, potrebne su decenije za ovakve obrabene mehanizme i negiranje stvarnosti.nedo Bog da mi odgovoris na pitanje
![]()
ili da postavis sebe kao primjer , ajeme
![]()
![]()
divim se tvoj inteligenciji koja ne moze da me skuzi![]()
-
drekalica28
#749 Re: Sto treba znati prije ulaska u brak ;)
Joj pito, znam.burek_in_space wrote:I ti ne kontash.drekalica28 wrote:Vi svi idete od pretpostavke da je ljubavi kao možda drugima prioritet da se uda.
Očigledno to nije.
Ajmo sad dalje.
Šta ja mislim o tome?
Svaka roba ima svog kupca. Vi se držite brojki i statistike i teorije vjerovatnoće.
Što u suštini ima uporišta. Ali ljubav, emocije nisu nešto što se može izračunat, niti postoji formula gdje ti možeš sve opcije i faktore ubaciti da bi dobio rezultat kada ćeš koga sresti i hoće li to upaliti.
Sa matematičke strane i ti, Madner, Vanilija, Ghost...vi jeste u pravu.
Ali to opet nije definiitvno.
- Ghost_Rider_XXX
#750 Re: Sto treba znati prije ulaska u brak ;)
@Ljubav
Ja došao analizirati tebe? Ne laskaj si, stare koke sam ganjao kad sam bio puter. Sada gledam samo one bez celulita i one kojima izmedju grudi stoji lančić a ne pupak.
Ja došao analizirati tebe? Ne laskaj si, stare koke sam ganjao kad sam bio puter. Sada gledam samo one bez celulita i one kojima izmedju grudi stoji lančić a ne pupak.