BiH-Albanija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Rezultat?

Pobjeda BiH
153
64%
Remi
39
16%
Pobjeda Albanije
46
19%

Total votes: 238

Obuca9

#726 Re: BiH-Albanija

Post by Obuca9 »

zimzelen wrote:Nesto mi govori da ce to biti ipak 2:1 ili 3:1 za nas. Kazu da su neki isli kod zenickog muftije! :mrgreen:
p.s
By the way, zna li iko odakle Crna Gora na 24 mjestu FIFA ljestvice a nisu posteno odigrali desetak medjunarodnih utakmica od osamostaljenja, da ne govorim da niti jednom nisu nastupili na EP ili SP!? Nis' mi nije jasno!
Imaju boljji prosjek osvojenih bodova.
zimzelen

#727 Re: BiH-Albanija

Post by zimzelen »

hz__semir wrote:
zimzelen wrote:Nesto mi govori da ce to biti ipak 2:1 ili 3:1 za nas. Kazu da su neki isli kod zenickog muftije! :mrgreen:
p.s
By the way, zna li iko odakle Crna Gora na 24 mjestu FIFA ljestvice a nisu posteno odigrali desetak medjunarodnih utakmica od osamostaljenja, da ne govorim da niti jednom nisu nastupili na EP ili SP!? Nis' mi nije jasno!
Znam to, ali mi nije jasno da za samo jedne kvalifikacije na EP, dakle sedam do sada odigranih tekmi i jos par prijateljskih, jedna reprezentacija moze biti tako visoko plasiranana FIFA-inoj ljestvici? Ne pamtim slican slucaj. Ljudi imaju , ako sam dobro zapamtio 860 bodova!? :-)
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#728 Re: BiH-Albanija

Post by Admir_1984 »

hz__semir wrote:
p.s
a meni isto nije jasno kako Norveska sada nosical u ovom izvlacenju grupa kvalifikacija za SP u Brazilu, kada su oni posljednji put igrali EP/SP :roll:
Pitarrr82

#729 Re: BiH-Albanija

Post by Pitarrr82 »

zimzelen wrote:
hz__semir wrote:
p.s
Znam to, ali mi nije jasno da za samo jedne kvalifikacije na EP, dakle sedam do sada odigranih tekmi i jos par prijateljskih, jedna reprezentacija moze biti tako visoko plasiranana FIFA-inoj ljestvici? Ne pamtim slican slucaj. Ljudi imaju , ako sam dobro zapamtio 860 bodova!? :-)

http://fscg.co.me/index.php?option=com_ ... Itemid=449
Obuca9

#730 Re: BiH-Albanija

Post by Obuca9 »

zimzelen wrote:
hz__semir wrote:
p.s
Imali su oni solidne kvalifikacije (za početnika) i za Mundijal, ako se ne varam u deset utakmica su samo zijanili 3 tekme, od čega dvije protiv nositelja grupe Italije.
zimzelen

#731 Re: BiH-Albanija

Post by zimzelen »

Admir_1984 wrote:
hz__semir wrote:
p.s
a meni isto nije jasno kako Norveska sada nosical u ovom izvlacenju grupa kvalifikacija za SP u Brazilu, kada su oni posljednji put igrali EP/SP :roll:
Dobro si, ima i taj paradoks!
k3ngur

#732 Re: BiH-Albanija

Post by k3ngur »

Jucer se sve hebavalo po svemu, danas se reprezentacija slavi i opet euforija raste, sta li nas sutra ceka samo Bog dragi zna... :-)
nihoniho

#733 Re: BiH-Albanija

Post by nihoniho »

racuna se, cini mi se, posljednja godina ili dvije s tim da bodovi protiv vise rangiranih reprezentacija nose puno boba. sjecate se da smo mi ,s dajdjom , nicim izazvani, nakon par pobijeda skocili n 24 mjesto ili nesto tako......
ramiral

#734 Re: BiH-Albanija

Post by ramiral »

ak81 wrote:Jucer se sve hebavalo po svemu, danas se reprezentacija slavi i opet euforija raste, sta li nas sutra ceka samo Bog dragi zna... :-)
Ako izgubimo (ne dao Uzvišeni Bog), biće Banovića kao u priči, bar ovdje :D
Stari

#735 Re: BiH-Albanija

Post by Stari »

Ja stvarno vjerujem da se ovdje neko pogresno naucio znacenje rjeci euforija ...pocev od hvaljenog i slave vrijednog nekadasnjeg centarhalfa nase reprezentacije ...do nemalog broja ovdje na forumu.

Momci ono neku noc ...to je bilo navijanje ... strasno navijanje ...ali nikakva euforija...

A ovo danas...gdje poprilican broj nas ovdje ima pesimisticna ocekivanja ...ljudi prodaju vec ranije priskrbljene ulaznice za utakmicu ... vec se i Susic uznervozio u vezi rizika da bude javno izvizdan zajedno sa izabranicima svog fudbalskog srca.....

Ako je sve ovo nabrojano karakteristika euforicnog stanja .... e onda bi se stvarno trebao baciti pogled na najblizi prirucnik sa stranim rjecima ..ili mozebitno kakvu enciklopediju...

Situacija je daleko od euforicne ...pa makar suprotno tvrdio i sam ...neznamti ja ko.
Last edited by Stari on 07/06/2011 13:55, edited 3 times in total.
sinuhe

#736 Re: BiH-Albanija

Post by sinuhe »

Eto, ocekujemo podvig protiv Albanije :-) Majko mila sta mozemo ocekivati u barazu :lol:
nihoniho

#737 Re: BiH-Albanija

Post by nihoniho »

nasa ocekivanja u toku kvalifikacija idu u dijapazonu od "nece biti lako u spaniji" do "nadamo se podvigu protiv andore "
ramiral

#738 Re: BiH-Albanija

Post by ramiral »

Jaran stavio joju keca na BiH... :bih: :bih: :bih:
Ako izgubimo... bojim se za njega i bližu mu okolinu... prijeke je naravi... :shock: :roll: :run:
BHF_Manijak

#739 Re: BiH-Albanija

Post by BHF_Manijak »

kakva ba euforoija sta vam je...Imamo li samo dvije euforije u pravom znacenju te rijeci a to je utakmica protiv Danske na Kosevu za direktan plasman, kad je bukvalno mjesec dana pred utakmicu sve na nogama bilo, od gradove, medija itd, te one dvije tekme baraza protiv Portugala, kada je takodjer javnost enormno naelektrisana bila, sve je bukvalno brujilo, u tom vremenu pred Portugal i za vrijeme utakmice po prvi put smo imali kult reprezentacije, kada je i mlado i staro zastavel nosalo, u dresovima na tekmu itd, dok u ostalim periodima to naravno da nije slucaj, izgubi se taj zar i zelja, nabrijanost...Sam Ciro je dosta kumovao tome, jer njemu licno imam osjecaj da je bila vaznija ta atmosfera, mediji, nego li da se spremi pred utakmicu, zato i jesmo u tom periodu imali tako nabrijavanja pred tekmu...
Tomahawk11
Globalni moderator

#740 Re: BiH-Albanija

Post by Tomahawk11 »

ramiral wrote:Jaran stavio joju keca na BiH... :bih: :bih: :bih:
Ako izgubimo... bojim se za njega i bližu mu okolinu... prijeke je naravi... :shock: :roll: :run:
Ako izgubimo...izgubicemo vise od joje :D Znam covjeka koji je stavio 2.000 KM na BiH u obje utakmice protiv Belgije...dvostruka radost! Samo treba imati m.da pa utovariti toliki novac.
Nista, pobjeda i lova za kartu, pice i troskove puta i dvostruko zadovoljstvo :thumbup:
just principe

#741 Re: BiH-Albanija

Post by just principe »

nadam se ovom sastavu :roll:

_______________Hasagic

Mujdza_________Pandza________Spahic__________Lulic

_________________Rahimic

________Medunjanin__________Pjanic

______________Misimovic

_________Ibisevic_________Muslimovic
moj_broj

#742 Re: BiH-Albanija

Post by moj_broj »

Danas izlazim iz hotela gdje su odsjeli reperezantativci Albanije... kad okupili se frajeri pred ulazom, ne bi li ugledali kakve komade... u prolaz moj jaran dobacuje njima: kakav ce bit rezultat veceras, 1-0, 2-0? ...Kad jedan od njih:
1-2!! Dobaci jaran: kakvi, Dzeko glavom, hoop i 3-0!!! Albanac: jok, Dzeko kurac!!!
Last edited by moj_broj on 07/06/2011 15:04, edited 1 time in total.
oldschool

#743 Re: BiH-Albanija

Post by oldschool »

Jedna mi stvar nije jasna u svoj ovoj priči, naime, kao bitno je da se Albanija dobije, uz samo jednu izmjenu. Da dobijemo Albaniju, nema veze, isti problemi ostaju, ništa mi nećemo dobiti, možda ovakva taktika može polučiti rezultate protiv njih, ali kada dođu reprezentacije tehnički i trkački jake, šta onda? U prošlosti tu samo pamtimo poraze, imamo katastrofalan skor protiv reprezentacija bivšeg istočnog bloka, katastrofalan, a ovdje svi već upisuju najmanje 4 boda protiv Bjelorusa-hahaha, pa mi nismo mogli ni u čemu parirati Francuzima, a ljudi odigraju u najmanju ruku ravnopravno ako ne i bolje. Na čemu mi to zasnivamo prognoze, što igrači Bjelorusije ne igraju u ''velikim'' klubovima kao naši igrači ili smo mi toliko dobri da je dovoljno samo da izađemo na teren???? Sistem se mijenja iz temelja, tako i ovaj koji ne valja, može protiv donjeg evropskog jada nešto polučiti, protiv osrednjih i jačih nemamo šanse, vrijeme je da stvari gledamo realno, a ne da zbog eventualne jedne pobjede sve oprostimo, previše smo zaboravni kao narod a to nikako ne valja, na žalost.

@just, napravo bi ja sljedeće izmjene :D

nadam se ovom sastavu :roll:

_______________Hasagic

Mujdza_________Pandza________Spahic__________Lulic

_________________Bešić

________Medunjanin__________Štilić

______________Pjanić

_________Ibisevic_________Muslimovic
sinuhe

#744 Re: BiH-Albanija

Post by sinuhe »

Dobacivanje gostima nije pristojno, pa otud i takav odgovor.
madFlava

#745 Re: BiH-Albanija

Post by madFlava »

moj_broj wrote:Danas izlazim iz hotela gdje su odsjeli reperezantativci Albanije... kad okupili se frajeri pred ulazom, ne bi li ugledali kakve komade... u prolaz moj jaran dobacuje njima: kakav ce bit rezultat veceras, 1-0, 2-0? ...Kad jedan od njih:
1-2!! Dobaci jaran: kakvi, Dzeko glavom, hoop i 3-0!!! Albanac: jok, Dzeko kurac!!!

Mislim... da li su to profesionalci ili..?? :shock:

sta se cudis majke ti :D u cemu je fol :) sto je reko kurac? :D :lol:

sram ga bilo :) :skoljka:
Stari

#746 Re: BiH-Albanija

Post by Stari »

moj_broj wrote:Danas izlazim iz hotela gdje su odsjeli reperezantativci Albanije... kad okupili se frajeri pred ulazom, ne bi li ugledali kakve komade... u prolaz moj jaran dobacuje njima: kakav ce bit rezultat veceras, 1-0, 2-0? ...Kad jedan od njih:

Profesionalni nogometasi nikad nisu bili poznati po rafiniranosti jezickog izraza, ugladjenosti manira, diplomatskim formulacijama isl. Ne znam otkud toliki shock.

Ili je to samo zbog toga sto se isti drznuo usporediti jednog naseg prvotimca sa stanovitim vulgarnim nazivom jednog dijela tijela ... ?
Edin H.

#747 Re: BiH-Albanija

Post by Edin H. »

:lol: :lol: :lol:
moj_broj

#748 Re: BiH-Albanija

Post by moj_broj »

Uredu sala... ali psovanje... ccc jos trece osobe... ali znam boli ih istina koja ce ih veceras stici :-D

da ti nemas kakvu Buregdzinicu u Sa? :lol:
Edin H.

#749 Re: BiH-Albanija

Post by Edin H. »

moj_broj wrote:Uredu sala... ali psovanje... ccc jos trece osobe... ali znam boli ih istina koja ce ih veceras stici :-D

da ti nemas kakvu Buregdzinicu u Sa? :lol:
Ne kontam ovo za buregdzinicu?
Pitarrr82

#750 Re: BiH-Albanija

Post by Pitarrr82 »

Bice da nisi gledao klip sa Savicevicem :lol: :lol:
Locked