Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
ocaj

#726 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by ocaj »

Ima Louvre da gori!!! :D :D
Ja sam u Parizu vec od petka,tako da cu vjerovatno pohvatati sva vaznije mjesta u Parizu i njihov gradski prevoz.
Vec vidim da cu u razgledavanju Pariza na svakom drugom cosku cuti nas jezik... :-)
Evo gledam agenciju centrotrans,vec prodata 2 aviona i jos se organizuju nova 2 carter leta! :shock: Mogu onda misliti koliko ce buseva krenuti prema gradu svjetlosti! :-) Bice ludoooo i nezaboravnoooo!! :-D
azrica87

#727 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by azrica87 »

lady____ wrote:
specifikacija wrote:
lady____ wrote:ne znam jel neko prije postavio...

http://www.bhfanaticos.com/index.php/en ... 8.facebook
Pored toliko fascinantnih trgova u ovome gradu izabrali su predgradje, samo zato sto je nedaleko od stadiona?! Ovdje su mnogi isticali da Trg Concorde izgleda predobro za sastanak, te da mozemo prosetati do Jelisejskih polja, sto mi se cini kao vrlo dobra zamisao :-D Ja predlazem, bar za one koji zele, da se nadjemo na platou muzeja Louvre u poslijepodnevnim casovima. Podvlacim da je muzej zatvoren utorkom, te da niko od turista nece biti prisutan na vec pomenutom mjestu. Nakon okupljanja, prolazimo kroz malu Trijumfalnu kapiju :D To ima posebnu simboliku, te nastavljamo kroz park do trga Concorde, s kojeg nastavljamo put ka Jelisejskim poljima! Nakon te setnjice koja je duga nesto vise od 3 km, mozemo, ko zeli, nastaviti put prema BHF predlozenom mjestu sastanka, i nastaviti druzenje sa nasim navijacima! Sta mislite?
evo ja se prva prijavljujem! :-)
:thumbup: me too
motachjointa

#728 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by motachjointa »

Chuckie wrote:Ljudi, nas par iz Bugojna ima zainteresovanih za bus, šta gdje i kako? Centrotrans? Imal karata, cijene? Jesmo li zakasnili, neda mi se prelistavat cijela tema. :D
ima mjesta, 414 km prevoz i hotel dva nocenja + dodatno karta za utakmicu. Ako te jos sta zanima pitaj na pm :D
ExtremeBoy

#729 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by ExtremeBoy »

Pozdrav svima,
ima li iko konkretno da je iz Bosne i Hercegovine naručio karte preko ovog linka u poslijednih par dana.

http://www.fff.fr/billet/538142_reservez-vos-billets

Ja pokusavam 2 dana ali ne uspijevam.
Dobio sam informaciju da je stopirana internet prodaja karata za BH navijace(iz Bosne i Her).
Informaciju sam dobio od jedne od agencija iz BiH koje će voziti navijače.
ReD aka Socijalista

#730 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by ReD aka Socijalista »

ExtremeBoy wrote:Pozdrav svima,
ima li iko konkretno da je iz Bosne i Hercegovine naručio karte preko ovog linka u poslijednih par dana.

Dobio sam informaciju da je stopirana internet prodaja karata za BH navijace(iz Bosne i Her).
Moras kupiti preko sentrotransa ili preko naseg saveza za karte iz BiH. Zato je i stopirano.
specifikacija

#731 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

lady____ wrote:
specifikacija wrote:@ lady___ odlicno si ispala na ovoj fotkici Louvra, tu u lijevom uglu :) Crna ti odlicno stoji, otvara te :thumbup:
mislis da ja to nisam znala i bez tebe.. :P
Znam da jesi :D
specifikacija

#732 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

ocaj wrote:Ima Louvre da gori!!! :D :D
Ja sam u Parizu vec od petka,tako da cu vjerovatno pohvatati sva vaznije mjesta u Parizu i njihov gradski prevoz.
Vec vidim da cu u razgledavanju Pariza na svakom drugom cosku cuti nas jezik... :-)
Evo gledam agenciju centrotrans,vec prodata 2 aviona i jos se organizuju nova 2 carter leta! :shock: Mogu onda misliti koliko ce buseva krenuti prema gradu svjetlosti! :-) Bice ludoooo i nezaboravnoooo!! :-D
Vjerujem da ce biti predivno, a ti ces do utakmice imati dovoljno vremena da upoznas sve sto nudi ovaj grad :)
specifikacija

#733 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

@ azrice osamdeset i sedam :) sve nas je vise i vise :D
mostarurscu

#734 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by mostarurscu »

može li neko postavit sliku tog trga (mjesta) koje su fanaticosi oznacili kao mjesto okupljanja ..?
posavina77

#735 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by posavina77 »

Jako je moguce da ce sve navijace BiH neovisno u kojem su sektoru kupili karte staviti u jedan dio juzne tribine (logicno do bloka B). Tako je bilo i u lisabonu, mi smo uzeli karte preko njihovog saveza ali nam nisu dali da idemo gdje su nam bila mjesta vec smo svi isli u jedan blok. Pogledajte kako su Irci bili na jugu a do njih su bili odmah francuzi.
mostarurscu

#736 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by mostarurscu »

posavina77 wrote:Jako je moguce da ce sve navijace BiH neovisno u kojem su sektoru kupili karte staviti u jedan dio juzne tribine (logicno do bloka B). Tako je bilo i u lisabonu, mi smo uzeli karte preko njihovog saveza ali nam nisu dali da idemo gdje su nam bila mjesta vec smo svi isli u jedan blok. Pogledajte kako su Irci bili na jugu a do njih su bili odmah francuzi.
to bi bilo odlično samo što oni ne računaju da će nas biti možda i 15.000 :bih:
specifikacija

#737 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

mostarurscu wrote:može li neko postavit sliku tog trga (mjesta) koje su fanaticosi oznacili kao mjesto okupljanja ..?
Evo,

http://mw2.google.com/mw-panoramio/phot ... 063631.jpg
mostarurscu

#738 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by mostarurscu »

specifikacija wrote:
mostarurscu wrote:može li neko postavit sliku tog trga (mjesta) koje su fanaticosi oznacili kao mjesto okupljanja ..?
Evo,

http://mw2.google.com/mw-panoramio/phot ... 063631.jpg

hvala, možemo li svi stati ovdje ? :)
specifikacija

#739 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

specifikacija wrote:
specifikacija wrote:
lady____ wrote:s obzirom da ima zainteresovanih za ovo sto je sprecifikacija predlozio, sta mislite da se nadjemo u 13 h druzimo se tu do 14 h i onda krenemo ovom rutom sto je on predlozio :

"Ja predlazem, bar za one koji zele, da se nadjemo na platou muzeja Louvre u poslijepodnevnim casovima. Podvlacim da je muzej zatvoren utorkom, te da niko od turista nece biti prisutan na vec pomenutom mjestu. Nakon okupljanja, prolazimo kroz malu Trijumfalnu kapiju.To ima posebnu simboliku, te nastavljamo kroz park do trga Concorde, s kojeg nastavljamo put ka Jelisejskim poljima! Nakon te setnjice koja je duga nesto vise od 3 km, mozemo, ko zeli, nastaviti put prema BHF predlozenom mjestu sastanka, i nastaviti druzenje sa nasim navijacima!*

Metro : Linija 1 i 7, stanica Musee du Louvre /doci pred piramidu/

Image
Pa, mi smo odlucili da se prvo nadjemo na platou Louvra!
A na predlozenom BHF mjestu okupljanja mozemo svi stati!
mostarurscu

#740 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by mostarurscu »

hocemo li moci pušiti na utakmici , kako njihov zakon gleda na to?
specifikacija

#741 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

mostarurscu wrote:hocemo li moci pušiti na utakmici , kako njihov zakon gleda na to?
Mozes :D a sada nam reci na koje mjesto okupljanja ides prvo :) Svakako cemo se sastati s njima oko 17h i nesto na njihovom mjestu okupljanja :)
mostarurscu

#742 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by mostarurscu »

specifikacija wrote:
mostarurscu wrote:hocemo li moci pušiti na utakmici , kako njihov zakon gleda na to?
Mozes :D a sada nam reci na koje mjesto okupljanja ides prvo :) Svakako cemo se sastati s njima oko 17h i nesto na njihovom mjestu okupljanja :)

e sad mi je lakse kad cu moci zapaliti :D sto se tice okupljanja ja bi radje ovaj vas prijedlog ..prvo na Concorde pa onda tamo , medjutim kako ja idem preko agencije bojim se da ce oni to odredjivat ...

a reci mi , na stadion možeš unijeti fotoaparate , kamere i sl? ne bi trebao to biti problem ?
specifikacija

#743 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

mostarurscu wrote:
specifikacija wrote:

e sad mi je lakse kad cu moci zapaliti :D sto se tice okupljanja ja bi radje ovaj vas prijedlog ..prvo na Concorde pa onda tamo , medjutim kako ja idem preko agencije bojim se da ce oni to odredjivat ...

a reci mi , na stadion možeš unijeti fotoaparate , kamere i sl? ne bi trebao to biti problem ?
Mi se planiramo prvo sastati na platou ispred Louvra, a sto se tice unosenja fotoaparata, kamerica, i sl. zaista nema nikakvih pb!
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#744 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by -LIBERO- »

Vi k'o na izlet da idete...
mostarurscu

#745 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by mostarurscu »

specifikacija wrote:
Mi se planiramo prvo sastati na platou ispred Louvra, a sto se tice unosenja fotoaparata, kamerica, i sl. zaista nema nikakvih pb!
i ja bi to radje , po onoj slici mi ono djeluje nekako pusto, a i ti si napisao da je predgradje ...hoću bolan onaj ćeif kad Francuzi zabezeknuto bleje u nas ... :D , to je rahatluk ... :D
mostarurscu

#746 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by mostarurscu »

-LIBERO- wrote:Vi k'o na izlet da idete...
ma ja bolan, hoćemo teferič ispred Louvra :D
specifikacija

#747 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

mostarurscu wrote:
specifikacija wrote:
i ja bi to radje , po onoj slici mi ono djeluje nekako pusto, a i ti si napisao da je predgradje ...hoću bolan onaj ćeif kad Francuzi zabezeknuto bleje u nas ... :D , to je rahatluk ... :D
Slazem se :) ja vec vidim sliku, nas oko 2 do 3 hiljade, zbunjeni stranci nas ocarano gledaju, dok Francuzi zabrinuto masu glavama :D Uglavnom, vecina navijaca praktikuje te navijacke setnje po centru grada, a na nama je da ostavimo najjaci utisak :thumbup: A poprilicno sam siguran da ce mostarscu sve to ovjekovjeciti svojom novom kamericom i fotoaparaticem od 14,1 megapixela :)
zlajapravaraja

#748 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by zlajapravaraja »

Chuckie wrote:Ljudi, nas par iz Bugojna ima zainteresovanih za bus, šta gdje i kako? Centrotrans? Imal karata, cijene? Jesmo li zakasnili, neda mi se prelistavat cijela tema. :D
Ljudi dragi, ne znam sto se svi oslanjate na Centrotrans i sl.

Skupite sto vise ljudi mozete, pa makar i u Gornjem i Donjem Vakufu :mrgreen: i nadjite lokalnog prevoznika sa udobnim autobusom i dogovorite cijenu. Ispasce vas puno jeftinije. :wink:

Jos jednom link za narudzbu ulaznica na engleskom. Morate se registrovati, ali sve ide u roku od 2-3 minute.

http://accueil.stadefrance.com/customer ... erzegovina :!:

p.s. Karte mozete odmah stampati u PDF formatu !
Last edited by zlajapravaraja on 16/09/2011 10:51, edited 1 time in total.
specifikacija

#749 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

zlajapravaraja wrote:
Ljudi dragi, ne znam sto se svi oslanjate na Centrotrans i sl.

Skupite sto vise ljudi mozete, pa makar i u Gornjem i Donjem Vakufu :mrgreen: i nadjite lokalnog prevoznika sa udobnim autobusom i dogovorite cijenu. Ispasce vas puno jeftinije. :wink:

Jos jednom link za narudzbu ulaznica na engleskom. Morate se registrovati, ali sve ide u roku od 2-3 minute.

http://accueil.stadefrance.com/customer ... erzegovina :!:
Zamisli autobus kao iz filma " Ko to tamo peva" :D
Edin H.

#750 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Edin H. »

ExtremeBoy wrote:Pozdrav svima,

Eki sad sto je Savez zadao zadacu :roll:
Locked