Mexico-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- plejka2
#726 Re: Mexico-BiH
Jel bio ekrem jevric na tribinama?
- Gat'Gor
#727 Re: Mexico-BiH
Sta ti to znaci majke ti? Samo da lupis nesto jel? Bezveze su, i ocekivao sam da gube. I tako je bilo. Sta ne kontas?ODVRATAN_i_GADAN wrote:Ne laprdaj...Gat'Gor wrote:Tacno ono sto sam ocekivao od ovog bezveznog tima i trenera
Dobri timovi pobjedjuju, losi gube. Sta ne kontas?
- jeza u ledja
#728 Re: Mexico-BiH
Mozda ce vas utjesiti, evo gledam meksicki Univision, igrac utakmice im je - Ochoa, meksicki golman.
Po meni, nismo lose odigrali. Nismo imali srece kod oba gola. A njihov golman je branio sve.
Posebno bih izdvojio Mujdzu, Besica, Salihovica, Subasica.
Po meni ni Pjanic nije bio los.
Ibisevic je kloc. Sam pred golom on fuli, pa pogadja stativu, i na kraju kao slag na tortu ne primi loptu kako treba i onda jos zasmeta Muslimovicu. (jel ono Ibisevic vec jednom zasmetao lopti Muslimovica kad smo igrali u Portugalu?)
Mravac nije za reprezentacije.
Po meni, nismo lose odigrali. Nismo imali srece kod oba gola. A njihov golman je branio sve.
Posebno bih izdvojio Mujdzu, Besica, Salihovica, Subasica.
Po meni ni Pjanic nije bio los.
Ibisevic je kloc. Sam pred golom on fuli, pa pogadja stativu, i na kraju kao slag na tortu ne primi loptu kako treba i onda jos zasmeta Muslimovicu. (jel ono Ibisevic vec jednom zasmetao lopti Muslimovica kad smo igrali u Portugalu?)
Mravac nije za reprezentacije.
-
LSD
#729 Re: Mexico-BiH
Mogli bi se mi možda nositi sa Meksikom da imamo kakvu pristojnu odbranu (kao što oni imaju, nije to neka svjetska odbrana ali barem nemaju panjeva koji ce protivniku poklanjati golove) i tu je ta razlika jbg.
Ali dobro smo se borili, bilo je neke igre...Miske ne može maći, rizik je protiv rumuna sa njima igrati jer je fizicki totalno nespreman....Bešić dobar pravo
momak od 18 godina se bori ko lav, ulijece u duele ,iznosi loptu 
Ali dobro smo se borili, bilo je neke igre...Miske ne može maći, rizik je protiv rumuna sa njima igrati jer je fizicki totalno nespreman....Bešić dobar pravo
- Gat'Gor
#730 Re: Mexico-BiH
plejka2 wrote:Idemo u kup uefa
Jes jes
- Edin H.
#731 Re: Mexico-BiH
Da nije Ibricic morao u Split na proslavu razvalili bi ih 
- smoki_choko
#732 Re: Mexico-BiH
hajmo tutanj na spavanje. valja ovo provarati do sutra. imacu nocne more od onog mravca i lulica 
- ODVRATAN_i_GADAN
#733 Re: Mexico-BiH
Tvoja prva recenica jasno govori ko i sta ne razumije, a za promjenu nebi bilo uopste lose da se koja knjiga procita zbog nedostatka rijeci u konverzaciji!Gat'Gor wrote:Sta ti to znaci majke ti? Samo da lupis nesto jel? Bezveze su, i ocekivao sam da gube. I tako je bilo. Sta ne kontas?ODVRATAN_i_GADAN wrote:Ne laprdaj...Gat'Gor wrote:Tacno ono sto sam ocekivao od ovog bezveznog tima i trenera
Dobri timovi pobjedjuju, losi gube. Sta ne kontas?
Sto se same teme tice, jedno su ocekivanja neukog bosanskog insana, a sasvim drugo realno stanje stvari. Nasa reprezentacija nikada agresivnije i trkacki raspolozenije nije odigrala sto ce reci da je to jedan veliki skok, a posebno ako se uzme u obzir da je jedan dobar dio igraca jako mlad! Selektor? Nikada ne igra selektor nego igraci, a za sve daljnje informacije obratiti se mozes kod Gospodje Alme...
Uzgred, "Ne laprdaj"!
- Simply_Red
#734 Re: Mexico-BiH
dobro smo igrali, samo nas nesto Bog ne voli i bog
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#735 Re: Mexico-BiH
Jebaji ga sad 
-
mikogoago
#736 Re: Mexico-BiH
Samo mogu reći bravo zmajevi,borili ste se,falilo je malo sreće.Vidi se i nazire se kostur tima koji će u budučnosti žnjeti uspjehe.Dobra igrA naših dok su imali snage i dok daleki put nije učinio svoje.Još jednom bravo 
- Frishak
#737 Re: Mexico-BiH
Besic = fenomenalan
Ibisevic = GTFO!
Ibisevic = GTFO!
- and
#738 Re: Mexico-BiH
dobra tekma.svaka čast momcima na zalaganju.tačno se moglo vidjeti ko je zalutao u reprezentaciju.bešić odličan,a nadam se da će biti još bolji za par utakmica
- Topla voda
#739 Re: Mexico-BiH
bez zeze,odlicna tekma,koju su rijesila dva kiksa.
imamo par fula u timu,al sve u svemu neki duh i naboj su se osjetili .
mislim da smo tekmu izgubili,sem tih kikseva ,sto nasi "fantazisti"nisu imali rjesenja na latino stil igre,"drzi ga ,drzi ga"
nisu imali prostora...a tu onda odlucuje homogenost i uigranost ekipe i dominacija veznog reda posjedom lopte.
naravno,to je samo teorija...u fudbalu se moze dogoditi da mi sve pogodimo a oni nista i pored supremacije na terenu...zato ga i gledamo jel,jer je nepredvidljiv
nismo uigrani,a ja bih uvijek birao tim sa besicem,subasicem,kerlom i dzakmicem ako funkcionira i ako je uigran,nego tim sa misimovicima,pjanicima,dzekama i spahicima...nas ubija stvaranje zvijezda od igraca,kao neki retrotitoizam..tipa ..doci ce neko i rijesiti sve.
a ovo je timska igra i zato slovenija jeste gdje jeste,a mi smo tu gdje jesmo.
tim mora funkcionirati ,bez obzira na imena i onda si velika ekipa
sve u svemu,gore-dole,zadovoljan sam timskim duhom i borbenoscu,to nam treba
imamo par fula u timu,al sve u svemu neki duh i naboj su se osjetili .
mislim da smo tekmu izgubili,sem tih kikseva ,sto nasi "fantazisti"nisu imali rjesenja na latino stil igre,"drzi ga ,drzi ga"
nisu imali prostora...a tu onda odlucuje homogenost i uigranost ekipe i dominacija veznog reda posjedom lopte.
naravno,to je samo teorija...u fudbalu se moze dogoditi da mi sve pogodimo a oni nista i pored supremacije na terenu...zato ga i gledamo jel,jer je nepredvidljiv
nismo uigrani,a ja bih uvijek birao tim sa besicem,subasicem,kerlom i dzakmicem ako funkcionira i ako je uigran,nego tim sa misimovicima,pjanicima,dzekama i spahicima...nas ubija stvaranje zvijezda od igraca,kao neki retrotitoizam..tipa ..doci ce neko i rijesiti sve.
a ovo je timska igra i zato slovenija jeste gdje jeste,a mi smo tu gdje jesmo.
tim mora funkcionirati ,bez obzira na imena i onda si velika ekipa
sve u svemu,gore-dole,zadovoljan sam timskim duhom i borbenoscu,to nam treba
- Riddle
#740 Re: Mexico-BiH
Molim te Boze, podari nam nekoliko dobrih odbranbenih igraca. Niko ne trazi Maldinia, ali daj bar da se ne userem svaki put kad neko iz zadnje linije primi loptu. Hvala.
Ja sam bio jako zadovoljan prvim dijelom i zaista se vidi da tu ima mnogo talenta te da se moze veoma dobro igrati. U drugom poluvremenu se ipak desilo ono nase sjoooooo kakav glup gol primismo.
Pa kad ce vise ovome doci kraj? Otkad znam za nasu repku, ovo se desava. Ipak ne zelim noc zavrsiti negativno, pa cu reci da sam jako sretan zbog ovih mladih momaka. Uvijek je uzbudljivo kad se vidi kako se oni probijaju prema prvom timu. Samo se molim da se ne izgube u buducnosti onako kako su mnogi nasi talenti prosli.
Pola pet jbt.
Zivjeli. 
Ja sam bio jako zadovoljan prvim dijelom i zaista se vidi da tu ima mnogo talenta te da se moze veoma dobro igrati. U drugom poluvremenu se ipak desilo ono nase sjoooooo kakav glup gol primismo.
Pola pet jbt.
- Gat'Gor
#741 Re: Mexico-BiH
ODVRATAN_i_GADAN wrote:
Sto se same teme tice, jedno su ocekivanja neukog bosanskog insana, a sasvim drugo realno stanje stvari. Nasa reprezentacija nikada agresivnije i trkacki raspolozenije odigrala sto ce reci da je to jedan veliki skok, a posebno ako se uzme u obzir da je jedan dobar dio igraca jako mlad! Selektor? Nikada ne igra selektor nego igraci, a za sve daljnje informacije obratiti se mozes kod Gospodje Alme...
Uzgred, "Ne laprdaj"!![]()
Ma, neki tipovi samo traze nove izreke za vjecne poraze. Jednostavno nemogu da skontaju da reprezentacija BiH nije toliko kvalitetna. Ne, ti bi radije vjerovao da je to jedina selekcija na planeti koja je odlicna, ali koja uvijek gubi zbog neke "nesrece". Skoro 20 godina cekas da se kvalifikuju za neko prvenstvo. Ovako vec godinama, samo trazite nove nacine da se tjesite. BiH je SADA bezvezna ekipa, nije ni top 30 u svjetu. Nezanima me koliko je neko mlad ili star, zanima me rezultat, sada. Ocekivo sam da izgube, i izgubili su. Pa ponovo pitam, STA NE KONTAS?
Toliko ste navikli na poraze, i na prosjecne utakmice, da vam je ova ODLICNA!
Pa ako je ovo odlicno, sta je onda ono sto Svabi rade, ili Brazilci.....i svi oni sto su ustvari STIGLI na prvenstvo. To mora da je onda neko CUDO OD BOGA
- Gat'Gor
#742 Re: Mexico-BiH
Kad nauce da brane.Riddle wrote:Molim te Boze, podari nam nekoliko dobrih odbranbenih igraca. Niko ne trazi Maldinia, ali daj bar da se ne userem svaki put kad neko iz zadnje linije primi loptu. Hvala.
Ja sam bio jako zadovoljan prvim dijelom i zaista se vidi da tu ima mnogo talenta te da se moze veoma dobro igrati. U drugom poluvremenu se ipak desilo ono nase sjoooooo kakav glup gol primismo.Pa kad ce vise ovome doci kraj? Otkad znam za nasu repku, ovo se desava. Ipak ne zelim noc zavrsiti negativno, pa cu reci da sam jako sretan zbog ovih mladih momaka. Uvijek je uzbudljivo kad se vidi kako se oni probijaju prema prvom timu. Samo se molim da se ne izgube u buducnosti onako kako su mnogi nasi talenti prosli.
Pola pet jbt.Zivjeli.
A ne da pustaju da neprijateljski igraci prolaze kroz njih ko noz kroz puter.
-
mikogoago
#743 Re: Mexico-BiH
Pretpostavljam da si sretan zbog toga,neka samo ti navijaj za svoju reprezentaciju,ali ne zaboravi ima ona narodna neko vidi trn u tudjem oku,a ne vidi balvan u svome,pa promisli malo...Gat'Gor wrote:ODVRATAN_i_GADAN wrote:
Sto se same teme tice, jedno su ocekivanja neukog bosanskog insana, a sasvim drugo realno stanje stvari. Nasa reprezentacija nikada agresivnije i trkacki raspolozenije odigrala sto ce reci da je to jedan veliki skok, a posebno ako se uzme u obzir da je jedan dobar dio igraca jako mlad! Selektor? Nikada ne igra selektor nego igraci, a za sve daljnje informacije obratiti se mozes kod Gospodje Alme...
Ma, neki tipovi samo traze nove izreke za vjecne poraze. Jednostavno nemogu da skontaju da reprezentacija BiH nije toliko kvalitetna. Ne, ti bi radije vjerovao da je to jedina selekcija na planeti koja je odlicna, ali koja uvijek gubi zbog neke "nesrece". Skoro 20 godina cekas da se kvalifikuju za neko prvenstvo. Ovako vec godinama, samo trazite nove nacine da se tjesite. BiH je SADA bezvezna ekipa, nije ni top 30 u svjetu. Nezanima me koliko je neko mlad ili star, zanima me rezultat, sada. Ocekivo sam da izgube, i izgubili su. Pa ponovo pitam, STA NE KONTAS?
Pa ako je ovo odlicno, sta je onda ono sto Svabi rade, ili Brazilci.....i svi oni sto su ustvari STIGLI na prvenstvo. To mora da je onda neko CUDO OD BOGA
-
BaileyS
#744 Re: Mexico-BiH
Ibisevic nas najbolji igrac veceras a pored njega treba izdvojiti i Salihovica.
Od losijih, mozda spomenuti da je Mravac nesiguran i da je Misimovic postao smetalo na terenu, koje stoji i ceka 90' min da svojim potezom rijesi utakmicu. Definitivno je postao teret jer je pod obavezno u ekipi pa taman mu noga bila u gipsu. Da ne spominjem ono otimanje za loptu kod svakog prekida.
Od losijih, mozda spomenuti da je Mravac nesiguran i da je Misimovic postao smetalo na terenu, koje stoji i ceka 90' min da svojim potezom rijesi utakmicu. Definitivno je postao teret jer je pod obavezno u ekipi pa taman mu noga bila u gipsu. Da ne spominjem ono otimanje za loptu kod svakog prekida.
- Gat'Gor
#745 Re: Mexico-BiH
Kritikujem BiH reprezentaciju, pa odma mora da sam neki "njihov", jeli? Ja navijam za BiH reprezentaciju odkad postoji. Naravno da mi nije drago sto gube. Ali nemogu da se pravim lud. Realan sam. Kad budu pokazali nesto, dat mi ponovo razlog da navijam punim srcem, onda hocu. Ovo je bezveze vec dugo vrijeme. Vi (mislim ovi sto se raduju) to znate, ali izgleda radije bi zivili u fantaziji.mikogoago wrote:Pretpostavljam da si sretan zbog toga,neka samo ti navijaj za svoju reprezentaciju,ali ne zaboravi ima ona narodna neko vidi trn u tudjem oku,a ne vidi balvan u svome,pa promisli malo...Gat'Gor wrote:ODVRATAN_i_GADAN wrote:
-
mikogoago
#746 Re: Mexico-BiH
ˇgatgor kaže:dat mi ponovo razlog da navijam punim srcem, onda hocu.zar kada se navija za repku svoje zemlje treba neki veći razlog?Ko je ovdje smješan? Prije bi rekao žalosno.Dobro Ti reće kolega sa foruma:NE LAPRDAJ!!!

- Gat'Gor
#747 Re: Mexico-BiH
Joj, on meni o patriotizmu. Nisam rekao da ne navijam NIKAKO. Ali ocekivao sam poraz, zato sto cesto gube, pogotovo u zadnje vrijeme, i zato sto je Meksiko bolji. Ko te je naucio da podrzavas propalitet? Nije to kao da se reprezentacija tesko borila, pa uredu izgubili. Ne, nego uvijek smijesno dobivaju golove, gube lopte, neznaju dobacit itd...mikogoago wrote:ˇgatgor kaže:dat mi ponovo razlog da navijam punim srcem, onda hocu.zar kada se navija za repku svoje zemlje treba neki veći razlog?Ko je ovdje smješan? Prije bi rekao žalosno.Dobro Ti reće kolega sa foruma:NE LAPRDAJ!!!
A ti samo podrzavaj propalitet i prosjecnost, pa to ces i dobit. Tebi je patriotizam zatvorit oci u pravit se lud.
Ovo neces viditi ni u jednjoj drugoj drzavi. U Engleskoj kad ekipa gubi oni odma traze zamjenu selektora i igraca itd... A u BiH samo.....PA DOBRO...BICE BOLJE SLEDECI PUT.....DOBRI NASI MOMCI....
Last edited by Gat'Gor on 10/02/2011 04:59, edited 1 time in total.
- jutarnji
#748 Re: Mexico-BiH
Pjan, promuko, umoran ko qrac, al' je bilo super. Mi smo sa Dzekom za njih klasa.Detaljnije dok se dojebem nekako kuci...
- jeza u ledja
#749 Re: Mexico-BiH
Na prvenstvima ne igraju samo Svabe i Brazilci, vec i Slovaci, Slovenci, Latvijci, Austrijanci, Svicarci, Norvezani, Svedjani, Danci, Skoti, Rumuni, Bugari, Poljaci, Grci, Turci, Srbi, Hrvati, Ukrajinci, itd... Mi smo najjace rangirana reprezentacija u Evropi koja nikad nije igrala na nijednom takmicenju (ja mislim da su svi ovi gore pobrojani igrali barem jednom u zadnjih 15 godina). Dakle blizu smo, malo nam fali, i otud frustracija.Gat'Gor wrote:ODVRATAN_i_GADAN wrote:
Naravno da nam je sasvim jasno kakav kvalitet imamo, odnosno nemamo. Ali kad navijas za svoj tim ne navijas da postignu sta se od njih ocekuje, vec da postignu nesto VISE. Eto to je ono sto mi nismo uradili, nismo nijednom postigli nesto znacajno VISE od onog sto se realno od nas ocekuje.
- jeza u ledja
#750 Re: Mexico-BiH
Ja i ti nismo gledali istu utakmicu, al fakat.BaileyS wrote:Ibisevic nas najbolji igrac veceras a pored njega treba izdvojiti i Salihovica.
.
Nije u Ibisevicu problem sto ne trci, sto se ne zalaze, ili sto se ne vidi na terenu. U njemu je problem sto NE ZNA.