BiH - Portugal/Portugal - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Obuca9

#726 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Obuca9 »

http://sportsport.ba/ino_fudbal/real-ma ... a-ep/66156

E gledaćete ga isto ko što ćete i Di Mariu gledati na evropskom.

Pušite ga pederi.
maho_sa

#727 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by maho_sa »

hz__semir wrote:http://sportsport.ba/ino_fudbal/real-ma ... a-ep/66156

Pušite ga pederi.
Ovo samo pokazuje da je istina kako Mourinho definitivno ima moć da odlučuje i upravlja cijelim klubom. Kako čovjek perfidno pomaže svoju zemlju. I nimalo me ne bi začudilo da ga puste ove dvije utakmice, da vodi reprezentaciju. A ovakvim potezima se definitivno zahuktava mašinerija protiv nas i sva ova priča će uticati na UEFA-u da delegira "podobne" sudije. Biće ovaj baraž bitka na 100 frontova ...
sumirprimus

#728 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

hz__semir wrote:http://sportsport.ba/ino_fudbal/real-ma ... a-ep/66156

Pušite ga pederi.
stosta real zeli ovih godina,al slaba nafaka :mrgreen: :bih:
Gandalf

#729 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Gandalf »

:thumbup:
phillie

#730 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by phillie »

Ma dabogda im se i Euzebio reaktivirao, neka, nek se okupljaju. Nadam se da ce ova situacija u nasim igracima probuditi jos veci prkos i odlucnost da odemo na to yebeno prvenstvo, pa makar tamo sve izgubili samo da ove firaune i cifute madridske ostavimo kratkih rukava, a ne da ih neka letargija i defetizam (kao sto je to slucaj kod nase brace forumasa). Sad da su pametni oni iz ManCity-ja da se i oni oglase i kazu Dzeko mora igrati u polufinalu EP :D jer i mi gubimo prihode od njega :D
Srce ispred i samo naprijed!
Iker C

#731 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Iker C »

Jahić,Vranješ,Cocalić,Nadarević moraju dobiti poziv jer Spahić neće 90% igrati revanš. Koji smo mi pehovi pred baraž ostali bez oba beka nadam se da neće biti povreda u narednom periodu.Maletić ne može igrati beka, on je napredna verzija Stanića iz Želje.
Gandalf

#732 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Gandalf »

Pape mirne duše može pozvati ako ništa Jahića i Vranješa, a vjerovatno će i Sejo biti oporavljen za baraža - dakle nakon loše prospavane noći situacija mi ne izgleda tako loše, a uostalom i njihovoj osmorici igrača prijeti hlađenje zbog kartona.
JThomas

#733 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by JThomas »

oridjidji wrote:
JThomas wrote:e onda ne znam kako nisi upratio da ne može više pretrčati ni odbranu rudara iz prijedora.

povrede su ga uništile i maletić je u ovom trenutku za njega ronaldo.
Zadnji put sam ga gledao protiv Borca, odlicno je odigrao. Odavno tako dobro nije izgledao. Maletic je spremniji trenutno od Beslije, ali na boku je truba. Spominjem samo igrace za klupu jer imamo devet igraca koji bi mogli biti kartonirani. Salihovic i Ibricic ce najvjerotanije igrati na bokovima. Mislim da Pape nece odstupiti od ovakvog veznog reda i napada.
koju, ovu što je prekinuta u 30. minuti?

e vidiš, ja gledam haman svaku utakmicu, i garantujem ti da on ne može ni na klupu klupe reprezentacije. ja ga volim, on je naš, al' on ne može više meda s kašike i ne izgleda dobro više ni u PL BiH. on na jedvite jade igra i PL i to ti kažem ja koji navijam za želju.

ni ja ne vidim bolje rješenje od vranješa u ovom trenutku. cocu i jahića svakako treba pozvati za klupu.
edo_79

#734 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by edo_79 »

Uduplavat Nanija i Ronalda ... igrat po istom istemu ko u Parizu prvo poluvrijeme ... znači što manje izgubljenih lopti i što brže vraćanje izgubljene lopte .... sredina im je opterećena kartonima što znači da ima i tu prostora za taktiziranje i pokusati Meirelesa izbaciti iz takta da napravi prekršaj za karton ....

Što neko od ranije reče ... jepeš ba UEFU i sudije i sve .... treba da im se naguzimo a nije okršaj ni počeo ... treba al malo morgen .... igrat hrabro, srčano i drsko .... šta to nešto znači što su oni Portugal .... i oni su ljudi od krvi i mesa ... možemo mi to :D
casper_

#735 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by casper_ »

Nepune tri minute nakon što je u Kijevu kao protivnik naše nogometne reprezentacije kao protivnik izvučen Portugal, u hotel "Zenica" putem faksa stigla je rezervacija iz ove zemlje. Kako saznajemo, za potrebe selekcije Portugala rezervirano je 55 soba, i tim povodom su danas u 11 sati čelni ljudi hotela održali sastanak sa predstavnicima Nogometnog saveza Portugala.

Nakon definisanja "otvorenih pitanja" poput načina prijema, smještaja i hrane, Portugalci su obišli i stadion Bilino polje u Zenici. Iako su pojedini predstavnici Portugala, nakon saznanja da igraju s našom selekcijom, stadion u Zenici proglasili "močvarom", današnji posjetioci nisu željeli ništa otkrivati ne skidajući ljubazne osmjehe s lica.

Kako saznajemo Portugalci su imali nekoliko specifičnih zahtjeva u vezi hrane i smještaja za svoje najveće zvijezde, a od MUP-a ZDK su najavili tražiti pojačano osiguranje kako se ne bi ponovio slučaj od prije dvije godine. Tada su, podsjećamo, Zeničani organizirali cjelovečernju buku oko hotela, kako se gosti ne bi mogli dovoljno naspavati uoči meča sa našom selekcijom
atko

#736 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by atko »

http://sportsport.ba/ino_fudbal/real-ma ... a-ep/66156

mamu im jebem da im jebem ... pa koji otvoreni ofirni vapaj da se progura portugal ... i to RM ... pa jos malo pa ce i udruzenje trafika traziti da CR mora biti na euro2012 da im ne opadne prodaja slicica ... spanci dabogda bankrotirali i morali prodati RM kinezima da se spasite :x
shalla

#737 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by shalla »

Ja ne mogu da vjerujem da neko pored Vranješa i Jahića (Vranješ igrao cijelu tekmu protiv slovačke i bio sasvim ok) smatra da Maletić ili Bešlija :shock: treba da budu u kombinaciji...

Maletić je krilo, protiv francuza je ušao silom prilika na beka zbog Mujdžine povrede a pošto je Pape mogao birati između Mravca, Ibričića i Maletića odlučio se za potonjeg jer mu je namjera vjerovatno bila da ubaci najbržeg od ove trojice jer je bilo jasno da će, kako utakmica odmiče, biti sve više i više prilike za neku našu kontru...

Rekao sam već, obavezno zvati i Jahića i Vranješa, Sanel može pokriti 2-3 pozicije (koliko se sjećam u Belgiji je odigrao lijevog bočnog i uopšte nije izgledao loše) a Vranješ je ionako već bio u najužim kombinacijama tako da...
JThomas

#738 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by JThomas »

jahić je najviše zadnji vezni. al' može odigrati gotovo sve pozicije na terenu, i on nek' bude tu da uleti ako (kad :roll: ) neko bude kartoniran. a na desnom boku bi ja počeo sa vranješom.
north

#739 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by north »

Jao, jao kako bi ovakvi tekstovi trebali da motivišu naše igrače...Molim te Pape poskidaj ove sve članke pa makar ne bili 100% tačni i podijeli svim našim igračima i zalijepi im u sobe i svlačionicu, tako da kad počne tekma pokažu koliko ih je ovo sve motivisalo.....

Ne znam što se ljutite na ovo, pa ovo bi trebalo, a iskreno da vjerujem da hoće,toliko da naloži i motiviše naše igrače, da će pametnom igrom koju će Pae postaviti otresti ove portugalce ko slinu, da neće znati šta ih je snašlo....

Jučer gledamsnimak Danska-Portuga, ubila ih Danska nogama za nepovjerovati....od Islanda primili 3 gola na svom terenu, jest da su dali 5, ali bez obzira, sve su to pokazatelji da nešto kod njih ne štima baš najbolje.....još sad ovaj cirkus sa trenerom izazivaju....

Neka, neka....ja lagano počinjem biti optimista.....
sumirprimus

#740 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

a da ipak pustimo strućni štab nogometno fudbalske reprezentacije da složi taktiku,a mi čemo navijat i poslje se zajedno radovat il ih nedaj boze razapinjat :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#741 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by JoseMujica »

a ljudi jel ovaj Jahić živ uopšte? znam da je dugo pauzirao zbog povrede, al dok je igrao bio nam je sasvim solidan i univerzalan igrač (igrao na pozicijama DR/DL/DC/DMC), a drago mi je da ovaj mali Vranješ igra za svoj klub to nam je solidan igrač za budućnost i sigurno je i za baraža dobar barem za klupe.
sumirprimus

#742 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

north wrote:Jao, jao kako bi ovakvi tekstovi trebali da motivišu naše igrače...Molim te Pape poskidaj ove sve članke pa makar ne bili 100% tačni i podijeli svim našim igračima i zalijepi im u sobe i svlačionicu, tako da kad počne tekma pokažu koliko ih je ovo sve motivisalo.....

Ne znam što se ljutite na ovo, pa ovo bi trebalo, a iskreno da vjerujem da hoće,toliko da naloži i motiviše naše igrače, da će pametnom igrom koju će Pae postaviti otresti ove portugalce ko slinu, da neće znati šta ih je snašlo....

Jučer gledamsnimak Danska-Portuga, ubila ih Danska nogama za nepovjerovati....od Islanda primili 3 gola na svom terenu, jest da su dali 5, ali bez obzira, sve su to pokazatelji da nešto kod njih ne štima baš najbolje.....još sad ovaj cirkus sa trenerom izazivaju....

pa ne stima nema karvalja a i pepe i jos onaj jedan bili povrijedjeni :-)
isto ko sto ce nama falit,mujdza,papac i bendzo...
edo_79

#743 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by edo_79 »

JThomas wrote:jahić je najviše zadnji vezni. al' može odigrati gotovo sve pozicije na terenu, i on nek' bude tu da uleti ako (kad :roll: ) neko bude kartoniran. a na desnom boku bi ja počeo sa vranješom.
Vidiš JT nebi bila loša ideja probat probijat po njihovim krilima .... meni se čini da su oni tanki u skok igri ... a mi imamo džeksona i ove naše letače .... i to je jedna od opcija ..... samo ne treba onom manekenu dozvolit da dođe u zonu šuta ... i za boga miloga Begovića stavite od prve minute ....
north

#744 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by north »

sumirprimus wrote:
north wrote:Jao, jao kako bi ovakvi tekstovi trebali da motivišu naše igrače...Molim te Pape poskidaj ove sve članke pa makar ne bili 100% tačni i podijeli svim našim igračima i zalijepi im u sobe i svlačionicu, tako da kad počne tekma pokažu koliko ih je ovo sve motivisalo.....

pa ne stima nema karvalja a i pepe i jos onaj jedan bili povrijedjeni :-)
isto ko sto ce nama falit,mujdza,papac i bendzo...
Nisu prošle godine imali Ronalda, pa su bolje igrali..a i Portugal nije tako mala ekipa da im sve zavisi od dva igrača koja si pobrojao.....
JThomas

#745 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by JThomas »

ja se više bojim nanija i sudija nego ronalda. eto, nek' neko kaže da sam lud.
sumirprimus

#746 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

ja al ovo je bila zadnja linija,otud toliki golovi, i ako prednji red zakaze neminovno da se gube utakmice...
prvu sa islandom dobise,al primise tri gola.-..
drugu,izgubise,jer napad ne dade dovoljno a opet primi 2...
u dvije tekme 5 golova,sa ronaldom pride...
kolko im fali u odbrani?puno,hvala,prijatno :)
juventus

#747 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by juventus »

JoseMujica wrote:a ljudi jel ovaj Jahić živ uopšte? znam da je dugo pauzirao zbog povrede, al dok je igrao bio nam je sasvim solidan i univerzalan igrač (igrao na pozicijama DR/DL/DC/DMC), a drago mi je da ovaj mali Vranješ igra za svoj klub to nam je solidan igrač za budućnost i sigurno je i za baraža dobar barem za klupe.
Pratiš li LP ove godine?

Zabilježio je minutažu u obje utakmice. Mislim da je jednu počeo, a drugu ušao s klupe, al nisam siguran.
mikogoago

#748 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by mikogoago »

Ovo sto portugalci raDE ZA MENE JE DOBAR ZNAK:oNI SU DOSEGLI SVOJ PLAFON I KAKO NEKI OD NJIH RECE IGRAJU ISTO KAO I PRIJE DVIJE GODINE.oVO STO RADE JE SAMO ZNAK DA IH JE UHVATILA PANIKA I DA SU SVJESNI DA CE IZGUBITI OD NAS.pA ETO POKUSAVAJU NESTO TA TRANE,ALI NECE IM TO PITI VODE.zA NJIH JE DOSAO SUDNJI DAN.rEALNO IZGLEDALI SMO MOCNO PROTIV FRANCUZA I DA JE BILO POSTENOG SUDJENJA I POBJEDILI BI ONU UTAKMICU.
sumirprimus

#749 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

JThomas wrote:ja se više bojim nanija i sudija nego ronalda. eto, nek' neko kaže da sam lud.
znaci na njeg nekog brzog i jakog i da oće u kost odma na startu za žutog a da nije drugi,a poslje samo da trci za njim ko hanzaplast :D
mikogoago

#750 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by mikogoago »

Izvinjavam se zbog velikih slova sad vidjeh . :-?
Locked