kad sam bio mali

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mokosh

#726 Re: kad sam bio mali

Post by mokosh »

Ova tema umrla :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
ChataDodajStaHoces

#727 Re: kad sam bio mali

Post by ChataDodajStaHoces »

Mislio sam da ljudi kad umru i kad im rukom predju preko ociju koriste neku magiju kako bi se oci zatvorile... nisam znao da ustvari lagano dodirnu prstima hahah :D
kurty

#728 Re: kad sam bio mali

Post by kurty »

Sjetih se jos neceg... Ostavili me moji kod neke rodbine.. Satro, meni se svidjelo na planini i ja ostao... Domacin kuce u kojoj sam bio, cesto rovio nos i brisao gdje je stigao... Sta cu ja, djetic mali, kontam da je to OK... Dosao kuci i poceo primjenjivati to nauceno... Mama skontala i pocela stalno da me ruzi, da me opominje... I nakon dva mjeseca, kad je sve taktike isporbala, rece mi "E "blago" se tvojoj zeni kad se ozenis... Kesu ce nosat i kupit tvoje sline"...

Nikad vise nisam prst bez maramice gurnuo u nos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mokosh

#729 Re: kad sam bio mali

Post by mokosh »

Chata87 wrote:Mislio sam da ljudi kad umru i kad im rukom predju preko ociju koriste neku magiju kako bi se oci zatvorile... nisam znao da ustvari lagano dodirnu prstima hahah :D
ja jos uvijek en vejrujem da se to tako radi :D na filmu je bas carolija :D
mashroom90

#730 Re: kad sam bio mali

Post by mashroom90 »

Chata87 wrote:Mislio sam da ljudi kad umru i kad im rukom predju preko ociju koriste neku magiju kako bi se oci zatvorile... nisam znao da ustvari lagano dodirnu prstima hahah :D
A joj kako simpaticno... Ja sam imala pet godina a jos uvijek nisam znala da ljudi umiru. Jednom mi je drugarica rekla da je moja nana stara i da ce umrijet i ja sam se izgalamila na nju i naljutila i rekla joj da ce ona umrijet, a ne moja nana ili bilo ko od moje porodice... :)

Kad sam bila mala pokusala sam piskiti kao djecak i skinila sve osim carapa i popiskila carape...
Mislila sam da je mjesec od sira jer sam to gledala na crticu...
Bojala sam se svoje komsinice jer sam mislila da je ona vjestica iz Ivice i Marice... :-) :-) :-) :-) :-)
Ductus Holedocus

#731 Re: kad sam bio mali

Post by Ductus Holedocus »

Izgleda da smo svi zavidjeli muskarcima,zbog njihovog piškanja..
I ja sam probala :D ,ja mislim da je tata uso u kupatilo i ibretio se :D
mashroom90

#732 Re: kad sam bio mali

Post by mashroom90 »

Ductus Holedocus wrote:Izgleda da smo svi zavidjeli muskarcima,zbog njihovog piškanja..
I ja sam probala :D ,ja mislim da je tata uso u kupatilo i ibretio se :D
hehehehehehehhehehe
a kad im je lakse :)
Ductus Holedocus

#733 Re: kad sam bio mali

jednom me amidza poveo na put..
Nekad bijah stidno djetasce..piskilo mi se..a sramota mi bilo reci.. :razz:
Putovali smo kamionom :D ,i kad je amidza izas'o..ja sam nasla teglu i pokusala u nju piskiti..ali bezuspjesno.
Vise u gacice nego u teglu.
Zamislite kako mu je jadnom bilo voziti bog zna koliko kilometara samnom smrdljivom :D :lol:
mashroom90

#734 Re: kad sam bio mali

Post by mashroom90 »

Ductus Holedocus wrote:jednom me amidza poveo na put..
Nekad bijah stidno djetasce..piskilo mi se..a sramota mi bilo reci.. :razz:
Putovali smo kamionom :D ,i kad je amidza izas'o..ja sam nasla teglu i pokusala u nju piskiti..ali bezuspjesno.
Vise u gacice nego u teglu.
Zamislite kako mu je jadnom bilo voziti bog zna koliko kilometara samnom smrdljivom :D :lol:
hahahaha... jooj ti bas imas anegdota sa tim pis pis :P
hihi
Ductus Holedocus

#735 Re: kad sam bio mali

aha,ja sam pis pis :D
drag_gost

#736 Re: kad sam bio mali

Post by drag_gost »

Ja sam cesto iz one TIC-TAC kutijice pio vodu. :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Envy

#737 Re: kad sam bio mali

Post by Envy »

..
Last edited by Envy on 12/01/2012 19:52, edited 1 time in total.
nevidljiva_
Location: tamo gdje snovi postaju stvarnost, gdje mašta nema granica, a zvijezde mogu da se dohvate........

#738 Re: kad sam bio mali

Post by nevidljiva_ »

Ne znam broji li se ovo u radnje......., aliiiiiiiiiiiiiiiiiii ja kad sam bio majji..sam pravio mačku da jede pitu, samo što je nisam pek'o.......i sad ga više nema :oops: :oops:
mashroom90

#739 Re: kad sam bio mali

Post by mashroom90 »

drag_gost wrote:Ja sam cesto iz one TIC-TAC kutijice pio vodu. :D :D :D :D :D :D :D :D :D
hehe... nismo li svi? ;) ;) ;-) ;-) ;-) ;-)
Envy wrote:Dodbro nisi pokusala trceci piskiti ,kao neki...
pa je li ti upalilo? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nevidljiva_ wrote:Ne znam broji li se ovo u radnje......., aliiiiiiiiiiiiiiiiiii ja kad sam bio majji..sam pravio mačku da jede pitu, samo što je nisam pek'o.......i sad ga više nema
moja sestra je kao mala stavila macku u ves-masinu da je kao okupa, zatvorila je vrata ali srecom nije znala ukljuciti masinu, mama je na vrijeme vidjela i "spasila" macu
hhehhh :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Envy

#740 Re: kad sam bio mali

Post by Envy »

.
Last edited by Envy on 12/01/2012 19:52, edited 1 time in total.
mashroom90

#741 Re: kad sam bio mali

Post by mashroom90 »

Envy wrote:
mashroom90 wrote:
Nije meni nikad... :D :D
hehehe... ajde mozda nekad nekoj djevojcici upali :) :wink:
Envy

#742 Re: kad sam bio mali

Post by Envy »

..
Last edited by Envy on 12/01/2012 19:50, edited 1 time in total.
mashroom90

#743 Re: kad sam bio mali

Post by mashroom90 »

Envy wrote:
mashroom90 wrote:
hehehe... ajde mozda nekad nekoj djevojcici upali :) :wink:
Ona koja ne pokusa,nece ni znati hoce li uspijeti u tome ili ne,a svaka koja bude pokusala ja joj drzim palceve... :lol: :lol:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
nevidljiva_
Location: tamo gdje snovi postaju stvarnost, gdje mašta nema granica, a zvijezde mogu da se dohvate........

#744 Re: kad sam bio mali

Post by nevidljiva_ »

mashroom90 wrote:
drag_gost wrote:Ja sam cesto iz one TIC-TAC kutijice pio vodu. :D :D :D :D :D :D :D :D :D
hehe... nismo li svi? ;) ;) ;-) ;-) ;-) ;-)
nevidljiva_ wrote:Ne znam broji li se ovo u radnje......., aliiiiiiiiiiiiiiiiiii ja kad sam bio majji..sam pravio mačku da jede pitu, samo što je nisam pek'o.......i sad ga više nema
moja sestra je kao mala stavila macku u ves-masinu da je kao okupa, zatvorila je vrata ali srecom nije znala ukljuciti masinu, mama je na vrijeme vidjela i "spasila" macu
hhehhh :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
sreća, pa je maca spašena :D :thumbup:
Magarece_godine

#745 Re: kad sam bio mali

Post by Magarece_godine »

Kad sam bio mali .... bio sam lijep ko i danas :D :D :D

Salim se....

Nego, moj drug kada je bio mali .... PLASIO SE MAJKL DZEKSONA :D ... i danas ga zajebavamo zbog toga ...
nevidljiva_

#746 Re: kad sam bio mali

Post by nevidljiva_ »

Magarece_godine wrote:Kad sam bio mali .... bio sam lijep ko i danas :D :D :D

Salim se....

Nego, moj drug kada je bio mali .... PLASIO SE MAJKL DZEKSONA :D ... i danas ga zajebavamo zbog toga ...
plaši li se sad :D?
mashroom90

#747 Re: kad sam bio mali

Post by mashroom90 »

nevidljiva_ wrote: sreća, pa je maca spašena :D :thumbup:
Ajd sto bi maca nastradala, neg bi se masina sje**la :P
Salim se, sreca mackica je i dalje mogla mjaukati po kuci :) :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
ladyada

#748 Re: kad sam bio mali

Post by ladyada »

kad sam bila mala dosao moler da ofarba garazna vrata u neku SM zelenu .......stavio vrata na neka burad i latio se posla ......... ja sam ga cijelo vrijeme posmatrala iza zida, elem mama ga pozove na kafu ...........a ja fijuk cetku u ruke da probam ,meljala sam ja po farbama i malo i po vratima , tamam da me uhvate bacim cetku ..........ispravim se i ruke za ledja i ko fol posmatram pomno kako se suse vrata ......kaze mama je si i ti farbala ...........nisam .......nisi djavola sva ti haljinica puna farbe eto ti je i kosi .........pogledam niz :shock: negdje sam se trbuhom zalijepila za vrata a haljina bijela ........
Vernes_AMG

#749 Re: kad sam bio mali

Post by Vernes_AMG »

Ja sam rano djetinjstvo proveo u ratu ( prve 4 godine ) ali sjecam se nekih scena: Pred kraj rata malo se situacija smirila i drug i ja izasli iz sklonista malo u mahalu sa nekakvim puskama ( od drveta ) i igramo se mi na nekakvom pjesku. Nije proslo 10 minuta puce nesto u ulici pored , ali to je toliko jako puklo da smo mi mislili da je to odmah pored nas . I u onom strahu gleda mene jaran. Kaze jebo ove , oni misle mi ( pazi sad izraza ) zaoprave a mi se samo igramo , hajmo mi u podrum :mrgreen:

'96. , taman se pocelo normalno ziveti , stari kupio Kadetta , i jbg. to komsije dolaze "na slatku" , familije uza i sira i ja inace najNEtalentovaniji u familiji sto se tica crtanja i slikanja jedan dan ja uzmem komadic one crvene cigle i pocnem po autu "crtati" i pisati nesto vezano za Horde Zla , nikad necu zaboraviti onu situaciju kad je stari to vidio a lopata mu bila u ruci :mrgreen:
mashroom90

#750 Re: kad sam bio mali

Post by mashroom90 »

Vernes_AMG wrote: '96. , taman se pocelo normalno ziveti , stari kupio Kadetta , i jbg. to komsije dolaze "na slatku" , familije uza i sira i ja inace najNEtalentovaniji u familiji sto se tica crtanja i slikanja jedan dan ja uzmem komadic one crvene cigle i pocnem po autu "crtati" i pisati nesto vezano za Horde Zla , nikad necu zaboraviti onu situaciju kad je stari to vidio a lopata mu bila u ruci :mrgreen:
Jel bila slatka izmedju tebe i starog kad su komsije i rodbina otisli? hehehehe ;-) ;-) ;-) ;-)
Post Reply