FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
missko
#726 Re: FC Bayern Munchen
misljenja sam da guzovaca kad tad naplati svoje.
- ratata
#727 Re: FC Bayern Munchen
koliko znam, Gaal je proslu sezonu u Bundesligi isto poceo lose pa zavrsio kao sampion i u Finalu LP gdje objektivno nije imao sansi protiv Mourinhove ekipe, tako da se Gaal previshe kritikuje, Bayern jednostavno nema pravu konkurenciju u Njemackoj i samo losa forma u startu sezone ih pomalo uzdrma i onda se kasnije vrate kao novimissko wrote:Ma dok je sudija penala i i srece u devedesetim nema krize. A Gal da nevalja to je svima jasno. Malo se preracuno pa se nije pojacao za vrijeme prelaznog roka.
-
hau jes no
#728 Re: FC Bayern Munchen
Džaba svi ostali kada nema Robbena, Robben im je riješio pola utakmica u prošloj sezoni, Muller i Ribery to ne mogu.
- Murat Sabanovic
#729 Re: FC Bayern Munchen
upravo tako...dolaskom robbena ,bayern se vraca na pobjednicku stazu...hau jes no wrote:Džaba svi ostali kada nema Robbena, Robben im je riješio pola utakmica u prošloj sezoni, Muller i Ribery to ne mogu.
- Murat Sabanovic
#730 Re: FC Bayern Munchen
van gaal je cudan,otjerati lucija,najboljeg bayernovog odbranbenog igraca moze samo "lud" trener.mislim da se van gaalu previse znacaja daje za proslogodisnji uspjeh.covjek je samo doveo robbena,sto je bilo dovoljno da vrati samopouzdanje svojim igracima.danas nema robbena i riberija i njegov sistem ne funkcionise i nece funkiconisati jer bayern za trenutni sistem nema igraca.klose i gomez definitivno nisu igraci koji se uklapaju.olic ne moze igrati bez robbena i riberija. trenutno,jedina svjetla tacka je mali muller. ukoliko bayern ne promjeni sistem,zaostatak za vodecim ekipama ce biti velik da ih nece moci stici.ratata wrote:koliko znam, Gaal je proslu sezonu u Bundesligi isto poceo lose pa zavrsio kao sampion i u Finalu LP gdje objektivno nije imao sansi protiv Mourinhove ekipe, tako da se Gaal previshe kritikuje, Bayern jednostavno nema pravu konkurenciju u Njemackoj i samo losa forma u startu sezone ih pomalo uzdrma i onda se kasnije vrate kao novimissko wrote:Ma dok je sudija penala i i srece u devedesetim nema krize. A Gal da nevalja to je svima jasno. Malo se preracuno pa se nije pojacao za vrijeme prelaznog roka.
ne bi me iznenadila da van gaal dobije otkaz ove sezone...
- ratata
#731 Re: FC Bayern Munchen
mislim da sam na Sa-x procitao da je Rumenige izjavio kako je ovo pravi trenutak da se produzi ugovor sa Gaalom, te je ovaj i potpisao novi ugovor do 2012, tako da u taj otkaz njemu ne vjerujem bashMurat Sabanovic wrote:van gaal je cudan,otjerati lucija,najboljeg bayernovog odbranbenog igraca moze samo "lud" trener.mislim da se van gaalu previse znacaja daje za proslogodisnji uspjeh.covjek je samo doveo robbena,sto je bilo dovoljno da vrati samopouzdanje svojim igracima.danas nema robbena i riberija i njegov sistem ne funkcionise i nece funkiconisati jer bayern za trenutni sistem nema igraca.klose i gomez definitivno nisu igraci koji se uklapaju.olic ne moze igrati bez robbena i riberija. trenutno,jedina svjetla tacka je mali muller. ukoliko bayern ne promjeni sistem,zaostatak za vodecim ekipama ce biti velik da ih nece moci stici.ratata wrote:koliko znam, Gaal je proslu sezonu u Bundesligi isto poceo lose pa zavrsio kao sampion i u Finalu LP gdje objektivno nije imao sansi protiv Mourinhove ekipe, tako da se Gaal previshe kritikuje, Bayern jednostavno nema pravu konkurenciju u Njemackoj i samo losa forma u startu sezone ih pomalo uzdrma i onda se kasnije vrate kao novimissko wrote:Ma dok je sudija penala i i srece u devedesetim nema krize. A Gal da nevalja to je svima jasno. Malo se preracuno pa se nije pojacao za vrijeme prelaznog roka.
ne bi me iznenadila da van gaal dobije otkaz ove sezone...
al si sto posto u pravu da je greska bila prodati Lucia Interu , mada je to vise majstorija Intera nego greska Bajerna al eto
- Murat Sabanovic
#732 Re: FC Bayern Munchen
losi rezultati bi ga mogli otjerati , bez obzira na novi ugovor..
mislim da ce biti prinudjeni da na pola sezone odrijese kesu i dovedu 1-2 igraca. inace ,ove sezone nece igrati vaznu ulogu u BL ,a ni u LP.
mislim da ce biti prinudjeni da na pola sezone odrijese kesu i dovedu 1-2 igraca. inace ,ove sezone nece igrati vaznu ulogu u BL ,a ni u LP.
-
missko
#733 Re: FC Bayern Munchen
Van Galu noga na zimu hos po petaka?topex wrote:Sta se sad glupirate, odjenom Van Gall nevaljaKriza je malo zahvatila klub, nema Riberya, Robbena sad zasad, polako, vratice se Bayern na svoje!
- simonese
#734 Re: FC Bayern Munchen
mozda i ranijemissko wrote:Van Galu noga na zimu hos po petaka?topex wrote:Sta se sad glupirate, odjenom Van Gall nevaljaKriza je malo zahvatila klub, nema Riberya, Robbena sad zasad, polako, vratice se Bayern na svoje!
- ratata
#735 Re: FC Bayern Munchen
Mateo Kovacic - 16-godisnji "Hrvatski Messi" na meti Bajerna:

rodjen u Austriji, nastupao za Hrvatsku Under-17

rodjen u Austriji, nastupao za Hrvatsku Under-17
- simonese
#736 Re: FC Bayern Munchen
ranjen vuk je jako opasan
GOMEZ,OLE
GOMEZ,OLE
- Basler
#737 Re: FC Bayern Munchen
pobjeda protiv werdera u DFB pokalu i prolazak u naredni krug takmičenja.
http://www.youtube.com/watch?v=G8EireZr ... r_embedded
jako smiješna scena, gdje su olić i tymo ispali mulci.
http://www.youtube.com/watch?v=nOiVraUF ... r_embedded
inače, werderu poništen čist gol, pa se može reći schwein(steiger) gehabt.
jako smiješna scena, gdje su olić i tymo ispali mulci.
- simonese
#738 Re: FC Bayern Munchen
cist gol,bas mi je vokriBasler wrote:pobjeda protiv werdera u DFB pokalu i prolazak u naredni krug takmičenja.
jako smiješna scena, gdje su olić i tymo ispali mulci.![]()
kontam da bi tekma bila puno bolja da nije ponisten gol
Werder je fulio sve moguce sanse
- Nogatrans
#739 Re: FC Bayern Munchen
Imao je Bayern sinoc dosta srece kao i u dosta slucajeva do sada. Veliki sam navijac Bayerna i iskreno jedva cekam povratak Riberija i Robbena pa da krenemo u ofanzivu.Meni samo nije jasno zasto cuva Demichelisa na klupi a Tymoscuka stavlja na stopera,ocito je da Timoscuk ima na toj poziciji problema.Umjesto da Ottla uopsta ne stavlja stavi Tymoscuka kao zadnjeg veznog a Demichelisa na stopera i garantujem da Werder nebi onako lahko dolazio do gola. 
-
vladivostok
#740 Re: FC Bayern Munchen
demichelis trenutno zabusava na teningu ne radi nikako kako treba odsutan i sve to, a razlog je privatni problem sa zenom koja ga izgleda ostavlja, cak je micho omrsavio dosta xD jbg koce sjebati covjek ako nece zena...uglavnom takav demichelis ne treba ni da igra za amatereNogatrans wrote:Imao je Bayern sinoc dosta srece kao i u dosta slucajeva do sada. Veliki sam navijac Bayerna i iskreno jedva cekam povratak Riberija i Robbena pa da krenemo u ofanzivu.Meni samo nije jasno zasto cuva Demichelisa na klupi a Tymoscuka stavlja na stopera,ocito je da Timoscuk ima na toj poziciji problema.Umjesto da Ottla uopsta ne stavlja stavi Tymoscuka kao zadnjeg veznog a Demichelisa na stopera i garantujem da Werder nebi onako lahko dolazio do gola.
a ottla nemoj da diras, momak fenomenalno odigro zadnje utakmice, super igra pod palicom schweinija i on treba da ostane na toj poziciji dok se ne vrati nas kapetan van bommel, tymoschuk nako smotan je bolji od idiota van buytena-kojeg se bayern treba rijesiti sto prije...a tako i demichelisa
tako da je za sad dobro kako igraju sa ovakvom ekipom
uglavnom bayern treba pojacanja, prvenstveno lijevog bocnog(? preteska pozicija da bi se izgovorilo icije ime jer nema igraca koji je na transfer listi a da odgovara profilu bayerna,ali po meni najbolje bi bilo dovesti ROYSTONA DRENTHEA iz herculesa(na posudbi je iz reala,fenomenalno igra i ubija sve po lijevoj strani, pogledajte koji put hercules i odmah ce vam drenthe upasti za oko))
stopera treba dovesti pod hitno(mertesackera iz bremena ili hummelsa iz BVB-a)
i onda vrijeme van bommela polako prolazi i treba dovesti novu sesticu koja ce biti schweiniju potpora(po meni idealan za to je nuri sahin isto iz BVB-a)
i na kraju napdac treba nam jos gomez se dokazao dovoljno a klose nema vise u buducnosti tako da bayern se treba rijesiti ta dva igraca i dovesti dva nova napadaca, jednog svjetskog i jednog solidnog dzokera(tu mi prvo na pamet pada EDIN DZEKO to bi bilo pravo pojacanje, i sad za dzokera po meni najbolje bi bilo vratiti santa cruza iz city-a:))
- Nogatrans
#741 Re: FC Bayern Munchen
Eto vidis kako su razmisljanja razlicita. Po meni je Ottl samo za amatera jer taj covjek u 5-6 godina Bayerna nikako ne moze izboriti u prvu postavu kao Muller ili Badstuber. On je jednostavno spor i nema taj kvalite za Bayern,jedino bi mozda mogao u Nurnbergu neka zvijezda biti.Sad ako Bog da kad ozdrave vecina pitanje je hoce li bitti na klupi.Vav Byten je po meni stub odbrane jest da ni on ne igra na nekom zavidnom nivou al po meni u ekipi Bayerna nema bolje odbrabenog igraca.
A Van Gaal kad nekoga otpise onda ga do kraja otpise i ne daje ni minimalnu sansu da se neko dokaze.
A Van Gaal kad nekoga otpise onda ga do kraja otpise i ne daje ni minimalnu sansu da se neko dokaze.
-
vladivostok
#742 Re: FC Bayern Munchen
vidim da jesu razlicitaNogatrans wrote:Eto vidis kako su razmisljanja razlicita. Po meni je Ottl samo za amatera jer taj covjek u 5-6 godina Bayerna nikako ne moze izboriti u prvu postavu kao Muller ili Badstuber. On je jednostavno spor i nema taj kvalite za Bayern,jedino bi mozda mogao u Nurnbergu neka zvijezda biti.Sad ako Bog da kad ozdrave vecina pitanje je hoce li bitti na klupi.Vav Byten je po meni stub odbrane jest da ni on ne igra na nekom zavidnom nivou al po meni u ekipi Bayerna nema bolje odbrabenog igraca.
al kakav van buyten molim te to je ziva katastrofa od igraca on je bas protiv milita u finalu lige prvaka dokazo kakav je stub
a za ottla, gledao sam zadnjih par utakmica u kojima je igro od prve minute i vidio sam da je super odigrao, zato ne shvatam sta imas protiv njega u ovom trenutku je dobar i treba da ostane u bayernu jer taki igraci trebaju na klupi ako se ko ozljedi uvijek je spreman zakrpiti rupu u ekipi na neko vrijeme...a takve igrace treba svaki klub
- Nogatrans
#743 Re: FC Bayern Munchen
Drago mi je da sam nasao nekoga ko voli Bayern . Upravu si sto se tice odbrane da nam je losa i da je ta generacija sa ,andersonom ,lizarazu itd bila svjetska. Al skontaj opet da je odbrana sa lusijom ako se sjecas i sa Kahnom na golu oborila rekord primljenih golova ispod 20 za citavu sezonu i onda dode Van Gaal i otjera lusija majstora velikog. Ok mozda je mislio pomladiti ekipu al je tada treba otjerati Vun Bytene i Demichelisa a Badstuebera staviti sa Luciom, eee to bi vec bilo nesto.I isto se slazem da ce Badstuber pa i ostali Muller,Contento,biti svjetski igraci,ako budu imali trenera da radi kao Van Gaal.
Nego da je ovaj Freiburg sutra nakantati,da malo dobiju samopouzdanja opet..

Nego da je ovaj Freiburg sutra nakantati,da malo dobiju samopouzdanja opet..
-
vanjki
#744 Re: FC Bayern Munchen
Bogme posla je bitka za Schweinija...Ugovor mu istice 2012 i vec treba uci u pregovore sa njim...Imam osjecaj da zeli ici i da bi volio zaigrati u Realu..Mali je postao igracina od kada ga je Van Gaal postavio na poziciju zadnje veznog....Treba ga zadrzati svim silama,jer njegova vrijednost je neprocjenjiva i postao je simbol Bayerna..Mislim da ce na zimu doci neko pojacanje ali nista spektakularno..Jedva cekma da Gomez ode i treba nam jedan lijevi bek i branic...Sutra ocekujem laganu pobjedu..Samo treba zaustaviti onog Cissea...
Bayern u SRCUUUUUUUUUUUUUUU
Bayern u SRCUUUUUUUUUUUUUUU
- Nogatrans
#745 Re: FC Bayern Munchen
Iskreno optimista sam sto se tice Schweinija,ipak je on dijete Bayerna tako da mislim da ce i srce tu igrati ulogu.Sigurno da mu nece ni finansijski biti losa ponuda a nesto kontam da ce mu i kapitensku dati iduce sezone jer po meni je on i zasluzuje.
-
vladivostok
#746 Re: FC Bayern Munchen
tu si u pravu, greska je bila otjerati lucija to je na kraju kostalo bayerna lige prvaka, al nema veze bice bolje... samo za contenta sumnjam da ce biti svjetska klasa,nije on za mene neki igrac, vidjeces pokazace se kolko zbilja zna a po meni on nije za bayerna, i tu bayern treba reagovati na toj strani i dovbesti DRENTHE-a(u picku materinu kako covjek igra) a demichelisa i van buytena otjerati dovesti hummelsa ili mertesackera...a schweini ce ostati ne brini te vi nista vidjecete samo jos da dodje sahin iz borusije bice bayern super...i naravno neuer iz schalke-a
a protiv freiburga ce biti randa pobjeda bez spektakla 1,2:0 i nadam se da gomez nece dati go jer cim zabije uzdizu ga u nebesa koda je postao najbolji strijelac u historiji lige prvaka :S treba ga prodati sto prije, tog kloca i manekena i dovesti pravog napdaca
a protiv freiburga ce biti randa pobjeda bez spektakla 1,2:0 i nadam se da gomez nece dati go jer cim zabije uzdizu ga u nebesa koda je postao najbolji strijelac u historiji lige prvaka :S treba ga prodati sto prije, tog kloca i manekena i dovesti pravog napdaca
- Nogatrans
#747 Re: FC Bayern Munchen
Ne znam koliko je ideja izvodljiva al bi volio da nas ima vise Bayernovih navijaca pa da se nekad uz utakmice sastanemo.Kao npr gore u Sport centru u Zetri pa da koju prokomentaresmo..

-
vladivostok
#748 Re: FC Bayern Munchen
Nogatrans wrote:Ne znam koliko je ideja izvodljiva al bi volio da nas ima vise Bayernovih navijaca pa da se nekad uz utakmice sastanemo.Kao npr gore u Sport centru u Zetri pa da koju prokomentaresmo..![]()
ima nas puno al nevjerujem da ima neko ko ja...kad se sjetim 99 protiv manche finala lp kako sam plakao kao godina razbio sam casu bio i udaro sakama od tv da me majka nije zaustavila razbio bi ga sigurno...99 nikad to necu prezaliti u svom zivotu, to mi je bolna tacka taj poraz, a imo tad 8 godina i vec tad bio vatreni navijac
- Nogatrans
#749 Re: FC Bayern Munchen
Onda sam ti j najveca konkurencija kao navijac
Ja sam malo stariji imao sam tada 18 godina i plakao sam ko nikad u zivotu nisam izlazio danima. al eto u zivotu mi se dala prilika da gledam Bayern uzivo na Olimpijskom stadionu doduse tafa sam dijete bio i Klinsman je bio jedan od igraca Bayerna.I to je bilo prije ovog sranja sa Manchesterom. Eh sada sam malo stariji ozbiljniji al jos ludi za Bayernom.
Ako Bog d uskoro bi mogai i na Allianz Arenu. 
-
vanjki
#750 Re: FC Bayern Munchen
Nogatrans wrote:Ne znam koliko je ideja izvodljiva al bi volio da nas ima vise Bayernovih navijaca pa da se nekad uz utakmice sastanemo.Kao npr gore u Sport centru u Zetri pa da koju prokomentaresmo..![]()
to je odlicna ideja..Ili kada bi se moglo formirati neko udruzenje pa clanarine..da gledamo utakmice..zajedno putujemo...jao to bi bilo super...
sta meni znaci taj klub ja vama to ne mogu opisati...Od 1992 od kada sam izbjegao u Minhen sam najvatreniji navijac,ne mogu svoj zivot zamislit bez toga kluba...Pa prvo kada ustanem,pomislim na Bayern,citam vijesti kao lud,oblazim sve stranice,od bild.de..tz-online.de...Ne znam majke mi,taj klub cu uvijek voljeti kao svoje dijete ili zenu
Nadam se da ce Bayern uspjeti zadrzati Schwinija..Pa on je srce ekipe...Molim Te Bozeeeeeee ostaniiiiiii