Hayat

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
kurty

#726 Re: Hayat

Post by kurty »

plain vanilla wrote:
Mirza je legenda, za njega mi je jedini zao sto je ispao
koji opusten, nasmijan lik
nije bas neki pjevac, ali bas je bio raja

a ono sa sudzukom :lol:
naletim na onu emisiju kad je on ispao...svi nesto placu...kad sestra zove i pokazuje mi neki komentar na FB, kako je on u svojoj mesari neki nan, baku istjerao iz mesare jer je starica nesto pitala ili sta vec... kontam sta sve ljudi pisu majko draga
kurty

#727 Re: Hayat

Post by kurty »

ladyblue18 wrote: Pa mislim da u situaciji ovakvoj kakva jest i ne mozes drugacije, jednu volis, jednu ne.

Iskreno, nijednom nisam odusevljena, ali ovo veceras je bilo dno dna od strane Verene.
"Mislim ja znam prihvatiti kritiku, ali onaaaaj prosli put covjek sto je nazvao i rekao meni za moje odjevanje je bio Dunjin dajdza" :lol: znaci svako ko ima nesto protiv nje, je Dunjin rod, pa covjece. :-) :lol:
ja vala mogu biti crta prema vecini... nasmijem se na neke gluposti...
Keno, Cupo, Jelena mi dragi, ostali u tri deke... Osim Ane, koja me nervirala vec spomenutim tikovima i Marka i njegovog neprestanog nabacivanja
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#728 Re: Hayat

Post by pici »

BaileyS wrote:
ladyblue18 wrote:Ostadoh kuci veceras i pogledah ovo cudo...sta ono bi. :roll:
Fuj, koji kompleksi, na trenutak mi se ucinilo da gledam svadju izmedju cruica koje imaju 15,16 god gdje je jedna tiha povucena, a ona druga ratoborna ulicarka koja samo govori svima zacepi, suti bona, i smije ti se u facu. :-)
Koliko god sam imala utisak o njoj kao o jednoj samouvjerenoj i zreloj djevojci, toliko ga vise nemam.

I ne radi se ovdje o tome sto je ova iz Sarajeva, a ona nije. To ima najmanje veze.
Smijesno mi je koliko se Verena izgubila u svojim lazima, da se svako malo smijala, pa jos kad joj ona rece da nema dajdzu "Paaa onaj eto neko je zvao" :-) A inace Verena bas vidim zna prihvatiti kritiku, cudi me da nije rekla da je ko pokusao da je siluje iz Dunjine familije.
Koja psiha. :lol: :-)

Bas odron odrona.
Bila je dobra fora kad u jednoj od emisija Dunja porucuje publici u stilu, eto Sarajlije glasajte za mene jer sam ja posljednja od ucesnika iz Sarajeva koja je ostala u shou...kad otamo se javlja Verena, paaa i ja sam iz Sarajeva

Jesam zagrizeni, nista ne propustam :D
jes jes jes jes i ova ju je podHebavala čitav šHou te kako loši vokali te kako ovo te kako ono i Verenici prekipjelo, lagala ne lagala al ovoj prekipjelo i sasula joj sve u brk, e šHo je Dunja Hinjaus i namazana to je drugi par cipela.....VEREEEENAAA AAAJJJLOVJUUU !!!!! :thumbup:
Last edited by pici on 06/02/2011 00:36, edited 1 time in total.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#729 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

kurty wrote:
plain vanilla wrote:
Mirza je legenda, za njega mi je jedini zao sto je ispao
koji opusten, nasmijan lik
nije bas neki pjevac, ali bas je bio raja

a ono sa sudzukom :lol:
naletim na onu emisiju kad je on ispao...svi nesto placu...kad sestra zove i pokazuje mi neki komentar na FB, kako je on u svojoj mesari neki nan, baku istjerao iz mesare jer je starica nesto pitala ili sta vec... kontam sta sve ljudi pisu majko draga
joj, baska je
sta sve na fb pise :-)

njihova mesnica je jedna od najpoznatijih u gradu, smijesno bas
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#730 Re: Hayat

Post by ladyblue18 »

kurty wrote:
Keno, Cupo, Jelena mi dragi, ostali u tri deke... Osim Ane, koja me nervirala vec spomenutim tikovima i Marka i njegovog neprestanog nabacivanja
Joj bas sam veceras gledala Anu da vidim te tikove koje si spominjao, i istina. :-)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#731 Re: Hayat

Post by pici »

vala i onaj Mirza je namazanko ko veli neka idu u onaj šHou ko ja biva biJo...a VeRena i Dunja se ne mogu smislit....ja za taj šHou sam veĆ naruĆiJo dvije kile Banana, Kikiriki, Buftle sa sirom i dvije tone Ćumura :thumbup:
kurty

#732 Re: Hayat

Post by kurty »

pici wrote:vala i onaj Mirza je namazanko ko veli neka idu u onaj šHou ko ja biva biJo...a VeRena i Dunja se ne mogu smislit....ja za taj šHou sam veĆ naruĆiJo dvije kile Banana, Kikiriki, Buftle sa sirom i dvije tone Ćumura :thumbup:
ovo ti nesto na moj racun :x :lol: :lol: :lol: :lol:
BaileyS

#733 Re: Hayat

Post by BaileyS »

ladyblue18 wrote:
kurty wrote:
Joj bas sam veceras gledala Anu da vidim te tikove koje si spominjao, i istina. :-)
Keno me nervira sto svaku pjesmu karikira, izvjestaci totalno. Ipak plus mu ide jer je jedini dodijelio minus Vereni te plus Aldini, veceras kad su davali ocjene za sve dosadasnje nastupe.
kurty

#734 Re: Hayat

Post by kurty »

BaileyS wrote:
ladyblue18 wrote:
kurty wrote:
Keno me nervira sto svaku pjesmu karikira, izvjestaci totalno. Ipak plus mu ide jer je jedini dodijelio minus Vereni te plus Aldini, veceras kad su davali ocjene za sve dosadasnje nastupe.
i Dunja je dala minus Vereni...a Aldina je imala jos pluseva, osim Keninog
BaileyS

#735 Re: Hayat

Post by BaileyS »

kurty wrote: i Dunja je dala minus Vereni...a Aldina je imala jos pluseva, osim Keninog
Mislio sam vise na to da je jedini on imao tu kombinaciju mada i Adnanova nije bila losa, plus Aldini a minus Nihadi
Ductus Holedocus

#736 Re: Hayat

Post by Ductus Holedocus »

Been wrote:
plain vanilla wrote:
iPod wrote:Nazalost, biti mlad kao Verena, a ne prevazici mentalitet sredine odakle dolazi, i ono sto je veceras rekla " hoceli je neko usutiti.... ". Sve to podsjeca, na ono s pocetka i tokom 90-ih, kad su nas usutkivali, granatama, u logirma i slicno !
:-)
Ja zavoljeh ovog iPod nesto :D

Svaka ti je zlatna
iPod

#737 Re: Hayat

Post by iPod »

Ductus Holedocus wrote:Ja zavoljeh ovog iPod nesto :D

Svaka ti je zlatna
Ma, neka se djeca vesele i neka krce sebi put, i neka pjevaju, neka pjesme, ali nemogu da shvatim da moze neko biti tako mlad i vec sada da se koristi podlim stvarima i podmetanjima, a sve da bi sebe prikazao u svjetlu zrtve... Sam njen nacin izrazavanja govori da se radi o pjevaljki, i mislim da je pogrijesila adresu i "show" u koji je dosla, ovoj treba uputnica za BN Music :D. Mada, sve je ovo cudno, i voditelji su krivi, ovo se sasječe u korjenu, al jok oni su cekali da ih reziser kontaktira preko bubice i kaze da je dosta... Al sta je tu je, ako u ovoj zemlji Olimpijci mogu da se slikaju i nose majice covjeka koji je optuzen za ratni zlocin u BiH, sto jedna Verena nebi mogla da se slika sa zastavom susjedne nam, Republike Srbije.....

Po mom misljenju, mislim da Verena nije mogla napraviti gori potez od ovoga sto je veceras uradila, naime obje su u finalu, mogla je jedino ako je htjela, ispasti frajer i reci, vidimo se u Finalu, i ko je bolji, ko bolje pjeva i slicno, to bi se moglo tolerisati, ali opet kazem geni su geni, potreba za osvetom je nesto sto se ne moze kontrolisati, i nazalost, jedna mlada osoba kao sto je Verena Cerovina, je morala to da ispolji u eteru, i sva ona prica oko nekog frajera kojeg joj je dunja "gurala" hahahaha, pa to je smjesno.... jadno...
Ductus Holedocus

#738 Re: Hayat

poljubac za tebe iPode:)
p.s ovo je prvi forumski poljubac..Rijetko ih dijelim,sto znaci da si pocascen :D
iPod

#739 Re: Hayat

Post by iPod »

@Ductus,

Nemoj me pls pogresno shvatiti u mojim obracanjima na ovu temu, ali mi je ova mala Verena stvarno izvukla zivac veceras, zato sto je mlada, a vec sada isuvise pokvarena, i voditelji koji ovaj "show" pretvaraju u emisiju tipa "Svet" , "Express", mozda je do mene, mozda sam previse ocekivao, nadao se...

Aldina do POBEDE :D ehehehehe.
Ductus Holedocus

#740 Re: Hayat

iPod wrote:@Ductus,

Nemoj me pls pogresno shvatiti u mojim obracanjima na ovu temu, ali mi je ova mala Verena stvarno izvukla zivac veceras, zato sto je mlada, a vec sada isuvise pokvarena, i voditelji koji ovaj "show" pretvaraju u emisiju tipa "Svet" , "Express", mozda je do mene, mozda sam previse ocekivao, nadao se...

Ja se s tobom u potpunosti slazem,zar ostavljam drugaciji dojama??? :?
Been

#741 Re: Hayat

Post by Been »

Evo šta piše na fb :

ZMBT 3
FINALNE NOMINACIJE: MIRZA plus EMIN minus i to za ukupan dojam u cijelom showu. U HP SHOW na Mirzin zahtjev, ako uredništvo potvrdi, pojaviće se Dunja i Verena! (ako to budu željele i one). Vidimo se u utorak :) Laku noć i dobro jutro :)
iPod

#742 Re: Hayat

Post by iPod »

Verena me natjerala da gledam reprizu i da snimim sta je mlatila, pa da se i drugi uvjere....
iPod

#743 Re: Hayat

Post by iPod »

Ductus Holedocus wrote:
iPod wrote:@Ductus,

Ja se s tobom u potpunosti slazem,zar ostavljam drugaciji dojama??? :?
Ne ostavljas, hehehe, zar sam napisao, ako jesam, halali ! :)
plain vanilla

#744 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

Been wrote:Evo šta piše na fb :

ZMBT 3
FINALNE NOMINACIJE: MIRZA plus EMIN minus i to za ukupan dojam u cijelom showu. U HP SHOW na Mirzin zahtjev, ako uredništvo potvrdi, pojaviće se Dunja i Verena! (ako to budu željele i one). Vidimo se u utorak :) Laku noć i dobro jutro :)
a sto su zakuhali na njihovoj stranici ZMBT :-)
plain vanilla

#745 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

Dragi
moji prijatelji i glasaci, hvala vam na dosadasnjim glasovima koje ste
mi uputili, ali vas MOLIM da od veceras PRESTANETE GLASATI ZA MENE!!!
JER VISE NEMA POTREBE ZA TIM!!!

by Dunja Fazlic
Ductus Holedocus

#746 Re: Hayat

plain vanilla wrote:Dragi

by Dunja Fazlic
auu :shock:
plain vanilla

#747 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

Ductus Holedocus wrote:
plain vanilla wrote:Dragi

by Dunja Fazlic
auu :shock:
to je s ove stranice ZMBT

neko od komentatora rece da je s pravog profila to napisala
Ductus Holedocus

#748 Re: Hayat

pusti dunju,haj' ti meni sredi ovoj ipoda :D
evo ne mogu da zaspim..Goriii vatra :x :D
plain vanilla

#749 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

Ductus Holedocus wrote:pusti dunju,haj' ti meni sredi ovoj ipoda :D
hahahah
sad ce on, samo da okaci verenu :D
Ductus Holedocus

#750 Re: Hayat

plain vanilla wrote:
Ductus Holedocus wrote:pusti dunju,haj' ti meni sredi ovoj ipoda :D