Strauss wrote:amra67 wrote:Ma bez obzira slozicemo se bila je fantasticna noc sa puno dobrih borbi kako u preminilarnim borbama kako i u mainu. Prvi put sam gledala preko pay per view i nisam zanala da je jeftino !! 6 dolara 8 sati hells kitchen
So up to next event

racunajuci i uvodni i glavni dio meni licno najbolji ufc event ikad.
kako si uzela ppv za 6 dolara? pojasni malo 
Pa odes na UFC stranicu i kliknes
how watch i izaberes opcije, kompjuter, tv....Ja sam gledala preko kompjutera i platila sa Master card tih nekih 6 plus-minus dolara.Tako da i vi mozete tako isto uraditi. Nabavite Master card i gledate. Nisam prije gledala nikad direktno jer nisam imala Maser card koji sam nabavila prije dva mjeseca. Htjela sam ici sa porodicom u Bosnu i trebalo je platiti avionske karte sa MC a ja nisam imala. Tako sam otisla i izvadila MC za 10 minuta, platila 10 eura tu istu i to jos u 7 sati navece

da bih na vrijeme bukirala let, sa tim da ne
mogu ici u minus sa tom karticom nego uplatis pare na MC i to sto imas na MC placas. Normalno do sada sam mogla sto sta sa
Idealom platiti ali to nije svugdje moguce tako da sad imam i MC tako da nemam vise problema sa placanjem ili bukiranjem. Stim da moram imati uvijek pare na MC da bi mogla placati inace ne moze.E sad ako ne mozete nabaviti MC u Bosni nek vam neko na svoje ime nabavi vani s tim da ne mozes ici u minus nego onoliko koliko imas para to i trosis. Uplatis 50 eura na MC i rezervises to za samo gledanje UFC ili sta zelis. Tako da si par mjeseci siguran da mozes placati i gledati.Jer ne mozes sam prebacivati pare na racun kad hoces nego mora taj ko je vlasnik MC. Ne znam da li moguce gledanje platiti sa paypal ?
Ako je moguce otvoris Paypal racun
on line(ne kosta nista) svoj bankovni racun pridodas Paypal i prebacis pare na Paypal i platis.Ako sve to ne mozete iz ovih ili onih razloga onda postoji jedna opcija koju sam ja gore navela da platis MC od GWK 10 eura uplatis pare na taj MC i olaaaa

Naravno ako imate nekog u Holandiji koji bi vam ucinio tu uslugu i nabavio MC od GWK na svoje ime?? Ne kosta vlasnika nista osim malo truda i it's safe. Koje su druge opcije jos ne znam?? Nisam nikad toliko ulazila u to. Vidim samo da ima jos opcija satelit, kablovska..Uglavnom ovo sto sam gore navela je po meni najlaksi nacin za sada. Mad trebala bi kupiti neki smart tv da bih gledala sve to na Tv ili neki mediaplayer koiji bi mi koristio kao most izmedju interneta i tv.We'll see. Nadam se da sam vam malo pomogla oko toga ako nista potrudila sam se

P.S. Moj muz je naravno sjedio sa mnom i gledao do 6 ujutro morao je u 9 sati ustati da jede (4 sata prije treninga je deed line kad moras jesti) jer je u 13 sati imao tezak trening. Spavao je samo tih tri sata. Dosao sa treninga polomljen jedva je hodao kaze imao je samo 8 sekundi recoveri odmora poslije svakog seta a trening je trajao sat vremena. Dobio je par teskih udaraca zbog pada koncentracije jer je lose i kratko spavao

Inace ovdje su treneri jako strogi kod njih nema izgovora da si lose spavao, ne mozes ili bilo sta.. Radis ono sto trazi od tebe bez prigovora inace budes ubacen masinu koja melje tako da ti nikad na pamet ne padne da se zalis kod trenera. Koliko sam puta gledala trening kad pocne trener da broji udarce po serijama i ako lose radis ili grijesis vrati se opet na pocetak sa brojanjem sve dok ne odradis kako treba. A to ubija sve emocije u tebi

Oes!!