Ljetovanje all about
Moderator: anex
- agent_zero
#726 Re: Ljetovanje all about
Što se cg tiče, bliski ljudi (različiti spolovi i totalno različiti karakteri i individue) koji su išli nekoliko puta su mi rekli da je prljavo/neuredno (privatni smještaj) i ja im vjerujem.
- Pitarrr82
#728 Re: Ljetovanje all about
Tivat
sve nudi a jos sve blizu, 10 dana sam bio dole evo kontam jos 10 u septembru...
Ako kome treba koji info neka se javi
Ako kome treba koji info neka se javi
- bambina78
#729 Re: Ljetovanje all about
Ima li kakvih desavanja? Je li kao sto je opjevano kamp i Cehinje?arman1 wrote:Upravo se vratio iz Zaostroga. Za domačine same pohvale.
-
shljashtecha
#730 Re: Ljetovanje all about
Trogir- preporuke za smjestaj? Potrebno je da kakva fina plaza u blizini
.
- ElRe
#731 Re: Ljetovanje all about
Trazis ono sto ti odgovara, privatnog smjestaja makar ne fali.agent_zero wrote:Što se cg tiče, bliski ljudi (različiti spolovi i totalno različiti karakteri i individue) koji su išli nekoliko puta su mi rekli da je prljavo/neuredno (privatni smještaj) i ja im vjerujem.
-
radostan dan
#732 Re: Ljetovanje all about
je.ala vas tema, evo sam se uždio, sad bi krenuo.
ruka kroz prozor, fina mjuza i lagano...
ruka kroz prozor, fina mjuza i lagano...
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#733 Re: Ljetovanje all about
Žena i dijete, a BiH stanovnici jedno 60%, Nešto CRO, čeha švaba i ostalih. Za onako malo mjesto i ima sadržaja.bambina78 wrote:Ima li kakvih desavanja? Je li kao sto je opjevano kamp i Cehinje?arman1 wrote:Upravo se vratio iz Zaostroga. Za domačine same pohvale.
-
Ambrozija
#734 Re: Ljetovanje all about
radostan dan
lud i ponosan
lud i ponosan
- Nisrin
#735 Re: Ljetovanje all about
To su uzasne PREDRASUDE- pa i u Sarajevu imas prljavih ljudi i prljavih lokala- toga imas svugdje, ja gdje god sam bila u Ulcinju CISTO JE- kako privatni smjestaj, tako i plaze, restorani, radnje itd. Bezveze je generlizovati za bilo koje mjesto, i ja sam obisla i HR, Italiju, Holandiju i mnoge druge zemlje, ali mi je CG sad za sad zakon- cijene niske, a kvalitetna usluga za ono sto platim! Mozes da biras svugdje za svoj novac...agent_zero wrote:Što se cg tiče, bliski ljudi (različiti spolovi i totalno različiti karakteri i individue) koji su išli nekoliko puta su mi rekli da je prljavo/neuredno (privatni smještaj) i ja im vjerujem.
Vise volim otici pojesti pizzu pravljenu u krusnoj peci koja kosta 4 eura u Ulcinju, nego u Dubrovniku istu tu pizzu platiti 3x skuplje! To je to!
- Cholina_Lokica
#736 Re: Ljetovanje all about
U CG je smjestaj cist i sve ful kul sto se toga tice, ali zato je mora grozno prljavo, ja kad god sam bila kupanje je bilo na minimumu, jedne godine sam se u 4 dana jednom okupala, jer je fuj, bljak, grozno 
- Nisrin
#737 Re: Ljetovanje all about
Cholina_Lokica wrote:U CG je smjestaj cist i sve ful kul sto se toga tice, ali zato je mora grozno prljavo, ja kad god sam bila kupanje je bilo na minimumu, jedne godine sam se u 4 dana jednom okupala, jer je fuj, bljak, grozno
A bila si gdje??? Ja sto sam bila u Budvi, H-G, Dobrim Vodama, Sutomoru, Ulcinju vjeruj da je voda bila cista, ali bas cista svake godine...na Velikoj plazi zbog velike kolicine pijeska zna biti malo muljevita kao i svaka druga pjescana plaza, ali plaze u Boricima- na stijenama. voda je kristalno cista!
Za Ulcinj da kazem da osim sto je Velika plaza duga 14 km imate mogucnost otici i na Adu Bojanu- inace je to nuditsicki kamp, super sredjen, ima odlicne restorane i ribu
I da, u Ulcinju smo placali jet-ski svega 10 eura za 10 min, to nigdje necete naci tako jeftino u HR!
- Cholina_Lokica
#738 Re: Ljetovanje all about
Budva i Sutomore po nekoliko puta, ako se ode na kraljicinu plazu i slicne zajebancije voda je ok, ali ovamo je fuj, kakav mulj, znam ja dobro sta je mulj a sta smece na sve strane i kanalicazija
Mozda samo imamo razlicite pragove tolerancije toga, ali meni je grozno ono
edit: doduse kazu da su sad regulisali kanalizaciju da ne ide direktno na plazu
- Not My Idea
#739 Re: Ljetovanje all about
Na ide direktno na plazi, samo prolazi plazom
i hop, u plicak gdje se djeca brckaju
Na par mjesta u Budvi se moze vidjet ova slika
- Cholina_Lokica
#740 Re: Ljetovanje all about
Ma da, to sam i mislilaNot My Idea wrote:Na ide direktno na plazi, samo prolazi plazomi hop, u plicak gdje se djeca brckaju
![]()
Kako god, tu mač for mi
- pirpa
#741 Re: Ljetovanje all about
ma kako god CG je 100% bolja od HR
ljudi izmislili turizam za hrvate: usluga,gostoprimstvo, ljubaznost,hrana,cjene, nocni zivot,zene.
Herceg novi, Radovici,Rose, cista voda i pjescane plaze i najvaznije dobri domacini.
ljudi izmislili turizam za hrvate: usluga,gostoprimstvo, ljubaznost,hrana,cjene, nocni zivot,zene.
Herceg novi, Radovici,Rose, cista voda i pjescane plaze i najvaznije dobri domacini.
Last edited by pirpa on 01/07/2012 22:47, edited 1 time in total.
- zambaklija
#742 Re: Ljetovanje all about
ja bi išo al breete daljeko vozti,zalipću se u NiNU ima piska
.........e kad se sitim Igala i derneka .........
-
Ambrozija
#743 Re: Ljetovanje all about
o ovome ja godinama slusam i zato nikada nisam ni otisla u CG...i taman ove godine odlucila kad procitah ovoCholina_Lokica wrote:Budva i Sutomore po nekoliko puta, ako se ode na kraljicinu plazu i slicne zajebancije voda je ok, ali ovamo je fuj, kakav mulj, znam ja dobro sta je mulj a sta smece na sve strane i kanalicazijaMozda samo imamo razlicite pragove tolerancije toga, ali meni je grozno ono
-
radostan dan
#744 Re: Ljetovanje all about
ambrozija, ajd se vrati na početak pa pročitaj onaj moj duži post, vidi šta piše za sutomore.
nisam htio dodati jutarnji miris kraj plaže, da ne bude da sam navijački raspoložen spram tivta.
ne sekiraj se za tivat, probaj. ova cura što piše za ulcinj, nebitno za ulcinj nego za cijene, odnos i te stvari, je tačno...u cro ćeš za euro dobiti tačno euro, ni cent više.
u boki ćeš za euro dobiti više od eura. vjeruj. makar kroz priču i za.ebanciju.
nisam htio dodati jutarnji miris kraj plaže, da ne bude da sam navijački raspoložen spram tivta.
ne sekiraj se za tivat, probaj. ova cura što piše za ulcinj, nebitno za ulcinj nego za cijene, odnos i te stvari, je tačno...u cro ćeš za euro dobiti tačno euro, ni cent više.
- Cholina_Lokica
#745 Re: Ljetovanje all about
Ambrozija wrote:o ovome ja godinama slusam i zato nikada nisam ni otisla u CG...i taman ove godine odlucila kad procitah ovoCholina_Lokica wrote:Budva i Sutomore po nekoliko puta, ako se ode na kraljicinu plazu i slicne zajebancije voda je ok, ali ovamo je fuj, kakav mulj, znam ja dobro sta je mulj a sta smece na sve strane i kanalicazijaMozda samo imamo razlicite pragove tolerancije toga, ali meni je grozno ono
Ako ides da se provodis bujrum
-
Ambrozija
#746 Re: Ljetovanje all about
Procitala sam ja sve, ne briniradostan dan wrote:ambrozija, ajd se vrati na početak pa pročitaj onaj moj duži post, vidi šta piše za sutomore.![]()
nisam htio dodati jutarnji miris kraj plaže, da ne bude da sam navijački raspoložen spram tivta.![]()
i zapamtila: Septembar za more, avgust za planinu
Ma cini mi se da smo iste, u tome i jeste problemCholina_Lokica wrote: Ako ides da se provodis bujrumJa sam bila nekoliko puta na ta dva mjesta, i samo za toga sluzi, ako ides lagano da odmaras, plaza, more folovi, ni pod razno
Doduse, moze biti i tebi da to manje smeta nego meni sve
-
Jasko.B
#747 Re: Ljetovanje all about
sto se tice cg puno je sve zapustenije/praljavije nego u hrvatskoj.Voda kako gdje,u svakom slucaju u budvi oni potocici/kanalizacije sto se ulijevaju na glavnu plazu ne prave dobar dojam,a u kotorskom zaljevu voda je izrazito praljavija,tamo sigurno nebi otiso na odmor.inace vise sam se osjecao kao na crnom moru u ukrajini nego na jadranu..vise se cuje ruski nego domaci jezik.ako stignem planiram prvi put da odem u ulcinj ove godine.
- Pitarrr82
#748 Re: Ljetovanje all about
Jasko.B wrote:sto se tice cg puno je sve zapustenije/praljavije nego u hrvatskoj.Voda kako gdje,u svakom slucaju u budvi oni potocici/kanalizacije sto se ulijevaju na glavnu plazu ne prave dobar dojam,a u kotorskom zaljevu voda je izrazito praljavija,tamo sigurno nebi otiso na odmor.inace vise sam se osjecao kao na crnom moru u ukrajini nego na jadranu..vise se cuje ruski nego domaci jezik.ako stignem planiram prvi put da odem u ulcinj ove godine.
Pa po svim tim pricama ispada da su generalno plaze u Cg prljave jer ima nas koji smo to isto culi za Ulcinj
- vesela_sveska
#749 Re: Ljetovanje all about
uh,tamo bas bude dernekazambaklija wrote:ja bi išo al breete daljeko vozti,zalipću se u NiNU ima piska.........e kad se sitim Igala i derneka .........
- Irm@
#750 Re: Ljetovanje all about
eh da znate da sam zbog forumasa promjenila odrediste i odlucila ove godine u Vodice..jeeedva cekam