bELMIN_666 wrote:LG GT540 Optimus ili Samsung Galaxy Mini GT-S5570
Ja imam ovaj LG GT 540 od pocetka godine i veoma sam zadovolja sa njim. Uradjen mu je update Androida 2.1!!
Moderator: Benq
bELMIN_666 wrote:LG GT540 Optimus ili Samsung Galaxy Mini GT-S5570
Mislim da bi ovdje mogao naci nesto sto tebi odgovaramirzarb wrote:Imam galaxy 3 .
Pitanje/problem , treba mi neki dobar video player koji moze čitati .flv i .mp4 formate.
nešto sam skidao ali ne rade kako treba a jedan uzasno štopa..
Prelistao sam temu(ne cijelu) ali nisam nasao sto mi treba a ujutro idem na put.
Stoga izvinite ako ima negdje.
pozz
GAU8 wrote:moze na tablete pojedine koliko znamshiljak wrote:jel moguce prikopcati usb stik na mobitel?
ali mob ne fercera radi napajanja.
AMD wrote:Za sada jesam, moram još malo da testiram detaljnijeHalftime wrote:I zadovoljan?AMD wrote:Da se samo prijavim kao vlasnik LG 2X
http://download.pandaapp.com/?app=soft& ... er=androidbrazzo19 wrote:Gdje bih mogao skinuti PES 2011 ili FM 2011 za i9000 galaxy s . Hvala
Ma rijesio se on njega vecministry_ wrote: kako ga testiras? imas nekih korisnih savjeta trikova apllikacija?
AMD wrote:Nakon pola godine lutanja po "Androidima" konačno sam se vratio tamo gdje mi je najdražeLegla je četvorka
![]()
Neću pljuvati ništa, i SGS i Desire i LG 2X su mi bili super. Međutim nije to isti osjećaj... Držati četvorku u ruci je nešto posebno ipak
BaDa wrote:http://download.pandaapp.com/?app=soft& ... er=androidbrazzo19 wrote:Gdje bih mogao skinuti PES 2011 ili FM 2011 za i9000 galaxy s . Hvala
samo ukucaj sta trazis i naci ces
ja preko racunara kad probam kliknem fast download odmah mi pocne skidati :S probaj preko racunara pa kad skines apk file prebaci ga na mobbrazzo19 wrote:BaDa wrote:http://download.pandaapp.com/?app=soft& ... er=androidbrazzo19 wrote:Gdje bih mogao skinuti PES 2011 ili FM 2011 za i9000 galaxy s . Hvala
samo ukucaj sta trazis i naci ces
kad hocu da skinem nesto razi neki program mofos da skinem odmah ..... a ima svasta na stranici steta
p.s preko moba idem na taj link sto si poslao ....
vec sam to uradio 31 igricapromaha wrote:Na nekoj od torrent stranica potrazi "GameLoft android pack" i tu imas barem 30tak extra igara za android
sad ce opet diskusija vako nakoDady wrote:Ono sto mi se ne sviđa kod Androida generalno je jako slaba podrska za napredne Wi-Fi postavke.
Nema šanse da podesim WPA2-AES-PEAP-MSCHAPv2 Wi-Fi niti ima ikakve podrške za CA certifikate.
Čak ni pisljivi proxy ne radi.
Za korporativne korisnike Android ocigledno nije namjenjen, tu ga iPhone i BB debelo peru
Ne kažem da Android ne valja, ali jednostavno mi je npr. iPhone puno više user friendly, i ima puno veću podršku za ono što meni treba.
Ma ja govorim sta mi stvarno nedostaje kod Androida kao korisnik. Kao i tebi sto je smetao bluetooth file transfer na iPhone-u, meni isto smeta sto ne mogu da se nakacim na wireless na poslu. Nema podrške za Radius, proxy, vpn, lotus....Rauber wrote:Ne znam vala za te "user friendly" , ali ja kad sam za Iphone 3G usao u limit 7 i po stoja i skontao da ne mogu od kolege primiti pisljivi file preko bluetootha sa njegove nokie n82, skontao sam da je iphone veliki zajeb.
Tako da neka fala.
SGS ima vpnDady wrote:Ma ja govorim sta mi stvarno nedostaje kod Androida kao korisnik. Kao i tebi sto je smetao bluetooth file transfer na iPhone-u, meni isto smeta sto ne mogu da se nakacim na wireless na poslu. Nema podrške za Radius, proxy, vpn, lotus....Rauber wrote:Ne znam vala za te "user friendly" , ali ja kad sam za Iphone 3G usao u limit 7 i po stoja i skontao da ne mogu od kolege primiti pisljivi file preko bluetootha sa njegove nokie n82, skontao sam da je iphone veliki zajeb.
Tako da neka fala.
Da. SGS ima i proxy postavke ako se ne varam. Zašto se onda takvo nešto ne implementira i u stock Android?BaDa wrote:SGS ima vpnDady wrote:Ma ja govorim sta mi stvarno nedostaje kod Androida kao korisnik. Kao i tebi sto je smetao bluetooth file transfer na iPhone-u, meni isto smeta sto ne mogu da se nakacim na wireless na poslu. Nema podrške za Radius, proxy, vpn, lotus....Rauber wrote:Ne znam vala za te "user friendly" , ali ja kad sam za Iphone 3G usao u limit 7 i po stoja i skontao da ne mogu od kolege primiti pisljivi file preko bluetootha sa njegove nokie n82, skontao sam da je iphone veliki zajeb.
Tako da neka fala.
http://rapidserbia.com/viewtopic.php?f=31&t=189091 eto gadjes_ba wrote:koju navigaciju da instaliram na htc wildfire ,naravno ofline mode ima ih dosta ako neko moze malo bolje da objasni bio bih zahvalan![]()
Probaj cancel download, pa odmah opet download.polfudbal wrote:Kad hoću da skidam aplikaciju sa marketa imam poruku your item will be downloaded i imam status downloading i tako stalno, uglavnom ništa mi se ne skida!