Baltazar_khan wrote:https://www.facebook.com/photo.php?v=78 ... =2&theaterPoruka Miroslava Ćire Blaževića navijačima FK Sloboda Tuzla
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rijetko ko je uspio "jbacemo im mater" tako dobro prodat i uzimat pare.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Baltazar_khan wrote:https://www.facebook.com/photo.php?v=78 ... =2&theaterPoruka Miroslava Ćire Blaževića navijačima FK Sloboda Tuzla
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Predsjednik uprave Slobode, Azmir Husić, uspješni biznismen, rođen u Podrinju, pred ratnom stihijom utočište našao u Tuzli, iz Tuzle otišao u Ameriku, tamo pokrenuo biznis, zaradio pare i sad ih ulaže u Slobodu.Crvena Tifoza wrote:Moram priznati da je ovo jedan pozitivan šok za FK Slobodu. Ovakvo nešto nisam ocekivao. Zato zelim da pitam one koji su upuceni u dolazak Blazevica na klupu Slobode, kako su uspjeli da ga dovedu? Mislim otkud sad odjednom pare da se Ciro dovede na klupu? Ova njegova prica da je on došao fakticki za dzabe da radi, ne pije vode. Nisam ubjedjen da bi hodao po livadama PL Federacije za nekakvu satisfakciju što ce mu narod plještati. Dakle, šta je u pitanju? Neki sponzori koji ce pokrivati njegovu platu, nešto slicno kao u reprezentaciji, ili je ipak nešto drugo?
Pa ti sam svoje argumente pobijašnebitan lik wrote:ma vazda su bili seljacka ekipa,zelim im da dugo tovare u toj ligi,dzaba im Ciro oni nece uci u premier ligu! Ljudi se tjese ovim Azmirom,lik doveo neke polovnjake,doveo Ciru i odma pisu stabilizovali smo se finansijski itd. a dugovi im preko 8 miliona,bas me zanima ako se ikad plasiraju u evropu kako misle licencu da dobiju? Prva stvar Tana i nase uprave je bio saniranje i vracanje dugova,deblokada racuna,pa onda sve ostalo,a digli ovog Azmira u najmanju ruku kao da je Roman Abramovic,znaci ovo nase radovanje dolaskom Tana koji moze i Azmira i cijlu Tuzlu kupiti je opravdano
znas li kako smo dobili licencu? Ako nisi upucen jedne godine je nismo dobili,ako vam i jedan igrac il neko iz uprave kome dugujete tuzi klub,a pare ne isplatite necete vidjet licencu nikad,nasi su ako te neko pita uzeli pozajmicu od tadasnjeg clana uprave,preko 100 milja da vrate dugove nekim igracima,koji su tuzili klub i prema kojim smo imali dugove,al eto ako ti mislis da ces sa 8 mil duga moci da odes negdje varas se!korisnik.1 wrote:Pa ti sam svoje argumente pobijašnebitan lik wrote:ma vazda su bili seljacka ekipa,zelim im da dugo tovare u toj ligi,dzaba im Ciro oni nece uci u premier ligu! Ljudi se tjese ovim Azmirom,lik doveo neke polovnjake,doveo Ciru i odma pisu stabilizovali smo se finansijski itd. a dugovi im preko 8 miliona,bas me zanima ako se ikad plasiraju u evropu kako misle licencu da dobiju? Prva stvar Tana i nase uprave je bio saniranje i vracanje dugova,deblokada racuna,pa onda sve ostalo,a digli ovog Azmira u najmanju ruku kao da je Roman Abramovic,znaci ovo nase radovanje dolaskom Tana koji moze i Azmira i cijlu Tuzlu kupiti je opravdanoako Sloboda ne bi mogla dobiti licencu zbog dugova, kako su onda Sar. i Želj. mogli dobiti jer su i oni u dugovima
sad to što je Tan odplatio dugove, to je tek sad, nije ga znači prije bilo.
Tan je milijarder bolan, gdje si ti vidio da ga iko uporedi sa predsjednikom Slobode, ne izmišljaj. Što ne bi dizali i hvalili Azmira, nikad niko nije uložio u Slobodu koliko je on, i čovjek je uradio za 11 mjeseci od kako je tu više nego svi ostali zadnjih 10 godina. I ko ga ne bi uzdizao i hvalio ? Onako realno reci.
Sta je on uradio i koliko je to ulozio? ljudi vam bjeze 5 bodova,u dugovima ste ogromnim,tesko da ce on tu da se zadrzi dugo,nego nam nesto reci o clanu nase uprave koji je iz Tuzle?korisnik.1 wrote:Pa ti sam svoje argumente pobijašnebitan lik wrote:ma vazda su bili seljacka ekipa,zelim im da dugo tovare u toj ligi,dzaba im Ciro oni nece uci u premier ligu! Ljudi se tjese ovim Azmirom,lik doveo neke polovnjake,doveo Ciru i odma pisu stabilizovali smo se finansijski itd. a dugovi im preko 8 miliona,bas me zanima ako se ikad plasiraju u evropu kako misle licencu da dobiju? Prva stvar Tana i nase uprave je bio saniranje i vracanje dugova,deblokada racuna,pa onda sve ostalo,a digli ovog Azmira u najmanju ruku kao da je Roman Abramovic,znaci ovo nase radovanje dolaskom Tana koji moze i Azmira i cijlu Tuzlu kupiti je opravdanoako Sloboda ne bi mogla dobiti licencu zbog dugova, kako su onda Sar. i Želj. mogli dobiti jer su i oni u dugovima
sad to što je Tan odplatio dugove, to je tek sad, nije ga znači prije bilo.
Tan je milijarder bolan, gdje si ti vidio da ga iko uporedi sa predsjednikom Slobode, ne izmišljaj. Što ne bi dizali i hvalili Azmira, nikad niko nije uložio u Slobodu koliko je on, i čovjek je uradio za 11 mjeseci od kako je tu više nego svi ostali zadnjih 10 godina. I ko ga ne bi uzdizao i hvalio ? Onako realno reci.
Prvo nisi upućen koliko je Sloboda dužna koliko igračima, i koji su već igrači dosad regulisali dug ili kroz plaćanje na rate ili kroz otpis jednog dijela duga. Drugo je što novinari neće da pišu nešto što raju i ne interesuje baš. Eto npr koliko je puta klix izbacio kako je Sloboda pred bankrotom jer duguje Zoletiću 50 000 KM, a niti jedan portal osim klubskog nije objavio kako je predsjednik Slobode boravio kod Begića predsjednika NF Saveza BiH s kojim je dogovoren reprogram dugovanja i plaćanje na rate, te da prema Savezu trenutno kao da uopšte nemamo feninga duga, jer se redovno prebacuju tranše. Jbg svi su navikli od Slobode samo najgore, sad kad se neke stvari dešavaju na bolje niko o tome ne piše.nebitan lik wrote:znas li kako smo dobili licencu? Ako nisi upucen jedne godine je nismo dobili,ako vam i jedan igrac il neko iz uprave kome dugujete tuzi klub,a pare ne isplatite necete vidjet licencu nikad,nasi su ako te neko pita uzeli pozajmicu od tadasnjeg clana uprave,preko 100 milja da vrate dugove nekim igracima,koji su tuzili klub i prema kojim smo imali dugove,al eto ako ti mislis da ces sa 8 mil duga moci da odes negdje varas se!
Evo prvo da ti napišem (a možda i sam znaš), on od Slobode nije imao nikakve koristi niti ju je mogao pokrasti, ne može ni sad jer bi ispalo da krade sam sebe. E sad ovako taksativno ću ti nabrojati šta je učinio a ti poveži:nebitan lik wrote:Sta je on uradio i koliko je to ulozio? ljudi vam bjeze 5 bodova,u dugovima ste ogromnim,tesko da ce on tu da se zadrzi dugo,nego nam nesto reci o clanu nase uprave koji je iz Tuzle?
Na ovoj stavci će neko dobro da oplače...korisnik.1 wrote:- pravi kontakte sa jednim menadžerom, kojem je isto obećao izdašnu nagradu, a taj menadžer nas povezuje sa imenima poput Saše Vugdalića, Mate Đakovića, te Ćire Blaževića, tu je i jedan lik iz Engleske samo njega niko ne spominje a veliki će posao da napravi
A razlog je ?ultima_palabra wrote:Na ovoj stavci će neko dobro da oplače...
A eto ako si pročitao post vidio si da sam napisao da se rade reprogrami, da su pojedini igrači oprostili dug, da sa savezom imamo bolje odnose, da nam se uključuje u pomoć opština i kanton. Eto za ovu sad sezonu smo od opštine dobili 84 000 KM, a poređenja radi Jedinstvo je od svoje dobilo 300 000 KM.nebitan lik wrote:Procitao sam post,al opet ti kazem dugovi su vam ogromni,i imate to znam dosta dugovanja sto igracima,sto mnogim firmama,trenerima,osoblju itd. al to je vasa stvar! Jel ti mislis da je nasa uprava glupa i Tan takodje,pa je odma vratio dugove,jer ako svi mogu npr. vas klub u evopu sa 8 miliona duga zasto mi vracamo dug uopste il smo mi jedini budale? UEFA je sad rigorozna sto se dugova tice,primjer su ti Zvezda i Hajduk al eto vidjeces u skorije vrijeme sve! Spominjete na drugim forumima da je lako napraviti statut kao Sarajevo,al niste upuceni koliko je to dug posao,vidjece to i Azmir taj vjeruj mi! Maribor vam nece moci pomoci ni na jedan nacin ako realno gledamo,Vugdalic gdje je to on radio pa ga povlacite kao neko ekstra pojacanje? Mi smo se sva sreca rijesili raznih menagera koji se vrte oko BH klubova,igraci nam sad potpisuju na 2-3 godine,to su meni pomaci a ne menagerski ugovori da igrac moze da ode za 2 marke
Woole Triwunovich wrote:Doček Ćire i glavna pjesma je 'te Saraj'vo'
![]()
![]()
![]()
da bog da uvijek tavorili u nižim ligama
kao i danaselectric wrote:zna li neko u koliko je sati sutra trening?
Pa brate ovdje se niko i ne nameće na poređenje sa vama, samo si se ti počeo hvaliti kako vi imate puno višenebitan lik wrote:mjesas stvari drug,dolazak Azmire je napredak svakako,al ima dosta stvari da budete koliko toliko u normalnom stanju! Mi nemamo dugove to je ogromna razlika izmedju nas,nasa uprava i prije dolaska Tana je bila 1000 svjetlosnih godina ispred vase,donijeli ljudi statut itd. organizacija na nivou,fan shop,online prodaja i mnoge druge stvari! Vi to tek sad pokusavate sto je dobro,al dok imate tog duga necete daleko! Glupo je uopste porediti sad organizacijski Slobodu i Sarajevo! Spominjanje Vugdalica je smijesno,znam gdje je igrao prije,ako ti mislis da je on toliko uticajan i veliko ime onda ok!
Ne bi vala bilo kulturno da, kad na Tušnju uskoro budu ponovo gostovali sarajevski premijerligaši, da se nastavi ta ružna tradicija psovanja "Sarajeva", ali eto kao što kažu " Navika je jedna muka, a odvika 1000 muka", pa bi trebalo preložiti "Fukarama" da to više ne čine, i da kao prelazno rješenje koriste navijačku pjesmu koja ide na melodiju italijanske himne, a tekst ide ovako " Se lja či ne, se lja čin e, selja čine, selja čine"IcedMFEarth wrote:Ma vjerujem da je to djelo ove retardirane navijačke manjine, ne mogu vjerovati da neko mrzi glavni grad svoje države