Ma jok ba ne trebaCrvena Tifoza wrote:
Hoćeš kartu sa filma da ti postavim?![]()
Gledao film 01-14-2012. Počelo prikazivanje sedam dana prije, ali tek sam tad uspio doći do karte jer je bilo rasprodano.
A ne znam na sta je ona onda mislila
Moderator: _BataZiv_0809
Ma jok ba ne trebaCrvena Tifoza wrote:
Gledao film 01-14-2012. Počelo prikazivanje sedam dana prije, ali tek sam tad uspio doći do karte jer je bilo rasprodano.
Ne znam šta je mislila, ali jedva čekam kad će film biti pušten na TV, i kad šire narodne mase budu gledale.ladyblue18 wrote:Ma jok ba ne trebaCrvena Tifoza wrote:
Gledao film 01-14-2012. Počelo prikazivanje sedam dana prije, ali tek sam tad uspio doći do karte jer je bilo rasprodano.sta ti je, vjerujem ti.
![]()
A ne znam na sta je ona onda mislila
ovo je originalno,od danas ih tako zovemNIN wrote:slaninarske vehabijeladyblue18 wrote:Btw procitaj komentare na ovom traileru, i ne mogu da se nacudim pacenicima.
Toliko ih film ne zanima da ipak odu da pogledaju trailer i onda kliknu dislike ili pljuju.A kladim se da su sve mahom balavci.
postoji li trailer koji svi ne pricaju na engleskom?zaritisinebrute wrote:Ja sutra idem na projekciju u cinema city i citajuci komentare izgleda da cu se morati dooobro psihicki pripremiti ...
A sto se tice engleske verzije filma ... Ona postoji ... Postoji i trejler u kojem svi pricaju na engleskom ...
Ne krece sad tek, ja sam ga gledao prije mjesec i po... u AmeriKi u kinu. Doduse mozda ona misli u ovim komercijalnim kinima AMC i Loews...ladyblue18 wrote:Bogami Angelina rece da film tek krece u privatnu distribuciju pa americkim kinima. Ali je rekla da ce biti na bosanskom jer misli da ce biti upecatljivije.
ahuseino wrote:Ne krece sad tek, ja sam ga gledao prije mjesec i po... u AmeriKi u kinu. Doduse mozda ona misli u ovim komercijalnim kinima AMC i Loews...ladyblue18 wrote:Bogami Angelina rece da film tek krece u privatnu distribuciju pa americkim kinima. Ali je rekla da ce biti na bosanskom jer misli da ce biti upecatljivije.
Bio je na bosanskom, sa english titlovima.
P.S. Film jeste snimljen u obje verzije, i na engleskom i na bosanskom, i prosao je montazu, tek je naknadno donesena odluka na kojem ce se jeziku pustati. Ugodno sam se iznenadio finalnom verzijom.(Ko zna oce li se ikako koristit engleska verzija).
babyline wrote:http://facetv.ba/face-tv/novosti/7984.html
"There were things sent to me, there were things posted online," Jolie told the Guardian in an interview in Sarajevo. "The cast … have never complained to me about these threats but I've heard through other people it was happening … one of them did have their windows smashed in on their cars and someone else had an issue when their phone was hacked and emails were sent out saying they were from them and saying they had been hurt."
Cijeli članakVladimir Ljevar, who runs a multiplex cinema in the main Serbian city of Banja Luka and controls much of the cinema distribution in the Republika Srpska, told the Guardian: "I have seen the film at a screening for distributors in Belgrade. The impression I had of the movie is definitely lousy."
Ljevar added: "I wish I had a multiplex cinema in Sarajevo so I can also make a profit on it. Here I cannot. There are simply some films that are acceptable for Sarajevo, but not for Banja Luka."
jucer nam je dragi reis rekao da je ovaj film najbolje sto se Bosni desilo poslije Dejtona, molim lijepo.Irm@ wrote:mene zanima gdje su sad oni koji su joj zabranili da snima film u Sarajevu..kite se tudjim perjem kao i obicno...fuj
odoh se popeti na kucu da budem blizi Bogu nego reis..Not My Idea wrote:jucer nam je dragi reis rekao da je ovaj film najbolje sto se Bosni desilo poslije Dejtona, molim lijepo.Irm@ wrote:mene zanima gdje su sad oni koji su joj zabranili da snima film u Sarajevu..kite se tudjim perjem kao i obicno...fuj
Mr. Brightside wrote:budimo realni ni Anđa nije bila korektna na pocetku, trebala je ranije demantovati one gluposti koje su objavljivali lafo novinari...
Srebrenička udruženja se nisu protivila snimanju filma. Uradilo je to Udruženje " Žena-žrtva rata", koje okuplja dio seksualno zlostavljanih žena u BiH, u periodu 1992-1995.Irm@ wrote:federalni ministar bivsi pa majke Srebrenice..uh njih jedva cekam da se oglase
Pera Trta wrote:Evo na ttx čitam vijest da je GaBrilo Graovac, za kojeg nisam ni znao da je još uvijek, nakon valjda 100 godina, ministar kulture FBIH "poništio" dozvolu za snimanje Angelininog filma, jer su mu Majke Srebrenice dojavile da film govori o ljubavi između mrava i mravojeda...pardon, silovane i silovatelja. E sad, kakve veze Vojvoda Gavrilo ima sa ovim filmom i kako on to može "poništiti" snimanje, kao da će se isti uopšte i snimati ovdje, pored tolikih postojećih studija. A što se "majki" tiče, očito da Nura i Munira, ili kako se već sve zovu, nisu vidjele sebe u ovom projektu (jer su navikle da im se sve vezano za srebreničku tragediju obilno isplaćuje, pošto očito posjeduju copyright na istu) pa rekle "ne mere"!
E, pa baš smo... da ne lajem!
Irm@ wrote:Pera Trta wrote:Evo na ttx čitam vijest da je GaBrilo Graovac, za kojeg nisam ni znao da je još uvijek, nakon valjda 100 godina, ministar kulture FBIH "poništio" dozvolu za snimanje Angelininog filma, jer su mu Majke Srebrenice dojavile da film govori o ljubavi između mrava i mravojeda...pardon, silovane i silovatelja. E sad, kakve veze Vojvoda Gavrilo ima sa ovim filmom i kako on to može "poništiti" snimanje, kao da će se isti uopšte i snimati ovdje, pored tolikih postojećih studija. A što se "majki" tiče, očito da Nura i Munira, ili kako se već sve zovu, nisu vidjele sebe u ovom projektu (jer su navikle da im se sve vezano za srebreničku tragediju obilno isplaćuje, pošto očito posjeduju copyright na istu) pa rekle "ne mere"!
E, pa baš smo... da ne lajem!
simbabimba wrote:Mr. Brightside wrote:budimo realni ni Anđa nije bila korektna na pocetku, trebala je ranije demantovati one gluposti koje su objavljivali lafo novinari...![]()
Pa nije ona selma bajrami poBogu da se bakce lokalnim mahalskim spekulacijama. Sve sto je uradila uradila je na nivou kakvom i zasluzuje da se prica prica o ISTINI.
zene,zrtve rata su bilo pogresno informirane,a niko se nije potrudi korigirati problemMr. Brightside wrote:mislio sam na price zbog kojih su zene zrtava rata onako burno reagovale prije samog pocetka snimanja filma![]()
nije bila korektna(malo teska rijec) jer je morala drugacije prezentovati projekat nama u BiH, izbjegla bi mahalske price poprilicno