Breaking Bad
Moderator: _BataZiv_0809
- Goldenhand
#726 Re: Breaking Bad
Skyler mi postade draga

- vicious
#727 Re: Breaking Bad
I mene je vala smorila ova epizoda.KPNCTNJAH wrote:Dosadna epizoda, cini mi se da je razgovor izmedju one i Hanka trajao 2 satatek pred kraj sam se razbudio.
Inače, počinju me nervirati svi redom, nema lika koji mi je ono simpa... možda donekle Saul
- Plavo-bijeli
#728 Re: Breaking Bad
Al kad reće Walter Saulu:
"I'll send YOU to Belize!"

-
lik5
#729 Re: Breaking Bad
usrase ga pravo
mislim da je vecina fanova razocarana .jessi vec pizdi dvije sezone,vec vidjeno
- Goldenhand
#730 Re: Breaking Bad
loše mislišlik5 wrote:usrase ga pravomislim da je vecina fanova razocarana .jessi vec pizdi dvije sezone,vec vidjeno
- Not My Idea
#731 Re: Breaking Bad
Ma smorila epizoda. Ja sam ispizdila. Razvukli kao da imaju jos 6 sezona a ne 6 epizoda.
Ovo u ovoj je sve moglo stat u 10 minuta.
- Skream
#732 Re: Breaking Bad
ala se lako smorite hehe
-
Cybernetic
- vicious
#734 Re: Breaking Bad
Ee da, priča oko Belizea vrh epizodePlavo-bijeli wrote:Al kad reće Walter Saulu:
- Artest
#735 Re: Breaking Bad
Hank se bas nameracio da corkira Waltera.
Konto sam sacekat da zavrse sve epizode, ali ipak...
Konto sam sacekat da zavrse sve epizode, ali ipak...
- horion_bosona
#736 Re: Breaking Bad
šta je ovo, svi se žale (pa i ova NMI
)? i prošlu (polu)sezonu se neki žalili, pa na kraju bi...
snagom samokontrole uzdržao sam se
od gledanja prve dvije epizode... planiram sačekati da se nakupi 5 i onda ću ih pogledati u cugu za vikend pred finale... koje, čudne li koincidencije, pada na moj rođendan
snagom samokontrole uzdržao sam se
- Not My Idea
#737 Re: Breaking Bad
ma
a znas kako je...ni prva nije bila bas cemu ali ova druga-nista
...ono-ipak smo zasluzili puno vise nakon godinu dana cekanja. e to im zamjerim.
ne sumnjam da ce kraj bit spektakularan ali su mogli odradit da i ovih svih 8 epizoda bude.
a znas kako je...ni prva nije bila bas cemu ali ova druga-nista
ne sumnjam da ce kraj bit spektakularan ali su mogli odradit da i ovih svih 8 epizoda bude.
-
bierkof
#738 Re: Breaking Bad
Kako mislis nista? Meni je epizoda bila fantasticna. I prva i druga. Hank je saznao, i Walter je saznao da Hank zna.. meni je to znacajan dogadjaj, opravdava jednu epizodu.
Pokazuje malo dublje stanje ljudi, Breaking Bad nikada nije bio akcija do maximuma, puske, pistolji, eksplozije...
Mislim da se jos nesto zakuhava, i sve je bilo jako napeto. Stalno mi kroz glavu prolazi slika Waltera kada dodje u onu svoju unistenu kucu, kada ce se to desiti.
U ovoj seriji nema pozitivnih likova, u jednu ruku je walter jedini dobar lik jer je dovoljno veliki da sam sebi prizna da je los.
Dok su svi ostali licemjeri, pogotovo zena od hank-a. Svaka scena gdje walter pokazuje zube je predobra.
Pokazuje malo dublje stanje ljudi, Breaking Bad nikada nije bio akcija do maximuma, puske, pistolji, eksplozije...
Mislim da se jos nesto zakuhava, i sve je bilo jako napeto. Stalno mi kroz glavu prolazi slika Waltera kada dodje u onu svoju unistenu kucu, kada ce se to desiti.
U ovoj seriji nema pozitivnih likova, u jednu ruku je walter jedini dobar lik jer je dovoljno veliki da sam sebi prizna da je los.
Dok su svi ostali licemjeri, pogotovo zena od hank-a. Svaka scena gdje walter pokazuje zube je predobra.
- KPNCTNJAH
#739 Re: Breaking Bad
Jesse je jedini pozitivan lik, steta je sto su njega izbacili iz price, ali bar u narednoj epizodi ce se malo vise stvari vrtiti oko njega. Walter je skupio previse minusa da bi se smatrao pozitivnim likom.
- Sheriff
#740 Re: Breaking Bad
Gdje ja mogu pogledat 10tu :Đ
moze na pp
moze na pp
- Not My Idea
#741 Re: Breaking Bad
potpisujem od-do.KPNCTNJAH wrote:Jesse je jedini pozitivan lik, steta je sto su njega izbacili iz price, ali bar u narednoj epizodi ce se malo vise stvari vrtiti oko njega. Walter je skupio previse minusa da bi se smatrao pozitivnim likom.
Kako je moguce da Walter ikad ispadne pozitivan lik??bierkof wrote:Kako mislis nista? Meni je epizoda bila fantasticna. I prva i druga. Hank je saznao, i Walter je saznao da Hank zna.. meni je to znacajan dogadjaj, opravdava jednu epizodu.
Hank je saznao? to smo znali i prije ovog nastavka.
Walter je saznao da Hank zna? i to treba razvuci na dvije epizode? ma ajde...
Ne znam vala, meni nije bilo napeto.
U prvoj epizodi ona scena kad ona dvojica pricaju kod Jesse-ja je trajala vjecnost. Smor.
U drugoj epizodi razgovor Hanka i Skyler isto...
Ono sto bi mene uveselilo jeste da se Mike pojavi. Nikad nisu prikazali da je on ustvari mrtav i fakat sam se nadala da ce se vratit.
Ne znam sta Jesse moze uradit sad i kako ce zavrsit al on je jedini lik kojem prizeljkujem fin kraj. Koliko je to uopce moguce.
- horion_bosona
#742 Re: Breaking Bad
Not My Idea wrote:ma![]()
![]()
a znas kako je...ni prva nije bila bas cemu ali ova druga-nista...ono-ipak smo zasluzili puno vise nakon godinu dana cekanja. e to im zamjerim.
ne znam, nisam gledao, a nije da ti ne vjerujem...
Gilligan je jbn igrač, a kako uvijek iskoristi priliku da pohvali Davida Chasea, već sam se pripremio da bi kraj mogao ostati dijelom otvoren ili nedorečen (barem na prvu, kao u slučaju Sopranosa)... možda bi i bila fora da finale serije ne obilježi neki spektakularan kraj tj. rasplet
dobro me ispravi, ne znam što sam kontao da ima 6 epizoda, a ne 8
- Not My Idea
#743 Re: Breaking Bad
e da, sjecam se da si i govorio da ti je Fly najdraza. ma nije da im zamjerim manjak akcije, nego manjak onog BB ludila, pa makar to bila i epizoda poput Fly. ove dvije epizode su mogle stat u jednu tj prvu. a da u drugoj nesto novo vidimo.
nista, vidjet cemo...za tvoj rodjendan
-
bierkof
#744 Re: Breaking Bad
Jesse ima totalno slab karakter, jako je inertan, i pokusava da se iskupi iznova vec 10ti put, i misli da ce bacanjem para okolo da popravi sve. U njegovom liku nema ni trun inteligencije, tesko mi je da ga stavim u "pozitivnu" kategoriju samo zbog njegove naivnosti.KPNCTNJAH wrote:Jesse je jedini pozitivan lik, steta je sto su njega izbacili iz price, ali bar u narednoj epizodi ce se malo vise stvari vrtiti oko njega. Walter je skupio previse minusa da bi se smatrao pozitivnim likom.
- Not My Idea
#745 Re: Breaking Bad
Nemoj brkati naivnost s ljudskoscu. 
- horion_bosona
#746 Re: Breaking Bad
smiješno mi bi kad sam vidio datum zadnje epizodeNot My Idea wrote:e da, sjecam se da si i govorio da ti je Fly najdraza. ma nije da im zamjerim manjak akcije, nego manjak onog BB ludila, pa makar to bila i epizoda poput Fly. ove dvije epizode su mogle stat u jednu tj prvu. a da u drugoj nesto novo vidimo.
bolje se sjećam prve 3 sezone, pogledavši ih tad za nepunih 10 dana, nego ove dvije nakon, koje sam gledao (najvećim dijelom) epizodu za epizodu, pogotovo 4.s... šta ja znam, valjda lakše stvoriš neku globalnu sliku cijele priče, za razliku od iscjepkanog iščekivanja svake epizode... a i veći je gušt, zato ću se strpit do zadnje sedmice... mada sam već vidio neke spoilere ovdje
-
Cybernetic
- Šveđanin
#748 Re: Breaking Bad
"Breaking Bad" tema odsvirana na opremi za proizvodnju metamfetamina
http://www.klix.ba/magazin/zanimljivost ... /130822095
http://www.klix.ba/magazin/zanimljivost ... /130822095
- Brkooo
#749 Re: Breaking Bad
Šviden boj... fala za link