Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
todd_smith
#726 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ja jos uvijek cekam drekalicu i njenu trecu pricu

- pustopoljina
#727 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ma necu kvariti, i ja rado citam prave postove...ionako ce zavrsiti kao ona o urbanim sex-legendama...kvare je oni sto ne razlikuju boje.
over&out
over&out
- zonna
#728 Re: Vasa najgora date iskustva :P
todd_smith wrote:ja jos uvijek cekam drekalicu i njenu trecu pricu![]()
![]()
-
(ne)forumas
#729 Re: Vasa najgora date iskustva :P
sta ce.. morala je, uporan neki deckozonna wrote:todd_smith wrote:ja jos uvijek cekam drekalicu i njenu trecu pricu![]()
![]()
nije valjda i treci put izasla s'onim?
![]()
-
CASUAL, možda manje
#730 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nevjerovatno!
Toliko je tema aktuelna, da jučer kad sam se vraćala sa posla, dvoje komentariše ove postove...
Padali su kažu od smijeha, tako da samo raja znate - nastavite!
I ja bih nešto napisala, ali mi se takve situacije nisu dešavale, iako sam poprilčno visoka, i bilo je prostora možda za neku smiješnu situaciju, ali eto nikad...
I hvala vam, ismijala sam se!
Toliko je tema aktuelna, da jučer kad sam se vraćala sa posla, dvoje komentariše ove postove...
I ja bih nešto napisala, ali mi se takve situacije nisu dešavale, iako sam poprilčno visoka, i bilo je prostora možda za neku smiješnu situaciju, ali eto nikad...
I hvala vam, ismijala sam se!
- Not My Idea
#731 Re: Vasa najgora date iskustva :P
bilo nas je jos...CASUAL, možda manje wrote:Nevjerovatno!
Toliko je tema aktuelna, da jučer kad sam se vraćala sa posla, dvoje komentariše ove postove...Padali su kažu od smijeha, tako da samo raja znate - nastavite!
-
drekalica28
#732 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jel ja vama ličim na budalu?zonna wrote:todd_smith wrote:ja jos uvijek cekam drekalicu i njenu trecu pricu![]()
![]()
nije valjda i treci put izasla s'onim?
![]()
A ti i ja se jel de znamo odlično pa znaš šta volim a šta ne?(ne)forumas wrote: sta ce.. morala je, uporan neki deckoa ona voli sado mazo i tako te stvari
- Industrialyzer
#733 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Kako bi reagovali da setate sa djevojkom pored Miljacke , nema mnogo buke , ali ima dosta ljudi i njoj zazvoni mob. ovako :

- Vegetastar
#734 Re: Vasa najgora date iskustva :P
drekalice, hajd bona piši treću storiju, pusti ove provokatore 
- snaga_znanja
#735 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Halo jesi ti dobra sa glavom. Sta tebi nije jasno. Nisam ja rekao da nije normalno da do 17-te godine nije probala razne analne akrobacije vec da nije imala momka i nikad nije izasla sa momkom. To sto ti imas problem sa razumjevanjem fakat nije moj problem.ella.ella wrote:Joj sto ne mogu ovih mladjahnih filozofa odraslih u globalnom selu, na facebookusnaga_znanja wrote: Pa valjda do 17-te trebas imati bar jednog momka jebemu.. sta je tu nejasno.
ili jearsy shoeru.
Sutra ce se cudit, pa kako nije imala frajera do 14. Pa kako nije
spavala ni s kim do 13. De ba ne serite. Ovo je Bosna, jos uvijek,
i hvala Bogu na tom. Ljudi ovdje ipak nisu toliko zakrzljali seksualizacijom
drustva, koliko se to potencira vani.
Btw. dobro da si spomenula to da je ovo Bosna. Pa de malo anketu medju prijateljima napravi kad ti se nena udala i kad je se porodila pa ti bude mnogo stvari jasnije.
Ovo nema nikakve veze sa seksualizmom vec sa normalnim nacinom ponasanja i odrastanja. Valjda jos i u osnovnoj skoli trebas imati momka ili djevojku ili bar simpatiju. Logicno da to nema veze sa seksom. To ima sa osjecajima.
A to sto ti nisi imala momka do 17-te i dalje pa se nasla u prici uvrjedjena je ozbiljan emocionalni hendikep koji se moze haman samo klinicki rijesiti.
Napade me ni krivog ni duznog...
- Ridjobrki
#736 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Halo, kakvo je ovo ponašanje i komunikacija!? I još se ljutite kad vam se opsuje učiteljica...snaga_znanja wrote:Halo jesi ti dobra sa glavom. Sta tebi nije jasno. Nisam ja rekao da nije normalno da do 17-te godine nije probala razne analne akrobacije vec da nije imala momka i nikad nije izasla sa momkom. To sto ti imas problem sa razumjevanjem fakat nije moj problem.ella.ella wrote:Joj sto ne mogu ovih mladjahnih filozofa odraslih u globalnom selu, na facebookusnaga_znanja wrote: Pa valjda do 17-te trebas imati bar jednog momka jebemu.. sta je tu nejasno.
ili jearsy shoeru.
Sutra ce se cudit, pa kako nije imala frajera do 14. Pa kako nije
spavala ni s kim do 13. De ba ne serite. Ovo je Bosna, jos uvijek,
i hvala Bogu na tom. Ljudi ovdje ipak nisu toliko zakrzljali seksualizacijom
drustva, koliko se to potencira vani.
Btw. dobro da si spomenula to da je ovo Bosna. Pa de malo anketu medju prijateljima napravi kad ti se nena udala i kad je se porodila pa ti bude mnogo stvari jasnije.
Ovo nema nikakve veze sa seksualizmom vec sa normalnim nacinom ponasanja i odrastanja. Valjda jos i u osnovnoj skoli trebas imati momka ili djevojku ili bar simpatiju. Logicno da to nema veze sa seksom. To ima sa osjecajima.
A to sto ti nisi imala momka do 17-te i dalje pa se nasla u prici uvrjedjena je ozbiljan emocionalni hendikep koji se moze haman samo klinicki rijesiti.
Napade me ni krivog ni duznog...
- Ljuska_u_BaklaFi
#737 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ne mogu da vjerujem, oblise me suze, svi okolo misle da sam u najmanju ruku, poremecenasanabe wrote:Ridjobrki wrote:Komi bi Harija prekinuo u po koncerta da ga pita koja je TAČNO golubica poletjela sa Baščaršije...drekalica28 wrote: Komija mi ne dirajte.![]()
Znam ga i momak je za 10.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
haj se u klinac
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- snaga_znanja
#738 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pretjero sam, al sam stvarno sam imao potrebu da odgovorim, pa i za bananu ako treba.
- tech10
#739 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jaran upoznao neku djevojku i sav sretan dosao da nam saopsti kako smo svi mi shupci jer smo single, a on eto ima zakazan sastanak. Dogovorili da se nadju na Skenderiji za vrijeme utakmice Lige Univerziteta u kosarci Ekonomija-Mashinstvo.
On otisao i uocio je na tribinama uz koje je na krilima srece uzletio i teatralno joj prisao dok je ona sjedila sa jaranicama. Sav sretan nageo se da je poljubi u znak pozdrava. Ona ustuknula i kaze mu: "Sta to radis? Eno mi decka dole na terenu, igra utakmicu"
Razocaran, pokupio se na brzaka i pravo u Parkushu, gdje se nasao sa nashim prijateljem i tu se njih dvojica dobro zapili, on mu se povjerio i sve ispricao.
Kako smo ga sa merakom mezili kada je prica izbila na vidjelo.
On otisao i uocio je na tribinama uz koje je na krilima srece uzletio i teatralno joj prisao dok je ona sjedila sa jaranicama. Sav sretan nageo se da je poljubi u znak pozdrava. Ona ustuknula i kaze mu: "Sta to radis? Eno mi decka dole na terenu, igra utakmicu"
Razocaran, pokupio se na brzaka i pravo u Parkushu, gdje se nasao sa nashim prijateljem i tu se njih dvojica dobro zapili, on mu se povjerio i sve ispricao.
Kako smo ga sa merakom mezili kada je prica izbila na vidjelo.
- Not My Idea
#740 Re: Vasa najgora date iskustva :P
za sve koji tjeraju temu pod kljuc

- Ridjobrki
#741 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Polako, brate - baška da na ovoj temi banane padaju...snaga_znanja wrote:Pretjero sam, al sam stvarno sam imao potrebu da odgovorim, pa i za bananu ako treba.
- Not My Idea
#742 Re: Vasa najgora date iskustva :P
prvi put da ova tema miruje 
-
radet
#743 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ja sam se prvi put usr'o od straha,a i poslije
-
zelenashica
#744 Re: Vasa najgora date iskustva :P
sve po nama jadnimRidjobrki wrote:
Halo, kakvo je ovo ponašanje i komunikacija!? I još se ljutite kad vam se opsuje učiteljica...![]()
![]()
- kokuz_sa
#745 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Industrialyzer wrote:Suzie Q wrote:imala sam nekih 17 godina i morio me lik koji je stariji dosta od mene i bio jedan od onih morona koje svaka od nas ne želi sresti u životu. bio je toliko debilan da me nije zvao pravim imenom nego Slađana jer je on osmislio da bi to bilo ljepše ime za mene
i jednog dana, da ga se konačno riješim, kažem mu fino da sam ja maloljetna i ne smijem izaći vani ni s kim ako mi tata ne dozvoli i da ode pitati mog tatu smijem li, pa ako on dozvoli ok.
kontala sam da će ga to ohladiti.
da se razumijemo, to su bile godine kad ne samo što starog nisam ništa pitala, nego i da mi je šta rekao ne bih poslušala.
za par dana, govori meni stari kroz smijeh- šta si ti onome Matiću rekla da mene dođe pitati možeš li s njim izaći?
nisam mogla vjerovati da ga je stvarno pitao, a stari pošto je bio svjestan da ga se ništa nikad ni ne pita je skontao da sam se ovoga htjela riješiti i rekao lijepo momku da nema šanse. od tada sam imala mira.
i nije da gorim, što ranije netko reče, nego sam jednostavno uvijek nalijetala na neke kretene koji nisu kontali moje kulturne odjebe.
Sto ne mogu ovoga
Suzie Q ili ti ga Sladjana izgleda Bogom danadjevojka za momke..nema samo je zagledaju,pate za njoj i zovu je na dejt nakon 1godine
- kokuz_sa
#746 Re: Vasa najgora date iskustva :P
znajul ti ucenici da ne nosas suknje na spojeve..i nemoj da zaboravis na cas doc bez odjecezelenashica wrote:sve po nama jadnimRidjobrki wrote:
Halo, kakvo je ovo ponašanje i komunikacija!? I još se ljutite kad vam se opsuje učiteljica...![]()
![]()
- Korisnicko ime
#747 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Licni primjer uciteljice je uvijek najbolji primjer...kokuz_sa wrote:znajul ti ucenici da ne nosas suknje na spojeve..i nemoj da zaboravis na cas doc bez odjecezelenashica wrote:sve po nama jadnimRidjobrki wrote:
![]()
![]()
Tip se nabacuje prelijepoj zeni koja je radila kao uciteljica veronauke.
Ona nakon nekog vremena pristane da izadje sa njim. Kada su izasli tip je upita:
- Hocemo li na pice?
- Ne, hvala. Ako odem na pice, sta bih rekla svojim ucenicima na casu veronauke?
Nakon dugotrajne setnje po gradu ponudi joj cigaretu, a ona odrecito odgovori:
- O ne hvala, to nikako! Sta bih rekla svojim ucenicima na casu veronauke da me vide s cigaretom?
Sjednu na kraju u kola i na putu kuci tip ugleda motel.
Pomisli da ionako nema sta da izgubi, pa je upita:
- Hocemo li svratiti?
- U redu, odgovori ona.
Sokiran njenim pristankom tip je upita:
- Cekaj, nije mi jasno... Pa sta ces reci svojim ucenicima na casu veronauke !?
A ona hladnokrvno odgovori:
- Upravo ono sto im uvek govorim: Ne morate piti i pusiti da biste se
dobro proveli !
- velikibrnjo
#748 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pustopoljina wrote:do sedamnaeste da imas simpatiju, propale izlaske, dogovore, nagovore...zikanja...sta poljupci? sta momak? sta ODOLIJEVALA??? do sedamnaeste odolijevala? grdna rano. places kad sestri/bratu daju 2km vise, a ovamo...
a vi se tucajte jer mislite da morate, a kontajte da djecu donose rode, pa sa ekskurzije dolazite sa djetetom na sisi.
zivote.
Ove nove generacije su uzas!
Imam rodicu koja je bas prvog momka imala kada joj je bilo 17, naazovii momka, izasla dva put s njim treci put nije ni smjela da je ne bi ko od njenih (rodjaka) vidio ne daj boze
-
PalaSa Marsa
#749 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Inace su mi sva moja dosadasnja iskustva vrlo draga i vrlo rado ih se sjetim
, al' ne znam jel' se vama kome desilo da kad izadjete s' osobom, osoba suti k'o zalivena, a 'pak kad nazove na telekomunikacijske aparate
, ne mo's ga/ju usutit' od price.
Sta ovo znaci? 
- sladak_ko_med
#750 Re: Vasa najgora date iskustva :P
samopouzdanje ko u malog zeca, al se okurazi kad nisi blizuPalaSa Marsa wrote:Inace su mi sva moja dosadasnja iskustva vrlo draga i vrlo rado ih se sjetim, al' ne znam jel' se vama kome desilo da kad izadjete s' osobom, osoba suti k'o zalivena, a 'pak kad nazove na telekomunikacijske aparate
, ne mo's ga/ju usutit' od price.
Sta ovo znaci?