Kup BiH 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
veljaca

#726 Re: Kup BiH 2011/12

Post by veljaca »

black_noke wrote:
veljaca wrote:
Baudelaire wrote:To nije realnost, nego s namjerom napisano tako, da kao malo provociraš navijače Sarajeva. Ne treba ti to, ja sam mislio da si realan sugovornik. Jel to navijač Catanie misli da je bitnija utakmica Catania - Cagliari nego Inter - Milan?
Velika greska tebe i svih ostalih koji su napali moj post je da sam je u njemu napao nekoga koga ste i vi napali ali ne znam kako to niste prepoznali.
Ja sam napao ( i to radim od prvog dana ) odluku Komiteta za normalizaciju o zabrani dolaska gostujucih navijaca ....
To je direktno upereno protiv fudbala .... jer se on igra za navijace ..... A takodjer sam napao odluku da se ukine suspenzija samo u jednoj utakmici a vazi za sve ostale .... To je onda majorizacija .....
Da bi se dokazala glupost te odluke Komiteta - mora se gledati i iz ugla onih koji nisu u Sarajevu ....

Zaista, shvatite to kako hocete - nije mi bila namjera vrijedjati navijace Sarajeva - nego odluku Komiteta ....

A ovo vezano za Cataniu - nije bitno sta misli navijac Catanie -nego sta vecina misli....

Za mene je recimo "derbi" i utakmica Vrbanjusa - Vratnik, ali pola ljudi u BIH nisu culi za tu utakmicu ....
Pa zasto si onda spomenuo HZ i pitao za gostovanja? Ako ti je stalo do onih koji niu iz Sarajeva. Trebao si onda fino reci, zao mi je Lesinara i Robijasa sto nece bodrit svoje klubove u Sarajevu, RA itd...Ali bitno je spomenuti HZ i FCS.
Pogledaj ko je prvi spomenuo tu utakmicu ..... i na ciji sam ja post reagovao ....

Ali nekima je to teze vidjeti - nego samo napadni drugoga - a da ne procitaju od samog pocetka te diskusije ....
Htjeli mi to priznati ili ne PL cine i ekipe koje nisu samo iz Sarajeva ....
black_noke

#727 Re: Kup BiH 2011/12

Post by black_noke »

Pitanje je bilo vezano za domace navijace Borca, koji su dobili kaznu zbog incidenta, i u tom pitanju se nista nije ticalo gostovanja HZ i FK Sarajevo. I ti si poceo sa tom pricom, i od svih 8 klubova koji igraju utakmice u Kupu, sigurno bi bilo gostujucih navijaca na utakmicama da nema zabrane, ali ti si samo spomenuo gostovanje HZ i FK Sarajevo.

Slazem se da Pl ne cime samo klubovi iz Sarajeva, sigurno su ti zahvalni sto branis njihove interese.
veljaca

#728 Re: Kup BiH 2011/12

Post by veljaca »

black_noke wrote:Pitanje je bilo vezano za domace navijace Borca, koji su dobili kaznu zbog incidenta, i u tom pitanju se nista nije ticalo gostovanja HZ i FK Sarajevo. I ti si poceo sa tom pricom, i od svih 8 klubova koji igraju utakmice u Kupu, sigurno bi bilo gostujucih navijaca na utakmicama da nema zabrane, ali ti si samo spomenuo gostovanje HZ i FK Sarajevo.

Slazem se da Pl ne cime samo klubovi iz Sarajeva, sigurno su ti zahvalni sto branis njihove interese.
Evo od cega je pocelo:
ultima_palabra wrote:Jel može Borac igrati pred publikom?
Ovdje se ne spominju ni domaci a ni gostujuci navijaci - nego publika .....
ultima_palabra

#729 Re: Kup BiH 2011/12

Post by ultima_palabra »

Dajte ljudi, hajmo malo o kupu, utakmicama, šansama, procentima... gostujućih navijača neće biti i to se ne može promijeniti.
black_noke

#730 Re: Kup BiH 2011/12

Post by black_noke »

veljaca wrote:
black_noke wrote:Pitanje je bilo vezano za domace navijace Borca, koji su dobili kaznu zbog incidenta, i u tom pitanju se nista nije ticalo gostovanja HZ i FK Sarajevo. I ti si poceo sa tom pricom, i od svih 8 klubova koji igraju utakmice u Kupu, sigurno bi bilo gostujucih navijaca na utakmicama da nema zabrane, ali ti si samo spomenuo gostovanje HZ i FK Sarajevo.

Evo od cega je pocelo:
Znas dobro da su kaznjeni zabranom dosaska gledatelja. A takodjer vrlo dobro znas da odlukom vrlog Komiteta za normalizaciju kaznjeni svi navijaci zabranom dosaska na gostujuce utakmice.
Nemojmo se pravit glupi, htio si da provociras.
black_noke

#731 Re: Kup BiH 2011/12

Post by black_noke »

ultima_palabra wrote:Dajte ljudi, hajmo malo o kupu, utakmicama, šansama, procentima... gostujućih navijača neće biti i to se ne može promijeniti.
Mislim da Veleze i Siroki prolaze, ne bas glatko, ali ce proci. Sto se tice druge dvije utakmice sve je moguce. Volio bih da prodjemo i mi i komsije pa da bude gradski okrsaj u polufinalu.
ultima_palabra

#732 Re: Kup BiH 2011/12

Post by ultima_palabra »

Široki 95% - Krajišnik 5%
Velež 80% - Branitelj 20%
Sarajevo 55% - Borac 45%
Željezničar 70% - Čelik 30%

Moje skromne procjene :)
bosnovizija

#733 Re: Kup BiH 2011/12

Post by bosnovizija »

Plavih_11 wrote:Parovi 1/4 finala kupa BiH:

Krajišnik - Široki Brijeg
Velež - Branitelj
Željezničar - Čelik
Sarajevo - Borac

Boldirane ekipe su domacini u prvim utakmicama.
Prvi utakmice su na rasporedu 2. novembra. Termin odigravanja utakmica određen je za 13:30 sati, no postoji mogućnost da se on uz dogovor klubova promijeni ukoliko za to postoji potreba. Uzvratne utakmice se igraju 23. novembra u 13 sati.

Izvor: Sarajevo-x.com
bosnovizija

#734 Re: Kup BiH 2011/12

Post by bosnovizija »

ultima_palabra wrote:Široki 95% - Krajišnik 5%
Sarajevo 55% - Borac 45%

Željezničar 55% - Čelik 45%, a ostalo se slažem.
Baltazar_khan

#735 Re: Kup BiH 2011/12

Post by Baltazar_khan »

zalizana nafaka.
veljaca

#736 Re: Kup BiH 2011/12

Post by veljaca »

black_noke wrote:
veljaca wrote:

Evo od cega je pocelo:
black_noke wrote:Znas dobro da su kaznjeni zabranom dosaska gledatelja.
Da ali ta im zabrana istice za ovu utakmicu ....
black_noke wrote: A takodjer vrlo dobro znas da odlukom vrlog Komiteta za normalizaciju kaznjeni svi navijaci zabranom dosaska na gostujuce utakmice.
Bar ja to znam i isticem da je ta odluka najveca GLUPOST, od koje bi bila veca samo jos jedna odluka ....
black_noke wrote:Nemojmo se pravit glupi, htio si da provociras.
Valjda ja znam sta sam htio najbolje. A to je da istaknem da je odluka Komiteta glupost i eventalna odluka da se ukine suspenzija za pojedine/pojedinu utakmicu jos veca glupost ....
Ponavljam - nisam htio provocirati. Znam da oni koji su me napali - ovo nece prihvatiti. A cudno je sto me napadaju oni ciju sam ideju slijedio - napasti Komitet za normalizaciju ....

:sax:
Ledenko

#737 Re: Kup BiH 2011/12

Post by Ledenko »

bosnovizija wrote:
ultima_palabra wrote:Široki 95% - Krajišnik 5%
Sarajevo 55% - Borac 45%

Željezničar 55% - Čelik 45%, a ostalo se slažem.
Ma jok.

Željezničar 25% - Čelik 75%
tazmaniaBAN4

#738 Re: Kup BiH 2011/12

Post by tazmaniaBAN4 »

najrealnije:
ŽELJEZNIČAR 100% - čelik 0%

ostalo se slažem!

:thumbup:
ganjeta

#739 Re: Kup BiH 2011/12

Post by ganjeta »

Imate temu komitet i navijači, ne mora na svakoj temi o tome, valjda :-) .

Kinder jaja opet nam naklonjena, nismo prošli najgore, a ni najlošije.Čelik je po mjeri, mada nisu bezopasni dižu formu, i ako će u prvoj utakmici biti oslabljeni bez mesara Isakovića i pocrvenulog Damjanovića.Očekujem nastvak niza, 23. utakmicu bez poraza i prolazak u 1/2 kupa.

Željezničar - Čelik 65 %- 35%

Po meni smo favoriti ali ne baš izraziti, svaka pobjeda bez primljenog gola je odlična.Očekujem da ima Adil utrpa, ko će kome,nego svoj svome :dance: . I siguran prolazak branioca kupa.

Sarajevo - Borac 40 % - 60 %

Malu prednost dajem velikanu iz kurtonove, promijenili su trenera, nisu već gol primili 3-4 tekme, revanš igraju kući, a komšije ne briljiraju baš, čak šta više pate se u zadnje vrijeme.

Velež - Branitelj 70 % - 30 %

Zalizani me iznenadio par puta ove sezone, pozitivno, pa opet pozitivno, i nedavno negativno.Mada mislim da neće biti baš tako lako Rodjenim.

Široki - Krajišnik 90 % - 10%

Najlakši mogući protivnik, i siguran prolaz domaćina.
Obuca9

#740 Re: Kup BiH 2011/12

Post by Obuca9 »

Jel' se to još palite na sitne provokacije i podjebavanja iz februara mjeseca? Fakat ste naivni...

Što se tiče utakmice, dalje prolaze Sarajevo, Željezničar i Velež.
veljaca

#741 Re: Kup BiH 2011/12

Post by veljaca »

Dalje prolaze:

Zeljo, Velez i Siroki ....

Za ovu cetvrtu utakmicu - necu nista prognozirati - jer ce me odmah napasti pojedinci - sta god napisem .... :D
banovan

#742 Re: Kup BiH 2011/12

Post by banovan »

Zivim za finale Zeljo-Sarajevo :dance:

I osvajanje kupa na kosevu :D
LSD

#743 Re: Kup BiH 2011/12

Post by LSD »

banovan wrote:Zivim za finale Zeljo-Sarajevo :dance:

Pa to je vec viđeno :-)

Inace, prolaze dalje : Željo, Sarajevo, Široki i Velež
Ledenko

#744 Re: Kup BiH 2011/12

Post by Ledenko »

100% u polufinalu su Borac, Široki, Velež i Željo. Sve navedene ekipe su dosta kvalitetnije od svojih protivnika.
banovan

#745 Re: Kup BiH 2011/12

Post by banovan »

LSD wrote:

Pa znam da je vidjeno.Ti ne bi volio?
splend

#746 Re: Kup BiH 2011/12

Post by splend »

Ledenko wrote:100% u polufinalu su Borac, Široki, Velež i Željo. Sve navedene ekipe su dosta kvalitetnije od svojih protivnika.
jedino ako je bas 100 % :oops:

ko igra zelji u napadu osim sekija? odnosno ko su mu rezreve :mrgreen:
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#747 Re: Kup BiH 2011/12

Post by bordo gandalf »

Ledenko wrote:100% u polufinalu su Borac, Široki, Velež i Željo. Sve navedene ekipe su dosta kvalitetnije od svojih protivnika.
:lol: :lol: :lol: :lol:
LSD

#748 Re: Kup BiH 2011/12

Post by LSD »

banovan wrote:
LSD wrote:

Pa znam da je vidjeno.Ti ne bi volio?
Volio bih, naravno....zapravo, volio bih da uzmemo Kup- a ko ce biti u finalu, najmanje je bitno.
ganjeta

#749 Re: Kup BiH 2011/12

Post by ganjeta »

Image

Pripazio vas Džela fino...
armin071

#750 Re: Kup BiH 2011/12

Post by armin071 »

nemam_ideje wrote:NK Smog protivnik. Jah. Mada sam iskreno priželjkivao neku jaču ekipu tipa Borca ili Širokog. Odmah da se kotarišemo jednog konkurenta. Ovako će obje ekipe proći dalje :x 1/2 se igraju naredne godine, ko živ ko mrtav do tada. Al jebiga, tako nam grah pao.
:D Ma ne sekiraj se ba ja cim sa vidio da Barcelona nije u kupu znao sam da vi uzimate kup 1000000%. Kakav ba Borac, Siroki to je vama samo zagrijavanje pred evropska takmicenja gdje konacno mozete da pokazete svoje pravo "lice".
Locked