tbv wrote:Bakir je samo sljedbenik pogresne (citaj izdajnicke) politike. SDA je izgubila svrhu postojanja 1995. kad je neustavno u ime naroda (64% glasackog tijela + ) potipisala kapitulaciju Republike Bosne i Hercegovine i stim nagradila dzelate sa pola BiH. To ocito nekim nije jasno pa i dalje glasuju za SDA. O Radoncicu (sbbbih) i Silajdzicu (szbih) da ne pricam, ali ukratko - isto sranje drugo pakovanje.
Bakir Izetbegovic Predsjednik
-
klif
#726 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića
- kamen spoticanja
#727 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića
ma ja ovo malo za onih 7 poena...Chmoljo wrote:@kamen spoticanja, pazi malo šta pišeš...
a inace upravi si
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
- sarajlija_ba
#729 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića
Osim što je isp'o iz Alijinih gaća drugog poteza nejma.
-
udrch
#730 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića
Stigao je da odgovori Zukorliću, a Suljagića još nije ni mrko pogledao..
Sramota što nosi časno prezime..
- kamen spoticanja
#731 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića
i to je zanimljivo...bakir je jedini pominjao odluku suljagica u kontekstu da se ide do kraja i da se odluka povuce pa makar i pukla koalicija s sdp-om...udrch wrote:Stigao je da odgovori Zukorliću, a Suljagića još nije ni mrko pogledao..
ali to neces procitati u avazu...
pa mi ovaj cirkus s zukorlicem jos vise zanimljiv
- sarajlija_ba
#732 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića
Sitnošićardžijski interesi SDA.kamen spoticanja wrote:i to je zanimljivo...bakir je jedini pominjao odluku suljagica u kontekstu da se ide do kraja i da se odluka povuce pa makar i pukla koalicija s sdp-om...udrch wrote:Stigao je da odgovori Zukorliću, a Suljagića još nije ni mrko pogledao..
Uvlačili su se SDP-u da ih prime sa sobom u vlast a sad skupljaju poene sa SDP-ovih leđa za sebe.
Fuj !
- kamen spoticanja
#733 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića
to je ipak tihiceva linija...koliko se ja sjecam bakir nije bio za koaliciju s sdp-om...ali to je vec domen stranke sda...a ona je vec sama po sebi postala strasnasarajlija_ba wrote:Sitnošićardžijski interesi SDA.kamen spoticanja wrote:i to je zanimljivo...bakir je jedini pominjao odluku suljagica u kontekstu da se ide do kraja i da se odluka povuce pa makar i pukla koalicija s sdp-om...udrch wrote:Stigao je da odgovori Zukorliću, a Suljagića još nije ni mrko pogledao..
Uvlačili su se SDP-u da ih prime sa sobom u vlast a sad skupljaju poene sa SDP-ovih leđa za sebe.
Fuj !
- sarajlija_ba
#734 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića
Meni izgledaju sve perverzniji.kamen spoticanja wrote: to je ipak tihiceva linija...koliko se ja sjecam bakir nije bio za koaliciju s sdp-om...ali to je vec domen stranke sda...a ona je vec sama po sebi postala strasna
20 godina na vlasti a onda potpišu da će se boriti protiv mita i korpucije i nelegalno stečene imovine a sve se to razvijalo i sticalo pod njihovom vlašću.
Ajne kajne perverzionen
- kamen spoticanja
#735 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića
sulejman tihic je nenadhebiv...nije njega dzaba cak iz amerike dosao pohvaliti joe bidensarajlija_ba wrote:Meni izgledaju sve perverzniji.kamen spoticanja wrote: to je ipak tihiceva linija...koliko se ja sjecam bakir nije bio za koaliciju s sdp-om...ali to je vec domen stranke sda...a ona je vec sama po sebi postala strasna
20 godina na vlasti a onda potpišu da će se boriti protiv mita i korpucije i nelegalno stečene imovine a sve se to razvijalo i sticalo pod njihovom vlašću.
Ajne kajne perverzionen
- sarajlija_ba
#736 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića
To se zove kooperativnost a kod nas se zove uvlačenje tamo gdje sunce ne sijakamen spoticanja wrote: sulejman tihic je nenadhebiv...nije njega dzaba cak iz amerike dosao pohvaliti joe biden
-
udrch
#737 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića
SDA je mogla u vlast sa kim je god htjela..bez nje se nije moglo nikud i ne može još uvijek..svi je kritikuju, a svi bi sa njom u vlast..to je sad dokazao i SDP..sarajlija_ba wrote:Sitnošićardžijski interesi SDA.kamen spoticanja wrote:i to je zanimljivo...bakir je jedini pominjao odluku suljagica u kontekstu da se ide do kraja i da se odluka povuce pa makar i pukla koalicija s sdp-om...udrch wrote:Stigao je da odgovori Zukorliću, a Suljagića još nije ni mrko pogledao..
Fuj !
Problem je kad svi hoće sa tobom..to znači da nemaš jasan stav..
Ako se SDA postavi kako treba, uništiće i SBiH i SBB i na velika vrata zauzeti poziciju centra koja Bošnjacima najviše i odgovara..a ako se počnu izvlačiti i očekivati da to narod riješi, onda će se urušiti i pocijepati..
Nemamo mi jasne politike..
- sarajlija_ba
#738 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića
SDA je prvi put izgubila izbore jel' tebi to jasno ?udrch wrote: SDA je mogla u vlast sa kim je god htjela..bez nje se nije moglo nikud i ne može još uvijek..svi je kritikuju, a svi bi sa njom u vlast..to je sad dokazao i SDP..
Ako se SDA postavi kako treba, uništiće i SBiH i SBB i na velika vrata zauzeti poziciju centra koja Bošnjacima najviše i odgovara..a ako se počnu izvlačiti i očekivati da to narod riješi, onda će se urušiti i pocijepati..
Zašto je onda Zlatko pozivao SBB na razgovore ako je samo sa SDA mogao u vlast ?
Po tvojoj logici morao je i sa HDZ-ovima u vlast a vidimo da ne mora.
Kakva ba SDA više...razvališe nam državu svojom minder-filozofijom.
-
udrch
#739 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića
Pa zašto nije otišao sa SBB-om?sarajlija_ba wrote:SDA je prvi put izgubila izbore jel' tebi to jasno ?udrch wrote: SDA je mogla u vlast sa kim je god htjela..bez nje se nije moglo nikud i ne može još uvijek..svi je kritikuju, a svi bi sa njom u vlast..to je sad dokazao i SDP..
Zašto je onda Zlatko pozivao SBB na razgovore ako je samo sa SDA mogao u vlast ?
Po tvojoj logici morao je i sa HDZ-ovima u vlast a vidimo da ne mora.
Kakva ba SDA više...razvališe nam državu svojom minder-filozofijom.
- sarajlija_ba
#740 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića
Ja te pitam, ako je SDA jedina koja je mogla ući u vlast zašto je zvao SBB na razgovore ?udrch wrote: Pa zašto nije otišao sa SBB-om?
Onako ? Da popiju kafu ?
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#741 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića
Tema je: Najbolji potez Bakira Izetbegovića
Ako se ne mozete sjetiti nicega, izmislite
- sarajlija_ba
#742 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića
Tako bujnu maštu nemamplain vanilla wrote:Tema je: Najbolji potez Bakira Izetbegovića
-
udrch
#743 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića
Sjedio je i sa HDZ-ovima..sarajlija_ba wrote:Ja te pitam, ako je SDA jedina koja je mogla ući u vlast zašto je zvao SBB na razgovore ?udrch wrote: Pa zašto nije otišao sa SBB-om?
Onako ? Da popiju kafu ?
- sarajlija_ba
#744 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića
Uredu je drugudrch wrote:Sjedio je i sa HDZ-ovima..sarajlija_ba wrote:Ja te pitam, ako je SDA jedina koja je mogla ući u vlast zašto je zvao SBB na razgovore ?udrch wrote: Pa zašto nije otišao sa SBB-om?
Onako ? Da popiju kafu ?
-
sansun
#745 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića
A još očiglednije je da vama Izetbegovićima procjene nisu baš jača strana..."Podržavao sam i Muamera Zukorlića, ali sam, očigledno, pogriješio"
Rekao bih da je jedva čekao, vjerovatno sada priželjkuje i neko odlikovanje od strane Tadića,...Stigao je da odgovori Zukorliću,...
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#746 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića
sansun wrote:A još očiglednije je da vama Izetbegovićima procjene nisu baš jača strana..."Podržavao sam i Muamera Zukorlića, ali sam, očigledno, pogriješio"
Rekao bih da je jedva čekao, vjerovatno sada priželjkuje i neko odlikovanje od strane Tadića,...Stigao je da odgovori Zukorliću,...
Orden Svetog Save,Bota će mu ga uručiti na Ravnoj Gori,ne nalazi se na takve saveznike svaki dan!
Lijepo će Bakiru pristajati u primaćoj sobi,do babine slike!!!!
- mO k3
#747 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića
najbolji potez mu bio da se mani politike i suti...
- spreca
#748 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića
Da strajka govorom
-
veiz
#749 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića
Dobar je Bake,još samo da se distancira od ovih naših "vjernika" koji su napravili raskol među bošnjacima i koji nam na mala vrata pokušavju napraviti nekakve Begluke.Ne interesuje njih BiH ,njih interesuje vlast,moć,novac.
Nekad bi trebalo postaviti pitanje do čega su vjerske zajednice (sve,ne izuzimajući nijednu) dovele ove narode.
Nekad bi trebalo postaviti pitanje do čega su vjerske zajednice (sve,ne izuzimajući nijednu) dovele ove narode.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#750 Re: Najbolji potez Bakira Izetbegovića
spreca wrote:Da strajka govorom
Što se tiče najboljeg poteza u budućnosti a da je za dobro Bošnjaka,tu nema dileme......SUICID!!!!