Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
1 x 2
#726 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
ljubavi moja
opsjednut sam tobom
unatoč evidentnoj podmuklosti
koja izbija
iz srnećih predivnih
očiju tvojih
i neugodnom mirisu
variva
koji se širi
iz ruha tvog
kad tome dodam
i dlačice
koje rastu međ' grudima tvojim
broj dva
ne znam zašto
o zašto te toliko volim
JA
opsjednut sam tobom
unatoč evidentnoj podmuklosti
koja izbija
iz srnećih predivnih
očiju tvojih
i neugodnom mirisu
variva
koji se širi
iz ruha tvog
kad tome dodam
i dlačice
koje rastu međ' grudima tvojim
broj dva
ne znam zašto
o zašto te toliko volim
JA
- Ductus Holedocus
#727 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
Haj' otvori sebi neku "romanticniju"temu,pa tamo is**i to varivo
- al_akhisari
#728 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
...usnio sam sinoć ružu, visoku, tanku ružu; stajala je uspravno u mnoštvu gradske vreve, gordo držeći vitki vrat; naoko, na prvi pogled, većini ljudi, bila je samo još jedna ruža - nit ljepša, nit drugačija; za mene, bila je posebna; bilo je, ima nešto u njoj, u načinu na koji se smije, kada pozdravlja novi dan, u tome kako se brani, koristi rijetke bodlje; ima nešto u načinu na koji se kreće, povija pri naletu vjetra; nešto posebno u njenom mirisu...htio sam, poželio, dotaknuti ju, ubrati...pa opet odustao; uživao sam u njenoj ljepoti, gledajući ju iz prikrajka; ujutro, kad je stiglo jutro i svanuo novi dan, nisam bio siguran jesam li sanjao ružu ili...tebe
-
1 x 2
#729 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
suđeno ti je da ne budeš kompetetnaDuctus Holedocus wrote:Haj' otvori sebi neku "romanticniju"temu,pa tamo is**i to varivo
Krótki werset o zabijaniu
Preskočiću uvod i odmah reći istinu pravu
što surovo zvuči jao, jao, jao
i da od mene tražiš gutljaj vode da ti sačuva glavu
o bivša moja draga ja ti ga ne bih dao.
-
soe4
#730 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
Svaki put kad se smijem, nekako stidljivo i tiho skrecem pogled prema tebi i ponadam se da gledas u mene. Ne zbog toga da bi vidjela da sam sretan, nego da bi mozda, pa makar i na trenutak mogla da se zaljubis u moj osmijeh jednako jako kao sto sam ja zaljubljen u tvoj...
- alkalna_baterija
#731 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
Ajoj, preslatkosoe4 wrote:Svaki put kad se smijem, nekako stidljivo i tiho skrecem pogled prema tebi i ponadam se da gledas u mene. Ne zbog toga da bi vidjela da sam sretan, nego da bi mozda, pa makar i na trenutak mogla da se zaljubis u moj osmijeh jednako jako kao sto sam ja zaljubljen u tvoj...
-
soe4
#732 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
Hvala ti. Inace, ohrabrio me tvoj upis iznad koji je bas, bas predivan. Lijepo je cut da ima takvih osoba danasalkalna_baterija wrote:Ajoj, preslatkosoe4 wrote:Svaki put kad se smijem, nekako stidljivo i tiho skrecem pogled prema tebi i ponadam se da gledas u mene. Ne zbog toga da bi vidjela da sam sretan, nego da bi mozda, pa makar i na trenutak mogla da se zaljubis u moj osmijeh jednako jako kao sto sam ja zaljubljen u tvoj...
Elem, kreativnost mi je jaca strana, ima tu neke jako poznate umjetnicke krvi u lozama ne tako daleko iza
- alkalna_baterija
#733 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
ma baš mi je simpatično bilo, nekako prava ona "dječija" iskrena ljubavsoe4 wrote:Hvala ti. Inace, ohrabrio me tvoj upis iznad koji je bas, bas predivan. Lijepo je cut da ima takvih osoba danasalkalna_baterija wrote:Ajoj, preslatkosoe4 wrote:Svaki put kad se smijem, nekako stidljivo i tiho skrecem pogled prema tebi i ponadam se da gledas u mene. Ne zbog toga da bi vidjela da sam sretan, nego da bi mozda, pa makar i na trenutak mogla da se zaljubis u moj osmijeh jednako jako kao sto sam ja zaljubljen u tvoj...
Elem, kreativnost mi je jaca strana, ima tu neke jako poznate umjetnicke krvi u lozama ne tako daleko iza
-
soe4
#734 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
Biti zaljubljen je kao stojati ispred dugmica na kojem pise 'pritisni ovo za jedan kolacic', ali svaki put kad ga pritisnes, ptica ti preleti preko glave i posere se. Svejedno, ti i dalje pritisces taj dugmic i nakon svakih stotinu put dobivas taj zeljeni kolacic. Vjeruj mi ! To je najbolji kolacic kojeg ces ikad probat u zivotu !
Dok ga jedes, shvatis da si spreman biti posran jos 99 puta u nadi da ces dobiti jos jedan.
I tako, jednoga dana, kolacici prestanu da dolaze...
Dok ga jedes, shvatis da si spreman biti posran jos 99 puta u nadi da ces dobiti jos jedan.
I tako, jednoga dana, kolacici prestanu da dolaze...
- KPNCTNJAH
#735 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
Odusevljen sam 

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#736 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
Nadam se da ćeš fotoslikirat' sutra 
-
soe4
#737 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
Zena ce u svakom vasem poklonu i davanju napraviti nesto vece, nesto carobno i velicanstveno.
Ukoliko joj date svoju intimnost, rodit ce vam dijete. Ukoliko joj date kucu, stvorit ce vam dom. Ako joj date svoj osmijeh, uzvratit ce vam svojim srcem. Ukoliko joj date namirnice, napravit ce vam jelo. No, ukoliko joj date govno, uzvratit ce vam jos vecom hrpom govana.
Ukoliko joj date svoju intimnost, rodit ce vam dijete. Ukoliko joj date kucu, stvorit ce vam dom. Ako joj date svoj osmijeh, uzvratit ce vam svojim srcem. Ukoliko joj date namirnice, napravit ce vam jelo. No, ukoliko joj date govno, uzvratit ce vam jos vecom hrpom govana.
-
1 x 2
#738 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
Ameli
bila si slađa od djevice
omg
posebno tvoje dojke kao dvije lubenice
od pet kg
bila si slađa od djevice
omg
posebno tvoje dojke kao dvije lubenice
od pet kg
- Zovem se Zelena
#739 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
Mislim da znam ovu Amelu 
-
soe4
#740 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
Volim kad od smijeha ne mozes ispricati to sto zelis...
( Nadam se da neko koristi moje recenice kad vec ja nemam gdje
)
( Nadam se da neko koristi moje recenice kad vec ja nemam gdje
-
1 x 2
#741 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
nije to ona iz tvog selaZovem se Zelena wrote:Mislim da znam ovu Amelu
ova je urbana cura.
piercinzi, crvena kosa, erotsko rublje, mrtvačko blijedilo.....gotika što se ka'e
-
soe4
#742 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
Kazi mi kako si tako dugo ostao zaljubljen u nju ? Kako si toliko dugo uspjevao da je toliko snazno volis, kako je moguce da ovoliko dugo trajete ?
- Sinko, reci cu ti jednu stvar. Mi smo zivjeli u vremenu kad ukoliko nesto polomis, potrudis se da to i popravis, a ne da to tek tako jednostavno i odbacis.
- Sinko, reci cu ti jednu stvar. Mi smo zivjeli u vremenu kad ukoliko nesto polomis, potrudis se da to i popravis, a ne da to tek tako jednostavno i odbacis.
- al_akhisari
#743 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
...kišno popodne, poluprazna soba, tišina i krevet; jedna obješena želja lebdi i vreli zrak oko struka...tik-tak, tik-tak...i vrijeme je stalo, ali ne i za ukradeni poljubac i nježno milovanje...u sobi samo prigušena svjetlost i miris cimeta u zraku...na stolu prazna zdjela, odbačena marama i moja želja za tobom...gdje god pogledam
- divlji vjetar
#744 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
Cuvam te od svega sto je lose na ovom svetu.
Tvoj sam Andjeo cuvar. Kad ti je potrebna pomoc zovi me, kad ti potreban zagrljaj nadji me, sve sto imam ja cu podeliti sa tobom.
Cuvam te da ne osetis strah od samoce.
Kad ti lose krene tu sam da te nasmejem. Cuvam te od zlih ljudi, koji te ne vole, jer ne zelim da te povrede.. Tvoj sam Andjeo cuvar, tu sam da te zastitim od losi stvari.. Volim te i zato te cuvam, da uvek imas osmeh na usnama, da nikad ne pustis suzu..
Zelim da uvek budes srecan, cak i kad nekad ne budem tu, cuvam te jer ti si moj zivot.. Ako si ti srecan i ja sam. Zato te cuvam jer tvoja sreca je moja sreca..... koju ni daljina ubiti nije mogla.
Tvoj sam Andjeo cuvar. Kad ti je potrebna pomoc zovi me, kad ti potreban zagrljaj nadji me, sve sto imam ja cu podeliti sa tobom.
Cuvam te da ne osetis strah od samoce.
Kad ti lose krene tu sam da te nasmejem. Cuvam te od zlih ljudi, koji te ne vole, jer ne zelim da te povrede.. Tvoj sam Andjeo cuvar, tu sam da te zastitim od losi stvari.. Volim te i zato te cuvam, da uvek imas osmeh na usnama, da nikad ne pustis suzu..
Zelim da uvek budes srecan, cak i kad nekad ne budem tu, cuvam te jer ti si moj zivot.. Ako si ti srecan i ja sam. Zato te cuvam jer tvoja sreca je moja sreca..... koju ni daljina ubiti nije mogla.
-
soe4
#745 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
Od voca, jagodice. Njene.
- kala
#746 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
Nijema sam danima. Zapravo, ova kiša sam ja. I onda kada smo prekinuli i sada. Ja oduvijek govorim jezikom koji ne razumiješ...
- CoCoLoCo
#747 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
Stid me materem, necu!!!!
- Ramzess Veliki
#748 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
Baš ...soe4 wrote:Zena ce u svakom vasem poklonu i davanju napraviti nesto vece, nesto carobno i velicanstveno.
Ovo je neki reklamni pamflet koji su napisale sponzoruše - namjenjen naivcima sa parama ???
- alkalna_baterija
#749 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
Necu da ti kazem da mi falis. Necu iz inata. Smijaces se. Mislices da lazem. Pitaces, onako s osmijehom na licu gdje i sta sam sad zajebala
A istina je samo da mi falis. Evo, vrijeme prolazi, cini mi se dani nikad da prodju, a kisa ih cini jos duzim i dosadnijim, a ja sam te zeljna... Cini mi se svakim danom sve vise i vise. Cak i kad me stavis na krilo i cvrsto zagrlis s obje ruke, i tad mi falis jer znam da cu te morati pustiti.
Zensko je valjda takvo, nadje razlog da mu bude tesko taman da je sve potaman. Hajvan teski bolan
Cudan je to osjecaj, zar ti moze toliko faliti i nedostajati neko koga imas? Zar mozes toliko voljeti da ti je malo svaki dan po cijeli dan da se ne odvajate?
Jebo te poso i tvoj prekovremeni rad i oni tenkici sto ih igras kad mislis da ne gledam
pokloni mi i tih 15 minuta, ugasi zedj, pomozi mi da se rijesim opsesije...
Jer mi falis i kad si tu...
A istina je samo da mi falis. Evo, vrijeme prolazi, cini mi se dani nikad da prodju, a kisa ih cini jos duzim i dosadnijim, a ja sam te zeljna... Cini mi se svakim danom sve vise i vise. Cak i kad me stavis na krilo i cvrsto zagrlis s obje ruke, i tad mi falis jer znam da cu te morati pustiti.
Zensko je valjda takvo, nadje razlog da mu bude tesko taman da je sve potaman. Hajvan teski bolan
Cudan je to osjecaj, zar ti moze toliko faliti i nedostajati neko koga imas? Zar mozes toliko voljeti da ti je malo svaki dan po cijeli dan da se ne odvajate?
Jebo te poso i tvoj prekovremeni rad i oni tenkici sto ih igras kad mislis da ne gledam
- JaneEyre
#750 Re: Pišite, pišite lijepo.... o svojim ljubavima......
prelijepo...alkalna_baterija wrote:Necu da ti kazem da mi falis. Necu iz inata. Smijaces se. Mislices da lazem. Pitaces, onako s osmijehom na licu gdje i sta sam sad zajebala![]()
Zensko je valjda takvo, nadje razlog da mu bude tesko taman da je sve potaman. Hajvan teski bolan![]()
Jebo te poso i tvoj prekovremeni rad i oni tenkici sto ih igras kad mislis da ne gledampokloni mi i tih 15 minuta, ugasi zedj, pomozi mi da se rijesim opsesije...