Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
243
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
282
51%

Total votes: 555

Decerto
Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.

#726 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Decerto »

Ja sam skinuo Battlefield play4free...kombinacija unaprijedjene BF2 grafike i BC2 zvuka..sve sto sam oduvijek zelio :-D
Averus

#727 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Averus »

Pozz svima, moze li mi neko preporuciti igru za PC koja je nalik Trivia Pursuit za Wii? :roll:
Decerto

#728 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Decerto »

Skinuo sam RAGE,igram na max. rezoluciji i 2x aa,ne steka,ali teksture kasne kad se loadaju lol.

edit : pronasao sam kako popraviti :-D
brazzo19

#729 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by brazzo19 »

Upravo skinuh instalirah prvi IHF Handball Challenge 12 :D Igrica nije losa vidi se da su tek pocetci ali sto mi se svidja meni ima na hrvatskom jeziku i sto imaju kompletnu prvu i drugu njemacku ligu lincenciranu kao i spansku citavu ligu i dosta timova na other clubs kao i sve reprezentacije sa SP , lijepo je igrati na kompu rukomet sa balicem karabaticem i ostalim majstorima vjerujem da ce u buducnosti igra biti jos bolja :)
neo7

#730 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by neo7 »

Da to nije izasao FM2012 crack ? LOL vidim dosta "onih" stranica je palo :D
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#731 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by bordo gandalf »

brazzo19 wrote:Upravo skinuh instalirah prvi IHF Handball Challenge 12 :D Igrica nije losa vidi se da su tek pocetci ali sto mi se svidja meni ima na hrvatskom jeziku i sto imaju kompletnu prvu i drugu njemacku ligu lincenciranu kao i spansku citavu ligu i dosta timova na other clubs kao i sve reprezentacije sa SP , lijepo je igrati na kompu rukomet sa balicem karabaticem i ostalim majstorima vjerujem da ce u buducnosti igra biti jos bolja :)
PP-iraj me ziv bio :D :mrgreen:
689908

#732 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by 689908 »

sta je sa fm12 :)
brazzo19

#733 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by brazzo19 »

jah i skinuo sam i Rugby Challenge 2012 stvarno je sminka igrati sa ludjacima "all blacks" ili sa australijom pravi regbi a ne oni americki NFL maden sa 3000 tipki i pravila :D
neo7

#734 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by neo7 »

689908 wrote:sta je sa fm12 :)
For the moment, we need to wait for the executable to be cleaned of the redirects to the warning.html as if i am not wrong, will pop-up even during a game which has been started. Anyway, the protection is very tricky as it does constant checks on your game. That's why i remained stucked at the loading screen, beacuse i'm failing one of the checks. Steps are being made, but patience is needed Smile

The big groups are stucked beacuse of the patches also.
Quaresma

#735 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Quaresma »

Image
a na nozu, njegov dog tag 8-)
Image

:-D
BaDa

#736 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by BaDa »

Quaresma wrote:Image
a na nozu, njegov dog tag 8-)
Image

:-D
joj kako se i meni igra ovaj bf 3 mp uhhh! :D cim dodjem do prvih para kupujem :D
Tvrtko II Kotromanić

#737 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Tvrtko II Kotromanić »

evo i ja skinuh ovaj rukomet, ali mi se neda zaigrat jbmu, crash se desi kad krenem da udjem u igru
ima li neko slican problem ili ako neko zna za neki patch il tako nesto
Decerto

#738 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Decerto »

RAGE je stvarno zabavna igra,predobri questovi,ali mi se ne svidja sto je toliko linearna,vidi se da je pravi port sa konzola lol.Ako ti je daska na putu,ne mozes proci.Imas liniju kojom ces ici i zdrao,nema slobode kretanja kao sto je bilo na Borderlandsu lol.
brazzo19

#739 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by brazzo19 »

Evo prekucah BF 3 na normal tezini :D Igra kao igra nije losha svidjela mi se jer je dobra kopija COD.a znaci ono standardno malo se napucavas po iranu/iraku sprijecis nuklearnu katastrofu itd :D Grafika je stvarni impresivna i misije su zanimljive ali mi se samo ne svidja sto je igra dosta kratka tj. ima nekih 10-12 misija i igra se da zavrsiti za par sati .

Posto sam zavrsio sa BF.om 3 sad prelazim na Rage totalno dok ga skroz ne zavrsim :D
Shibby

#740 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Shibby »

League of legends je trenutno okupacija vec godinu i po :-D Potpuno besplatna pa evo i link!
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c21fc1492fa1
Oficijelna igra World cyber games,Esl,iem...
Decerto

#741 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Decerto »

Shibby wrote:League of legends je trenutno okupacija vec godinu i po :-D Potpuno besplatna pa evo i link!
Dota 2 kad izadje mozes slobodno obrisati LoLi,HoN i sve ostale ass-wipe kopije.
Jeff Bingham

#742 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Jeff Bingham »

Decerto wrote:
Shibby wrote:League of legends je trenutno okupacija vec godinu i po :-D Potpuno besplatna pa evo i link!
Dota 2 kad izadje mozes slobodno obrisati LoLi,HoN i sve ostale ass-wipe kopije.
:thumbup: :thumbup:

a nece do 2012 :(
Hendrix

#743 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Hendrix »

Svaka čast BF3 ali mi je smiješno kako se kurtche oko ovih aviona i tenkova, kao ima se svega za vozit...

Operation Flashpoint je ovo imao prije tačno 10 godina, i to nije bila ograničena mapa nego si imao ogromno ostrvo pa ti ako hoćeš izvoli i šetaj dva dana s kraja na kraj.

Armed Assault, kojeg rade tvorci flashpointa ima svako moguće vozilo, avion,brod, tenk, biciklo, motor,helikopter, traktor...neograničene mogućnosti, neograničene mape, sve je moguće. A u trećem nastavku ima i ronioce čak i podvodni svijet, da ne spominjem sva živa i neživa oružja.

Sjećam se scene iz multiplayera prije 5-6 godina, Operation Flashpoint, lik iskočio iz helikoptera u šumu, igramo hardcore simulaciju, nema pojma gdje je a on jedini ima radio za artiljeriju, mapa traje 2 sata, i mi idemo sa škodom po njega kroz šume da ga nađemo...u pola puta nas skontaju gdje smo, artiljeriju opiče 50ak metara od nas ( ne zaboravite ovo je sve preko mapa, nema GPS a ni zajebancije ), izbjegnemo to nađemo lika a onda nas tenk zaganja i mi preko livada sa škodom bježimo, nestane nam goriva i onda puzanje kroz travu do šume a na 20m čuješ gusjenice tenka kako cvile, e ajd sad skontaj na mapi gdje smo heheheheh... neopisiva zajebancija a realnost totalna.

BF3 je ok igra ali je u suštini arkadna igra, Armes Assault je više simulacija i za pravi multiplayer ratni doživljaj je meni ubjedljivo najbolji.
Quaresma

#744 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Quaresma »

bf3 arkadna igra? nebih rekao, treba naci samo one prave bf igrace, a u otac battlefielda igra zvana "Codename Eagle" tako nesto, je isto imala avione, vozila i helice, igru nije bilo moguce igrati preko mp, vec je bilo samo za lan a i sp se mogao igrati ako se ne varam.

znam kad sam bc2 igrao, sve lijepo, polako laganini igras, malo pretrci, malo zakampaj, al kad je bio popust na steamu za 20 km, dosli cod igraci, pa to je upropastilo igricu, unistilo svu njenu draz, udjoh na server, svi 1-2 lvl, jedan vozi helic, i prije nego sto ce se unistiti, on izadje iz njega, unisti se helic, on pade na zemlju ubi se, da ode sto prije u bazu po novi helic, a i dosta ih ima pa kampaju cekaju helic. ne znam sta je dice radio, al on s bf3 je pokusavao privuci sto vise paznje cod igracima

Image
Shibby

#745 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Shibby »

Decerto wrote:
Tesko ce se Dota probiti u ovo vrijeme gdje lol ima milione igraca.Imaces ti s kime igrati dotu, to ne sumnjam...Prvi dio nije imao konkurencije, ali vremena se mijenjaju.Sad su digli Prize pool za lol ove sezone na 5$ MILIONA!Tako da sumnjam da ce iko brisati lol 8)
Jeff Bingham

#746 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Jeff Bingham »

nemoj alaha ti poredit dotu i lol, bogohulis :) lol je djecija igra.
sledge

#747 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by sledge »

Isprobao. Radi :)
neo7

#748 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by neo7 »

YES YES AND YES!!!
Skida se heroin i onda ulazim u igru! Samo ljudi, bitno je sada skinuti i pravu verziju igre (?) ili ce mozda sama da se updejtuje na 12.0.3. Ako je 12.0.0 onda je igra totalno neigriva!
shillen

#749 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by shillen »

Ozil wrote:U mene je 12.0.2
gdje si nas'o patch , moze pp :D
neo7

#750 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by neo7 »

Ja sam skinuo Football.Manager.2012.STEAM.UNLOCKED-ALI213 i sada kada sam ubacio crack pise 12.0.2 :) Vjerovatno cu morati skidati od skidrow-a torrent sa iso instalacijom ;)
Post Reply