Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Mustang1
#726 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jel stvarno mislite da je Begovic kriv za prvi go ? Ali stvarno mislite ?
- shalla
#727 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ništa, hajmo završiti priču, smorismo ljude
Po treći put pišem, portugal je za nas sinoć bio ekipa sa druge planete i bilo je dovoljno da jedan naš igrač bude indisponiran i da se nemamo ćemu nadati. Na našu žalost bilo je dosta više indisponiranih pojedinaca te je i rezultat takav kakav jeste... Znali smo da svi do jednog moraju pružiti 110% mogućnosti, to se nije dogodilo i šta sad, jbg, poraza je bilo i biće ih...
Zbiti redove, pojačati konkurenciju sa još 3-4 imena i idemo aBd napasti prvo mjesto u sljedećim kvalifikacijama. Da me neko pogrešno ne shvati, daleko smo mi od favorita u toj grupi ali ruku na srce, ako u ovoj grupi nemamo realne osnove da napadnemo to prvo mjesto onda jbg...
Neko je napisao dobro danas, nama svaka tekma u kvalifikacijama mora biti kao baraž jer jedino sa takvim pristupom možemo do konačnog cilja, nisam siguran da bi naši igrači psihički podnijeli još jedan baraž, pa čak i kad bi nas zapala slabija ekipa...
Ja vjerujem u ove momke, ne znam za vas
P.S. Ledenko, idi se negdje istopi sviju ti, smaraš a pritom si drzak i bezobrazan...
Po treći put pišem, portugal je za nas sinoć bio ekipa sa druge planete i bilo je dovoljno da jedan naš igrač bude indisponiran i da se nemamo ćemu nadati. Na našu žalost bilo je dosta više indisponiranih pojedinaca te je i rezultat takav kakav jeste... Znali smo da svi do jednog moraju pružiti 110% mogućnosti, to se nije dogodilo i šta sad, jbg, poraza je bilo i biće ih...
Zbiti redove, pojačati konkurenciju sa još 3-4 imena i idemo aBd napasti prvo mjesto u sljedećim kvalifikacijama. Da me neko pogrešno ne shvati, daleko smo mi od favorita u toj grupi ali ruku na srce, ako u ovoj grupi nemamo realne osnove da napadnemo to prvo mjesto onda jbg...
Neko je napisao dobro danas, nama svaka tekma u kvalifikacijama mora biti kao baraž jer jedino sa takvim pristupom možemo do konačnog cilja, nisam siguran da bi naši igrači psihički podnijeli još jedan baraž, pa čak i kad bi nas zapala slabija ekipa...
Ja vjerujem u ove momke, ne znam za vas
P.S. Ledenko, idi se negdje istopi sviju ti, smaraš a pritom si drzak i bezobrazan...
Last edited by shalla on 16/11/2011 21:54, edited 2 times in total.
-
Ledenko
#728 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Bubalo1 wrote:Jel stvarno mislite da je Begovic kriv za prvi go ? Ali stvarno mislite ?
Tipični glupi Bošnjo. Ronaldo je šutao i zato je neodbranjivo
- Dupli_skalp
#729 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
valjaš budalaštine...Ledenko wrote:Koju Francusku? Kad nas je još zajebao? Više nas je Begović zajebao sinoć nego Keno u 10 godina.eyesburn wrote:fakat ohanite više s begovićem.
više nas je puta onaj debil iz nekog istanbulkvazikluba zajebao, pa niko nije o njemu toliko srao. albaniju i francusku mu nikad neću oprostiti, nikad. i njemu i papetu. a imali zdravog pravog begovića.
-
Ledenko
#730 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Koju Francusku i kad još?eyesburn wrote:valjaš budalaštine...Ledenko wrote:Koju Francusku? Kad nas je još zajebao? Više nas je Begović zajebao sinoć nego Keno u 10 godina.eyesburn wrote:fakat ohanite više s begovićem.
više nas je puta onaj debil iz nekog istanbulkvazikluba zajebao, pa niko nije o njemu toliko srao. albaniju i francusku mu nikad neću oprostiti, nikad. i njemu i papetu. a imali zdravog pravog begovića.
-
Mustang1
#731 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Necu .. Nisi vrijedan jarane vjeruj
Gore u jednom postu sam spomenuo i tebe i slicne tebi i poslao vam poruku .. necu da ponavljam ...A vidim ti si jedini haman koji krivi Begovica za go .. Nista cudno .. Djaba sam se zapalio ..Ja mislio jos neko ima isto misljenje ...Manite se ljudi gluposti sta se fatate za njegove komentare
- Janjicar
#732 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Upravu ti je covjek rekAO valjas budalastineLedenko wrote:Koju Francusku i kad još?eyesburn wrote:valjaš budalaštine...Ledenko wrote: Koju Francusku? Kad nas je još zajebao? Više nas je Begović zajebao sinoć nego Keno u 10 godina.
-
internazionale
#733 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
prvo podvučeno može izjaviti samo neko kome je vrh fudbalskog doživljaja hadis zubanovićhrasno38 wrote:Iz samo jednog razloga...sto nam UEFA nikada nece dati mogucnost da u odlucujucoj utakmici damo gol kao sto su ga dali Francuzi. A sto se tice Papeta treba da ostane ali prica da je najvise napravio od svih selektora nije tacna. ovu reprezentaciju je zapoceo Muzur pa onda do kraja sastavio Ciro i sa tom reprezentacijom isto tako prosle kvalifikacije otisao u baraz iza sebe ostavivsi Belgiju i Tursku koje su jace od Bjelorusije i Rumunije bar po FIFA rang listi te u barazu izgubio dva puta po 1:0 sto ipak puno bolje zvuci od 6:2. Ciro i Pape su imali iste probleme a to su susreti sa jakim reprezentacijama. Baka Sliskovic je sa svojom reprezentacijom Spaniju bacio na noge u sred Spanije ali jebi ga kad imas sudiju koji produzuje utakmicu dok Spanija neda gol. Sa Bakom smo imali legendarnu utakmicu na Kosevu protiv Danaca u kojoj nas je pobjeda vodila direktno na prvenstvo. Isto je bilo i u Beogradu. Dakle ta prica da je Pape najuspjesniji trener zaista ne pije vode ali pije vode da jeste doveo neke nove dobre igrace, da jeste napravio nekakvu normalnu atmosferu oko reprezentacije ali je za razliku od svih ostalih napokon imao i normalne ljude u savezu.poznanik wrote:I selektor Francuske, (edit) Raymond Domenech, ostao je selektor nakon debakla na EP u A/CH, uspio ponovo uvezati reprezentaciju, i odvesti je na SP u JAR. Ne vidim razlog zašto i Sušić ne bi pokušao isto, zašto ne bi odveo BiH reprezentaciju na SP.mikogoago wrote:...Ovaj je ciklus za nama i trebamo nesto nauciti.Misljenja sam da Susic treba da nastavi sa repkom da radi jer je unio toliko toga novoga i dobroga i mislim da ce se sve to poceti vracati u sljedecem ciklusu.Ovo je i za njega dobra skola i gorko iskustvo...
Iz sinoćnje utakmice treba izvući pouku, ona svima treba biti jedno veliko i vrijedno iskustvo, na kojem će se ubuduće graditi igra i stvarati pobjeda.
za drugo podvučeno se nadam da pije vode fifa rang lista reprezentacija
iako sam "papetoljubac" apelujem na papeta da se povuče
kao zamjenu predlažem amara osima
-
juan
#734 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ovako moje neko vidjenje, nakon sto nisam cjeli dan nista ni citao ni gledao.
Glavne tacke koje su po meni odlucujuce za 6 komada:
1. Portugal i Ronaldo su bili jednostavno prejaki sinoc, a sudija i sreca takodjer je bila na njihovoj strani!
Maltene svaki sut njihov je zavrsio u gol. I da Beg nije na pocetku odbranio ona 2 zicera, bilo bi i 4:1 za njih u 1.pv. Mozda im i inat proradio radi zenice, ko zna (Dobro je Ronaldo Jahicu rekao u zenici: Zasto ste *ickice pa igrate u Zenici na ovoj oranici). Ovako sa strane gledajuci vise je nama stetio nego sto smo dobili onim terenom u Ze. Nadam se da nakon ovih kvalifikacije treba konacno Biljino Polje izbrisati iz svih opcija, sve dok ne bude travnjak teren za fudbal. Dobija se dovojlno para za stadion, ako im je vec draze igrat pred 12.000 nego pred 42.000 (Kosevo), neka pare uefine uzmu brate i naprave travnjak da valja!
Nejse, druga je to tema.
2. Sudija nas je definitivno unistio! Sobro je SC napisao. Natezao je debelo na njihovoj strani. Ne zelim da se vazda sve svaljuje na sudiji, al malo vise objektivnosti i mi bi imali realnije shanse sinoc. Ocito je bilo, da je oko Ronalda bila Tampon-Zona napravljena. Svaki dodir je bio faul! Onaj faul za 1:0 uopste nije postojao. Al najgore je bilo pocetkom drugog polovremena:
Tri puta zaredom svira nepostojeci faul na Ronalda i prekida nasu kontru! 4. situacija (identicna sa nasom 3. i tu je sa zada uzeo mislim Hare loptu ronaldu, ovaj svira faul!!) ne svira za nas faul, nego pusta za portugalce i Ronaldo daje 3:1. I da absurd postaje veci, Lulicu odmah daje 2 zuta kartona!?!?!? Pa pobogu, sta je Senci rekao, pa da mu ovaj daje odmah 2 zuta!!! Jer Lulic prije nije imao zuti! Nijedna kamera nije snimila kako i zasto prima prvi zuti, al zato je snimila drugi zuti t.j. crveni! Perfidno i mucki!!
3. Po meni losa taktika Papeta. Mi smo ekipa koja u ofanzivi ima najvise kvalitete. Neznamo mi bolan cuvati rezultat ili gol. Mi sad imamo dobro Golmana, al nam je odbrana truba! Sto znaci, ubaci Vedu i juris! Sta imas izgubit? Pa vidio si prvo polovrijeme kako nas odradise ljudi. A dzeko sasvim izgubljen najprijed! Ko zna sta bi se desilo da je Vedu ubacio. Pa mi sinoc iz 3 napada dva gola da'smo! Samo kad se sjetim scene, kad ih debeli (miske) u njihovom 16rcu povalja obicnim trzajem, i to trojicu. Zalim za prepustenom prilikom! kod 3:2 umjesto Pjanica trebao je Vedu ubacit, pa sta bude!! A ne Besica koji se u toj situacijio komplett izgubio! I kod 5,6:2 ima jos jednu izmjenu, al ne vadi nego nijemo posmatra. Po meni skroz lose vodjena utakmica. Zao mi je, previse je pasivan, premalo ima utjecaja na tok utakmice!
4. Lulicev crveni, al sad vec gore napisao. Nepostojeci i absolutno perfidno i mucki! Pa Sejo je onda trebao 6 puta onom drugom sudiji reci *uck you da dobije 2 zuta, ovaj mu prisao i rekao ofsajt, ovaj njemu odmah 1. zuti pa drugi!!! Nevjerovatno!!
5. Tekma protiv francuza! Zapravo smo tu izgubili EP!! To sam nazalost naslutio u parizu na kraj tekme. Ono smo trebali uzet i tacka!! Dodatno onaj nesvirani faul na Mujdzu od strane Maloude. To nas je najvise kostalo! ubjedjen sam da bi sa Mujdzom, pravim desnim bekom, ronaldo mnogo vise imao posla sinoc. Hem sto je brzi mujdza od jahica/zahirovica itd. hem je pravi desni bek i zna kako da odigra tu!
Sto rece Papac: kad je stani-pani, nismo jos dorasli tome kao ekipa!
Steta steta...
Glavne tacke koje su po meni odlucujuce za 6 komada:
1. Portugal i Ronaldo su bili jednostavno prejaki sinoc, a sudija i sreca takodjer je bila na njihovoj strani!
Maltene svaki sut njihov je zavrsio u gol. I da Beg nije na pocetku odbranio ona 2 zicera, bilo bi i 4:1 za njih u 1.pv. Mozda im i inat proradio radi zenice, ko zna (Dobro je Ronaldo Jahicu rekao u zenici: Zasto ste *ickice pa igrate u Zenici na ovoj oranici). Ovako sa strane gledajuci vise je nama stetio nego sto smo dobili onim terenom u Ze. Nadam se da nakon ovih kvalifikacije treba konacno Biljino Polje izbrisati iz svih opcija, sve dok ne bude travnjak teren za fudbal. Dobija se dovojlno para za stadion, ako im je vec draze igrat pred 12.000 nego pred 42.000 (Kosevo), neka pare uefine uzmu brate i naprave travnjak da valja!
Nejse, druga je to tema.
2. Sudija nas je definitivno unistio! Sobro je SC napisao. Natezao je debelo na njihovoj strani. Ne zelim da se vazda sve svaljuje na sudiji, al malo vise objektivnosti i mi bi imali realnije shanse sinoc. Ocito je bilo, da je oko Ronalda bila Tampon-Zona napravljena. Svaki dodir je bio faul! Onaj faul za 1:0 uopste nije postojao. Al najgore je bilo pocetkom drugog polovremena:
Tri puta zaredom svira nepostojeci faul na Ronalda i prekida nasu kontru! 4. situacija (identicna sa nasom 3. i tu je sa zada uzeo mislim Hare loptu ronaldu, ovaj svira faul!!) ne svira za nas faul, nego pusta za portugalce i Ronaldo daje 3:1. I da absurd postaje veci, Lulicu odmah daje 2 zuta kartona!?!?!? Pa pobogu, sta je Senci rekao, pa da mu ovaj daje odmah 2 zuta!!! Jer Lulic prije nije imao zuti! Nijedna kamera nije snimila kako i zasto prima prvi zuti, al zato je snimila drugi zuti t.j. crveni! Perfidno i mucki!!
3. Po meni losa taktika Papeta. Mi smo ekipa koja u ofanzivi ima najvise kvalitete. Neznamo mi bolan cuvati rezultat ili gol. Mi sad imamo dobro Golmana, al nam je odbrana truba! Sto znaci, ubaci Vedu i juris! Sta imas izgubit? Pa vidio si prvo polovrijeme kako nas odradise ljudi. A dzeko sasvim izgubljen najprijed! Ko zna sta bi se desilo da je Vedu ubacio. Pa mi sinoc iz 3 napada dva gola da'smo! Samo kad se sjetim scene, kad ih debeli (miske) u njihovom 16rcu povalja obicnim trzajem, i to trojicu. Zalim za prepustenom prilikom! kod 3:2 umjesto Pjanica trebao je Vedu ubacit, pa sta bude!! A ne Besica koji se u toj situacijio komplett izgubio! I kod 5,6:2 ima jos jednu izmjenu, al ne vadi nego nijemo posmatra. Po meni skroz lose vodjena utakmica. Zao mi je, previse je pasivan, premalo ima utjecaja na tok utakmice!
4. Lulicev crveni, al sad vec gore napisao. Nepostojeci i absolutno perfidno i mucki! Pa Sejo je onda trebao 6 puta onom drugom sudiji reci *uck you da dobije 2 zuta, ovaj mu prisao i rekao ofsajt, ovaj njemu odmah 1. zuti pa drugi!!! Nevjerovatno!!
5. Tekma protiv francuza! Zapravo smo tu izgubili EP!! To sam nazalost naslutio u parizu na kraj tekme. Ono smo trebali uzet i tacka!! Dodatno onaj nesvirani faul na Mujdzu od strane Maloude. To nas je najvise kostalo! ubjedjen sam da bi sa Mujdzom, pravim desnim bekom, ronaldo mnogo vise imao posla sinoc. Hem sto je brzi mujdza od jahica/zahirovica itd. hem je pravi desni bek i zna kako da odigra tu!
Sto rece Papac: kad je stani-pani, nismo jos dorasli tome kao ekipa!
Steta steta...
- USAblues
-
palermo
#736 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moradoh na ovo reagovati.......ma favoriti smo, jašta smo drugo nego favoriti u ovoj gurpi. I tako treba da se postavimo, da ostali brinu brige oko drugog mjesta. U suprotnom bojim se opet ćemo u zadnjem kolu se boriti za baraž i čekat će nas Srbija tamo.shalla wrote:
...
favoriti i nikako drugačije, i ima da potvrdimo tu ulogu
-
Static-X
#737 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Valjda mozemo uputiti kritike ali i dalje davati podrsku nasim zmajevima. Iako mislim da je Begovic nas najbolji golman i drago mi je da je on branio mjesto Hasagica, mislim da je mogao bolje reagovati sto se tice par golova.
Za onaj priv gol, slazem se s mnogima da je bio previse blizu stative i da ga je to i kostalo. Naravno zid je tu da blokira al iz vece udaljenosti za nekog ko ima dobar i jak sut mozda je i cak i prednost. Jer tada mu je lakse dici loput preko zida i neprebaciti gol, jer ce se lopta ponovo spustiti u razini gola. To je Ronaldo odlicno iskoristio.
Begovic koji je bio uz samu stativu branio je jednu polovinu gola. Moje misljenje da se postavio na jednu trecinu gola na onoj strani na kojoj je bio imao bi dovljno vremena da pokriva dio koji je i pokrivao, da to odbrani u skoku, dok za drugu stranu u koju je Ronaldo pucao, jedan korak i skok bi odbranio onu loptu.
Za onaj priv gol, slazem se s mnogima da je bio previse blizu stative i da ga je to i kostalo. Naravno zid je tu da blokira al iz vece udaljenosti za nekog ko ima dobar i jak sut mozda je i cak i prednost. Jer tada mu je lakse dici loput preko zida i neprebaciti gol, jer ce se lopta ponovo spustiti u razini gola. To je Ronaldo odlicno iskoristio.
Begovic koji je bio uz samu stativu branio je jednu polovinu gola. Moje misljenje da se postavio na jednu trecinu gola na onoj strani na kojoj je bio imao bi dovljno vremena da pokriva dio koji je i pokrivao, da to odbrani u skoku, dok za drugu stranu u koju je Ronaldo pucao, jedan korak i skok bi odbranio onu loptu.
- shalla
#738 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma pazi, znam da po kvaliteti i igrama u zadnjih godinu-dvije jesmo ali ne smijemo potcjeniti nikoga jer bi nam se moglo obiti o glavu (Albanija i Rumunija u gostima)... Zato sam i napisao odigrati svaku tekmu sa 110% pristupom i aBd ne bi trebalo biti problemapalermo wrote:Moradoh na ovo reagovati.......ma favoriti smo, jašta smo drugo nego favoriti u ovoj gurpi. I tako treba da se postavimo, da ostali brinu brige oko drugog mjesta. U suprotnom bojim se opet ćemo u zadnjem kolu se boriti za baraž i čekat će nas Srbija tamo.shalla wrote:
...
- jeza u ledja
#739 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
U odnosu na Slovacku smo favoriti, u odnosu na Grcku nismo.
Ali Grcka je talasika u odnosu na Portugal ili Francusku.
-
palermo
#740 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Naravno,ozbiljnost u svakom meču ali i stav da je neriješeno za nas neuspjeh u utakmicama sa ekipama koje su nam u grupi. Mislim, da obzirom na kvalitet tima, imamo pravo na taj stavshalla wrote:Ma pazi, znam da po kvaliteti i igrama u zadnjih godinu-dvije jesmo ali ne smijemo potcjeniti nikoga jer bi nam se moglo obiti o glavu (Albanija i Rumunija u gostima)... Zato sam i napisao odigrati svaku tekmu sa 110% pristupom i aBd ne bi trebalo biti problemapalermo wrote:Moradoh na ovo reagovati.......ma favoriti smo, jašta smo drugo nego favoriti u ovoj gurpi. I tako treba da se postavimo, da ostali brinu brige oko drugog mjesta. U suprotnom bojim se opet ćemo u zadnjem kolu se boriti za baraž i čekat će nas Srbija tamo.shalla wrote:
...
- BHF_Manijak
#741 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Sta je bolan Arma-sarma, kad su te ljudi isfurali na jednom forumu i odjebali doso si na drugi da samras ljude??? Ohladi bolan, i ti i Begovic vise, od cijele utakmice i karina igre ti si se Bega svezo, to samo pokazuje koliko si zajedljiv i podal, draze ti je da si u necemu upravu pa makar i na stetu ekipe za koju navijas(pod uslovom i da naviajs, sta ja znam mozda su ti kockasti drazi srcu
), klasicni egomanijak, jucer ti je prvi komentar na org-u bio "treba se zahvalit Begovicu", to sve o tebi govori, najbitnije ti je da sebe zadovoljis i svoju bolesnu poterbu da si upravu, taman da je Begovic za sve golove kriv to ti ne daje za pravo da silujes raju po forumu s tim, jer ovdje 99,9% ljudi stavlja reprezentaciju ispred svakog igraca, nebitno kako se zvao, sem tebe naravno, draze ti je sto je Begovic primio pacerski gol nego da odemo na prvenstvo, kako bi ti mogo drkati po forumu kako si bio upravu, stidi se jarane!
Velosov gol Begovicev jel?!
Pa sa 16 metara onaj slobodnjak branit, ti mora da se salis, de mi reci koja je onda uloga zivog zida bila?!

Velosov gol Begovicev jel?!
-
Baudelaire
#742 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Valjda su najbolje mjerilo klubovi u kojim igraju naši i njihovi reprezentativci. Definitivno smo jači od Grčke i na golu, i u vezi i u napadu, samo im je zadnja linija jača od naše. Znam, ne igraju imena nego kolektiv, al od šabana ne možeš napraviti kolektiv nikako.jeza u ledja wrote:U odnosu na Slovacku smo favoriti, u odnosu na Grcku nismo.
Igrali smo prijateljske u zadnjih godinu dana protiv i Slovačke i Grčke i vidjeli na čemu smo. Pustite se priče, nije prijateljska ozbiljno mjerilo. Možda i nije, ali koliko su oni bili neozbiljni, toliko smo i mi. Grke smo izdominirali samo tako bez pola prvog tima, a Slovake smo pojeli ono baš momački, mogli smo im i pet komada dati.
Last edited by Baudelaire on 16/11/2011 22:30, edited 1 time in total.
- Platformas
#743 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ledenko wrote:Bubalo1 wrote:Jel stvarno mislite da je Begovic kriv za prvi go ? Ali stvarno mislite ?![]()
![]()
![]()
![]()
Tipični glupi Bošnjo. Ronaldo je šutao i zato je neodbranjivo![]()
![]()
Pa ako pogledas po youtubeU, ustanovices da vise od 90 % slobodnih udaraca koje Ronaldo uputi(a koji idu po golu) i zavrse u mrezi.
I meni je to nepojmljivo, volio bi biti tu da vidim tu munju od lopte
-
juan
#744 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jos nesto, ko dade repki ovaj glupi Nadimak "ZMAJEVI??"
Pa normalno da gubimo, kad na kraju svake bajke/price biva Zmajevi budu pobjedjeni!!
Zelim citirati index.hr: Papini lavovi opasniji od cirinih zmajeva!
Stime bih ja umjesto Zmajeva Lavovi koristio. (Iako nakon sinocne partije i nisu bas ko lavovi
Pa normalno da gubimo, kad na kraju svake bajke/price biva Zmajevi budu pobjedjeni!!
Zelim citirati index.hr: Papini lavovi opasniji od cirinih zmajeva!
Stime bih ja umjesto Zmajeva Lavovi koristio. (Iako nakon sinocne partije i nisu bas ko lavovi
-
Mobile_Disco
#745 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ja mislim da je Begovic kriv za sve golove na utakmici, odnosno svih 8 
-
todd_smith
#746 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ozbiljno ono sto jeste jeste 2 slobodna je on 40% krivMobile_Disco wrote:Ja mislim da je Begovic kriv za sve golove na utakmici, odnosno svih 8
zalijepio se uz suprotnu stativu za oba slobodnjaka, gdje nece uci
mada sam danas procitao negdje da je primio samo 6 golova iz slobodnjaka od kako je dosao u Englesku
da se bolje postavio lahko bi je skinuo, vidjelo se u Parizu kada je skidao Nasriju slobodnjake da moze
- jeza u ledja
#747 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne igraju imena nego tim.Baudelaire wrote:Valjda su najbolje mjerilo klubovi u kojim igraju naši i njihovi reprezentativci. Definitivno smo jači od Grčke i na golu, i u vezi i u napadu, samo im je zadnja linija jača od naše. Znam, ne igraju imena nego kolektiv, al od šabana ne možeš napraviti kolektiv nikako.jeza u ledja wrote:U odnosu na Slovacku smo favoriti, u odnosu na Grcku nismo.
Igrali smo prijateljske u zadnjih godinu dana protiv i Slovačke i Grčke i vidjeli na čemu smo. Pustite se priče, nije prijateljska ozbiljno mjerilo. Možda i nije, ali koliko su oni bili neozbiljni, toliko smo i mi. Grke smo izdominirali samo tako bez pola prvog tima, a Slovake smo pojeli ono baš momački, mogli smo im i pet komada dati.
Grcka je vjerovatno i najbolji primjer toga.
- Bosanski_kralj
#748 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne uzdam se ja toliko u naše pobjede protiv Grčke, koliko se uzdam u to da će oni kiksati protiv ovih relativno lošijih timova u grupi. Mi "samo" trebamo pobjeđivati Slovačku i ove ispod nas, odigrati remi sa Grčkom i prvi smo. Ne vjerujem da Grci mogu proći bez kiksa.
- jeza u ledja
#749 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ja sam pratio komentatora na engleskom i on krivi Begovica za ove golove. Dakle nije frajer Hasagicev ljubimac. Cak je i spomenuo da se Begovic nije proslavio na nekoj utakmici u Engleskoj nekoliko dana prije ovih gdje je valjda Stoke primio petardu (nisam upratio protiv koga). Siguran sam da ako potrazimo par novinskih clanaka iz inostranstva o ovoj utakmici da ce biti slicni komentari.todd_smith wrote:ozbiljno ono sto jeste jeste 2 slobodna je on 40% krivMobile_Disco wrote:Ja mislim da je Begovic kriv za sve golove na utakmici, odnosno svih 8
zalijepio se uz suprotnu stativu za oba slobodnjaka, gdje nece uci
mada sam danas procitao negdje da je primio samo 6 golova iz slobodnjaka od kako je dosao u Englesku
da se bolje postavio lahko bi je skinuo, vidjelo se u Parizu kada je skidao Nasriju slobodnjake da moze
Ali jebavat ga, djaba prica kad ljudi stave sljem na glavu pa navali.
-
palermo
#750 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nego ljudi nešto razmišljam, nekako u tom prolasku na svjetsko prvenstvo kao prvi, bez baraža nema one draži koju smo osjećali ovih dana. Vrlo vjerovatno ne bi bilo i ndočeka, niti slavlja na ulicama od ponoći do jutra,niti ove euforije, nekako mi se čini da bi bilo šturo, ne toliko emocionalno kao ovo sad. Čak pomalo i tužno otići na svjketsko bez baraža