shjooo tipacrven_barjak wrote:Moje drage Nimfe, slijedi ispovjed barjaka koji je skoro pa posrnuo pod bijesnim pogledima (:) ispod obrva:)) svojim putenih muza:
Ja sam jedna sanjalacka dusa, duboko i cijelim svojim bicem posvecen ustolicenju njene svetosti Zene na mjesto gdje je pripada : prijestolu svih uzitaka, pohote, zenstvenosti i postovanja.
Naspram toga, snagu iz totema lava i medvjeda usmjeravam iskljucivo ka sveopstem zadovoljenju moje muze, iz koje crpim inspiraciju i energiju, i zauzvrat dajem sve.
Tako me duboko pogodi svaka losa rijec, svaka pogresno interpretirana misao ili ideja, da pokleknem u tugu i jad nesrazmjeno golemih proporcija onom sto jeste moj grijeh...
:) i sad sam se morao odvaliti od sege.
Moje lijepe dame,
za mene je ovakav frum izuzetno mjesto da se ismijem, zabavim i jednostavno druzim sa intelegentnim i zrelim osobama. Analiza psiholoskih profla i definicija odstupanja i varijabli smjernica ponasanja i instinktivnih reakcija mi je pomalo hobi, a pomalo posao (na neki uvrnut nacin) pa mi je interesantno citati postove i otprilike imam ideju ko je sa druge strane:).
Forum je za mene mjesto gdje se prvenstveno odmaram od svakodnevnice, forum ne posjecuj cesto, Bogom je dato sto sad imam vremena i ne znam sto bih od sebe, a moje muze su tako daleko od mene. Kad sam u prostranstvima uzitka (medju kojima spada i nas voljeni grad, mada vrlo rijetko u posljednih 10 godina) na forumimam ne da me nema, nego izgubim percepciju postojanja i smisla takvog vida komunikacije.
ne uzimajte za ozbiljno (do te mjere) ono sto pisem, mada veliki procent onog sto prenesem na HD servera je plod vlasitiog iskustva, a ne mastanja i fantazija. Samo slikovit prevod onog sto sam dozivio ne tako davno, uoblicen u sliku kakvu je lako absorbirati i utonuti u vlastitu ulogu u takvom scenariju.
Ne budite ljuti na mene:), na kraju zar se nismo dobro zabavili sinoc:)?
Moja Julia, daleko od toga da sam bezosjecajan trnoviti grm u posnoj pustinji. Ja sam u limbu zadovoljstva tek onda kad je zena ispunjena i svoja, a takva ne moze biti ako joj oduzmes i mali dio temelja persone i osjecaja: ne smijes lagati, ne smijes je dovesti u san koji se rasprsi kao balon od sapunice. Ja zivim realnost i cak sanjam realne snove, moje oaze uzitka zaista postoje, i ja zaista pricam ozbiljno sa mojim muzama i lisim ih svakog sna koji nije ostvariv, prije nego ih i dodirnem..a dodirivati znam:)..
Zato, moja predivna muzo, ne budi ljuta na mene:)...Kraljica i svita su naocigled svih kao izgubili dah, ali i oni nisu mogi skinuti pogled sa nas, na vrhuncu oboje, neka gledaju svi!! I kraljica bi, samo ne smije:)!!!
Ljubim vas sve:)
vas barjak..bez vaseg vjetra..savijen kao stare novine:(
30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
SOMA
#726 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
-
detroit-mercy
#727 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Pa skontala si valjda da je vremenska razlika 6 sati, znaci 5 popodne kod nas je 11 navecer kod vasPalaSa Marsa wrote:To ti jedan dan prva, jedan druga? PA sinoc si bio ovdje do gluhih doba. Sta ljepsa polovina radi u tom vremenu?detroit-mercy wrote:Ubijam vrijeme na posluPalaSa Marsa wrote: Gdje's Mersy .. i ti redovan ovdje, kako to s' obzirom na tvoju situaciju.![]()
.
Unlike you, ne javljam se izvan radnog vremena.
![]()
Izgleda da ti je matematika slabija strana
Evo sada je 11:16 ovdje znaci 5 i nesto kod vas a ti vec na forumu
Damn, get life, ja mislio da je kod nas u Cemerici poso-kuca-poso, kod vas je izgleda forum-kuca-forum-poso-forum
I onda se zalite kako nema pravog
-
PalaSa Marsa
#728 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
AMa vjerujes da uopste nisam vodila racuna o tome gdje si ti, nit' me nesto interesovalo, pravo da ti ka'em.
Jesi nam se usliht'o, pravi prepoceti Amer, sve ti pod konac, u tebe se zna izgleda kad ces na forum, kad na pos'o, a kad trebas zabavljat' zenu
(ako nije suplja). Dobar vam je "tajbio" ritam
.. Jos vam fali samo da se usavrsite u tome da se operisete od stvari koje vama postaju zanimljive, odnosno - da se prestanete bavit' zanimacijama drugih, jer izgleda je to duboko usadjeno u vas, te ne znate drugacije zivjet i pojam vam je dal' podsvjesno dal' svjesno da se podrugujete narodu koji je spontan.
Reci mi, pijel' se kod vas kafa 'vako uz forum il' vi i za to imate posebne (ne)prilike?
Edit: Mersy , ne pisi sad nista moram u granap. Necu se stic procitat'.

Jesi nam se usliht'o, pravi prepoceti Amer, sve ti pod konac, u tebe se zna izgleda kad ces na forum, kad na pos'o, a kad trebas zabavljat' zenu
Reci mi, pijel' se kod vas kafa 'vako uz forum il' vi i za to imate posebne (ne)prilike?
Edit: Mersy , ne pisi sad nista moram u granap. Necu se stic procitat'.
-
detroit-mercy
#729 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Jesil se sredila za granapa, znas da ne mozes svakakva na ulicuPalaSa Marsa wrote:AMa vjerujes da uopste nisam vodila racuna o tome gdje si ti, nit' me nesto interesovalo, pravo da ti ka'em.![]()
Jesi nam se usliht'o, pravi prepoceti Amer, sve ti pod konac, u tebe se zna izgleda kad ces na forum, kad na pos'o, a kad trebas zabavljat' zenu(ako nije suplja). Dobar vam je "tajbio" ritam
.. Jos vam fali samo da se usavrsite u tome da se operisete od stvari koje vama postaju zanimljive, odnosno - da se prestanete bavit' zanimacijama drugih, jer izgleda je to duboko usadjeno u vas, te ne znate drugacije zivjet i pojam vam je dal' podsvjesno dal' svjesno da se podrugujete narodu koji je spontan.
![]()
Edit: Mersy , ne pisi sad nista moram u granap. Necu se stic procitat'.![]()
I slow down malo, kako odmah udaras, je li to neka frustracija viri iz tebe
Da pogadjamo
Cujemo se za koji sat imam pauzu za rucak, pa sastanak poslije toga
-
PalaSa Marsa
#731 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
detroit-mercy wrote:Jesil se sredila za granapa, znas da ne mozes svakakva na ulicuPalaSa Marsa wrote:AMa vjerujes da uopste nisam vodila racuna o tome gdje si ti, nit' me nesto interesovalo, pravo da ti ka'em.![]()
Jesi nam se usliht'o, pravi prepoceti Amer, sve ti pod konac, u tebe se zna izgleda kad ces na forum, kad na pos'o, a kad trebas zabavljat' zenu(ako nije suplja). Dobar vam je "tajbio" ritam
![]()
Edit: Mersy , ne pisi sad nista moram u granap. Necu se stic procitat'.![]()
. Nikad se ne zna, mozda onaj pravi naleti u granapu, a i vrijeme mu je vec
![]()
I slow down malo, kako odmah udaras, je li to neka frustracija viri iz tebeuzrokovana cime
.
Da pogadjamo.
Cujemo se za koji sat imam pauzu za rucak, pa sastanak poslije toga.
- Marilyn
#732 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
koje prepucavanje, jbt
meni je uvijek bilo hm... čudno to prepucavanje na netu sa nekim koga ne poznaješ
još malo pa će biti: - e ajmo u grad večeras. - ne mogu, moram na forum da se prepucavam sa nekim, poslije sam na fb, ajde svrati na skajp oko ponoći, tad sam na skajpu. a subotom naveče sam na jednom drugom forumu, dopisujem se s nekim. pa eto, ne mogu u grad, ostat ću kući
meni je uvijek bilo hm... čudno to prepucavanje na netu sa nekim koga ne poznaješ
još malo pa će biti: - e ajmo u grad večeras. - ne mogu, moram na forum da se prepucavam sa nekim, poslije sam na fb, ajde svrati na skajp oko ponoći, tad sam na skajpu. a subotom naveče sam na jednom drugom forumu, dopisujem se s nekim. pa eto, ne mogu u grad, ostat ću kući
-
PalaSa Marsa
#733 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Marilyn wrote:koje prepucavanje, jbt![]()
meni je uvijek bilo hm... čudno to prepucavanje na netu sa nekim koga ne poznaješ![]()
Ma kakvo prepucavanje, ovo nam je 'vaki stil.
Svaka se situacija moze gledat' i iz druge perspektive.
- Eleonora
#734 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Nemojte se pobit. 
- Marilyn
#735 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
konstruktivna razmjena mišljena, znači 
- lady marmalade
#736 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
kralj kraljeva!SOMA wrote:shjooo tipacrven_barjak wrote:Moje drage Nimfe, slijedi ispovjed barjaka koji je skoro pa posrnuo pod bijesnim pogledima (:) ispod obrva:)) svojim putenih muza:
Ja sam jedna sanjalacka dusa, duboko i cijelim svojim bicem posvecen ustolicenju njene svetosti Zene na mjesto gdje je pripada : prijestolu svih uzitaka, pohote, zenstvenosti i postovanja.
Naspram toga, snagu iz totema lava i medvjeda usmjeravam iskljucivo ka sveopstem zadovoljenju moje muze, iz koje crpim inspiraciju i energiju, i zauzvrat dajem sve.
Tako me duboko pogodi svaka losa rijec, svaka pogresno interpretirana misao ili ideja, da pokleknem u tugu i jad nesrazmjeno golemih proporcija onom sto jeste moj grijeh...
:) i sad sam se morao odvaliti od sege.
Moje lijepe dame,
za mene je ovakav frum izuzetno mjesto da se ismijem, zabavim i jednostavno druzim sa intelegentnim i zrelim osobama. Analiza psiholoskih profla i definicija odstupanja i varijabli smjernica ponasanja i instinktivnih reakcija mi je pomalo hobi, a pomalo posao (na neki uvrnut nacin) pa mi je interesantno citati postove i otprilike imam ideju ko je sa druge strane:).
Forum je za mene mjesto gdje se prvenstveno odmaram od svakodnevnice, forum ne posjecuj cesto, Bogom je dato sto sad imam vremena i ne znam sto bih od sebe, a moje muze su tako daleko od mene. Kad sam u prostranstvima uzitka (medju kojima spada i nas voljeni grad, mada vrlo rijetko u posljednih 10 godina) na forumimam ne da me nema, nego izgubim percepciju postojanja i smisla takvog vida komunikacije.
ne uzimajte za ozbiljno (do te mjere) ono sto pisem, mada veliki procent onog sto prenesem na HD servera je plod vlasitiog iskustva, a ne mastanja i fantazija. Samo slikovit prevod onog sto sam dozivio ne tako davno, uoblicen u sliku kakvu je lako absorbirati i utonuti u vlastitu ulogu u takvom scenariju.
Ne budite ljuti na mene:), na kraju zar se nismo dobro zabavili sinoc:)?
Moja Julia, daleko od toga da sam bezosjecajan trnoviti grm u posnoj pustinji. Ja sam u limbu zadovoljstva tek onda kad je zena ispunjena i svoja, a takva ne moze biti ako joj oduzmes i mali dio temelja persone i osjecaja: ne smijes lagati, ne smijes je dovesti u san koji se rasprsi kao balon od sapunice. Ja zivim realnost i cak sanjam realne snove, moje oaze uzitka zaista postoje, i ja zaista pricam ozbiljno sa mojim muzama i lisim ih svakog sna koji nije ostvariv, prije nego ih i dodirnem..a dodirivati znam:)..
Zato, moja predivna muzo, ne budi ljuta na mene:)...Kraljica i svita su naocigled svih kao izgubili dah, ali i oni nisu mogi skinuti pogled sa nas, na vrhuncu oboje, neka gledaju svi!! I kraljica bi, samo ne smije:)!!!
Ljubim vas sve:)
vas barjak..bez vaseg vjetra..savijen kao stare novine:(![]()
![]()
- lady marmalade
#737 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Pa skontala si valjda da je vremenska razlika 6 sati, znaci 5 popodne kod nas je 11 navecer kod vas
.
Damn, get life, ja mislio da je kod nas u Cemerici poso-kuca-poso, kod vas je izgleda forum-kuca-forum-poso-forum
.
.[/quote]
tsjoooo jarrrraanee...jest tebi dobrooo... Ti baš u nekim filmovima
bas u Americi, kod vas, ima se vremena za dopisivanje i forumanje...praaaavo...
i punica ti tu blizu, u Americi, da joj djecu mozes ostavljat četvrtkom naveče...

- crven_barjak
#738 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Hvala, kraljice svih poslastica;),
Ali vidis da me ove tete ne vole;)...shmrc;(
Ali vidis da me ove tete ne vole;)...shmrc;(
-
detroit-mercy
#739 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
lady marmalade wrote:Pa skontala si valjda da je vremenska razlika 6 sati, znaci 5 popodne kod nas je 11 navecer kod vas.
Izgleda da ti je matematika slabija strana![]()
Evo sada je 11:16 ovdje znaci 5 i nesto kod vas a ti vec na forumu![]()
Damn, get life, ja mislio da je kod nas u Cemerici poso-kuca-poso, kod vas je izgleda forum-kuca-forum-poso-forum.
I onda se zalite kako nema pravog.
Jok eto ti si u filmu, rasna zenska u svojim tridestima jos u potrazi za ljubavlju svog zivota, emancipovana, samosvjesna, zna sta hoce
A u cemerici, znas kako Ekrem Jevric Gospoda kaze, poso-kuca-poso
-
detroit-mercy
#740 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Ko se tuce, taj se voliEleonora wrote:Nemojte se pobit.
-
ssmmiilleeyy
#741 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Jbn VAkat za ozenit se
Kao sto sam nekad davno rekao da danas moras biti ¨SUPERMAN¨ da bi imao Cvrstu vezu
Kao sto sam nekad davno rekao da danas moras biti ¨SUPERMAN¨ da bi imao Cvrstu vezu
- HomeSweetHome
#742 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Pocrvenjeli Barjace, viteze iz zenskih snova
Naravno da se na tebe ne ljutimo... Ta zar ima neko u univerzumu ovom da bi se na tebe, tako stalkorjecivog, podatnog, sanjivog i nadasve inspirativnog mogao naljutiti? One kratke opaske su zapravo samo pokusaj da te se spasi od tamnih dubina tvojih forumskih muza... Tvoje te muze mole da shvatis nas strah da te, tako usplamtjelog i ususkanog u bodljikavu koru nasih zaintrigiranih umova, suvise brzo ne apsorbujemo... O, kako strasan bi taj gubitak bio
Super te je citati, sve dok ne prelazis granice dobrog ukusa, makar i forumskog
Naravno da se na tebe ne ljutimo... Ta zar ima neko u univerzumu ovom da bi se na tebe, tako stalkorjecivog, podatnog, sanjivog i nadasve inspirativnog mogao naljutiti? One kratke opaske su zapravo samo pokusaj da te se spasi od tamnih dubina tvojih forumskih muza... Tvoje te muze mole da shvatis nas strah da te, tako usplamtjelog i ususkanog u bodljikavu koru nasih zaintrigiranih umova, suvise brzo ne apsorbujemo... O, kako strasan bi taj gubitak bio
Super te je citati, sve dok ne prelazis granice dobrog ukusa, makar i forumskog
-
zijancer
- Loulou
#744 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
1:58 - 2:05zijancer wrote:
2:26 - 2:27
-
PalaSa Marsa
#745 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Jok eto ti si u filmu, rasna zenska u svojim tridestima jos u potrazi za ljubavlju svog zivota, emancipovana, samosvjesna, zna sta hocedetroit-mercy wrote:lady marmalade wrote:Pa skontala si valjda da je vremenska razlika 6 sati, znaci 5 popodne kod nas je 11 navecer kod vas.
Izgleda da ti je matematika slabija strana![]()
Evo sada je 11:16 ovdje znaci 5 i nesto kod vas a ti vec na forumu![]()
Damn, get life, ja mislio da je kod nas u Cemerici poso-kuca-poso, kod vas je izgleda forum-kuca-forum-poso-forum.
I onda se zalite kako nema pravog.
![]()
![]()
![]()
tsjoooo jarrrraanee...jest tebi dobrooo... Ti baš u nekim filmovima
![]()
bas u Americi, kod vas, ima se vremena za dopisivanje i forumanje...praaaavo...i punica ti tu blizu, u Americi, da joj djecu mozes ostavljat četvrtkom naveče...
![]()
A u cemerici, znas kako Ekrem Jevric Gospoda kaze, poso-kuca-poso
U njih je otprilike to 'vako .
Pa kad se dograbe pc-a, zalosna ti Njemacka, nije vazno ..moze to i na poslu u radnom vremenu.
-
PalaSa Marsa
#746 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Edit: Dze da zna aa aam kad nista ne zna aaam (obavezno zakrcenje glasa kad se pjeva ovaj stih), to je sve posljedica rada. 
- hana_montana
#747 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
marso jesil to i ti zgazila 30-tu 
-
PalaSa Marsa
#748 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Nisam, nego sam aktivna ucesnica diskusijehana_montana wrote:marso jesil to i ti zgazila 30-tu
- hana_montana
#749 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
ma dusa moja 
-
PalaSa Marsa
#750 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
hana_montana wrote:ma dusa moja