Balašević u Sarajevu ?!
- amy-ra
#726 Re: Balašević u Sarajevu ?!
hitno mi treba jedna karta za parter.. ocajna sam, vec dva puta su me kvalitetno izradili. shvatam da je kocert za tri dana, ali necu odustati do zadnjeg sata.. molim sve koji imaju kartu viska, da se jave pp...
MOLIM VAS...
MOLIM VAS...
-
foxy13
#727 Re: Balašević u Sarajevu ?!
@sitno: ja sam uzela dvije karte samo za koncert, i obje su bile u celofanu, svaka posebno, i uz svaku je došao letak - reklama za mtel.
Jedno pitanje. Na plakatima se koncert i/ili film najavljivao za 20h. Na kartama piše 21h. Sad vidim da je i film u 21h. Znam ja da bi ono što je na kartama trebalo biti ispravno, i hoću doći ranije naravno, ali čisto sigurnosti radi: koncert je 100% u 21h? Odbrojavam sate već....
Jedno pitanje. Na plakatima se koncert i/ili film najavljivao za 20h. Na kartama piše 21h. Sad vidim da je i film u 21h. Znam ja da bi ono što je na kartama trebalo biti ispravno, i hoću doći ranije naravno, ali čisto sigurnosti radi: koncert je 100% u 21h? Odbrojavam sate već....
- Zelena Carapa
#729 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Mijenjam dvije ulaznice za parter za dvije na tribinama
- Jeff Bingham
#730 Re: Balašević u Sarajevu ?!
stani u redZelena Carapa wrote:Mijenjam dvije ulaznice za parter za dvije na tribinama
- Pasiflora
#731 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Sorry, promaklo mi jefoxy13 wrote:@sitno: ja sam uzela dvije karte samo za koncert, i obje su bile u celofanu, svaka posebno, i uz svaku je došao letak - reklama za mtel.
- tinchy
#732 Re: Balašević u Sarajevu ?!
To nema više karata u prodaji ? 
-
Ghumu
#733 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Nervozna wrote:Imam jednu kartu za film,pa eto...prodajem za 7 KM koliko sam i platila.
Kupujem ako nije prodana
-
CcariccA
#735 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Jos jednom ako neko ima 1 kartu za prodati plizzzz..i ja pocinjem biti ocajna..
Sto se tice kupikartu.ba nazvali me da potvrde rezervaciju i vise mi se nisu javili. Obracala sam im se x puta mailom..jedanput mi odgovorili da ce me kontaktirati i od tada nista..zvala..ne javljaju se na telefon..sutra ima da ih posjetim licno u kancelariji.
Sto se tice kupikartu.ba nazvali me da potvrde rezervaciju i vise mi se nisu javili. Obracala sam im se x puta mailom..jedanput mi odgovorili da ce me kontaktirati i od tada nista..zvala..ne javljaju se na telefon..sutra ima da ih posjetim licno u kancelariji.
-
hurmasica
#736 Re: Balašević u Sarajevu ?!
potrebne dvije karteeeee plssss
-
wildflower
#737 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Ja sam danas zvala one u Zetri, rece covjek kao iz topa da nema vise karata. Jutros je jos bilo VIP ulaznica za balkon po 50 KM, a pitanje je da li ih ima jos. A ja izmedju kupovine ulaznice za tribine po masnoj cijeni od preprodavaca i tog balkona izabrah balkon, pa cemo vidjeti kako ce se gospode mame smjestiti...tinchy wrote:To nema više karata u prodaji ?
-
Ghumu
#738 Re: Balašević u Sarajevu ?!
hvala puno!Nervozna wrote:Mozeimas pp
-
beatris
#739 Re: Balašević u Sarajevu ?!
I ja sam ocajna.
:(:( Treba mi jedna karta za parter. Ako neko ima, nek' se javi na pp. Šta mislite, hoće li puštati u prodaju još karata?
- Better Man
#740 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Imas pp!beatris wrote:I ja sam ocajna.:(:( Treba mi jedna karta za parter. Ako neko ima, nek' se javi na pp. Šta mislite, hoće li puštati u prodaju još karata?
- rinna0304
#741 Re: Balašević u Sarajevu ?!
cula jutros na radiu : http://www.sutra.ba/ poklanjaju karte pa eto kome treba nek proba
- amy-ra
#742 Re: Balašević u Sarajevu ?!
ulaznice poklanja kupi.ba.. isti onaj portal koji se ne javlja ljudima koji su karte vec ranije rezervisali.. ne vjerujem im..rinna0304 wrote:cula jutros na radiu : http://www.sutra.ba/ poklanjaju karte pa eto kome treba nek proba
nacin da dobijes karte je da lajkas njihovu stranicu (ili neki drugu nemampojma) na fb.. sto mene automatski diskvalifikuje jer nemam profil..
u svakom slucaju hvala na pomoci.. mnogo znaci, jer je prava frka za karte... pozz
- rinna0304
#743 Re: Balašević u Sarajevu ?!
mah ja ovo samo jutos cula i sad se sjetih kad dodjoh na forum pa reko da napisem mozda kome i uspije ko zna al eto .. a karte ce sigurno i ispred prodavati jest da ce cijene biti retardirane ..amy-ra wrote:ulaznice poklanja kupi.ba.. isti onaj portal koji se ne javlja ljudima koji su karte vec ranije rezervisali.. ne vjerujem im..rinna0304 wrote:cula jutros na radiu : http://www.sutra.ba/ poklanjaju karte pa eto kome treba nek proba
nacin da dobijes karte je da lajkas njihovu stranicu (ili neki drugu nemampojma) na fb.. sto mene automatski diskvalifikuje jer nemam profil..
u svakom slucaju hvala na pomoci.. mnogo znaci, jer je prava frka za karte... pozz
al nadam se da cete svi uspjeti doci do karti
i btw bilo je na onom pik.ba i market.ba kako vec pojma nemam da prodaju neki karte cak po normalnim cijenama pa moguce da slucajno jos neko ima da nije prodao karte
- amy-ra
#744 Re: Balašević u Sarajevu ?!
probala sam sve.. cijene su bas retardirane.. ljudi misle zivjeti citav mjesec od preprodaje jedne karte.. mislim - nisu normalni... pogotovo ti preprodavaci na piku.. ja sam do svoje krate dosla na ovom forumu..rinna0304 wrote:mah ja ovo samo jutos cula i sad se sjetih kad dodjoh na forum pa reko da napisem mozda kome i uspije ko zna al eto .. a karte ce sigurno i ispred prodavati jest da ce cijene biti retardirane ..amy-ra wrote:ulaznice poklanja kupi.ba.. isti onaj portal koji se ne javlja ljudima koji su karte vec ranije rezervisali.. ne vjerujem im..rinna0304 wrote:cula jutros na radiu : http://www.sutra.ba/ poklanjaju karte pa eto kome treba nek proba
al nadam se da cete svi uspjeti doci do kartisretno
i btw bilo je na onom pik .ba i market.ba kako vec pojma nemam da prodaju neki karte cak po normalnim cijenama pa moguce da slucajno jos neko ima da nije prodao karte
-
Baba_Droga
#745 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Znači ti sad tvrdis da je to ipak ulaznica za film ??? Ni barcoda, ni koji ulaz, ni koliko kosta...na toj "kartici" nema nista !!! A da se razumijemo ja sam kupila dvije karte za SAMO KONCERT. I da, bile su u celofanskom omotu, ali mislim da to nije karta za film....sitno wrote:U celofanu je PAKET ulaznica = koncert + film.Baba_Droga wrote:E 'vako![]()
ja dobila karte jos davno..ono fino upakovane u celofan i nisam ih otvarala do danas (da se ne uprase)
No medjutim, ne bih ni danas otvorila da me prijatelj nije ubjedio da uz karte za koncert dodju i karte za film. I ja njega ubjedjujem da je to nemoguce...kaze on njemu doslo, i kaze trazi jos dvije karte samo za film.
Helem tako ja otvorim karte...i stvarno uz kartu za koncert doslo jos nestaALI to je po meni samo promo letak za njegov film, nista drugo !
Ali tvrdoglava ja pa hocu da dokazem da sam u pravu...On jos gori i dalje tvrdi da su to karte za film i jos kaze da mu trebaju da ide sa rajomI eto ja mu dam te "karte za film" i kazem: "hajd ti sa rajom "
![]()
Jelde rajajelde da su to promo letci ???
![]()
![]()
![]()
P.S. Znam da citas...i znam da znas da sam u pravu
Sta si ono rekla za savjete?
Ima li iko kartu za film da slika pa da postavi !
U suprotnom ljudi su slali i karte za film ovima sto su narucili samo karte za koncert...
btw. za savjete si me pomjesao/la
-
beatris
#746 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Imas i ti, al' nece da ode iz nekog razloga.Better Man wrote:Imas pp!beatris wrote:I ja sam ocajna.:(:( Treba mi jedna karta za parter. Ako neko ima, nek' se javi na pp. Šta mislite, hoće li puštati u prodaju još karata?
- lijan
#747 Re: Balašević u Sarajevu ?!
ovo su karte za film. - amy-ra
#748 Re: Balašević u Sarajevu ?!
eeeeeeehhhhhhhhhhhhh.. tako blizu a tako dalekolijan wrote:ovo su karte za film.
-
maximilijana
#749 Re: Balašević u Sarajevu ?!
kako su ljudi dobili karte za tribinu? ja sam rezervisala paket preko kupikartu.ba(nikad vise nista preko njih) i podigla na skenderiji karte i bile su za parter (sad ce moja mater u meni mi da stoji i na koncertu i na filmu..ubit ce me)
uopste nije bilo opcija biranja...
uopste nije bilo opcija biranja...
-
Baba_Droga
#750 Re: Balašević u Sarajevu ?!
lijan wrote:ovo su karte za film.
HVALA...sad mogu mirno spavati...znam da sam bila u pravu