FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
manki

#726 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by manki »

Super mi je ova emisija Dvije Skole pod Jednim Krovom! :thumbup:
ero:pero

#727 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ero:pero »

:thumbup:
Last edited by ero:pero on 03/10/2013 15:30, edited 2 times in total.
It_is_a_Leclerc

#728 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by It_is_a_Leclerc »

Vrlo interesantan program.

"Dvije škole pod jednim krovom", kao i emisija "Redakcija".

Naravno, malo pljuvanja, potkivanja politikom, nikad neće prestati u ovoj zemlji.
lijan

#729 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by lijan »

Frishak

#730 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Frishak »

sarajlija_ba wrote:Senad standardno dobar.
Redaju mu se gosti koje druge televizije mogu sanjati.
SMS je poslao neko iz SDA ko želi da zavadi Senada i Radončića. Providno do PM.

Uživam u načinu vođenja i ležernosti a naročito u lucidnim pitanjima koje Senad postavlja gostima.
Trenutno nemamo boljeg novinara jer činjenica da neko u kontinuitetu traje 30 godina, da je intervjuisao sve važnije igrače ovih prostora i da je osnovao vlastitu TV je dovoljan dokaz o njemu.
Nađite mi pandam koji je makar približno uradio kao Senad pa onda razmišljajte o kritikama.
Jednostavno ga nemate trenutno s kim uporediti.
ne budi smijesan, lucidnim? laprda bzvz i jos uvijek je u 90tim

covjece, ima dobre goste, ali se non stop pali na neke fantazije i zavjere

Lijanovic neki dan, sta god o covjeku mislisi, objasnjava Senadu sta i kako ce uraditi i zbog cega ce uraditi u slucaju da njegova stranka ne dobije ijednu poziciju ministra/vladi...a Senad navalio i samo se ponavalja i pokusava izazvati nekakvu neocekivanu reakciju...

smatrao sam ga solidnim novinarom, ali me je izgubio jos prije 5-6 godina kada je u studiju, tada jos sa Hayatom, imao Tihica i Silajdzica kao goste. Ja vecu sprdanciju sa politickim liderima nisam vidjeo u zivotu. mislim ne samo sto sam bio tada razocaran sa Senadovim vodstvom emisije nego i sa Silajdzicem i Tihicem koji su se pokazali kao ljudi koji su zaostali desetljecima sa demokratskim i ugladnim svjetskim politicarima..

kao sto rekoh, plus za domacu televiziju, radna mjesta, i sasvim solidan sadrzaj, ali ponekad bahatost samog Senada obrusi sve sto mi je drago te televizije...
luckylaka

#731 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Frishak wrote:
sarajlija_ba wrote:Senad standardno dobar.
Redaju mu se gosti koje druge televizije mogu sanjati.
SMS je poslao neko iz SDA ko želi da zavadi Senada i Radončića. Providno do PM.

Uživam u načinu vođenja i ležernosti a naročito u lucidnim pitanjima koje Senad postavlja gostima.
Trenutno nemamo boljeg novinara jer činjenica da neko u kontinuitetu traje 30 godina, da je intervjuisao sve važnije igrače ovih prostora i da je osnovao vlastitu TV je dovoljan dokaz o njemu.
Nađite mi pandam koji je makar približno uradio kao Senad pa onda razmišljajte o kritikama.
Jednostavno ga nemate trenutno s kim uporediti.
ne budi smijesan, lucidnim? laprda bzvz i jos uvijek je u 90tim

covjece, ima dobre goste, ali se non stop pali na neke fantazije i zavjere

Lijanovic neki dan, sta god o covjeku mislisi, objasnjava Senadu sta i kako ce uraditi i zbog cega ce uraditi u slucaju da njegova stranka ne dobije ijednu poziciju ministra/vladi...a Senad navalio i samo se ponavalja i pokusava izazvati nekakvu neocekivanu reakciju...

smatrao sam ga solidnim novinarom, ali me je izgubio jos prije 5-6 godina kada je u studiju, tada jos sa Hayatom, imao Tihica i Silajdzica kao goste. Ja vecu sprdanciju sa politickim liderima nisam vidjeo u zivotu. mislim ne samo sto sam bio tada razocaran sa Senadovim vodstvom emisije nego i sa Silajdzicem i Tihicem koji su se pokazali kao ljudi koji su zaostali desetljecima sa demokratskim i ugladnim svjetskim politicarima..

kao sto rekoh, plus za domacu televiziju, radna mjesta, i sasvim solidan sadrzaj, ali ponekad bahatost samog Senada obrusi sve sto mi je drago te televizije...
:thumbup: Senad je bez premca ne samo u BiH nego i dalje ali brate njegove non-stop upadice gostima prelaze u dosadu.Niko od gostiju ne sastavi dvije da ga Senad ne prekine,ali da radi ono sto drugi mogu samo sanjati-radi.Gosti su mu prva liga i cini mi se da svi imaju sansu da nesto kazu osim vozda koji jos nema muda da stane nasuprot Senada.P.S.Sve kontam uskoro Tv1i Face tvpod jednim krovom.Prvi imaju pare drugi ideje
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#732 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sabina1 »

luckylaka wrote:Gosti su mu prva liga i cini mi se da svi imaju sansu da nesto kazu osim vozda koji jos nema muda da stane nasuprot Senada.P.S.Sve kontam uskoro Tv1i Face tvpod jednim krovom.Prvi imaju pare drugi ideje
Ti si ozbiljan ??? Ili je ovo sarkazam ?
karanana

#733 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

dobar je senad. nema vozd muda da bude slucajni prolaznik kroz bosmal.

jasna fino i engleski parlaha. fini su.
luckylaka

#734 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

tvsabina wrote:
luckylaka wrote:Gosti su mu prva liga i cini mi se da svi imaju sansu da nesto kazu osim vozda koji jos nema muda da stane nasuprot Senada.P.S.Sve kontam uskoro Tv1i Face tvpod jednim krovom.Prvi imaju pare drugi ideje
Ili sam propustio kada je vozd gostovao.Inace Tv1i FaceTv jos malo
StupskaBitanga

#735 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

TV1 i FaceTV su bili zajedno i nije uspjelo i ne vjerujem da će se ponovo upustiti u tu avanturu
iPod

#736 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by iPod »

Hehehehe, daleko od toga da TV1 ima para. Valjda su se sada okrenuli ka SDA, ali izgleda da je i tu presušilo.....
mahalik

#737 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mahalik »

iPod wrote:Hehehehe, daleko od toga da TV1 ima para. Valjda su se sada okrenuli ka SDA, ali izgleda da je i tu presušilo.....
vidim repriza serije Elisa de rivrembosa ovako nekako
Tužno
luckylaka

#738 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

mahalik wrote:
iPod wrote:Hehehehe, daleko od toga da TV1 ima para. Valjda su se sada okrenuli ka SDA, ali izgleda da je i tu presušilo.....
Tužno
Mozda na FaceTv
mahalik

#739 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mahalik »

luckylaka wrote:
mahalik wrote:
Tužno
Mozda na FaceTv
ne nego na TV1
luckylaka

#740 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Tužno[/quote]
Mozda na FaceTv[/quote]
ne nego na TV1[/quote]
onda si fulo temu,sta ima tv1 sa facetv
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#741 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sabina1 »

luckylaka wrote:
tvsabina wrote:
Ili sam propustio kada je vozd gostovao.Inace Tv1i FaceTv jos malo
Izgleda da si propustio dva intevjua sa Voždom. Jedan hajatovski a jedan sa TV1. Senad ga je tako "nokautirao" da sam mislila da će se raspasti srpski entitet !!!
Šalu na stranu. Ako nisi gledao te intervjue ne govori ništa o novom gostovanju. Bolje je za kredibilitet FACE televizije.
The Realist

#742 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by The Realist »

Mrne je nanrvirao tokom gostovanja Lijanovića. Ono je užas bio i uopšte nije čovjeka doveo da mu da šansu da objasni stvari i da proba arguementirano predočiti nešto, nego samo da ga isprovocira.
luckylaka

#743 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

The Realist wrote:Mrne je nanrvirao tokom gostovanja Lijanovića. Ono je užas bio i uopšte nije čovjeka doveo da mu da šansu da objasni stvari i da proba arguementirano predočiti nešto, nego samo da ga isprovocira.
Trebao mu je iznijeti baklavu i serbe.Svako ko dolazi Senadu u studio zna sta ga ceka ali valjda svi misle,,Sta ce Senad,,I mene nervira svojim stalnim upadicama ali...Senad je trenutno Dzeko za sve ostale na podrucju BiH.
Erzsebet

#744 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Erzsebet »

Senad je karinaš, plaćenik i nikakav novinar, to svako ko imalo zna o tom poslu, zna... Zato i može raditi jedino sam za sebe jer zna da će zadiviti nepismeni puk.
BHF_Manijak

#745 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BHF_Manijak »

Opet ti! :mrgreen: Pa jarane tebi pod milim Bogom niko ne valja! OK; samo si nam ti trebo pokazati kako se pravo radi, a ovako jednostavno nemas pravo da palamudis o necemu cime se direktno ne bavis pa se ne moze povuci paralela.
Ustvari mozes, no onda nisi nista drugaciji od taksista, raje po kafi ili nana iz granapa koji sve svi znaju, svi svaku struku razumiju, oni znaju kako bi a kad ih pitas sta su napravili i postigli u zivotu onda muk nastane, tako i ti.
O etiketiranju drugih nemoj majketi, dok god ne vidimo tvoj rad i cv! :oops:
hary

#746 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by hary »

Rado ga pogledam.
Al ne kontam sto ne stavi neku finu dioptriju, jarane onolika slova na idiotu i on opet nabada i skilji. Jel mu to toliki prooooblem? Malo je naporan i sa filozofskom pricom o krizi Vlade Federacije i onim sidranovskovesovicevskospahicevskim-dugometraznim izjavama o istoj temi.
Al cesto je i gledljiv.
Uglavnom, tako-tako.
luckylaka

#747 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Erzsebet wrote:Senad je karinaš, plaćenik i nikakav novinar, to svako ko imalo zna o tom poslu, zna... Zato i može raditi jedino sam za sebe jer zna da će zadiviti nepismeni puk.
Da je tebi biti samo S od Senada ti bi bio hadzija,ovako ublehas prodajes ovdje muda pod bubrege
Erzsebet

#748 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Erzsebet »

Vidim da je zadivio nepismeni puk... Btw, ja sam studirao i završio novinarstvo, ali se ne bavim time upravo zbog ovakvih poput Senada i ekipe, koji zagorčavaju život svima, a para nigdje... Radije ću praviti pare negdje drugo, a novinarstvo neka sačeka... Pogledajte njegov intervju s Dodikom, pa onda nešto recite, ako tu ne vidite da čovjek uzima pare od sagovornika, onda ste slijepi. Ne mora se uopšte biti novinar da se te stvari shvate.
dragan a

#749 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dragan a »

Jedina objektivna TV.
Nećemo valjda gledati FTV ili nedaj bože ALFA TV.
afannedim

#750 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by afannedim »

Erzsebet wrote:Vidim da je zadivio nepismeni puk... Btw, ja sam studirao i završio novinarstvo, ali se ne bavim time upravo zbog ovakvih poput Senada i ekipe, koji zagorčavaju život svima, a para nigdje... Radije ću praviti pare negdje drugo, a novinarstvo neka sačeka... Pogledajte njegov intervju s Dodikom, pa onda nešto recite, ako tu ne vidite da čovjek uzima pare od sagovornika, onda ste slijepi. Ne mora se uopšte biti novinar da se te stvari shvate.
Eto ti si pismen, što ti onda ne radiš njegov posao pa ne uzimaš pare od sagovornika.
Locked