Šta nakon razvoda!?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- respo
#726 Re: Šta nakon razvoda!?
predji na pernate zivotinje onda 
-
xmaya
#727 Re: Šta nakon razvoda!?
nemam ja nakoga prelazit više, moja priča je završena...respo wrote:predji na pernate zivotinje onda
hvala na prijedlogu
- respo
#728 Re: Šta nakon razvoda!?
pocnes novu pricu i rijesen problem
ni jk rowling nije stala ne jednoj prici nego je napisala trilogiju
ni jk rowling nije stala ne jednoj prici nego je napisala trilogiju
-
sha_ba
#729 Re: Šta nakon razvoda!?
nemam ja nakoga prelazit više, moja priča je završena...xmaya wrote:respo wrote:predji na pernate zivotinje onda
hvala na prijedlogu
da pogledas to sa druge strane... da tvoja prica zapravo tek pocinje!!
-
sha_ba
#731 Re: Šta nakon razvoda!?
ne da milim, znamxmaya wrote:misliš!?
- respo
#732 Re: Šta nakon razvoda!?
nakon razvoda se ponovo upustis u bracne vode
-
Rafaeloo
#733 Re: Šta nakon razvoda!?
Pozdrav svima , ne znam ni kako sam završila na ovom forumu a još manje na ovoj temi ali zbog ove teme sam napravila profil ovdje .
Odakle da počnem ..? Imam 21 godinu ( za dva mjeseca ) nažalost ovo je bila najgora godina u mom životu moji su se roditelji razveli , jednostavno tom braku više nije bilo spasa, užasno je bilo gledati svakodnevne svađe i prepirke i prolaziti pakao iz dana u dan a biti tako nemoćan pred sudbinom , nažalost razlog njihovog razvoda je nevjera moje ''majke'' koja je cijeli život svoj imala sve na dlanu i bezuvjetnu ljubav mog oca, nažalost ni to sve joj nije bilo doovoljno.Od tih svađa i scena samo je gore još gledati svog oca kako se svaki dan ''sastavlja'' iz komadića , jer kako se kaže kad se ljubav završi jednog boli briga a drugog srce.Imam brata mlađeg od mene 6 godina , i on to jako teško podnosi naravno oboje smo s' ocem tako smo izabrali , s' njom nemam nikakav ali baš nikakav kontakt skoro sam je vidjela u gradu ona mene nije , jedva sam preživila taj trenutak gledala sam rođenu majku kao stranca kao nekog dušmana , nažalost ni ona mene bolje ne gleda i nema volje da vidi , s ' mojim bratom se vidi povremeno i čuje kupi mu po neki orginal parfem ili neki glupost ne znam šta tim želi postići zaista...
Neki dan je sve i sudski riješeno , oboje su sad slobodni . Hoću da kažem da najviše djeca pate u svemu tome bez obzira na to što je meni 21 godina , ne mogu da budem jaka , trudim se ali evo ima noći kao ova kad ne znam šta bih sa sobom . Imam trogodišnju vezu , divnog momka to mi je nekako utjeha , moj dečko , brat i otac su moja najbitnija 3 muškarca u životu nju ne želim nikada vidjeti jer monstrum je onaj koji rođeno dijete zaboravi to se ne oprašta ni da prođe 100 godina ovu bol niko i ništa ne može ukloniti .
Možda ako i nekada pročita ovo želim da zna da ja nikad ali nikad neću svoje dijete ostaviti ni da mi se ne znam ti šta desi , neću zaboraviti ono što sam nosila 9 mjeseci...Ah da pri tom odgaja sad tuđu djecu a svoju je ostavila ... Bol je to ... djecu nikad ne ostavite po strani mi najviše patimo ... mi nismo krivi za odluke naših roditelja .
A moj otac je moja svetinja željela bih još jedino u životu da ga opet vidim nasmijanog i sretnog i ispunjenog , mada znam da smo ja i brat njegova najveća sreća .. Dat' će Bog da nađe sebi nekog divnog poput njega ...
eto sad idem da se isplačem malo je lakše staviti sve negdje zabilježiti .. nek' stoji možda i nekom posluži...
Odakle da počnem ..? Imam 21 godinu ( za dva mjeseca ) nažalost ovo je bila najgora godina u mom životu moji su se roditelji razveli , jednostavno tom braku više nije bilo spasa, užasno je bilo gledati svakodnevne svađe i prepirke i prolaziti pakao iz dana u dan a biti tako nemoćan pred sudbinom , nažalost razlog njihovog razvoda je nevjera moje ''majke'' koja je cijeli život svoj imala sve na dlanu i bezuvjetnu ljubav mog oca, nažalost ni to sve joj nije bilo doovoljno.Od tih svađa i scena samo je gore još gledati svog oca kako se svaki dan ''sastavlja'' iz komadića , jer kako se kaže kad se ljubav završi jednog boli briga a drugog srce.Imam brata mlađeg od mene 6 godina , i on to jako teško podnosi naravno oboje smo s' ocem tako smo izabrali , s' njom nemam nikakav ali baš nikakav kontakt skoro sam je vidjela u gradu ona mene nije , jedva sam preživila taj trenutak gledala sam rođenu majku kao stranca kao nekog dušmana , nažalost ni ona mene bolje ne gleda i nema volje da vidi , s ' mojim bratom se vidi povremeno i čuje kupi mu po neki orginal parfem ili neki glupost ne znam šta tim želi postići zaista...
Neki dan je sve i sudski riješeno , oboje su sad slobodni . Hoću da kažem da najviše djeca pate u svemu tome bez obzira na to što je meni 21 godina , ne mogu da budem jaka , trudim se ali evo ima noći kao ova kad ne znam šta bih sa sobom . Imam trogodišnju vezu , divnog momka to mi je nekako utjeha , moj dečko , brat i otac su moja najbitnija 3 muškarca u životu nju ne želim nikada vidjeti jer monstrum je onaj koji rođeno dijete zaboravi to se ne oprašta ni da prođe 100 godina ovu bol niko i ništa ne može ukloniti .
Možda ako i nekada pročita ovo želim da zna da ja nikad ali nikad neću svoje dijete ostaviti ni da mi se ne znam ti šta desi , neću zaboraviti ono što sam nosila 9 mjeseci...Ah da pri tom odgaja sad tuđu djecu a svoju je ostavila ... Bol je to ... djecu nikad ne ostavite po strani mi najviše patimo ... mi nismo krivi za odluke naših roditelja .
A moj otac je moja svetinja željela bih još jedino u životu da ga opet vidim nasmijanog i sretnog i ispunjenog , mada znam da smo ja i brat njegova najveća sreća .. Dat' će Bog da nađe sebi nekog divnog poput njega ...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#734 Re: Šta nakon razvoda!?
Nakon razvoda se opet udati 
-
malenii
#735 Re: Šta nakon razvoda!?
respo wrote:sad maleni busi dvije bez ikakvog straha od prevare i tako tih stvari
Hehehe kako to odmah vezes nakrivo (kako to cesto govori moj dido), iskreno da ti kazem mozda sam svega dva puta bio sa bivsom nakon pomirenja sa suprugom i to sam joj i rekao. Isitina nedavno ali zbilja nevidjam se vise sa njom. Kazem ti nekako je sad cudan osjecaj u meni. Mislim da je najveci faktor uspjeha nase veze je to sto je sve ostalo samo izmedju nas. Nikom nismo nista rekli, ili pokazali. Svi su oko nas mogli vidjeti da je sve u redum iako je stvarost bila puno drugacija. Znaci ovo je moje zivotno iskustvo, necije je drugacije. A osim toga i sa godinma mislim da su se u mojoj glavi neke stvari promjenile, vjerovatno covjek zrelije i racionalnije razmislja.
Nismo svi isti. A i zbog posta kojeg je napisao @Rafaeloo ( u prevodu djeca) mislim da se itekako isplati boriti za svoj brak.
-
xmaya
#736 Re: Šta nakon razvoda!?
istina je da djeca najviše pate, ali može se i nakon razvoda ostati u normalnim odnosima sa djecom. Ako su djeca jedina karika koja drži brak onda je po meni van pameti biti u tom braku. Djeca su meni sve na svijetu, za njih živim, borim se...ali starije mi je i reklo jedne prilike: ne znam što ga više trpiš..a nakon razvoda mi je reklo: kao ništa me od vas ne može iznenaditi više. Zar to nije pokazatelj da djeca vide neslaganje, svađe, haos....vide i to im se ne sviđa. Isplati se zbog djece sve staviti na kocku, ali kad od braka nema više apsolutno ništa....ne mogu ni djeca napraviti čudo.
@rafaelo želim ti svu sreću ovog svijeta ko što bih i svojoj kcerki poželjela, ne opravdavam potez tvoje majke ni u kom slučaju, al pokušaj biti u kontaktu, barem površnom, razmijeni koju riječ, život je jedan a možda ti nekad bude žao. njih dvoje imaju sad odvojene živote, odrasli su ljudi i odabrali su tako, prihvati to, ali oni i dalje ostaju tvoji roditelji.
...šta nakon razvoda...? ja ću to znati tek nakon što se isti okonča :-( nadam se da će biti barem ove godine...
@rafaelo želim ti svu sreću ovog svijeta ko što bih i svojoj kcerki poželjela, ne opravdavam potez tvoje majke ni u kom slučaju, al pokušaj biti u kontaktu, barem površnom, razmijeni koju riječ, život je jedan a možda ti nekad bude žao. njih dvoje imaju sad odvojene živote, odrasli su ljudi i odabrali su tako, prihvati to, ali oni i dalje ostaju tvoji roditelji.
...šta nakon razvoda...? ja ću to znati tek nakon što se isti okonča :-( nadam se da će biti barem ove godine...
- Aleluja
#737 Re: Šta nakon razvoda!?
...jao ja ne bih mogla biti u istoj prostoriji sa takvom osobom a još manje da upražnjavam sex...bio si sa drugom pa pa svako svojim tokom...hvala nebesima pa nismo svi isti!malenii je napisao/la: nas ti izleti sa drugima sad u sexu totalno napaljuju i da nam je zbog toga super.
-
malenii
#738 Re: Šta nakon razvoda!?
Aleluja wrote:...jao ja ne bih mogla biti u istoj prostoriji sa takvom osobom a još manje da upražnjavam sex...bio si sa drugom pa pa svako svojim tokom...hvala nebesima pa nismo svi isti!malenii je napisao/la: nas ti izleti sa drugima sad u sexu totalno napaljuju i da nam je zbog toga super.
Prije 5 ili 6 godina isto tako sam razmisljao, i takva reakcija mi je bila jedina ispravna. Danas iz nekog razloga mislim drugacije. Neznam ni sam zasto ni kako se je to desilo. To samo potvrdjuje cinjenicu da ne smijemo nikog osudjivati zbog njegovih licnih postupaka koji se odnose samo na njega licno, jer zaista 100 ljudi 100 cudi.
- Aleluja
#739 Re: Šta nakon razvoda!?
...a je ljudi su promjenjivimalenii je napisao/la:
Prije 5 ili 6 godina isto tako sam razmisljao, i takva reakcija mi je bila jedina ispravna. Danas iz nekog razloga mislim drugacije. Neznam ni sam zasto ni kako se je to desilo. To samo potvrdjuje cinjenicu da ne smijemo nikog osudjivati zbog njegovih licnih postupaka koji se odnose samo na njega licno, jer zaista 100 ljudi 100 cudi.
- spadalo
#740 Re: Šta nakon razvoda!?
Šta nakon razvoda?
Ništa posebno !!!
Nastavljaš život,kao i uobičajeno,radiš,družiš se,poštuješ prijatelje i svoje i njegove,uživaš u životu.
Hvala Bogu pa postoje i razvodi
Ništa posebno !!!
Nastavljaš život,kao i uobičajeno,radiš,družiš se,poštuješ prijatelje i svoje i njegove,uživaš u životu.
Hvala Bogu pa postoje i razvodi
-
natascha
#741 Re: Šta nakon razvoda!?
Slažem se sa VALTER 033. Niko se ne razvodi jer eto ne zna šta bi sa sebe. I kad ljudi u braku varaju jedno drugo, i to se dešava s razlogom. Mislim da onome ko vara ipak nešto nedostaje. Ko dobija od partnera ono što želi, od ljubavi, pažnje i sl., vjerovatno mu ne pada na pamet da traži nekoga sa strane. Ne kažem da se to ne može riješiti na drugi način. Po meni je pošteno razgovarati o tome s partnerom, dati do znanja da nešto nedostaje jer možda partner ne prepoznaje moje želje.......sve kako bi se izbjegao razvod, jer je to za obje strane uglavnom mučno. Meni nije bilo previše mučno jer sam se ja ustvari time riješila mnogih problema, ali razvod braka u svakom slučaju nije jednostavna stvar......
- ovo_malo_duse
#742 Re: Šta nakon razvoda!?
Hajde kad je ovako fina tema da i ja podjelim sa vama svoju pricu :respo wrote:nakon razvoda se ponovo upustis u bracne vode
Zabavljali se godinu i pol obadvoje zreli u kasnim 20_im i odlucili vjencali se, preselili u novi stan sve super, prodze godina i primjetis kako se osoba mjenja, ne interesuju vas vise iste stvari u kojima ste prije uzivali. Dan za danom zivot postaje sve gori, nemate vise ni iste ciljeve ni zelje. Promjenila se skroz, za nepovjerovati, pocinju svadze, netrpeljivost, odlasci u krajnost i inat.
Helem nakon sto sebe uhvatim da sjedim u pola 3 u noci da mi trne lijeva ruka dok pijem kahvu i pusim cigaretu. Kazem zajebi ovaj zivot i naputim sve. RAZVOD. Svijet mi se srusio, sve imam a prazno sto rece postavljac teme.
Prijatelj mi kaze, citiram " hajde ne sikiraj se neznas, zasto te Allah dz.s izveo iz tog, mozda da ti te uvede u nesto bolje." ( njoj sam sve ostavio kada sam otisao, otisao sam sa 2 torbe bukvalno )
I uveo me u nesto o cemu sam sanjao.
Godinu nakon razvoda upoznao sam djevojku, i to ovdje na forumu slucajno, odem na njenu temu repliciram , ona meni, nastavimo na pp. Msn . 3 mjeseca kuckamo bez da se vidimo, pricali jos jedan rastabirili do detalja ko smo i sta smo ista zelimo od zivota. Upoznali se zabavljli nekih 6 mjeseci i vjencali se. Vec 4_u godinu u braku smo imamo curicu 15 mjeseci. Zivimo kao jedna dusa, imamo iste zelje i ciljeve, volimo se. Bude i pokoji kamen na putu ali ga zajedno sutnemo. Sretan sam i rahat.
Et brak nakon razvoda , definitivno
-
natascha
#743 Re: Šta nakon razvoda!?
ovo_malo_duse wrote:Hajde kad je ovako fina tema da i ja podjelim sa vama svoju pricu :respo wrote:nakon razvoda se ponovo upustis u bracne vode
Zabavljali se godinu i pol obadvoje zreli u kasnim 20_im i odlucili vjencali se, preselili u novi stan sve super, prodze godina i primjetis kako se osoba mjenja, ne interesuju vas vise iste stvari u kojima ste prije uzivali. Dan za danom zivot postaje sve gori, nemate vise ni iste ciljeve ni zelje. Promjenila se skroz, za nepovjerovati, pocinju svadze, netrpeljivost, odlasci u krajnost i inat.
Helem nakon sto sebe uhvatim da sjedim u pola 3 u noci da mi trne lijeva ruka dok pijem kahvu i pusim cigaretu. Kazem zajebi ovaj zivot i naputim sve. RAZVOD. Svijet mi se srusio, sve imam a prazno sto rece postavljac teme.
Prijatelj mi kaze, citiram " hajde ne sikiraj se neznas, zasto te Allah dz.s izveo iz tog, mozda da ti te uvede u nesto bolje." ( njoj sam sve ostavio kada sam otisao, otisao sam sa 2 torbe bukvalno )
Godinu nakon razvoda upoznao sam djevojku, i to ovdje na forumu slucajno, odem na njenu temu repliciram , ona meni, nastavimo na pp. Msn . 3 mjeseca kuckamo bez da se vidimo, pricali jos jedan rastabirili do detalja ko smo i sta smo ista zelimo od zivota. Upoznali se zabavljli nekih 6 mjeseci i vjencali se. Vec 4_u godinu u braku smo imamo curicu 15 mjeseci. Zivimo kao jedna dusa, imamo iste zelje i ciljeve, volimo se. Bude i pokoji kamen na putu ali ga zajedno sutnemo. Sretan sam i rahat.
Na ovo sam ljubomorna
-
natascha
#744 Re: Šta nakon razvoda!?
Neko iz razvoda izađe sretan, neko povrijeđen, tužan, čitav mu se svijet srušio. Ja sam imala sreću da se rastanem, ali ni u jednom momentu nisam bila tužna. Ušla sam u brak sa osobom za koju sam mislila da ću je uspjeti promjeniti, ili da će se on sam s godinama promjeniti međutim to se nije desilo i jedino pametno je bilo da izađem iz problema!!! I gledala sam na to ovako: sama pala, sama se ubila, idemo dalje!!!! Znači nisam ga krivila, mada sada živim životom o kojem nisam maštala, sama odgajam dijete(naravno uz podršku svojih, ali ipak jesam sama u nekim stvarima), bez imalo njegove podrške(koju ustvari niti želim niti počekujem), ali jednostavno pomirila sam se s tim i apsolutno ni u jednom momentu svog života nakon razvoda, nisam bila tužna zbog toga. Jedini momenti kada me malo uhvati je kada razmišljam kako bi super bilo da imam naprimjer nekoga s kim bih mogla planirati putovanja, odlaske na more, vikende i slične stvari ali onda to isplaniram sa svojom kćerkom i super nam je. Neću da se opterećujem i previše razmišljam o tome da trebam životnog saputnika, tako mi je kako mi je i ne mogu ništa znatno promjeniti!!!
-
plejadanin
#745 Re: Šta nakon razvoda!?
Pozz, ja sam u fazi razvoda, imam 43 godine i sa mojom zenom sam bio u braku oko 17 god...jos uvijek smo u istom stanu i cekamo da se to i sudski rijesi..nisam bio bas za razvod jer je ipak jos volim, ali se jednostavno ne slazemo ni oko sitnica...sada se osjecam bas usamljeno, fali mi ljubav i paznja i bas sam nekako klonuo duhom...ja koji sam bio vrlo pribran i na zemlji, sada gubim tlo pod nogama...kako mi samo nedostaje ljubav i..... 
- ovo_malo_duse
#746 Re: Šta nakon razvoda!?
No sikiriki drug ni meni nije bilo lako, godinu dana sam trpio patio nisam spavao, a sve zbog onog jebote stacu poslije. I da nisu poceli zdravstveni problemi, da nisam vidio da odoh u neku stvar, zbog familije komsiluka, straha od samoce cega li vec.valter033 wrote:Sto rece natascha, ljubomoran sam. Stvarno jesam! To je ono o cemu sam ja sanjao i tezio, na zalost, nikad nisam dozivio. Izlazim iz braka nakon 13 godina, 38 mi je kuka, za koju godinu ulazim u jesen svog zivota, nadam se da cu stici dozivjeti to sto ti sada zivis. Svaka cast!ovo_malo_duse wrote:Hajde kad je ovako fina tema da i ja podjelim sa vama svoju pricu :respo wrote:nakon razvoda se ponovo upustis u bracne vode
Svakom savjetujem Bolje dobar razvod nego los brak....
Nije lako odjednom si sam, svi planovi, sve se srusi ko kula od karata, kako sve od pocetka...Jednostavo vjeruj mi... Ja sam milslio gotovo truba, dzaba lova sve dodzes u stan ako pomjeris casu i pomjerila se, ako ispeces kahvu i popio si je.
Ali treba imati i cilj, ima za svaku krpu zakrpa, ja sam svoju nasao od prve. Netreba klonuti duhom. Trazi trazi pa ces naci. Moras odluciti da ne zelis biti niti sam a ni sa svakim.
I jos jedna bitna stvar, intrnet je cudo. Ko god kaze ljubav preko zice je sranje, taj nezna sta hoce....3 mjeseca price u detalje , narvano malo po malo, vjeruj lakse je pisati nego pricati u lice, o svemu, svim strahovima, zeljama, od igle do lokomotive, od sexa do fudbala. Mjesec dana price opet bez da se vidimo. Kad smo bili sigurni da je to to u svakom pogledu odlucili smo da se vidimo, da li i fizika ima istu hemiju kao i duse. Naravno, jer zaljubis se u dusu fizika ti nebitna.
Redovan sam citalac foruma i napisem ponekad nesto, ali podjelih ovo sa vam da neko napise i neke pozitive, sve neke teme da te u crno zaviju, ali nije bas sve tako crno...
Eto m se upoznali na Sa-x a prvi put to kazem. Nisu bitne godine, bitan je da odlucis da hoces biti rahat... Bez rahatluka nema zivota...dzaba kuca, stan auto, putovanja..ako nema rahatluka...truba si..mos glumit za raju al kad stanes ujutro sam i pijes kahvu a ona pije tebe . Nemas kome glumit... Et toliko od mene...
-
natascha
#747 Re: Šta nakon razvoda!?
Post od Ovo Malo Duše ćemo postaviti ovdje kao događaj koji vraća nadu u ljubav nakon razvoda 
- fatamorgana
#748 Re: Šta nakon razvoda!?
natascha wrote:Post od Ovo Malo Duše ćemo postaviti ovdje kao događaj koji vraća nadu u ljubav nakon razvoda
-
natascha
#749 Re: Šta nakon razvoda!?
valter033 wrote:Potpuno si u pravu. Ja jos uvijek "skupljam" sebe, sastavljam zivot kako znam i umijem. Sto kazes, najgore je kad si sam. Kad dodjem s posla, s vrata bi zaspao, samo da vrijeme sto prije prodje. Od kuhinje mi je zlo, kad pomislim da nesto trebam skuhati sebi, mozak mi se okrene (vrhunac moje kuhinje bolje da ne dijelim s javnoscu), jedan tanjir, escajg, casa i onda sve to u masinu za sudje..ovo_malo_duse wrote: No sikiriki drug ni meni nije bilo lako, godinu dana sam trpio patio nisam spavao, a sve zbog onog jebote stacu poslije. I da nisu poceli zdravstveni problemi, da nisam vidio da odoh u neku stvar, zbog familije komsiluka, straha od samoce cega li vec.
Svakom savjetujem Bolje dobar razvod nego los brak....
Nije lako odjednom si sam, svi planovi, sve se srusi ko kula od karata, kako sve od pocetka...Jednostavo vjeruj mi... Ja sam milslio gotovo truba, dzaba lova sve dodzes u stan ako pomjeris casu i pomjerila se, ako ispeces kahvu i popio si je.
Ali treba imati i cilj, ima za svaku krpu zakrpa, ja sam svoju nasao od prve. Netreba klonuti duhom. Trazi trazi pa ces naci. Moras odluciti da ne zelis biti niti sam a ni sa svakim.
I jos jedna bitna stvar, intrnet je cudo. Ko god kaze ljubav preko zice je sranje, taj nezna sta hoce....3 mjeseca price u detalje , narvano malo po malo, vjeruj lakse je pisati nego pricati u lice, o svemu, svim strahovima, zeljama, od igle do lokomotive, od sexa do fudbala. Mjesec dana price opet bez da se vidimo. Kad smo bili sigurni da je to to u svakom pogledu odlucili smo da se vidimo, da li i fizika ima istu hemiju kao i duse. Naravno, jer zaljubis se u dusu fizika ti nebitna.
Redovan sam citalac foruma i napisem ponekad nesto, ali podjelih ovo sa vam da neko napise i neke pozitive, sve neke teme da te u crno zaviju, ali nije bas sve tako crno...
Eto m se upoznali na Sa-x a prvi put to kazem. Nisu bitne godine, bitan je da odlucis da hoces biti rahat... Bez rahatluka nema zivota...dzaba kuca, stan auto, putovanja..ako nema rahatluka...truba si..mos glumit za raju al kad stanes ujutro sam i pijes kahvu a ona pije tebe . Nemas kome glumit... Et toliko od mene...
![]()
Nemam predrasuda, ne vidim razliku izmedju upoznavanja preko zice, neta ili prijatelja, veze na daljinu uspjevaju...
Valter, ti se rekao da si takav tip(čini mi se), da si malo povučen u sebe, da si možda više stidan nego otvoren. Zato ti to tako teško i pada, ali ne daj se, nemoj kad dođeš sa posla da najradije zaspeš, izađi čovječe, ne smiješ prespavati život. Nije smak svijeta ako si trenutno sam......i to će proći
-
xmaya
#750 Re: Šta nakon razvoda!?
i ja sam jedna od onih ljubomornihovo_malo_duse wrote:Hajde kad je ovako fina tema da i ja podjelim sa vama svoju pricu :respo wrote:nakon razvoda se ponovo upustis u bracne vode
ovo mi djeluje ko na filmu......a ja gledam u veliki ekran i ne dišem..
ma nije da ja nevjerujem u tu sreću, samo mene neće