Premijer Liga BiH 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Baltazar_khan

#726 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Baltazar_khan »

fino napišite da vam smeta velid spaho zato što je navijač sarajeva ;-)
vicious

#727 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by vicious »

Baltazar_khan wrote:fino napišite da vam smeta velid spaho zato što je navijač sarajeva ;-)
Ma i ja sam navijač Sarajeva pa mi smeta Velid Spaho! :D
Obuca9

#728 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Obuca9 »

Bahina škola. Tako je i Baho svojevremeno različito komentarisao golove.

Hint: 01:20 i 02:20 :D :D :D
Charuga
Globalni moderator

#729 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

hz__semir wrote:Bahina škola. Tako je i Baho svojevremeno različito komentarisao golove.
Kaze da mu je najteze bilo kad je morao reci "Željezničar je novi šampion a nije mogao da ne kaze .. :mrgreen:

Ali dobro, to je za neke druge teme.
ultima_palabra

#730 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ultima_palabra »

Plavih_11 wrote:Olimpic protiv Želje ipak na Koševu – od 21 sat uz TV prijenos!

Code: Select all

http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=24036
To je nedjelja u 21?
Charuga
Globalni moderator

#731 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

Željezničar - Zrinjski, srijeda u 20:30

Olimpic - Željezničar, nedelja u 21:00
star(i)mo

#732 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by star(i)mo »

lord blackadder wrote:Zasto je izostao entuzijazam u glasu Velida Spahe, prilikom izjednacujeceg zgoditka Veleza? Kao da mu je...pozlilo. Sta je uzrok tomu? Nije valjda neprofesionalac?

Znam da on zna biti jako neutralan, sto je pokazao radoscu nakon gola Suljica na istoj utakmici, ili u situaciji kad je podvrisno nakon gola Wagnera protiv Zeljeznicara.

U svakom slucaju, ocekujem da ce zaduzene strukture pri BHT-u, kazniti ovog diletanta oduzimanjem mjesecne plate. (koju svakao nikad i ne zaradi) Radi se o regionalnoj diskriminaciji platisa iz HNK_a.
Ne za :dance:... :lol:
BHF_Manijak

#733 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by BHF_Manijak »

Baltazar_khan wrote:fino napišite da vam smeta velid spaho zato što je navijač sarajeva ;-)
Smeta nam jer je glup komentatora i uvijek je u plejadi komentatora rame uz rame sa Ahmetovicem bio najgori! :wink: I Baho je neobjketivan ali ga je raja vise gotivila...
A to kakvi su komentatori tj neprofesionalni je samo odraz kompletnih medija i stanja u drzavi, ne bi oni ocima vidjeli komentatorskog mikrofona u Hrvatskoj a kamo li u nekoj ozbiljnoj zapadnoj zemlji! Zamislite samo u Engleskoj kako komentator vristi i svrsava kad Manchester zabije gol u duelu sa Liverpoolom, da bi nakon pola sata skoro plakao kada Liverpool izjednaci... :roll:
Velid je kloc svoje vrste, neobjektivno govno i supak! :wink:
armin071

#734 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by armin071 »

lord blackadder wrote:Zasto je izostao entuzijazam u glasu Velida Spahe, prilikom izjednacujeceg zgoditka Veleza? Kao da mu je...pozlilo. Sta je uzrok tomu? Nije valjda neprofesionalac?

Znam da on zna biti jako neutralan, sto je pokazao radoscu nakon gola Suljica na istoj utakmici, ili u situaciji kad je podvrisno nakon gola Wagnera protiv Zeljeznicara.

U svakom slucaju, ocekujem da ce zaduzene strukture pri BHT-u, kazniti ovog diletanta oduzimanjem mjesecne plate. (koju svakao nikad i ne zaradi) Radi se o regionalnoj diskriminaciji platisa iz HNK_a.
Ovo treba goniti ako treba sve do Haaga :lol: To je samo jos jedan dokaz da se Sarajevu steli titula ove godine :lol:
ganjeta

#735 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

Kakav dubokouman komentar :shock: .Strašno.

Ne kontaš mladiću poentu.Je l' tebi bilo svejedno u toku prenosa Borac-Sarajevo kad komentator Šuko na orgijanje navijača Borca uz poznatu melodramu od topole od topole,govori kako je divna atmosfera :-) .

Ista stvar je sa Spahom samo drugo pakovanje.
Obuca9

#736 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Obuca9 »

Dobro ti je poređenje, ali si samo previdio jednu stvar, pa da bude odlično. "Crna guja" nije navijač Veleža, nego jednog drugog kluba, koji nije bio akter te utakmice :D

Meni bi recimo bilo apsolutno svejedno za koga navija komentator u utakmici Velež - Željezničar. Ali kad bi recimo igrali Borac - Sarajevo, onda upravo kao što si rekao, smetalo bi mi otvoreno navijanje komentatora za Borac. Kao što je recimo to radio Zoran (za q vuko) Šuko, tokom prenosa proljetne utakmice iz Banjaluke.
ultima_palabra

#737 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ultima_palabra »

Meni smeta bilo kakvo navijanje komentatora... ako ne možeš biti neutralan onda nisi za tog posla. Ne volim ni kad repka igra da pretjeruje sa deranjem.
jutarnji

#738 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by jutarnji »

ultima_palabra wrote:Meni smeta bilo kakvo navijanje komentatora... ako ne možeš biti neutralan onda nisi za tog posla. Ne volim ni kad repka igra da pretjeruje sa deranjem.
jbg, najbolje da na takvim susretima budu po dvojica komentatora tako da se navijaci Zelje i Sarajeva ne
osjecaju diskrimisani. Nesto u ovom folu,

...mada, bezze se prepucavate, ove godine borba za titulu vodice se izmedju Travnika i Olimpika. :oops:
ganjeta

#739 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

ultima_palabra wrote:Meni smeta bilo kakvo navijanje komentatora... ako ne možeš biti neutralan onda nisi za tog posla. Ne volim ni kad repka igra da pretjeruje sa deranjem.
:thumbup:

To je to. Meni nema nikakve razlike izmedju Šuke i Spahe, još kad im se doda Kristić..ma ljepota,uživam svaki put.Da bar to radi sa stilom, kao Baho što je radio.Ali ovaj ocm zakuko kad Merzić nije dobio karton,i ako nije bilo za kartona.

Valjda je to dokaz da se Sarajevu namješta titula svake godine reče ovaj gore :lol: .
KPNCTNJAH

#740 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by KPNCTNJAH »

Jeste to svi gledali utakmicu ? Bice sad u srijedu opet Sarajevo na TV-u, da ne bi ko propustio od navijaca drugih klubova 8-) srijeda 17h
The 51st State

#741 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by The 51st State »

ganjeta wrote:Kakav dubokouman komentar :shock: .Strašno.

Ne kontaš mladiću poentu.Je l' tebi bilo svejedno u toku prenosa Borac-Sarajevo kad komentator Šuko na orgijanje navijača Borca uz poznatu melodramu od topole od topole,govori kako je divna atmosfera :-) .

Ista stvar je sa Spahom samo drugo pakovanje.
taj je to i radio, samo se mi ne zamaramo glupostima kao....
armin071

#742 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by armin071 »

ganjeta wrote:
:thumbup:

To je to. Meni nema nikakve razlike izmedju Šuke i Spahe, još kad im se doda Kristić..ma ljepota,uživam svaki put.Da bar to radi sa stilom, kao Baho što je radio.Ali ovaj ocm zakuko kad Merzić nije dobio karton,i ako nije bilo za kartona.

Valjda je to dokaz da se Sarajevu namješta titula svake godine reče ovaj gore :lol: .
Ganjeta oko sokolovo(plavo) 8) Kompleksi su cudo. Jel bilo jos kakvih "nepravilnosti". Jesu li igraci Veleza dozivjeli kakve neprijatnosti?? Jeli voda bila dovoljno vruca u kupaonicama?? Ono osvjetljenje i sl?? Ispitaj nam to sve do detalja pa da razvijemo ovdje "teoriju zavjere"...
ganjeta

#743 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

KPNCTNJAH wrote:Jeste to svi gledali utakmicu ? Bice sad u srijedu opet Sarajevo na TV-u, da ne bi ko propustio od navijaca drugih klubova 8-) srijeda 17h
A to vi lafo ne gledate druge tekme :lol:
Zbog čega nebi gledao? Nisam mogao otići u Travnik zbog posla.Poslije iftara na poslu lagano kafica,ružica klasova, sok i gledati povratak zalizanog. :D .

Gledam i u srijedu isto radim do 7 8-) .
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#744 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Velkoski »

ganjeta wrote:Nisam mogao otići u Travnik zbog posla.

:lol:
ganjeta

#745 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

leet wrote:
ganjeta wrote:Nisam mogao otići u Travnik zbog posla.

:lol:
To nešto smiješno.Aferim dečko :zzzz: .
KPNCTNJAH

#746 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by KPNCTNJAH »

Subota u 21h, na pamet mi pada bar 6 precih stvari koje bi radio, nego gledao utakmicu nase lige... mogu ja pogledati nekad tekmu 'Premijer' lige, ali to bude na fazon upaljen TV, pojacan ton dovoljno da cujem kad je neka prilika i radim nesto drugo... pa ova tekma sad izmedju nas i Veleza je bila i meni kao navijacu Sarajeva na momente dosadna, a ne nekom 'neutralnom' ... ali posto ovdje nema neutralnih i znamo da su svi koji su gledali, a nisu navijaci jednog od ova dva kluba to radili uz zelju da Sarajevo izgubi, onda vam tekma i nije bila toliko dosadna, ali ste strahovali do te nesretne 90te minute :D (vjerujem da je bilo i skakanja po kuci nakon izjednacujuceg gola ;-) )

na kraju budete zadovoljni rezultatom, ali vam sad komentator ne valja... hajd' mi napisite ime jednog naseg dobrog i objektivnog komentatora ... pa Kemicu (kojeg nikad ne mogu slusati da se razumijemo) ne mozes podnijeti kad Arsenal igra jer je njihov simpatizer (ali ih je ruzio protiv Udinesea, valjda zato sto su prodali Fabregasa :lol: ) ... Spaho me inace nervira s onim svojim 'nema golaaaaa' 'jedan nulaaaaaa', Suku da i ne spominjem ... nervira me i to kad nas (bilo koji komentator) prenosi utakmicu kluba ili reprezentacije nasih komsija, pa im se ulizuju tokom cijele tekme da se ne bi neko osjecao ugrozenim... kad se sjetim tekme Engleska - Hrvatska ili utakmica Dinama na Obn-u :roll: ali izgleda da nemamo boljih ... sjeca li se neko onog lika s FTV-a sto je citao vijesti iz sporta nakon dnevnika (zalizani) .. i on je bio komentator na par utakmica, prejak je bio :lol:
dino84

#747 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by dino84 »

KPNCTNJAH wrote:Subota u 21h, na pamet mi pada bar 6 precih stvari koje bi radio, nego gledao utakmicu nase lige... mogu ja pogledati nekad tekmu 'Premijer' lige, ali to bude na fazon upaljen TV, pojacan ton dovoljno da cujem kad je neka prilika i radim nesto drugo... pa ova tekma sad izmedju nas i Veleza je bila i meni kao navijacu Sarajeva na momente dosadna, a ne nekom 'neutralnom' ... ali posto ovdje nema neutralnih i znamo da su svi koji su gledali, a nisu navijaci jednog od ova dva kluba to radili uz zelju da Sarajevo izgubi, onda vam tekma i nije bila toliko dosadna, ali ste strahovali do te nesretne 90te minute :D (vjerujem da je bilo i skakanja po kuci nakon izjednacujuceg gola ;-) )

na kraju budete zadovoljni rezultatom, ali vam sad komentator ne valja... hajd' mi napisite ime jednog naseg dobrog i objektivnog komentatora ... pa Kemicu (kojeg nikad ne mogu slusati da se razumijemo) ne mozes podnijeti kad Arsenal igra jer je njihov simpatizer (ali ih je ruzio protiv Udinesea, valjda zato sto su prodali Fabregasa :lol: ) ... Spaho me inace nervira s onim svojim 'nema golaaaaa' 'jedan nulaaaaaa', Suku da i ne spominjem ... nervira me i to kad nas (bilo koji komentator) prenosi utakmicu kluba ili reprezentacije nasih komsija, pa im se ulizuju tokom cijele tekme da se ne bi neko osjecao ugrosezim... kad se sjetim tekme Engleska - Hrvatska ili utakmica Dinama na Obn-u :roll:
Je l' ovo ono vase legendarno sami protiv svih,u inat svima ili kako oni bijase...A onako usput,da je na TV-u bio prenos iz Travnika svi pitari bi ovdje suzu pustili nakon onog gola Varupe? :lol:

Inace,vezano ovo za komentatore...Svako siljenje i navijanje je smijesno,zapravo je uvreda za gledaoce koji placaju pretplatu i ocekuju nepristranost i objektivnost,a ruku na srce i gadljivo zvuci kada je neko bas ofiran.
Ono sto ja znam je da je Baho pitar 100 posto,evo sad vidjeh i da je Spaho...Za ostale nemam pojma fakat,ali ono sto je sigurno najveci odron svih odrona kada su poslijeratni prenosi u pitanju je revans finala Kupa u Zenici i Zoran Suko...
Stanic zabija za 3-0 usred Zenice,liku kao da nestaje struje,bukvalno ga nema 10 sekundi,a i citav mec je bio obojen maksimalno,lik katastrofa...Posto ne vjerujem da je neki Celikovac,sta cu kontat nego da nas ne gotivi.Na kraju krajeva,ne mora nas ni voliti,ali posao mu je da bude objektivan ako nista...Kad je Baho prezivio Zubandan,svi vala mogu sve prezivit.
I ruku na srce,jest mi Baho najjaci komentator,ostali mu nisu ni danas do pete.
Eborg

#748 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Eborg »

Nego, što pade u vodu ona priča o sponzorstvu PL BiH? Kao otimali se Eronet i BH Telecom a trebalo biti do početka nove sezone i sad ništa, je li to definitivno propalo?

Ili je bilo ono nešto oko kotizacija koje više ne plaćaju klubovi i istih lopti, je li se napravilo nešto?
dino84

#749 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by dino84 »

Kakav crni BH Telecom...Od 1.septembra kada se pocne sa prebacivanjem fiksne telefonije nakon odluke RAK-a mislim da vise ni sami sebe nece moci sponzorirati a kamo li ovaj odron od lige...
bosnovizija

#750 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by bosnovizija »

rashtiman wrote:Ko kad igra :?
U srijedu se igra vanredno četvrto kolo Premijer lige BiH. Dva susreta bit će odigrana pod svjetlošću reflektora, dok će šest mečeva biti odigrana u terminu od 17 sati. Na TV ekranima će biti prenošen duel iz Istočnog Sarajeva gdje će Slavija dočekati Sarajevo. Robert Zrilić će suditi derbi na Grbavici, dok će Darko Obradović voditi susret u Zenici između Čelika i Olimpica.

Srijeda, 17, sati
Velež - Kozara (Dragan Petrović)
Čelik - Olimpic (Darko Obradović)
Slavija - Sarajevo (Tomislav Čuić) -TV prenos
GOŠK - Leotar (Midhat Arnautović)
Zvijezda - Travnik (Predrag Stankić)
Sloboda - Široki Brijeg (Dragan Skakić)

20 sati
Borac - Rudar (Vladimir Bjelica)

20.30 sati
Željezničar - Zrinjski (Robert Zrilić)

Izvor: SC SportCentar.ba