kad sam bio mali
- ChataDodajStaHoces
#727 Re: kad sam bio mali
Mislio sam da ljudi kad umru i kad im rukom predju preko ociju koriste neku magiju kako bi se oci zatvorile... nisam znao da ustvari lagano dodirnu prstima hahah 
- kurty
#728 Re: kad sam bio mali
Sjetih se jos neceg... Ostavili me moji kod neke rodbine.. Satro, meni se svidjelo na planini i ja ostao... Domacin kuce u kojoj sam bio, cesto rovio nos i brisao gdje je stigao... Sta cu ja, djetic mali, kontam da je to OK... Dosao kuci i poceo primjenjivati to nauceno... Mama skontala i pocela stalno da me ruzi, da me opominje... I nakon dva mjeseca, kad je sve taktike isporbala, rece mi "E "blago" se tvojoj zeni kad se ozenis... Kesu ce nosat i kupit tvoje sline"...
Nikad vise nisam prst bez maramice gurnuo u nos

Nikad vise nisam prst bez maramice gurnuo u nos
-
mokosh
#729 Re: kad sam bio mali
ja jos uvijek en vejrujem da se to tako radiChata87 wrote:Mislio sam da ljudi kad umru i kad im rukom predju preko ociju koriste neku magiju kako bi se oci zatvorile... nisam znao da ustvari lagano dodirnu prstima hahah
- mashroom90
#730 Re: kad sam bio mali
A joj kako simpaticno... Ja sam imala pet godina a jos uvijek nisam znala da ljudi umiru. Jednom mi je drugarica rekla da je moja nana stara i da ce umrijet i ja sam se izgalamila na nju i naljutila i rekla joj da ce ona umrijet, a ne moja nana ili bilo ko od moje porodice...Chata87 wrote:Mislio sam da ljudi kad umru i kad im rukom predju preko ociju koriste neku magiju kako bi se oci zatvorile... nisam znao da ustvari lagano dodirnu prstima hahah
Kad sam bila mala pokusala sam piskiti kao djecak i skinila sve osim carapa i popiskila carape...
Mislila sam da je mjesec od sira jer sam to gledala na crticu...
Bojala sam se svoje komsinice jer sam mislila da je ona vjestica iz Ivice i Marice...
- Ductus Holedocus
#731 Re: kad sam bio mali
Izgleda da smo svi zavidjeli muskarcima,zbog njihovog piškanja..
I ja sam probala
,ja mislim da je tata uso u kupatilo i ibretio se 
I ja sam probala
- mashroom90
#732 Re: kad sam bio mali
hehehehehehehheheheDuctus Holedocus wrote:Izgleda da smo svi zavidjeli muskarcima,zbog njihovog piškanja..
I ja sam probala,ja mislim da je tata uso u kupatilo i ibretio se
a kad im je lakse
- Ductus Holedocus
#733 Re: kad sam bio mali
jednom me amidza poveo na put..
Nekad bijah stidno djetasce..piskilo mi se..a sramota mi bilo reci..
Putovali smo kamionom
,i kad je amidza izas'o..ja sam nasla teglu i pokusala u nju piskiti..ali bezuspjesno.
Vise u gacice nego u teglu.
Zamislite kako mu je jadnom bilo voziti bog zna koliko kilometara samnom smrdljivom

Nekad bijah stidno djetasce..piskilo mi se..a sramota mi bilo reci..
Putovali smo kamionom
Zamislite kako mu je jadnom bilo voziti bog zna koliko kilometara samnom smrdljivom
- mashroom90
#734 Re: kad sam bio mali
hahahaha... jooj ti bas imas anegdota sa tim pis pisDuctus Holedocus wrote:jednom me amidza poveo na put..
Nekad bijah stidno djetasce..piskilo mi se..a sramota mi bilo reci..![]()
Putovali smo kamionom,i kad je amidza izas'o..ja sam nasla teglu i pokusala u nju piskiti..ali bezuspjesno.
Zamislite kako mu je jadnom bilo voziti bog zna koliko kilometara samnom smrdljivom![]()
hihi
- Ductus Holedocus
#735 Re: kad sam bio mali
aha,ja sam pis pis 
- drag_gost
#736 Re: kad sam bio mali
Ja sam cesto iz one TIC-TAC kutijice pio vodu.

-
Envy
- nevidljiva_
- Location: tamo gdje snovi postaju stvarnost, gdje mašta nema granica, a zvijezde mogu da se dohvate........
#738 Re: kad sam bio mali
Ne znam broji li se ovo u radnje......., aliiiiiiiiiiiiiiiiiii ja kad sam bio majji..sam pravio mačku da jede pitu, samo što je nisam pek'o.......i sad ga više nema

- mashroom90
#739 Re: kad sam bio mali
hehe... nismo li svi?drag_gost wrote:Ja sam cesto iz one TIC-TAC kutijice pio vodu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa je li ti upalilo?Envy wrote:Dodbro nisi pokusala trceci piskiti ,kao neki...
moja sestra je kao mala stavila macku u ves-masinu da je kao okupa, zatvorila je vrata ali srecom nije znala ukljuciti masinu, mama je na vrijeme vidjela i "spasila" macunevidljiva_ wrote:Ne znam broji li se ovo u radnje......., aliiiiiiiiiiiiiiiiiii ja kad sam bio majji..sam pravio mačku da jede pitu, samo što je nisam pek'o.......i sad ga više nema
hhehhh
-
Envy
- mashroom90
#741 Re: kad sam bio mali
hehehe... ajde mozda nekad nekoj djevojcici upaliEnvy wrote:Nije meni nikad...mashroom90 wrote:pa je li ti upalilo?Envy wrote:Dodbro nisi pokusala trceci piskiti ,kao neki...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Envy
- mashroom90
#743 Re: kad sam bio mali
Envy wrote:Ona koja ne pokusa,nece ni znati hoce li uspijeti u tome ili ne,a svaka koja bude pokusala ja joj drzim palceve...mashroom90 wrote:
hehehe... ajde mozda nekad nekoj djevojcici upali![]()
![]()
- nevidljiva_
- Location: tamo gdje snovi postaju stvarnost, gdje mašta nema granica, a zvijezde mogu da se dohvate........
#744 Re: kad sam bio mali
sreća, pa je maca spašenamashroom90 wrote:hehe... nismo li svi?drag_gost wrote:Ja sam cesto iz one TIC-TAC kutijice pio vodu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa je li ti upalilo?Envy wrote:Dodbro nisi pokusala trceci piskiti ,kao neki...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moja sestra je kao mala stavila macku u ves-masinu da je kao okupa, zatvorila je vrata ali srecom nije znala ukljuciti masinu, mama je na vrijeme vidjela i "spasila" macunevidljiva_ wrote:Ne znam broji li se ovo u radnje......., aliiiiiiiiiiiiiiiiiii ja kad sam bio majji..sam pravio mačku da jede pitu, samo što je nisam pek'o.......i sad ga više nema
hhehhh![]()
![]()
![]()
![]()
- Magarece_godine
#745 Re: kad sam bio mali
Kad sam bio mali .... bio sam lijep ko i danas
Salim se....
Nego, moj drug kada je bio mali .... PLASIO SE MAJKL DZEKSONA
... i danas ga zajebavamo zbog toga ...
Salim se....
Nego, moj drug kada je bio mali .... PLASIO SE MAJKL DZEKSONA
- nevidljiva_
#746 Re: kad sam bio mali
plaši li se sadMagarece_godine wrote:Kad sam bio mali .... bio sam lijep ko i danas![]()
![]()
![]()
Salim se....
Nego, moj drug kada je bio mali .... PLASIO SE MAJKL DZEKSONA... i danas ga zajebavamo zbog toga ...
- mashroom90
#747 Re: kad sam bio mali
Ajd sto bi maca nastradala, neg bi se masina sje**lanevidljiva_ wrote: sreća, pa je maca spašena![]()
Salim se, sreca mackica je i dalje mogla mjaukati po kuci
- ladyada
#748 Re: kad sam bio mali
kad sam bila mala dosao moler da ofarba garazna vrata u neku SM zelenu .......stavio vrata na neka burad i latio se posla ......... ja sam ga cijelo vrijeme posmatrala iza zida, elem mama ga pozove na kafu ...........a ja fijuk cetku u ruke da probam ,meljala sam ja po farbama i malo i po vratima , tamam da me uhvate bacim cetku ..........ispravim se i ruke za ledja i ko fol posmatram pomno kako se suse vrata ......kaze mama je si i ti farbala ...........nisam .......nisi djavola sva ti haljinica puna farbe eto ti je i kosi .........pogledam niz
negdje sam se trbuhom zalijepila za vrata a haljina bijela ........
-
Vernes_AMG
#749 Re: kad sam bio mali
Ja sam rano djetinjstvo proveo u ratu ( prve 4 godine ) ali sjecam se nekih scena: Pred kraj rata malo se situacija smirila i drug i ja izasli iz sklonista malo u mahalu sa nekakvim puskama ( od drveta ) i igramo se mi na nekakvom pjesku. Nije proslo 10 minuta puce nesto u ulici pored , ali to je toliko jako puklo da smo mi mislili da je to odmah pored nas . I u onom strahu gleda mene jaran. Kaze jebo ove , oni misle mi ( pazi sad izraza ) zaoprave a mi se samo igramo , hajmo mi u podrum
'96. , taman se pocelo normalno ziveti , stari kupio Kadetta , i jbg. to komsije dolaze "na slatku" , familije uza i sira i ja inace najNEtalentovaniji u familiji sto se tica crtanja i slikanja jedan dan ja uzmem komadic one crvene cigle i pocnem po autu "crtati" i pisati nesto vezano za Horde Zla , nikad necu zaboraviti onu situaciju kad je stari to vidio a lopata mu bila u ruci
'96. , taman se pocelo normalno ziveti , stari kupio Kadetta , i jbg. to komsije dolaze "na slatku" , familije uza i sira i ja inace najNEtalentovaniji u familiji sto se tica crtanja i slikanja jedan dan ja uzmem komadic one crvene cigle i pocnem po autu "crtati" i pisati nesto vezano za Horde Zla , nikad necu zaboraviti onu situaciju kad je stari to vidio a lopata mu bila u ruci
- mashroom90
#750 Re: kad sam bio mali
Jel bila slatka izmedju tebe i starog kad su komsije i rodbina otisli? heheheheVernes_AMG wrote: '96. , taman se pocelo normalno ziveti , stari kupio Kadetta , i jbg. to komsije dolaze "na slatku" , familije uza i sira i ja inace najNEtalentovaniji u familiji sto se tica crtanja i slikanja jedan dan ja uzmem komadic one crvene cigle i pocnem po autu "crtati" i pisati nesto vezano za Horde Zla , nikad necu zaboraviti onu situaciju kad je stari to vidio a lopata mu bila u ruci