Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
vernes81
#726 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Uh evo citam citam i citam ove vase postove i mogu vam reci samo jedno :
HASTRAAAAAAAAAAAAA MEEEEEEEEEE!!!
HASTRAAAAAAAAAAAAA MEEEEEEEEEE!!!
-
Baudelaire
#727 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Kako mrzim sve ove karinaške novine. Ovo je meni očit manjak respekta. Ne smeta meni što su ga nazvali Saša Sušić, nego mi smeta što ne mogu nazvati slučajno jednog svog igrača kako treba. Očigledno ih boli kita za sve što nije njihovo. Ovo ko kad su rekli na onom turniru Ameri za Noleta da je Croat. Džeko je u prvih par utakmica u Wolfsburgu bio Serbian striker. Fuj.quasar wrote:A nadam se da ce pravi Sasha biti fit do tekme, makar za poluvrijeme.THE SUN
Bosnia boss Sasha Susic...
-
missko
#728 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Uh sto me hastra sto su ovi nasi zmajevina celu s Dijamantom pred bajramske partije na pripremama u nasem nam seheru, uzdam se jedino u ulemu sto je donijela fetvu u svrhu zabrane istih 
-
Baudelaire
#729 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Fakat sam ovaj put sto posto na strani ulememissko wrote:Uh sto me hastra sto su ovi nasi zmajevina celu s Dijamantom pred bajramske partije na pripremama u nasem nam seheru, uzdam se jedino u ulemu sto je donijela fetvu u svrhu zabrane istih
-
Korisničkoime
#730 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Kud nas baš sad zadesi kriza sa napadačima, Ibišević povrijeđen, Muslimović bez kluba ali mašallah makar je Džeko u dobroj formi. Ono treba nam pobjeda u Bjelorusiji tu bi formacija sa dva napadača bila od pomoći. Zec se i nije naigrao protiv Grka (iako mislim da ga ne treba zbog toga otpisat al baš za ovakve utakmice bacit ga u prvi plan..... ne znam) valjda će neko iz drugog plana uletit kako neko ovdje spomeni
-
Baudelaire
#731 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
4-5-1 ljudovi. To se jako jako brzo transformiše u 4-3-3. Nemamo igrača za 4-4-2. I utakmice se dobijaju na premoći u veznom redu, ne sa viškom napadača.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#732 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
a ako ih neko slučajno vidi sa Mahirom, nek ih svakako dobro ulemaBaudelaire wrote:Fakat sam ovaj put sto posto na strani ulememissko wrote:Uh sto me hastra sto su ovi nasi zmajevina celu s Dijamantom pred bajramske partije na pripremama u nasem nam seheru, uzdam se jedino u ulemu sto je donijela fetvu u svrhu zabrane istih
-
vernes81
#733 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Cuo sam da Reis igra flastera na DzekuChmoljo wrote:a ako ih neko slučajno vidi sa Mahirom, nek ih svakako dobro ulemaBaudelaire wrote:Fakat sam ovaj put sto posto na strani ulememissko wrote:Uh sto me hastra sto su ovi nasi zmajevina celu s Dijamantom pred bajramske partije na pripremama u nasem nam seheru, uzdam se jedino u ulemu sto je donijela fetvu u svrhu zabrane istih![]()
![]()
-
Johnny_x
#734 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ja da sam Susicevom mjestu , dao bih mu snimak utakmice tottenham - man city i reko mu:" Mali vidis ovog Nasrija hocu da igras kao i on, ima da budes NAsri" . A Misimovicu da se vrati koju godinu u proslost i da trazi Edina, nista nam vise ne treba.
-
BHanibal
#735 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
ovo je clanak iz njihovih novina sa Stangeovom izjavom
prevedeno na hrvatski pa se nadam ce te razumjeti...uglavnom oni hoce 4 boda kao i mi
Nogomet: Bernd Strange računa na četiri boda u igrama protiv Bosne i Hercegovine
Glavni trener u bjeloruskom nogometne reprezentacije Bernd Strange računa na četiri boda u kvalifikacijama utakmice EURO 2012 protiv Bosne i Hercegovine (2. rujna kod kuće, 6. rujna u stranke).
"Bosanci jasno rekli da im je bila potrebna četiri boda u utakmicama s nama Naš cilj je isti to je sukob interesa da moramo odlučiti,.." - Rekao je čudno, na konferenciji za novinare u Minsku 29. kolovoza.
Prema njegovim riječima, protivnik je vrlo jak pojedinac, i to se mora suprotstaviti koherentnu tim akcijama. "Bosanci veličanstveno obavlja standardne odredbe su jaki u napadu i protunapad, - rekao je trener -. Ali postoje slabosti koje ćemo pokušati iskoristiti Važno je da ne krše pravila Veselimo se punom stadionu, podršku navijača i cijele zemlje Naš cilj -... Pobjede petak Ne zanima me kako igrati Francuska i Rumunjska -. samo naša igra ".
Njemački stručnjak je rekao da ozljede igrača BATE Borisova Vitalija Rodionov i Alexander Yurevich u nedjelju utakmicu protiv Minsk "Dinamo" je postao za njega šok. "Večeras je posljednja istraživanja Yurevich, ali situacija nije dobra," - rekao je čudno. Umjesto Yurevich nazvao njegov suigrač Maxim Bordachev. Ranije, pritisnite usluge FC BATE je izvijestio da Rodionov 29 kolovoz nesreći u Njemačkoj uspostaviti definitivnu dijagnozu.
Naprijed Sergej Kornilenko, koji se pridružio je nedavno iz "Zenit" u "Wings of Sovjeti", bio je pozvan u tim nakon što je glavna skupina, ali prije nego što Rodionov nije ozlijeđen. "Pogledajte koliko minuta igrao Kornilenko posljednjih šest mjeseci što ja radim -. Je dar za njega," - rekao je čudno, kada je pitao o motivima svojih djela. Prema Čudno, s Kornilenko je bio u stalnom kontaktu sve prošlog tjedna. "Doći će i znati što učiniti," - rekao je trener.
Prema njegovim riječima, svaka momčad igrač sada smatra da je konačni priliku da igraju "u velikom turniru." "Mi iskreno mora priznati da kvalifikacijskih skupina u 2014 Svjetsko prvenstvo u Francuskoj i Španjolskoj za nas veličine više nego što je potrebno" - rekao je figurativno Strange.
On je također rekao da je savez pozvao UEFA-e kako bi se omogućilo tim da unesete polje 2. rujna krep povodom smrti Vladimira Yevsyukov tima administratora. 27. kolovoza, on je umro 38. godine njegova života na vlak "Moskva-Minsk". U ruski kapital Evsyukov predao dokumente Veleposlanstvo Bosne i Hercegovine.
2. rujna, skupina D utakmice će se održati Luksemburg - Rumunjska i Albanija - Francuska. Poredak: Francuska - 13 bodova (6 igre, gol razlika 9-2), Bjelorusija - 12 (6-2 srpanj), Bosna i Hercegovina - 10 (6, 8-7), Rumunjska - 8 (6, 8 - 6), Albanija - 8 (6, 4-6), Luksemburg - 1 (7, 1-13).
Source: http://news.open.by/sport/60425
prevedeno na hrvatski pa se nadam ce te razumjeti...uglavnom oni hoce 4 boda kao i mi
Nogomet: Bernd Strange računa na četiri boda u igrama protiv Bosne i Hercegovine
Glavni trener u bjeloruskom nogometne reprezentacije Bernd Strange računa na četiri boda u kvalifikacijama utakmice EURO 2012 protiv Bosne i Hercegovine (2. rujna kod kuće, 6. rujna u stranke).
"Bosanci jasno rekli da im je bila potrebna četiri boda u utakmicama s nama Naš cilj je isti to je sukob interesa da moramo odlučiti,.." - Rekao je čudno, na konferenciji za novinare u Minsku 29. kolovoza.
Prema njegovim riječima, protivnik je vrlo jak pojedinac, i to se mora suprotstaviti koherentnu tim akcijama. "Bosanci veličanstveno obavlja standardne odredbe su jaki u napadu i protunapad, - rekao je trener -. Ali postoje slabosti koje ćemo pokušati iskoristiti Važno je da ne krše pravila Veselimo se punom stadionu, podršku navijača i cijele zemlje Naš cilj -... Pobjede petak Ne zanima me kako igrati Francuska i Rumunjska -. samo naša igra ".
Njemački stručnjak je rekao da ozljede igrača BATE Borisova Vitalija Rodionov i Alexander Yurevich u nedjelju utakmicu protiv Minsk "Dinamo" je postao za njega šok. "Večeras je posljednja istraživanja Yurevich, ali situacija nije dobra," - rekao je čudno. Umjesto Yurevich nazvao njegov suigrač Maxim Bordachev. Ranije, pritisnite usluge FC BATE je izvijestio da Rodionov 29 kolovoz nesreći u Njemačkoj uspostaviti definitivnu dijagnozu.
Naprijed Sergej Kornilenko, koji se pridružio je nedavno iz "Zenit" u "Wings of Sovjeti", bio je pozvan u tim nakon što je glavna skupina, ali prije nego što Rodionov nije ozlijeđen. "Pogledajte koliko minuta igrao Kornilenko posljednjih šest mjeseci što ja radim -. Je dar za njega," - rekao je čudno, kada je pitao o motivima svojih djela. Prema Čudno, s Kornilenko je bio u stalnom kontaktu sve prošlog tjedna. "Doći će i znati što učiniti," - rekao je trener.
Prema njegovim riječima, svaka momčad igrač sada smatra da je konačni priliku da igraju "u velikom turniru." "Mi iskreno mora priznati da kvalifikacijskih skupina u 2014 Svjetsko prvenstvo u Francuskoj i Španjolskoj za nas veličine više nego što je potrebno" - rekao je figurativno Strange.
On je također rekao da je savez pozvao UEFA-e kako bi se omogućilo tim da unesete polje 2. rujna krep povodom smrti Vladimira Yevsyukov tima administratora. 27. kolovoza, on je umro 38. godine njegova života na vlak "Moskva-Minsk". U ruski kapital Evsyukov predao dokumente Veleposlanstvo Bosne i Hercegovine.
2. rujna, skupina D utakmice će se održati Luksemburg - Rumunjska i Albanija - Francuska. Poredak: Francuska - 13 bodova (6 igre, gol razlika 9-2), Bjelorusija - 12 (6-2 srpanj), Bosna i Hercegovina - 10 (6, 8-7), Rumunjska - 8 (6, 8 - 6), Albanija - 8 (6, 4-6), Luksemburg - 1 (7, 1-13).
Source: http://news.open.by/sport/60425
- polfudbal
#736 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Čuo sam da su spaženi danas kod pomodorina Misimović, Muslimović i nisam siguran jel' Džeko bio sa njima, kamuflirali se u kačketeChmoljo wrote:a ako ih neko slučajno vidi sa Mahirom, nek ih svakako dobro ulemaBaudelaire wrote:Fakat sam ovaj put sto posto na strani ulememissko wrote:Uh sto me hastra sto su ovi nasi zmajevina celu s Dijamantom pred bajramske partije na pripremama u nasem nam seheru, uzdam se jedino u ulemu sto je donijela fetvu u svrhu zabrane istih![]()
![]()
- Edin H.
#737 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Čuo sam da su spaženi danas kod pomodorina Misimović, Muslimović i nisam siguran jel' Džeko bio sa njima, kamuflirali se u kačketepolfudbal wrote: a ako ih neko slučajno vidi sa Mahirom, nek ih svakako dobro ulema![]()
![]()
Nadam se da nisu u Pomodorinu spucali po piletinu
- Edin H.
#738 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
trcicu trceci wrote:begovic naucio kako davati izjave:
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/bego ... vdje/63437
ibisevic pred transferom:
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/tan ... tova/63442
"formi sam, no to nikako ne znači da ću i braniti za reprezentaciju. Hasagić je sjajan golman i selektor je taj koji će odlučiti koji će od nas stati na gol."
Prolupo Asmir covjece
-
BHanibal
#739 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
trcicu trceci wrote:mogao si bar malo preformulisati...da nam je sliskovic pa da ovo prevede majku mu
ne moze sliskovic tek razbacio pokera evo zalozio penziju iz hajduka...
- Magarece_godine
#740 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Begovic brani za 10
Dzeko zabio 4
Pjanic zabio i asistirao
Medunjanin zabio ...
Pa ako ne dobijemo Bjelorusiju sad, kad cemo ...
Dzeko zabio 4
Pjanic zabio i asistirao
Medunjanin zabio ...
Pa ako ne dobijemo Bjelorusiju sad, kad cemo ...
- quasar
#741 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Kao da se konacno jednom sve poslozilo. Nadam se da ce i Pape "odigrati" kako treba.
- pirmin
#742 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Kako trenutno stanje izgleda uvalicemo im sigurno par komada(Dzeko, Medunjanin, Pjanic, Salihovic...).
Ono sto brine je da li ce to biti dovoljno, da li ce Spahic i kompanija nazad pristojno odigrati.
Od Begovica ne ocekujem cuda i nikako ne kontam ovoliku hampu koja se digla oko njegovog imena.
Kao da se radi o Casillasu ili Buffonu a ne o jos jednom prosjecnom goldziji.
Vec sam sad nervozan kad se sjetim nekih propuha u odbrani a gdje je petak.
Ono sto brine je da li ce to biti dovoljno, da li ce Spahic i kompanija nazad pristojno odigrati.
Od Begovica ne ocekujem cuda i nikako ne kontam ovoliku hampu koja se digla oko njegovog imena.
- kokuz_sa
#743 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
taj tvoj prosjecni goldzija je prvi trenutno u engleskoj po odbranama(zvanicna statistika njihove lige)pirmin wrote:Kako trenutno stanje izgleda uvalicemo im sigurno par komada(Dzeko, Medunjanin, Pjanic, Salihovic...).![]()
dzeko prvi napadac lige,beg prvi golman lige..trenutno
-
Baudelaire
#744 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Loše, fali nam prvi asistent lige i još jedan dobar štoper. Kad budemo rasturili englesku ko njemačku ligu, onda će biti dobro 
-
Hodidid
#745 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Hem sto brani za 10 hem sto je poceo i davati izjave za 10. Moglo bi od nas nesto i biti.Edin H. wrote:trcicu trceci wrote:begovic naucio kako davati izjave:
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/bego ... vdje/63437
ibisevic pred transferom:
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/tan ... tova/63442
"formi sam, no to nikako ne znači da ću i braniti za reprezentaciju. Hasagić je sjajan golman i selektor je taj koji će odlučiti koji će od nas stati na gol."
Prolupo Asmir covjece
-
brucos7
#746 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Cuj prosjecnom goldziji!!??... sta sve neces procitati na ovim forumima.pirmin wrote:Kako trenutno stanje izgleda uvalicemo im sigurno par komada(Dzeko, Medunjanin, Pjanic, Salihovic...).![]()
- BHF_Manijak
#747 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Evo i veceras MEdunjanin zabio, neka neka, samo da hoce negdje u top 5 preci! I u Evropa ligi je ja misliom zabio?!
-
Corola
#748 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Gdje to,nebih rekao.Po bas tim zvanicnim statistikama i ocjenama je sesti.kokuz_sa wrote:taj tvoj prosjecni goldzija je prvi trenutno u engleskoj po odbranama(zvanicna statistika njihove lige)pirmin wrote:Kako trenutno stanje izgleda uvalicemo im sigurno par komada(Dzeko, Medunjanin, Pjanic, Salihovic...).![]()
dzeko prvi napadac lige,beg prvi golman lige..trenutno
Kvalitetan je ali je to daleko od vrhunskog.Prosjecan sta je drugo,nije Buffon.
-
todd_smith
#749 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ne znam ko je napisao, mislim da sam citao jucer, ali neko je spomenuo da nam Medunjanin treba biti taj covjek za golove protiv Bjelorusije i genijalan bi bio potez Susica da tako prilazi igri
Dzeku ce cuvati najmanje 3 igraca, i Pjanica/Misimovica ce takodjer priklijestiti da mu ne salju lopte, tako da ce Medunjanin ili cak Lulic/Salihovic imati dosta prostora da pokazu sta znaju
Dzeku ce cuvati najmanje 3 igraca, i Pjanica/Misimovica ce takodjer priklijestiti da mu ne salju lopte, tako da ce Medunjanin ili cak Lulic/Salihovic imati dosta prostora da pokazu sta znaju
- Edin H.
#750 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ja imam osjecaj da ce ga Salihovic zabititodd_smith wrote:Ne znam ko je napisao, mislim da sam citao jucer, ali neko je spomenuo da nam Medunjanin treba biti taj covjek za golove protiv Bjelorusije i genijalan bi bio potez Susica da tako prilazi igri