Pogledaj ko je prvi spomenuo tu utakmicu ..... i na ciji sam ja post reagovao ....black_noke wrote:Pa zasto si onda spomenuo HZ i pitao za gostovanja? Ako ti je stalo do onih koji niu iz Sarajeva. Trebao si onda fino reci, zao mi je Lesinara i Robijasa sto nece bodrit svoje klubove u Sarajevu, RA itd...Ali bitno je spomenuti HZ i FCS.veljaca wrote:Velika greska tebe i svih ostalih koji su napali moj post je da sam je u njemu napao nekoga koga ste i vi napali ali ne znam kako to niste prepoznali.Baudelaire wrote:To nije realnost, nego s namjerom napisano tako, da kao malo provociraš navijače Sarajeva. Ne treba ti to, ja sam mislio da si realan sugovornik. Jel to navijač Catanie misli da je bitnija utakmica Catania - Cagliari nego Inter - Milan?
Ja sam napao ( i to radim od prvog dana ) odluku Komiteta za normalizaciju o zabrani dolaska gostujucih navijaca ....
To je direktno upereno protiv fudbala .... jer se on igra za navijace ..... A takodjer sam napao odluku da se ukine suspenzija samo u jednoj utakmici a vazi za sve ostale .... To je onda majorizacija .....
Da bi se dokazala glupost te odluke Komiteta - mora se gledati i iz ugla onih koji nisu u Sarajevu ....
Zaista, shvatite to kako hocete - nije mi bila namjera vrijedjati navijace Sarajeva - nego odluku Komiteta ....
A ovo vezano za Cataniu - nije bitno sta misli navijac Catanie -nego sta vecina misli....
Za mene je recimo "derbi" i utakmica Vrbanjusa - Vratnik, ali pola ljudi u BIH nisu culi za tu utakmicu ....
Ali nekima je to teze vidjeti - nego samo napadni drugoga - a da ne procitaju od samog pocetka te diskusije ....
Htjeli mi to priznati ili ne PL cine i ekipe koje nisu samo iz Sarajeva ....