Federalna televizija
Moderator: anex
- Acheron
#726 Re: Federalna televizija
'Kako smo odblokirali Premijera Nikisica'...Posjeta bolnici...Premijer drzi sve pod kontrolom.
-
StupskaBitanga
#727 Re: Federalna televizija
hajmo za nas koji ne gledamo dajte urnebesne trenutke ovog humirističnog show programa zvanog Dnevnik
-
VjecitiStudent
#728 Re: Federalna televizija
Ne mogu doci sebi, veceras samo trojica.
Od vaskolikih funkcionera Mostara Federalna je pronasla samo clana gradskog odbora SDP-a da kaze koju.
Spomenuse onda i zabrinutog Pudarica i onda na kraju urnebesna epizoda sa Niksicem, kojeg kako drugacije nego slucajno, srece ekipa Federalne u konjickoj bolnici.
Od vaskolikih funkcionera Mostara Federalna je pronasla samo clana gradskog odbora SDP-a da kaze koju.
Spomenuse onda i zabrinutog Pudarica i onda na kraju urnebesna epizoda sa Niksicem, kojeg kako drugacije nego slucajno, srece ekipa Federalne u konjickoj bolnici.
-
StupskaBitanga
#729 Re: Federalna televizija
Svaka im čast što uvijek nadmae sebe u glupostiVjecitiStudent wrote:Ne mogu doci sebi, veceras samo trojica.
Spomenuse onda i zabrinutog Pudarica i onda na kraju epizoda sa Niksicem, kojeg kako drugacije nego slucajno, srece ekipa Federalne u konjickoj bolnici.
Ono uvijek ima niže od najnižeg
- snaga_znanja
#730 Re: Federalna televizija
Pa objektivnost ove kuce nakon dolaska Bakira sveznajuceg na celo IP je dosla na nivo PTPC-a. Cak nekad mislim da je PTPC i objektivniji.
Ovo veceras sa Niksicem i obilaskom bolnice. Jos ne rekose kako su odblokirali Premijera.
Katastrofa....
Ovo veceras sa Niksicem i obilaskom bolnice. Jos ne rekose kako su odblokirali Premijera.
Katastrofa....
- despina
#731 Re: Federalna televizija
VjecitiStudent wrote:Vanredne okolnosti.StupskaBitanga wrote:Zar iko gleda Dnevnik FTV a pogotovo nedeljom jer uređuje i vodi Jelena Blagojević?
Da imamo javnu TV ko sto nemamo, neko bi mozda i pitao ministra saobracaja kako se moglo desiti da se putnici u zaustavljenom vozu smrzavaju dva dana?
meni nije jasno zašto ljudi sjede u vozu dva dana? zbog čega nisu izašli? da li se ministarstvo saobraćaja mora prvo usaglasiti jel voz ili vlak pa da nešto poduzmu?
ne znam ko je gori, odgovorni ljudi za ovakav propust ili 36 ljudi koji mirno sjede i čekaju u zaustavljenom vozu/vlaku
-
brucos7
#732 Re: Federalna televizija
Koji debilizam od strane FTV-a. Bolje da se zovete SDP TV i tacka. Ovo s Niksicem je dno. 
- Platformas
#733 Re: Federalna televizija
Uvijek sam pratio dnevnik II FTVa i normalno nastavicu da ga pratim, jest da ga je Bakir H. unistio al Boze moj.
Nadat' se da ce doc ko normalan u skorije vrijeme
Ovo sa Niksicem je bilo

Nadat' se da ce doc ko normalan u skorije vrijeme
Ovo sa Niksicem je bilo
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#734 Re: Federalna televizija
VjecitiStudent wrote:Ne mogu doci sebi, veceras samo trojica.
Al' izgleda da ti je promakla najinteresantnija stvar
Prilog iz Mostara,kao raja se organizovala da cisti ulice ..i naravno SASVIM SLUCAJNO
Ja padoh sa stolice kad vidjeh tu scenu,sa crvenim kacketom na kojem pise SDP, u prvom planu.
Ovo mi je jace i od premijere u obilasku konjicke bolnice i od Damira Hadzica u uniformi civilne zastite.
Koji kraljevi...
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#735 Re: Federalna televizija
neko rece da su sinoc mladi SDP ocistili prilaz hitnoj sluzbi, ali to nije bilo na TV
tako da malo pretjerujete
- budva
#736 Re: Federalna televizija
-LIBERO- wrote:VjecitiStudent wrote:Ne mogu doci sebi, veceras samo trojica.
Al' izgleda da ti je promakla najinteresantnija stvar.
Prilog iz Mostara,kao raja se organizovala da cisti ulice ..i naravno SASVIM SLUCAJNO,anketiraju nekog lika sa lopatom koji na glavi ima SDP crveni kacket,i on kao govori kako je i omladinski odbor SDP-a Mostar izasao na ulice da cisti grad.
![]()
![]()
Ja padoh sa stolice kad vidjeh tu scenu,sa crvenim kacketom na kojem pise SDP, u prvom planu.
Ovo mi je jace i od premijere u obilasku konjicke bolnice i od Damira Hadzica u uniformi civilne zastite.
Koji kraljevi...
- kamen spoticanja
#737 Re: Federalna televizija
kazu da ce u sarajevo doci predstavnici drzavne televizije sjeverne koreje na federalnu televiziju po nove instrukcije... 
- saibaba
#738 Re: Federalna televizija
plain vanilla wrote:neko rece da su sinoc mladi SDP ocistili prilaz hitnoj sluzbi, ali to nije bilo na TV
- novi.dan.nova.nafaka
#739 Re: Federalna televizija
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/1112 ... r-suljagickamen spoticanja wrote:kazu da ce u sarajevo doci predstavnici drzavne televizije sjeverne koreje na federalnu televiziju po nove instrukcije...
Na prvoj stranici JAVNOG servisa se nalazi link na emisiju rađenu prije 3 godine. Naravno, da gost nije bio ministar, ženomlat, ne bi se ni nalazio tu...
Last edited by novi.dan.nova.nafaka on 06/02/2012 10:51, edited 1 time in total.
- plain vanilla
#740 Re: Federalna televizija
pa ne mogu snimiti one koje ne ciste, elem nek se dignu mladi iz drugih stranaka, pa lopate u rukesaibaba wrote:plain vanilla wrote:neko rece da su sinoc mladi SDP ocistili prilaz hitnoj sluzbi, ali to nije bilo na TV
pa cim je "cudno" sto to nije bilo na FTV ... sta reci dalje
- plain vanilla
#741 Re: Federalna televizija
lopata za covjekazoom66 wrote:
jedva chekam srijedu da partyjash lopatom
ne budemo li na TV, bit ce lopatom na covjeka
-
VjecitiStudent
#742 Re: Federalna televizija
Ovih dana se ispisuju najsmjesnije stranice nase javne Federalne TV i dnevnici se ne smiju propustati, dok god traje vanredno stanje!
Ekipa iz Monty Pythona pise scenarije
Ekipa iz Monty Pythona pise scenarije
-
VjecitiStudent
#743 Re: Federalna televizija
Kad je Bakir H. od Avde Avdica napravio "uglednog kolumnistu" ispasce i od Nermina nekakav barem malo drazi vodja.zoom66 wrote:
jbg, od rukometasha iz konjica tesko je praviti kult lichnosti ali kult zajefrkancije apsolutely

- kamen spoticanja
#744 Re: Federalna televizija
"...i onda je jato golubova,sletilo iznad zgrade nermina niksica u konjicu i nije zeljelo odletjeti sve dok konjic nije odblokiran...a maksumiceva janjetina krenula je onako s raznjeva na put prema konjicu,sve zato da dragi drugi vodja ne bi ostao malomastan u ovakvoj nepogodi"
-
VjecitiStudent
#745 Re: Federalna televizija
Dragi vodja nije isto sto i veliki vodjazoom66 wrote:chek malo, zar nije zlaja malo drazhi vodja?VjecitiStudent wrote:Kad je Bakir H. od Avde Avdica napravio "uglednog kolumnistu" ispasce i od Nermina nekakav barem malo drazi vodja.zoom66 wrote:
jbg, od rukometasha iz konjica tesko je praviti kult lichnosti ali kult zajefrkancije apsolutely
![]()
- basicm
#746 Federalna televizija
Evo iscitah ovo sto pisete i u svemu se slazem. FTV dnevnik je postao trac rubrika i sramota koliko se SDP propagira na sve strane. FTV sam gledao jer onaj BHT1 ja smatram srpskim kanalom, od vjecite cirilice do vijesti. A sad se ovi pretvorili u 30 minuta dnevnik i 60 minuta isto to samo vise palamude.
- chuchumbamayumbe
#747 Re: Federalna televizija
Ja okrenem AJ ili HRT i pogledam vijesti.
FTV se pretvorila u cirkus.
- mrtva kokoš
#748 Re: Federalna televizija
sarajevo, grad cvijeca, kad gledas ove priloge od ftv-a 
- poznanik
#749 Re: Federalna televizija
Cirkus se preselio u FTVchuchumbamayumbe wrote:Ja okrenem AJ ili HRT i pogledam vijesti.
- kamen spoticanja
#750 Re: Federalna televizija
zanimiljivo je da isto ovako izgledaju vijesti i na RTRS-upoznanik wrote:Cirkus se preselio u FTVchuchumbamayumbe wrote:Ja okrenem AJ ili HRT i pogledam vijesti.
shvatio zlatko kako se to radi...