Zlatan Ibrahimović
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- DaffyDuck
#726 Re: Zlatan Ibrahimovic
Svaka mu cast! Zlatane HVALA TI 
- Asamoah Gyan
#727 Re: Zlatan Ibrahimovic
RSG provjerio: Zlatan Ibrahimović nažalost nije sletio na sarajevski aerodrom...
- oldtajmer
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#729 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
ma nije jos dosao 
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#730 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
jes' evo sad kafu popili, kaze ode jos nesto da obaviplain vanilla wrote:ma nije jos dosao
- plain vanilla
#731 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
jah, ode da se popisheYahel wrote:jes' evo sad kafu popili, kaze ode jos nesto da obaviplain vanilla wrote:ma nije jos dosao
- Edin H.
#732 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Skinuli vijest sa portala, ocigledno dezinformacija.
- I am Happy
#733 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
plain vanilla wrote:jah, ode da se popisheYahel wrote:jes' evo sad kafu popili, kaze ode jos nesto da obaviplain vanilla wrote:ma nije jos dosao
- zambaklija
#734 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
ha konvoj kreno,ha nije kreno,ha ibra sletJo ha nije sletJo,pa matej van vašu i krušnu mrvu haj šo handrite nas zapitate li se da možda i mali prati vijesti,internetz i to,hoćete li ga prije vremena da ubijete

-
Micaha
#735 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
A sta si drugo ocekivo od Avazazambaklija wrote:ha konvoj kreno,ha nije kreno,ha ibra sletJo ha nije sletJo,pa matej van vašu i krušnu mrvu haj šo handrite nas zapitate li se da možda i mali prati vijesti,internetz i to,hoćete li ga prije vremena da ubijete![]()
![]()
- plain vanilla
#736 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
pa bilo je i na kixuMicaha wrote:A sta si drugo ocekivo od Avazazambaklija wrote:ha konvoj kreno,ha nije kreno,ha ibra sletJo ha nije sletJo,pa matej van vašu i krušnu mrvu haj šo handrite nas zapitate li se da možda i mali prati vijesti,internetz i to,hoćete li ga prije vremena da ubijete![]()
![]()
- I am Happy
#737 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Sklonili su i jedni i drugi.. ne znam fakat kome se da izmisljati ovakve stvari
-
Hodidid
#738 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Najgore je sto se od ovoga pravi senzacija i pune novinski stupci. Treba pustiti covjeka da dodje i vidi maloga cisto onako ljudski da provede sa djetetom par sati. Sad bi da znaju jel dosao ili nije, kad ce. Hodali bi za njim da vide jel kakio, piskio, jel otisao do vjecne vatre u Sarajevu. Bakir bi se slikao sa njim. Unaprijed se pravi ciganluk od svega. Daj da se pokaze humanost i nekakav dignitet. Respekt i prema djecaku i prema Zlatanu. Ako dodje svaka mu cast a ako ne opet svaka mu cast jer siguran sam da bi dosao da mu obaveze dozvoljavaju.
- Partijaner
#739 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Koji su ovi nasi novinari papci.
- plain vanilla
#740 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
A kako mediji znaju da mali hoce vidjeti Zlatana? Jer se porodica obratila medijima..i sasvim je normalno da ce to pratiti, kao sto i mi komentiramo na forumu.Hodidid wrote:Najgore je sto se od ovoga pravi senzacija i pune novinski stupci. Treba pustiti covjeka da dodje i vidi maloga cisto onako ljudski da provede sa djetetom par sati. Sad bi da znaju jel dosao ili nije, kad ce. Hodali bi za njim da vide jel kakio, piskio, jel otisao do vjecne vatre u Sarajevu. Bakir bi se slikao sa njim. Unaprijed se pravi ciganluk od svega. Daj da se pokaze humanost i nekakav dignitet. Respekt i prema djecaku i prema Zlatanu. Ako dodje svaka mu cast a ako ne opet svaka mu cast jer siguran sam da bi dosao da mu obaveze dozvoljavaju.
Znam da su nezavidnoj situaciji, ali ne mozes se obratiti medijima, pa reci da zaborave.
S druge strane, ovo danas je bas ispala lakrdija, skoro svi su objavili da je vec dosao.
-
Hodidid
#741 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Aha, to je po onoj porodica se obratila nama medijima za pomoc za kontakt sa Zlatanom a kako nema dzabe ni u babe tako je red da i mediji vide svog posla od tog eventualnog posjeta. Da dignu malo tirazu i prodaju dnevnih novina.
- plain vanilla
#742 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
pa to je novinarski posao, da isprate pricu koju su zapoceliHodidid wrote:Aha, to je po onoj porodica se obratila nama medijima za pomoc za kontakt sa Zlatanom a kako nema dzabe ni u babe tako je red da i mediji vide svog posla od tog eventualnog posjeta. Da dignu malo tirazu i prodaju dnevnih novina.
sta mi ovdje radimo? mi ne pricamo o tome? i kako uopste znamo i mi i Zlatan o tome ako nismo saznali iz medija?
- LBVIEW
#743 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Hodidid wrote:Najgore je sto se od ovoga pravi senzacija i pune novinski stupci. Treba pustiti covjeka da dodje i vidi maloga cisto onako ljudski da provede sa djetetom par sati. Sad bi da znaju jel dosao ili nije, kad ce. Hodali bi za njim da vide jel kakio, piskio, jel otisao do vjecne vatre u Sarajevu. Bakir bi se slikao sa njim. Unaprijed se pravi ciganluk od svega. Daj da se pokaze humanost i nekakav dignitet. Respekt i prema djecaku i prema Zlatanu. Ako dodje svaka mu cast a ako ne opet svaka mu cast jer siguran sam da bi dosao da mu obaveze dozvoljavaju.
- karanana
#744 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Hodidid wrote:Najgore je sto se od ovoga pravi senzacija i pune novinski stupci. Treba pustiti covjeka da dodje i vidi maloga cisto onako ljudski da provede sa djetetom par sati. Sad bi da znaju jel dosao ili nije, kad ce. Hodali bi za njim da vide jel kakio, piskio, jel otisao do vjecne vatre u Sarajevu. Bakir bi se slikao sa njim. Unaprijed se pravi ciganluk od svega. Daj da se pokaze humanost i nekakav dignitet. Respekt i prema djecaku i prema Zlatanu. Ako dodje svaka mu cast a ako ne opet svaka mu cast jer siguran sam da bi dosao da mu obaveze dozvoljavaju.
ovdje se pravi razlog eventualne posjete stavlja u drugi plan. a sumnjam da ce posjete i biti. fino je izjavio da ima svaki dan slicnih apela. moze se razumjeti. na zalost.
-
Crvena Tifoza
#745 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
znaci GROHOTOMplain vanilla wrote:jah, ode da se popisheYahel wrote:jes' evo sad kafu popili, kaze ode jos nesto da obaviplain vanilla wrote:ma nije jos dosao
- Sabirni centar
-
Hodidid
#747 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
E pa onda se tu pokaze malo sofisticiranosti.plain vanilla wrote:pa to je novinarski posao, da isprate pricu koju su zapoceliHodidid wrote:Aha, to je po onoj porodica se obratila nama medijima za pomoc za kontakt sa Zlatanom a kako nema dzabe ni u babe tako je red da i mediji vide svog posla od tog eventualnog posjeta. Da dignu malo tirazu i prodaju dnevnih novina.
sta mi ovdje radimo? mi ne pricamo o tome? i kako uopste znamo i mi i Zlatan o tome ako nismo saznali iz medija?
- plain vanilla
#748 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
s tim se slazem, rekla sam da je ono danas lakrdijaHodidid wrote:E pa onda se tu pokaze malo sofisticiranosti.plain vanilla wrote:pa to je novinarski posao, da isprate pricu koju su zapoceliHodidid wrote:Aha, to je po onoj porodica se obratila nama medijima za pomoc za kontakt sa Zlatanom a kako nema dzabe ni u babe tako je red da i mediji vide svog posla od tog eventualnog posjeta. Da dignu malo tirazu i prodaju dnevnih novina.
ali da Zlatan dodje u Bosnu, a nece, to bi bila vijest koju bi se moralo propratiti
i to jedna i lijepa i tuzna vijest....
- JohnnyS
#749 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Sabirni centar wrote:http://novovrijeme.ba/ibrahimovic-ne-mo ... -porodice/
Nadam se samo da neće naši ljudi počet s pričom: Zlatan šupak nije došo...
- omega369
#750 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
vec su se supci oglasili po facebooku, nije trebalo dugo