Hajd ovi iznad i nekako, ali Devo je i dan danas nenadjebiv
Moderator: _BataZiv_0809

Mada sumnjam da će i ovi obrađivati teme iz crtanih filmova, nekako me ovaj projekt podsjeća na Fantomas. A što se tiče Maxa, sigurno nije na umjetničkom vrhuncu, ali meni je Cavalera Conspiracy je dobar bend.Obskurni wrote:Meni Dilinđeri bolje zvucali sa Pattonom na vokalima, no hajde. Baš me zanima šta Troy ima u glavi sa ovim projektom.
Max fura istu stvar vec dugi niz godina tako da od njega ne očekujem ništa novo nažalost

Joj kako je Devo bio ispred svog vremena, baš sam nedavno uzeo opet da poslušam Freedom of Choice i svaki put ostanem otvorenih ustaLSD wrote:
Hajd ovi iznad i nekako, ali Devo je i dan danas nenadjebivkakvi likovi jbt kralj
http://www.nme.com/blog/index.php?blog= ... oundgardenSoundgarden stavili novi album na stream

Upravo htjedoh preporuciti ovaj album. Fantastican album, kao da se nikada ljudi nisu ni razisli, svaka pjesma na albumu mi sjeda... Definitivna preporukaLayne wrote:http://www.nme.com/blog/index.php?blog= ... oundgardenSoundgarden stavili novi album na stream

Ima u 320kbps. Ako treba javi.Kemal Malovčić wrote:izašao je novi enov album, čekamo snimak pravog kvaliteta
taj ima nekakve greške na track 4. čekam pravi ripdale cooper wrote:Ima u 320kbps. Ako treba javi.Kemal Malovčić wrote:izašao je novi enov album, čekamo snimak pravog kvaliteta
Ozbiljno? Nisam primjetio.Kemal Malovčić wrote:taj ima nekakve greške na track 4. čekam pravi ripdale cooper wrote:Ima u 320kbps. Ako treba javi.Kemal Malovčić wrote:izašao je novi enov album, čekamo snimak pravog kvaliteta
sa what.cda, od korisnikadale cooper wrote:Ozbiljno? Nisam primjetio.
Ah da, tu su. Doduše sinoć sam preslušao samo prvu polovicu albuma. Ali ne sumnjam da će uskoro bitiKemal Malovčić wrote:sa what.cda, od korisnikadale cooper wrote:Ozbiljno? Nisam primjetio.
Yes there are some significant skips and/or errors on track 4. What a bummer... I was so excited about this. When a beautiful and soothing ambient journey like this skips it is completely jarring and really takes one out of the mood. Oh well, I suppose I will wait for a different version.
ili
I just scanned through to check myself. My first finds are 10:44 and 13:14 on the fourth track. It skips and then there is some background static. It doesn't seem intentional either.....this is a bummer. Other than the skips it is nice to hear Eno going back to beautiful Ambient music.
Poslušaj Drift obavezno kao pripremu za ovo. Hoću javim ti, izlazi oficijelno 3 Decembra,Kemal Malovčić wrote:je, odlično je ovo
imam skinut njegov the drift, ali nisam ga još uvijek poslušao
javi kad bude novi album

Eno k'o Eno, već četers' godina mulja po sintisajzerima i uspavljuje pošten svijet .....Kemal Malovčić wrote:izašao je novi enov album, čekamo snimak pravog kvaliteta
Ali radi to prokleto dobro, mora se priznati. Zadnjih par albuma je bilo onako prosječno, međutimfatamorgana wrote:Eno k'o Eno, već četers' godina mulja po sintisajzerima i uspavljuje pošten svijet .....Kemal Malovčić wrote:izašao je novi enov album, čekamo snimak pravog kvaliteta
Meni jedan od najdražih "Before and after the science" i Eno/Cluster "After the heat", a šta reći za "No pussyfooting" sa Fripom, pionirski rad ....dale cooper wrote: Ali radi to prokleto dobro, mora se priznati.