Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- karanana
#726 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
fakat ima. par puta mi je malo falilo da pokupim koju gore sa stanice i da je odvezem do grada.
eh veceras derbi svih derbija. samo hrabro i bod ili cak sva tri mogu biti nasa. uvijek one anamotamo igramo dobro i cvrsto ali uvijek psiholoski popustimo u zadnjih 15-20 minuta tekme. nadam se da ce ovaj mix djece i par iskusnih igraca odolit pritisku i izvuci dobar rezultat. a nakon toga, za vikend, derbi vrha na kosevu, olimpik pada.
eh veceras derbi svih derbija. samo hrabro i bod ili cak sva tri mogu biti nasa. uvijek one anamotamo igramo dobro i cvrsto ali uvijek psiholoski popustimo u zadnjih 15-20 minuta tekme. nadam se da ce ovaj mix djece i par iskusnih igraca odolit pritisku i izvuci dobar rezultat. a nakon toga, za vikend, derbi vrha na kosevu, olimpik pada.
- johntra
#727 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Šta to Armyjevci bojkotuju derbi? Je li se to furate na BBB? 
-
odsutraopetultra
#728 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Nije ih bilo ni protiv Rudara sad u subotu,dragi su mi i imam dosta drugova dole al oni brate ne mogu sastavit cijelu sezonu kako treba da ne bojkotuju nesto/nekog.johntra wrote:Šta to Armyjevci bojkotuju derbi? Je li se to furate na BBB?
- karanana
#729 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
ljudi bojkotuje se od prosle sezone od utakmice sa zeljom koju im je pika dole prodao. znaci mozda jedino bbb-i kopiraju red army. ali posto ja nisam u kopu ni vatreni, podrzavam njihov bojkot, ali cu otici protiv olimpika.odsutraopetultra wrote:Nije ih bilo ni protiv Rudara sad u subotu,dragi su mi i imam dosta drugova dole al oni brate ne mogu sastavit cijelu sezonu kako treba da ne bojkotuju nesto/nekog.johntra wrote:Šta to Armyjevci bojkotuju derbi? Je li se to furate na BBB?
-
elSaik
#730 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Bojkotuju oni od 91.
-
internazionale
#731 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
ja pitam na forumu poslije te utakmice što je bilo samo 500 ljudi na utakmicikaranana wrote:ljudi bojkotuje se od prosle sezone od utakmice sa zeljom koju im je pika dole prodao. znaci mozda jedino bbb-i kopiraju red army. ali posto ja nisam u kopu ni vatreni, podrzavam njihov bojkot, ali cu otici protiv olimpika.odsutraopetultra wrote:Nije ih bilo ni protiv Rudara sad u subotu,dragi su mi i imam dosta drugova dole al oni brate ne mogu sastavit cijelu sezonu kako treba da ne bojkotuju nesto/nekog.johntra wrote:Šta to Armyjevci bojkotuju derbi? Je li se to furate na BBB?
ovi manijaci mi rekoše zbog prvog maja
- ultima_palabra
- johntra
#733 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
promptno sam postao fan... 
- karanana
#734 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
ma ustvari nezadovoljstvo i negodovanje je pocelo kolo-dva prije zelje sa 0-0 protiv zrinje. i onda se citavu sedmicu prije zelje pricalo da je utakmica prodata pa raja nisu ni na tu utakmicu protiv zelje otisli.internazionale wrote:
ja pitam na forumu poslije te utakmice što je bilo samo 500 ljudi na utakmici
-
elSaik
#735 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Bojkot je počeo nakon te utakmice. RA je bio na toj tekmi do 9. minute, kad je Željo dao gol, da bi potom napustili tribinu.internazionale wrote:ja pitam na forumu poslije te utakmice što je bilo samo 500 ljudi na utakmicikaranana wrote:
ljudi bojkotuje se od prosle sezone od utakmice sa zeljom koju im je pika dole prodao. znaci mozda jedino bbb-i kopiraju red army. ali posto ja nisam u kopu ni vatreni, podrzavam njihov bojkot, ali cu otici protiv olimpika.
-
elSaik
#736 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Hoće to kad navikneš na pobjede samo i jedino kući pa ti svaki neuspjeh teško padne pa tražiš krivca u drugima. Neki bojkotuju, neki ulijeću teren, neki gađaju igrače kamenjem i flašama, ali u korijenu je poremećaj kod svih isti.karanana wrote:ma ustvari nezadovoljstvo i negodovanje je pocelo kolo-dva prije zelje sa 0-0 protiv zrinje. i onda se citavu sedmicu prije zelje pricalo da je utakmica prodata pa raja nisu ni na tu utakmicu protiv zelje otisli.internazionale wrote:
- Obuca9
#737 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
To ti naučio iz onog dvogodišnjeg iskustva od maja 2007. do avgusta 2009. godine?elSaik wrote:Hoće to kad navikneš na pobjede samo i jedino kući pa ti svaki neuspjeh teško padne pa tražiš krivca u drugima. Neki bojkotuju, neki ulijeću teren, neki gađaju igrače kamenjem i flašama, ali u korijenu je poremećaj kod svih isti.
- karanana
#738 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
a neki ulijecu u teren sa nozevima ili udaraju protivnicke golmane. ma ja, u sustini je sve isto, samo su nacini malo drugaciji od grupe do grupe.elSaik wrote:Hoće to kad navikneš na pobjede samo i jedino kući pa ti svaki neuspjeh teško padne pa tražiš krivca u drugima. Neki bojkotuju, neki ulijeću teren, neki gađaju igrače kamenjem i flašama, ali u korijenu je poremećaj kod svih isti.karanana wrote:ma ustvari nezadovoljstvo i negodovanje je pocelo kolo-dva prije zelje sa 0-0 protiv zrinje. i onda se citavu sedmicu prije zelje pricalo da je utakmica prodata pa raja nisu ni na tu utakmicu protiv zelje otisli.internazionale wrote:
ta prodaja je bila jedna od 10 otvorenijih prodaja i mucki u bh fudbalu u posljednjih 10 godina. dovoljno je reci da je iducu domacu utakmicu dolazio borac i da je bio toliko zatvoren da nisu imali suta na gol, a bili su itekako u igri za prvaka.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#739 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
karanana wrote:a neki ulijecu u teren sa nozevima ili udaraju protivnicke golmane. ma ja, u sustini je sve isto, samo su nacini malo drugaciji od grupe do grupe.
- ultima_palabra
#740 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Jedan čovjek mahao nožem, jedan gurnuo protivničkog golmana... nekoliko stotina Hordi uletilo u teren i razvaljivalo stadion... nekoliko stotina Ultrasa kamenovalo igrače i sudije - slično, jelde?
BTW, kod situacije s nožem utakmica (prijateljska) još nije bila počela, ovaj što je gurnuo golmana je to uradio dok je Željo imao pozitivan rezultat. Akcije HZ, Ultrasa i RA su direktno izazvane nepovoljnim rezultatom za njihov tim. S druge strane, čitava Grbavica aplauzom isprati igrače Borca koji su Želji ispred nosa odnijeli dugo očekivani prvi trofej nakon 7 godina
BTW, kod situacije s nožem utakmica (prijateljska) još nije bila počela, ovaj što je gurnuo golmana je to uradio dok je Željo imao pozitivan rezultat. Akcije HZ, Ultrasa i RA su direktno izazvane nepovoljnim rezultatom za njihov tim. S druge strane, čitava Grbavica aplauzom isprati igrače Borca koji su Želji ispred nosa odnijeli dugo očekivani prvi trofej nakon 7 godina
- karanana
#741 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
prije par godina je vise od jednog manijaka uletilo na stadion u zepcu ganjajuci sudije. mislim da je bilo u zepcu.
- 1946
#742 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Nisu mi bile poznate sve okolnosti pa sam osuđivao sad kad znam da je to bilo prije početka utakmice (prijateljske) i za vrijeme dok su kantičari imali pozitivan rezultat onda opravdavam i podržavam. Treba to češće ponavljati.ultima_palabra wrote:BTW, kod situacije s nožem utakmica (prijateljska) još nije bila počela, ovaj što je gurnuo golmana je to uradio dok je Željo imao pozitivan rezultat
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#743 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
ultima gdje je onaj suzavac 
- svakako_lud
#744 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Trebali ste im i majice pokloniti, samo neka grb nakače svoj...ultima_palabra wrote:Jedan čovjek mahao nožem, jedan gurnuo protivničkog golmana... nekoliko stotina Hordi uletilo u teren i razvaljivalo stadion... nekoliko stotina Ultrasa kamenovalo igrače i sudije - slično, jelde?
Ko vas ne zna a čita šta pišete skupo bi vas platio......
-
internazionale
#745 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
[quote="karanana"
a neki ulijecu u teren sa nozevima ili udaraju protivnicke golmane. ma ja, u sustini je sve isto, samo su nacini malo drugaciji od grupe do grupe.
ta prodaja je bila jedna od 10 otvorenijih prodaja i mucki u bh fudbalu u posljednjih 10 godina. dovoljno je reci da je iducu domacu utakmicu dolazio borac i da je bio toliko zatvoren da nisu imali suta na gol, a bili su itekako u igri za prvaka.[/quote]
možda bi ti i povjerovali braca
ali ti si "latentni pitar"
a neki ulijecu u teren sa nozevima ili udaraju protivnicke golmane. ma ja, u sustini je sve isto, samo su nacini malo drugaciji od grupe do grupe.
ta prodaja je bila jedna od 10 otvorenijih prodaja i mucki u bh fudbalu u posljednjih 10 godina. dovoljno je reci da je iducu domacu utakmicu dolazio borac i da je bio toliko zatvoren da nisu imali suta na gol, a bili su itekako u igri za prvaka.[/quote]
možda bi ti i povjerovali braca
ali ti si "latentni pitar"
-
elSaik
#746 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Ajde što čakiju spominješ, ali čvoku od strane jednog navijača kojeg je u teren uvela policija i od čijeg udarca je golman izgubio na trenutak sluh pa nije najbolje čuo naredbe sa klupe da legne. Uozbilji se malo.karanana wrote:a neki ulijecu u teren sa nozevima ili udaraju protivnicke golmane. ma ja, u sustini je sve isto, samo su nacini malo drugaciji od grupe do grupe.elSaik wrote:
Hoće to kad navikneš na pobjede samo i jedino kući pa ti svaki neuspjeh teško padne pa tražiš krivca u drugima. Neki bojkotuju, neki ulijeću teren, neki gađaju igrače kamenjem i flašama, ali u korijenu je poremećaj kod svih isti.
ta prodaja je bila jedna od 10 otvorenijih prodaja i mucki u bh fudbalu u posljednjih 10 godina. dovoljno je reci da je iducu domacu utakmicu dolazio borac i da je bio toliko zatvoren da nisu imali suta na gol, a bili su itekako u igri za prvaka.
Što se Borca tiče, jel' to onaj Borac što prije toga u čitavoj polusezoni nije nikoga uzeo u gostima?! U igri za prvaka su bili jedino na papiru. U trenutku kada ste vi igrali sa njima, pored Želje, Široki, Zrinjski i Sarajevo su bili bolji timovi od Borca.
PS Nije "više Manijaka" nego tačno jedan kojeg je policija i privela. Da smo uzeli kao uzore RA (utakmica sa Jedinstvom u Vrapčićima) ili Robiju (ganjanje sudija i gostujućih igrača, zaboravio sam protivnika) uletilo bi nas više, ali ovako...
- ultima_palabra
#747 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Ne pravi se lud, možeš ostati takav1946 wrote:Nisu mi bile poznate sve okolnosti pa sam osuđivao sad kad znam da je to bilo prije početka utakmice (prijateljske) i za vrijeme dok su kantičari imali pozitivan rezultat onda opravdavam i podržavam. Treba to češće ponavljati.ultima_palabra wrote:BTW, kod situacije s nožem utakmica (prijateljska) još nije bila počela, ovaj što je gurnuo golmana je to uradio dok je Željo imao pozitivan rezultat
A jesu to našli počinioca? Ljudi su meni govorili i da su pitari bacili suzavac za vrijeme proslave titule, ali ja ne optužujem nikoga bez dokazadon_emir wrote:ultima gdje je onaj suzavac
- svakako_lud
#748 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Sam si sebi odgovorio na ovo svoje pitanje....ultima_palabra wrote:Ne pravi se lud, možeš ostati takav1946 wrote:Nisu mi bile poznate sve okolnosti pa sam osuđivao sad kad znam da je to bilo prije početka utakmice (prijateljske) i za vrijeme dok su kantičari imali pozitivan rezultat onda opravdavam i podržavam. Treba to češće ponavljati.ultima_palabra wrote:BTW, kod situacije s nožem utakmica (prijateljska) još nije bila počela, ovaj što je gurnuo golmana je to uradio dok je Željo imao pozitivan rezultatStvar je u tome da na Grbavici gostujuća ekipa može doći i ostvariti povoljan rezultat bez da rizikuje da bude linčovana, ona ili domaći grači, svejedno... to je još uvijek rijetkost na našim terenima.
A jesu to našli počinioca? Ljudi su meni govorili i da su pitari bacili suzavac za vrijeme proslave titule, ali ja ne optužujem nikoga bez dokazadon_emir wrote:ultima gdje je onaj suzavac
- ultima_palabra
#749 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Nemojte tako, kolegasvakako_lud wrote:Sam si sebi odgovorio na ovo svoje pitanje....
- 1946
#750 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
"ti si lud, ti si jak...itd"ultima_palabra wrote:Ne pravi se lud, možeš ostati takavStvar je u tome da na Grbavici gostujuća ekipa može doći i ostvariti povoljan rezultat bez da rizikuje da bude linčovana, ona ili domaći grači, svejedno... to je još uvijek rijetkost na našim terenima.
Ja se ne sjećam da je neki igrač na Koševu dobio udarac bilo kakav (čak ni da su ga gurnuli, kao što neki ovdje pričaju i to dok je bio povoljan rezultat, zamisli hej), dok na stadionu pod šumarkom se to zna desiti. Podsjeti me na te "linčeve" molim te.