Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ima Louvre da gori!!!
Ja sam u Parizu vec od petka,tako da cu vjerovatno pohvatati sva vaznije mjesta u Parizu i njihov gradski prevoz.
Vec vidim da cu u razgledavanju Pariza na svakom drugom cosku cuti nas jezik...
Evo gledam agenciju centrotrans,vec prodata 2 aviona i jos se organizuju nova 2 carter leta! Mogu onda misliti koliko ce buseva krenuti prema gradu svjetlosti! Bice ludoooo i nezaboravnoooo!!
Pored toliko fascinantnih trgova u ovome gradu izabrali su predgradje, samo zato sto je nedaleko od stadiona?! Ovdje su mnogi isticali da Trg Concorde izgleda predobro za sastanak, te da mozemo prosetati do Jelisejskih polja, sto mi se cini kao vrlo dobra zamisao Ja predlazem, bar za one koji zele, da se nadjemo na platou muzeja Louvre u poslijepodnevnim casovima. Podvlacim da je muzej zatvoren utorkom, te da niko od turista nece biti prisutan na vec pomenutom mjestu. Nakon okupljanja, prolazimo kroz malu Trijumfalnu kapiju To ima posebnu simboliku, te nastavljamo kroz park do trga Concorde, s kojeg nastavljamo put ka Jelisejskim poljima! Nakon te setnjice koja je duga nesto vise od 3 km, mozemo, ko zeli, nastaviti put prema BHF predlozenom mjestu sastanka, i nastaviti druzenje sa nasim navijacima! Sta mislite?
Chuckie wrote:Ljudi, nas par iz Bugojna ima zainteresovanih za bus, šta gdje i kako? Centrotrans? Imal karata, cijene? Jesmo li zakasnili, neda mi se prelistavat cijela tema.
ima mjesta, 414 km prevoz i hotel dva nocenja + dodatno karta za utakmicu. Ako te jos sta zanima pitaj na pm
Ja pokusavam 2 dana ali ne uspijevam.
Dobio sam informaciju da je stopirana internet prodaja karata za BH navijace(iz Bosne i Her).
Informaciju sam dobio od jedne od agencija iz BiH koje će voziti navijače.
Dobio sam informaciju da je stopirana internet prodaja karata za BH navijace(iz Bosne i Her).
Moras kupiti preko sentrotransa ili preko naseg saveza za karte iz BiH. Zato je i stopirano.
ocaj wrote:Ima Louvre da gori!!!
Ja sam u Parizu vec od petka,tako da cu vjerovatno pohvatati sva vaznije mjesta u Parizu i njihov gradski prevoz.
Vec vidim da cu u razgledavanju Pariza na svakom drugom cosku cuti nas jezik...
Evo gledam agenciju centrotrans,vec prodata 2 aviona i jos se organizuju nova 2 carter leta! Mogu onda misliti koliko ce buseva krenuti prema gradu svjetlosti! Bice ludoooo i nezaboravnoooo!!
Vjerujem da ce biti predivno, a ti ces do utakmice imati dovoljno vremena da upoznas sve sto nudi ovaj grad
Jako je moguce da ce sve navijace BiH neovisno u kojem su sektoru kupili karte staviti u jedan dio juzne tribine (logicno do bloka B). Tako je bilo i u lisabonu, mi smo uzeli karte preko njihovog saveza ali nam nisu dali da idemo gdje su nam bila mjesta vec smo svi isli u jedan blok. Pogledajte kako su Irci bili na jugu a do njih su bili odmah francuzi.
posavina77 wrote:Jako je moguce da ce sve navijace BiH neovisno u kojem su sektoru kupili karte staviti u jedan dio juzne tribine (logicno do bloka B). Tako je bilo i u lisabonu, mi smo uzeli karte preko njihovog saveza ali nam nisu dali da idemo gdje su nam bila mjesta vec smo svi isli u jedan blok. Pogledajte kako su Irci bili na jugu a do njih su bili odmah francuzi.
to bi bilo odlično samo što oni ne računaju da će nas biti možda i 15.000
lady____ wrote:s obzirom da ima zainteresovanih za ovo sto je sprecifikacija predlozio, sta mislite da se nadjemo u 13 h druzimo se tu do 14 h i onda krenemo ovom rutom sto je on predlozio :
"Ja predlazem, bar za one koji zele, da se nadjemo na platou muzeja Louvre u poslijepodnevnim casovima. Podvlacim da je muzej zatvoren utorkom, te da niko od turista nece biti prisutan na vec pomenutom mjestu. Nakon okupljanja, prolazimo kroz malu Trijumfalnu kapiju.To ima posebnu simboliku, te nastavljamo kroz park do trga Concorde, s kojeg nastavljamo put ka Jelisejskim poljima! Nakon te setnjice koja je duga nesto vise od 3 km, mozemo, ko zeli, nastaviti put prema BHF predlozenom mjestu sastanka, i nastaviti druzenje sa nasim navijacima!*
Metro : Linija 1 i 7, stanica Musee du Louvre /doci pred piramidu/
Pa, mi smo odlucili da se prvo nadjemo na platou Louvra!
A na predlozenom BHF mjestu okupljanja mozemo svi stati!
mostarurscu wrote:hocemo li moci pušiti na utakmici , kako njihov zakon gleda na to?
Mozes a sada nam reci na koje mjesto okupljanja ides prvo Svakako cemo se sastati s njima oko 17h i nesto na njihovom mjestu okupljanja
e sad mi je lakse kad cu moci zapaliti sto se tice okupljanja ja bi radje ovaj vas prijedlog ..prvo na Concorde pa onda tamo , medjutim kako ja idem preko agencije bojim se da ce oni to odredjivat ...
a reci mi , na stadion možeš unijeti fotoaparate , kamere i sl? ne bi trebao to biti problem ?
mostarurscu wrote:hocemo li moci pušiti na utakmici , kako njihov zakon gleda na to?
Mozes a sada nam reci na koje mjesto okupljanja ides prvo Svakako cemo se sastati s njima oko 17h i nesto na njihovom mjestu okupljanja
e sad mi je lakse kad cu moci zapaliti sto se tice okupljanja ja bi radje ovaj vas prijedlog ..prvo na Concorde pa onda tamo , medjutim kako ja idem preko agencije bojim se da ce oni to odredjivat ...
a reci mi , na stadion možeš unijeti fotoaparate , kamere i sl? ne bi trebao to biti problem ?
Mi se planiramo prvo sastati na platou ispred Louvra, a sto se tice unosenja fotoaparata, kamerica, i sl. zaista nema nikakvih pb!
specifikacija wrote:
Mi se planiramo prvo sastati na platou ispred Louvra, a sto se tice unosenja fotoaparata, kamerica, i sl. zaista nema nikakvih pb!
i ja bi to radje , po onoj slici mi ono djeluje nekako pusto, a i ti si napisao da je predgradje ...hoću bolan onaj ćeif kad Francuzi zabezeknuto bleje u nas ... , to je rahatluk ...
specifikacija wrote:
i ja bi to radje , po onoj slici mi ono djeluje nekako pusto, a i ti si napisao da je predgradje ...hoću bolan onaj ćeif kad Francuzi zabezeknuto bleje u nas ... , to je rahatluk ...
Slazem se ja vec vidim sliku, nas oko 2 do 3 hiljade, zbunjeni stranci nas ocarano gledaju, dok Francuzi zabrinuto masu glavama Uglavnom, vecina navijaca praktikuje te navijacke setnje po centru grada, a na nama je da ostavimo najjaci utisak A poprilicno sam siguran da ce mostarscu sve to ovjekovjeciti svojom novom kamericom i fotoaparaticem od 14,1 megapixela
Chuckie wrote:Ljudi, nas par iz Bugojna ima zainteresovanih za bus, šta gdje i kako? Centrotrans? Imal karata, cijene? Jesmo li zakasnili, neda mi se prelistavat cijela tema.
Ljudi dragi, ne znam sto se svi oslanjate na Centrotrans i sl.
Skupite sto vise ljudi mozete, pa makar i u Gornjem i Donjem Vakufu i nadjite lokalnog prevoznika sa udobnim autobusom i dogovorite cijenu. Ispasce vas puno jeftinije.
Jos jednom link za narudzbu ulaznica na engleskom. Morate se registrovati, ali sve ide u roku od 2-3 minute.
Ljudi dragi, ne znam sto se svi oslanjate na Centrotrans i sl.
Skupite sto vise ljudi mozete, pa makar i u Gornjem i Donjem Vakufu i nadjite lokalnog prevoznika sa udobnim autobusom i dogovorite cijenu. Ispasce vas puno jeftinije.
Jos jednom link za narudzbu ulaznica na engleskom. Morate se registrovati, ali sve ide u roku od 2-3 minute.