Policija
- Cholina_Lokica
#726 Re: Policija
sviHu ce da vas zhiiik na pp 
-
Robben
#727 Re: Policija
Ko je bolan na tebe krenuo?PokerFace wrote:Vidis u par navrata je na mene krenulo par tih navijaca balavaca poput tebe iz razloga jer sam na sebi imao bordo ili plavu majicu i setao sa zenom, a ta 2 puta pojma nisam imao da se igra neka utakmica, a pogotovo mi nije bilo jasno kakve veze utakmica ima sa vilsonovim setalistem...Pa kad dobiju po picki od mene isto ko i od drotova onda kukanje jbg... Vecina tih "navijaca" su najveca gamad koja hoda ovom zemljom i to sve treba udarati gdje ko stigne, a nije bitno cim, samo je vazno dobro potrefiti preko ledja ili u usta. Eto toliko, a sto se licno mene tice savjetujem da svoje misljenje o meni zadrzis za sebe, pametnije ti je... A ako imas jos nesto da mi kazes izvoli PP pa ako treba i da se nadjemo ko ljudi... Over and out ,)
Što ne mogu ovakvih što lupetaju samo da bi nešto napisali, eto k'o on je upoznat sa cijelom situacijom o iživljavanju policajaca, pa nama ovdje prodaje maglu.
Otkud ti pravo da nekome kažeš da je gamad. Administracija? Nije li ovo vrijeđanje?
- Lunizz
#728 Re: Policija
Ovo neke dezurne zrtve pa im forum dodje mjesto gdje imaju muda ko jupiter...
- cigara
#729 Re: Policija
padobran se prekasno otvorio?Ratatata wrote:Ovo neke dezurne zrtve pa im forum dodje mjesto gdje imaju muda ko jupiter...
- KPNCTNJAH
#730 Re: Policija
Pokusajte zamisliti situaciju gdje je umjesto ovog nas specijalac, da li bi ovako postupio? Cisto sumnjam.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#731 Re: Policija
Nemoguće, vidiš da je ovaj žandar rođen u Beogradu, ne znam ima li naših specijalaca da su rođeni u SarajevuKPNCTNJAH wrote:
![]()
Pokusajte zamisliti situaciju gdje je umjesto ovog nas specijalac, da li bi ovako postupio? Cisto sumnjam.
- holowey
#732 Re: Policija
huligani su najjaci kad su u grupi...kad ih izdvojis i polomis onda su male mace...i ovaj drot pravilno postupa, nece valjda vec nalupanog dodatno lupati? vidis jadnicka kako se sav skupio na trotoaru...KPNCTNJAH wrote:
![]()
- cigara
#733 Re: Policija
hoce da kaze da bi ga nasi drotovi, sto je istina, pretukliholowey wrote:huligani su najjaci kad su u grupi...kad ih izdvojis i polomis onda su male mace...i ovaj drot pravilno postupa, nece valjda vec nalupanog dodatno lupati? vidis jadnicka kako se sav skupio na trotoaru...KPNCTNJAH wrote:
![]()
- karanana
#734 Re: Policija
ma ovaj je vec pretucen. policija gazi dalje i ostavlja picku na trotoaru. isto bi i kod nas bilo, pa ne bi jednog huligana tukli do besvijesti, dosadi to.
- Lunizz
#735 Re: Policija
Sta ima dosadi?!Sjecam se scena na parkingu ispred stadiona AFH...karanana wrote:ma ovaj je vec pretucen. policija gazi dalje i ostavlja picku na trotoaru. isto bi i kod nas bilo, pa ne bi jednog huligana tukli do besvijesti, dosadi to.
Momak lezi na podu,bez svijesti prisli mi da ga vodom zalijemo u tome dolaze dva specijalca i 3 prasinara i svaki ga nabije jos jednom nogom a prasinari i pendrekom.
Nasa policija lijeci frustracije na navijacima i to je bit svega.Ako ste ga vec pretukli do bezsvijesti ne morate ga tuci i dalje
- cappy_tempo
#736 Re: Policija
holowey wrote:huligani su najjaci kad su u grupi...kad ih izdvojis i polomis onda su male mace...i ovaj drot pravilno postupa, nece valjda vec nalupanog dodatno lupati? vidis jadnicka kako se sav skupio na trotoaru...KPNCTNJAH wrote:
![]()
isto kao policajci,kad nema kolega spuste glavu i sute,cim ima kolega onda nema vecih mangupa od njih,vidjeno dosta puta
- branimir stulic
#737 Re: Policija
...ali za razliku od huligana oni stite grad... i drzavu.
-
samo_ovaj_put
#738 Re: Policija
i mafijubranimir stulic wrote:...ali za razliku od huligana oni stite grad... i drzavu.
- Urban B.
#739 Re: Policija
zaboravio si stanovnike tih gradovabranimir stulic wrote:...ali za razliku od huligana oni stite grad... i drzavu.
- cigara
#740 Re: Policija
ubise se stiteci, ne znaju sta ce prije od to dvojebranimir stulic wrote:...ali za razliku od huligana oni stite grad... i drzavu.
- jedna tamo
#741 Re: Policija
ljudi off topic..al me živo zanima...
bio je konkurs u 7 mjesecu u federalnoj upravi policije...nema šta nisu tražili od pravnika, inženjera itd...
zna li iko šta je s tim?
bio je konkurs u 7 mjesecu u federalnoj upravi policije...nema šta nisu tražili od pravnika, inženjera itd...
zna li iko šta je s tim?
- Vragolan
#742 Re: Policija
pendreci im se pozlatili zbog toga, ja bi svakom od njih koji prebije naseg "navijaca" dao bonus od 200KM po glaviRatatata wrote:Sta ima dosadi?!Sjecam se scena na parkingu ispred stadiona AFH...karanana wrote:ma ovaj je vec pretucen. policija gazi dalje i ostavlja picku na trotoaru. isto bi i kod nas bilo, pa ne bi jednog huligana tukli do besvijesti, dosadi to.
Momak lezi na podu,bez svijesti prisli mi da ga vodom zalijemo u tome dolaze dva specijalca i 3 prasinara i svaki ga nabije jos jednom nogom a prasinari i pendrekom.
Nasa policija lijeci frustracije na navijacima i to je bit svega.Ako ste ga vec pretukli do bezsvijesti ne morate ga tuci i dalje
kakvi navijaci i p....ke m.....ine, to je ona kaka sto se zaljepi za kanalizacionu cijev
cuj navijaci
- Nekako s proljeća
#743 Re: Policija
Ne pretjeruj ...naravno da svako treba da radi svoj posao i u skladu sa zakonom. Međutim uzrok ''nesporazuma '' je što simbioza '' prava i obaveza'' mora da se odnosi na svakog i u svakom zasebnom slučaju. Dobrim dijelom to i funkcioniše ili ide u tom pravcu, ali se ovdje ali i inače iznose primjeri kada se u praksi-životu desi nesklad ...jednostavno rečeno zloupotreba ''prava i obaveze'' iz zakona.
A zloupotreba (položaja, ovlasti, sloboda, zakonom zaja,čenih ljudskih prava...bla bla bla..) je prekršaj. Oštećeni to najbolje zna...
- Lunizz
#744 Re: Policija
Ti nisi papak ti si nesto puno gore od togaVragolan wrote:pendreci im se pozlatili zbog toga, ja bi svakom od njih koji prebije naseg "navijaca" dao bonus od 200KM po glaviRatatata wrote:Sta ima dosadi?!Sjecam se scena na parkingu ispred stadiona AFH...karanana wrote:ma ovaj je vec pretucen. policija gazi dalje i ostavlja picku na trotoaru. isto bi i kod nas bilo, pa ne bi jednog huligana tukli do besvijesti, dosadi to.
kakvi navijaci i p....ke m.....ine, to je ona kaka sto se zaljepi za kanalizacionu cijev
cuj navijaci
- Qler
#745 Re: Policija
Ja samo znam, da ko nije zasluzio nije ni dobio batine.... tako da i treba malo cesce potezati pendreke...
- svakako_lud
#746 Re: Policija
Onda nemaš pojma ako tako misliš....Qler wrote:Ja samo znam, da ko nije zasluzio nije ni dobio batine.... tako da i treba malo cesce potezati pendreke...
- Nekako s proljeća
#747 Re: Policija
Vaš način izražavanja i komunikacije vas može odvesti u Banoviće. I to je jasno definirano u pravilima ponašanja na sajtu. Tako se i u realnoj dimenziji prave nesporazumi -''sudari'' jer jedan drugog ne razumijete u slučaju kada ostvarite kontakt. Po meni @vragolan ima svoje razloge zašto ima takvo mišljenje i stav.Ti bi ga mnogo bolje shvatio da npr ti on predhodno kaže lično doživljenu neugodnost od strane ''navijača'' bilo kao grupe lica ili nekog pojedinca. Ako je on žrtva nekih ''indijanaca '' koji se predstavljaju kao ''navijači'' a u stvari su daleko od toga...vjerujem da bi ti kao'' normala navijač'' imao više razumijevanja za njegov stav ...
Tolerancija ne trpi krajnosti, a zakonski okviri su krajnja granica...
- Vragolan
#748 Re: Policija
samo mi reci jednu stvar, jesu li tebi ove grupe majmuna, kvazi navijaca, navijaciNekako s proljeća wrote:![]()
Ne pretjeruj ...naravno da svako treba da radi svoj posao i u skladu sa zakonom. Međutim uzrok ''nesporazuma '' je što simbioza '' prava i obaveza'' mora da se odnosi na svakog i u svakom zasebnom slučaju. Dobrim dijelom to i funkcioniše ili ide u tom pravcu, ali se ovdje ali i inače iznose primjeri kada se u praksi-životu desi nesklad ...jednostavno rečeno zloupotreba ''prava i obaveze'' iz zakona.
A zloupotreba (položaja, ovlasti, sloboda, zakonom zaja,čenih ljudskih prava...bla bla bla..) je prekršaj. Oštećeni to najbolje zna...
pa njima je glavna furka napiti se i blejaiti i lupati,
i tako normalana covjek kada vidis drota/kornjacu, naravno da ces se odmaknuti od njih i ne traziti belaja, jer su oni tu postavljeni sa razlogom i cak jedan tvoj ruzan pogled upucen prema njima oni mgu tumaciti kao da ces ih napasti, drzava im je dala ovlasti da smire i sprijece belaj, a ti si tu samo navijac ili kvazi navijac, i sve dobivene batine pretjerane ili ne su u tom trenutku opravdane od strane zakona.
@ratatata kada bi maltiti takve kao sto si ti dao bi im i godisnjeg 10 dana uz onih 200KM
- Qler
#749 Re: Policija
svakako_lud wrote:Onda nemaš pojma ako tako misliš....Qler wrote:Ja samo znam, da ko nije zasluzio nije ni dobio batine.... tako da i treba malo cesce potezati pendreke...
Ne znam, to je moje iskustvo. Bio sam na x utakmica i derbija, nikad nisam dobi batine od policije. Mozda zato sto nisam trazio belaja? Sto se nisam qurchi specijalcima? Meni se cini sad zadnja tekma potiv Borca na Grbavici 6 specijalaca uleti 2m od mene i poce da udara neke balavce koji su tako trazili, mene niko nije ni pogledao. Ako trazis dobti ces, opet kazem, bar po mom iskustvu..
- svakako_lud
#750 Re: Policija
@Nekako s proljeća , i sam si siguran sam u to bio svjedok da ljudi koji ama baš ničim nisu zaslužili bilo kakvu represiju od strane policije dobiju batine od iste, da budu cipelareni i izudarani ko zadnja gamad.
Posle belaja na Koševu je takvih primjera bila masa, znači da je neko sa marsa u tom momentu pao apsolutno ničim ne bi mogao pokazati da je čovjek sa malim djetetom koji se sklonio na stranu od svih belaja sa pitanjem "zašto bijete čovjeka" (opet starijeg, koji je batine dobio jer je krenuo kući
) najnormalnijim tonom bez ikakvog tersanja ili bilo čega drugog što bi moglo izazvati reakciju, bukvalno ispendrečen ,izudaran šakama i onda na podu još išutan nogama pred djetetom od čopora kretena u uniformama... To je samo jedan od mase primjera koje bih mogao navesti, ali mi je ovaj ostao najupečatljiviji jer sam se nalazio na 2 metra od čovjeka...
I onda dođu forumski pametnjakovići da prosipaju pamet, a većina ih u životu ne smije ni ženi (ako je ima ) pisnuti pa ovde liječe komplekse....
Posle belaja na Koševu je takvih primjera bila masa, znači da je neko sa marsa u tom momentu pao apsolutno ničim ne bi mogao pokazati da je čovjek sa malim djetetom koji se sklonio na stranu od svih belaja sa pitanjem "zašto bijete čovjeka" (opet starijeg, koji je batine dobio jer je krenuo kući
I onda dođu forumski pametnjakovići da prosipaju pamet, a većina ih u životu ne smije ni ženi (ako je ima ) pisnuti pa ovde liječe komplekse....