ko ovo pogleda do kraja kao i
FAQ
nek se javi
Moderator: _BataZiv_0809
Ja sam ga gledo i meni se dopao. Ima tu masa gluposti, ali je film poprilično solidan dok naprimjer sam gledao drugi film na tu temu The Football Factory i to je pravo sranje.armin.i.am wrote:+1AC_grom_DC wrote:jad
bijeda
čemer i mizerija
nuline nule nula
ocjena - 10
sad je ocjena -9

Pogledao i odgledao Puzzlehead.Black swan wrote:Puzzlehead
ko ovo pogleda do kraja kao i
FAQ
nek se javi
Meni je GSH odličan i jedan od dražih filmova.pirmin wrote:GSH je solidan film, nije remek-djelo ali nije zasluzio ni da se nadje na ovoj temi.
Jedini manko po meni je da Frodo igra glavnu ulogu, inace je ostatak ekipe sasvim OK.
takodjer prvi dio mi je basLoulou wrote:Meni je GSH odličan i jedan od dražih filmova.pirmin wrote:GSH je solidan film, nije remek-djelo ali nije zasluzio ni da se nadje na ovoj temi.
Jedini manko po meni je da Frodo igra glavnu ulogu, inace je ostatak ekipe sasvim OK.

šta ja znam...meni nije baš toliki odron heheMr.Penguin wrote:Horrible bosses Big no-no
Pa onda se Black Swan može nazvati amaterštinom. Prvo ona idijotska zrnasta tehnika kojom je snimano, drugo glupa ekspozicija i neravnomjerna raspoređenost dužine trajanja scena (barem onih 15 minuta koliko sam izdržao).Black swan wrote:amaterština.... frajko nije ništa poslije snimio čitavih 5 godina
svašta sam gledao od filma loše i bezveze... ali nije amaterština... ovo je baš amaterski uradak...ali ne kao oni iz osamedestih... deadly spawn bad taste i tako to...
puzlehead nema dušu
to mogu samo amateri - nepoznavatelji vrhunskog filmajastuk1 wrote: Pa onda se Black Swan može nazvati amaterštinom.
Da ne znam onog glumca iz "It's Always Sunny in Philadelphia" mozda bi malo bolji film bio, ali opet nije po mom ukusu.Skream wrote:šta ja znam...meni nije baš toliki odron heheMr.Penguin wrote:Horrible bosses Big no-no
Tipična holivudska komedija sa par puncheva, ja mislim da se može odgledati, nako opušteno
Gledo nekad ljetos. Nije baš tolko loše, ali da je kriza jeste. Gluma je dobra i definitivno donekle vadi stvar (scene kad glavni glumac vozi auto i "aviončić" su prilično realistične), ali spec. efekti su katastrofa na kvadrat, malo je reć. Scenario je glup do bola, ali to mi nije toliko bitan elemenat u konačnoj ocjeni, ionako scenariji mnogih drugih filmova nisu ništa spektakularno. Moja ocjena 3/10. Pogledati u slučaju ako ste željni apsurda i kolutanja očima.Sir Jack Daniels wrote:2012 ; Ice Age Ovo nije onaj fini animirani crtic, vec je u pitanju neki pokusaj epske holivudske drame, ocaj glumci, ocajni specijalni efekti . Ne gledajte ni pod razno !
jastuk1 wrote:Gledo nekad ljetos. Nije baš tolko loše, ali da je kriza jeste. Gluma je dobra i definitivno donekle vadi stvar (scene kad glavni glumac vozi auto i "aviončić" su prilično realistične), ali spec. efekti su katastrofa na kvadrat, malo je reć. Scenario je glup do bola, ali to mi nije toliko bitan elemenat u konačnoj ocjeni, ionako scenariji mnogih drugih filmova nisu ništa spektakularno. Moja ocjena 3/10. Pogledati u slučaju ako ste željni apsurda i kolutanja očima.Sir Jack Daniels wrote:2012 ; Ice Age Ovo nije onaj fini animirani crtic, vec je u pitanju neki pokusaj epske holivudske drame, ocaj glumci, ocajni specijalni efekti . Ne gledajte ni pod razno !
Filter wrote:green lantern, kakvo smetlje od filma