PlayStation 3

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
juba22

#726 Re: PlayStation 3

Post by juba22 »

Prvo da kazem da mi se ovaj PES '13 pravo sviđa. Igraci se bolje krecu, kako u ofanzivi tako i u odbrani pokrivaju, idu za igracima, sto mi je ranije dosta smetalo. U napadu se otkrivaju, tako da se moze odigrati lijepe akcije. Dalje, lakse je dosta dati go, il me bar nesto islo, al uglavnom stvari koje sam ranije koristio (za plasiranje lopte) sad radi fantasticno, tako da gdje mu god kazem tu suta. Al opet ima ona stvar sa onom strijelicom, al dosta je tesko, bar u ovih prvih nekoliko meceva, al i to ce se stelnut.

I naravno, defanzivci koje ti upravljas su fantasticni, bukvalno mnogo vise su agilni, tako da je dosta lakse presjeci pas, dugu loptu, uci igracu tijelom i zagraditi loptu, onda napraviti prekrsaj bez klizeceg,.. defanzivna igra je najbolji napad, tako da za mene novi pes predobar. I jedva cekam da mi stigne.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I drugo, ako vec igrate online i nabavit cete uskoro novi pes, dodjite na CROPES stranicu (posto ne znam da li smijem postaviti link, tako da sami nadjite: CROPES forum i topic PS3) uskoro ce poceti prijave za novu sezonu. Uglavnom su momci iz Hrvatske al ima nas i iz Sarajeva, pa ne bi bilo lose da se pridruzite..;))
KPNCTNJAH

#727 Re: PlayStation 3

Post by KPNCTNJAH »

juba22 wrote: I drugo, ako vec igrate online i nabavit cete uskoro novi pes, dodjite na CROPES stranicu (posto ne znam da li smijem postaviti link, tako da sami nadjite: CROPES forum i topic PS3) uskoro ce poceti prijave za novu sezonu. Uglavnom su momci iz Hrvatske al ima nas i iz Sarajeva, pa ne bi bilo lose da se pridruzite..;))
Ima i puno bolja od te stranice, gdje nas 50 igra, podijeljeni u 4 lige... ;-) trenutno zavrsavamo sezonu, a nova pocinje sredinom oktobra (naravno na pes 2013)
juba22

#728 Re: PlayStation 3

Post by juba22 »

KPNCTNJAH wrote:
]

Ima i puno bolja od te stranice, gdje nas 50 igra, podijeljeni u 4 lige... ;-) trenutno zavrsavamo sezonu, a nova pocinje sredinom oktobra (naravno na pes 2013)

aaaaaaaaaaaa pa daj link :D
KPNCTNJAH

#729 Re: PlayStation 3

Post by KPNCTNJAH »

Poslao sam ti pm.
fatality

#730 Re: PlayStation 3

Post by fatality »

jesam li ja ovo nesta pogresno upratio, ili je izasao CFW 4.21 [1] ? (nasao sam i na drugim stranicama, ali sad da ne stavljam sve). Ovo sam samo pogledao jer sam se zeznuo kada sam skidao Resident Evil 6. Vidio da ima, zaletio se i skinuo (tacnije uzeo premium acc da se sto brze skine) i tek kasnije provjerio da ne moze uopste na cfw 3.55 :D

[1] http://ps3haxblogs.wordpress.com/2012/0 ... -released/

edit : a nema ga jos, al se haman radi na tome zadnjih par dana (nadam se da ce pozuriti dok me ne prodje cejf :D )
arnes_king

#731 Re: PlayStation 3

Post by arnes_king »

fatality wrote:jesam li ja ovo nesta pogresno upratio, ili je izasao CFW 4.21 [1] ? (nasao sam i na drugim stranicama, ali sad da ne stavljam sve). Ovo sam samo pogledao jer sam se zeznuo kada sam skidao Resident Evil 6. Vidio da ima, zaletio se i skinuo (tacnije uzeo premium acc da se sto brze skine) i tek kasnije provjerio da ne moze uopste na cfw 3.55 :D

[1] http://ps3haxblogs.wordpress.com/2012/0 ... -released/

edit : a nema ga jos, al se haman radi na tome zadnjih par dana (nadam se da ce pozuriti dok me ne prodje cejf :D )
ps3hax.net

ako tu nema potvrdjeno onda ne trazi dalje
Quaresma

#732 Re: PlayStation 3

Post by Quaresma »

kad ce doci u BiH onaj novi PS3?
medjutim

#733 Re: PlayStation 3

Post by medjutim »

kako da provjerim koju verziju imam?hvala!
naneljube

#734 Re: PlayStation 3

Post by naneljube »

medjutim wrote:kako da provjerim koju verziju imam?hvala!
sledge

#735 Re: PlayStation 3

Post by sledge »

KPNCTNJAH wrote:Poslao sam ti pm.
Može i meni?

Prije dva dana sam nabavio novi PES i ono što mi je bilo najvažnije da poprave su popravili, a to je odbrana!
Jučer je takođe izašao i novi data pack sa sređenim transferima i novim stadionima i još pokojim sitnicama ali je ubrzo ponovo skinut jer je izazivao freezanje konzole pa će biti vraćen dok to ne srede, ali ja sam ga na vrijeme ugrabio i nemam nikakvih problema :)
KPNCTNJAH

#736 Re: PlayStation 3

Post by KPNCTNJAH »

Poslao sam i tebi pm.
arnes_king

#737 Re: PlayStation 3

Post by arnes_king »

Samo da znaju oni koji imaju CFW a nisu u toku da se Fifa 13 vec od kad je izasla moze igrati na CFW i plus ima nacin kako da se i online moze igrati :)
naneljube

#738 Re: PlayStation 3

Post by naneljube »

imam jedno pitanjce imam bh telecom net flat 6, i relativno je dobar ali stigla mi je hs u ulicu a imaju mnogo jace konekcije, interesuje me koji je provajder bolji sto se tice online igranja, ping itd... dvoumim se da uzmem ???
arnes_king

#739 Re: PlayStation 3

Post by arnes_king »

naneljube wrote:imam jedno pitanjce imam bh telecom net flat 6, i relativno je dobar ali stigla mi je hs u ulicu a imaju mnogo jace konekcije, interesuje me koji je provajder bolji sto se tice online igranja, ping itd... dvoumim se da uzmem ???
Ja imam netflat4 od BH telecoma i ne igram online ali onih par puta dok sam palio je islo sve bez ikakvih problema, samo uvjek gledaj da povezes PS3 mreznim kablom a ne preko wifi jer ti onda nestabilno moze biti
naneljube

#740 Re: PlayStation 3

Post by naneljube »

arnes_king wrote:
naneljube wrote:imam jedno pitanjce imam bh telecom net flat 6, i relativno je dobar ali stigla mi je hs u ulicu a imaju mnogo jace konekcije, interesuje me koji je provajder bolji sto se tice online igranja, ping itd... dvoumim se da uzmem ???
Ja imam netflat4 od BH telecoma i ne igram online ali onih par puta dok sam palio je islo sve bez ikakvih problema, samo uvjek gledaj da povezes PS3 mreznim kablom a ne preko wifi jer ti onda nestabilno moze biti
druze stvar je u cijeni i mnogo jacoj konekciji za iste pare dobijam duplo jacu i kablovsku tv, inace koristim mmds elobovo smece koje i ne gledam zbog ocajne slike, pa me interesuje da li ko igra sa hs-ovim internetom i da li ima ikakvih problema??
6april

#741 Re: PlayStation 3

Post by 6april »

naneljube wrote:
arnes_king wrote:
druze stvar je u cijeni i mnogo jacoj konekciji za iste pare dobijam duplo jacu i kablovsku tv, inace koristim mmds elobovo smece koje i ne gledam zbog ocajne slike, pa me interesuje da li ko igra sa hs-ovim internetom i da li ima ikakvih problema??
Igram ja sa HS-ovim internetom bez problema i to najslabiji paket.
UnscarD
Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.

#742 Re: PlayStation 3

Post by UnscarD »

Ja sam on line igrao sa najslabijim Telemach paketom i nije igrivo. Puca veza, ping uzasan ....

Nakon jednog meca gdje sam gubio (UFC Undisputed) a veza pukla pa se mec resetovao, saigrac mi salje poruku u fazonu :
" Buy some desent conNection nigafagot not that WallMART SHIT" a ja mu odgovoram " I'm from third world country, this is the best we can get, god bless u and your family " :D :D :D kad on " deeply sorry for ofending you. I strongly support development of third world countries" :D :D :D
gilla

#743 Re: PlayStation 3

Post by gilla »

Rofl ja takve poruke saljem kad naletim na lagere iz spanije, istocne eu itd. Sve po spi.... . Na hsu sam 10 mb paket.

Anyway ko je na originalima imam darksiders prvi za zamjenu, ako koga zanima, pp. Takodjer ostavite svoj psn id.
fatality

#744 Re: AW: PlayStation 3

Post by fatality »

UnscarD wrote:Ja sam on line igrao sa najslabijim Telemach paketom i nije igrivo. Puca veza, ping uzasan ....

Nakon jednog meca gdje sam gubio (UFC Undisputed) a veza pukla pa se mec resetovao, saigrac mi salje poruku u fazonu :
" Buy some desent conNection nigafagot not that WallMART SHIT" a ja mu odgovoram " I'm from third world country, this is the best we can get, god bless u and your family " :D :D :D kad on " deeply sorry for ofending you. I strongly support development of third world countries" :D :D :D
oplakah, prejako (:

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
anes66

#745 Re: PlayStation 3

Post by anes66 »

Ljudi jeli ovo izasao CFW 4.21 ili ja nisam nesto shvatio dobro :D
vaučer

#746 Re: PlayStation 3

Post by vaučer »

Jeste izgleda.
Nek se malo 'testira' koji dan pa se treba isprobati.
anes66

#747 Re: PlayStation 3

Post by anes66 »

znateli sta detaljno koji fw mora biti da mozes staviti 4.21 posto na mom ps3 trenutno je 4.21OFW?

imali ko da zna ovaj engleski dobro spikati :D da nam ovdje objasni
arnes_king

#748 Re: PlayStation 3

Post by arnes_king »

anes66 wrote:znateli sta detaljno koji fw mora biti da mozes staviti 4.21 posto na mom ps3 trenutno je 4.21OFW?

Mozes ga instalirati samo sa 3.55
anes66

#749 Re: PlayStation 3

Post by anes66 »

arnes_king wrote:
anes66 wrote:znateli sta detaljno koji fw mora biti da mozes staviti 4.21 posto na mom ps3 trenutno je 4.21OFW?

Mozes ga instalirati samo sa 3.55
e jebemu 3.55 vise :D

isto kao da nije izasao jbg bio sam na 3.55 dok buraz nije uradio update i stao sam na 4.21 :(((((
UnscarD
Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.

#750 Re: PlayStation 3

Post by UnscarD »

Isto i ovde ... na 3.55 pa bratov mali ubaci fifu11, kliknu yes yes 2-3 puta i cao. Okrenuo sam se bio na 5 minuta samo :) a prije toga ugasio wireless, iskopcao mrezu i preduzeo sve mjere predostroznosti ali morao sam da odem da pisam u jednom momentu :)
Post Reply