SURVIVOR na Hayat TV
Moderator: anex
-
boracha
#726 Re: SURVIVOR na Hayat TV
e ako je kako potres mozga kaze, onda bi konacno trebala ispast vesna
- DaysleepeR
#727 Re: SURVIVOR na Hayat TV
da sam ja na mjesu Njegoša zakuhao bih totalno, dao Teji imunitet, iskoristio tajni
Srki, Dušan i Vesna se prave nevini a prave dogovore pred njima svima, hladno
e pa nemere
Srki, Dušan i Vesna se prave nevini a prave dogovore pred njima svima, hladno
e pa nemere
-
smijesni_ste
#728 Re: SURVIVOR na Hayat TV
E moj Srđane...ovo gore od Esmeralde i Marisol zajedno postalo...katastrofa....
- cyprus
#729 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Keva prođe, ooooooooooooooooj
. Srđan mi nije jasan nikako, a ostali jedva dočekali da imaju lakšeg protivnika u završnici
Btw, Teja je itekako zaslužila da dođe dovde. Da je ubijala tamo ljude, zbog svog impresivnog nastupa u igrama, gdje je bila jedina žena koja je koliko-toliko parirala muškim, mislim da bi bilo šteta da je ispala. Posebno mi je impresivna bila igra sa onim veslanjem. Dok su ovi levati jedva jednom preveslali do onih kutija, ona je uspjela čak triput, Srđan imo čini mi se više od minute prednosti da složi slagalicu i ipak ona pobjedi
. Sad je sve do nje, ali ja ipak i dalje navijam za našeg - Njegoša 
Btw, Teja je itekako zaslužila da dođe dovde. Da je ubijala tamo ljude, zbog svog impresivnog nastupa u igrama, gdje je bila jedina žena koja je koliko-toliko parirala muškim, mislim da bi bilo šteta da je ispala. Posebno mi je impresivna bila igra sa onim veslanjem. Dok su ovi levati jedva jednom preveslali do onih kutija, ona je uspjela čak triput, Srđan imo čini mi se više od minute prednosti da složi slagalicu i ipak ona pobjedi
- cyprus
#730 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Čini mi se da je pogrešno zaokružena njihova lokacija na ovoj sat. snimci/karti (ako su to htjeli da predstave)Ado88 wrote:
- krava
#731 Re: SURVIVOR na Hayat TV
joj srdjana jest dramatican...i sta je on kontao, ne moze vise kao hoce kuci...a svakako nece otici kuci dok se ne zavrsi snimanje na filipinima, i morat ce ostati par dana jos...koji drama queen..
vesna, nemam rijeci, kako je nije stid da ostane u finalu..i sta su se oni svi protiv teje, zamjeraju joj ono sto i oni sami rade...
njegos je totalno povodljiv, ali on, aco i teja trebaju u finale..
vesna, nemam rijeci, kako je nije stid da ostane u finalu..i sta su se oni svi protiv teje, zamjeraju joj ono sto i oni sami rade...
njegos je totalno povodljiv, ali on, aco i teja trebaju u finale..
- NekoIzMase
#732 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Srki i Dule imaju taktiku da Dule dobije glas od njega i Dine u finalu i podijele 100 soma Evra, veoma proracunat potez i ne znam ko bi nasjeo na pricu da zeli ici kuci kada svi ostaju tamo do kraja
Clanovi velikog vijeca imaju svoje favorite, tako da bi (prema mom misljenju) Nemanja glasao za Njegosa, Klemen za Acu, Dina i Srdjan za Dusana, Visnja za Teju, Nikola bi mogao glasati za Njegosa jer su on i Aca bili u starom Ga Dangu i cini mi se da se ne podnose (no ostaje da vidimo za koga ce glasati 18.02. u 21:00). Ako Teja ne bude u finalu, Visnja bi mogla glasati za Njegosa jer su bili u istom savezu Di Wate, tako da ocekujem da Njegos osvoji 100 hiljada Eura i podijeli ih sa Acom koji ga je izvukao do finala
Clanovi velikog vijeca imaju svoje favorite, tako da bi (prema mom misljenju) Nemanja glasao za Njegosa, Klemen za Acu, Dina i Srdjan za Dusana, Visnja za Teju, Nikola bi mogao glasati za Njegosa jer su on i Aca bili u starom Ga Dangu i cini mi se da se ne podnose (no ostaje da vidimo za koga ce glasati 18.02. u 21:00). Ako Teja ne bude u finalu, Visnja bi mogla glasati za Njegosa jer su bili u istom savezu Di Wate, tako da ocekujem da Njegos osvoji 100 hiljada Eura i podijeli ih sa Acom koji ga je izvukao do finala
- bez_ideje
#733 Re: SURVIVOR na Hayat TV
grrrrr znala sam da ce se onaj gremlin provuc
Neka je vala srdjan izasao,pa makar i sam......nakon one orkestrirane ljigavstine protiv Teje i Klemena,nije drugo ni zasluzio...mada bi vise volila da su ga izbacili!
A sad gremlina komotno vidim u finalu,sad ce krenut eliminisanje konkurencije.....a ona ko ne predstavlja kokurenciju.......DUle i NJegos garant idu prije

Neka je vala srdjan izasao,pa makar i sam......nakon one orkestrirane ljigavstine protiv Teje i Klemena,nije drugo ni zasluzio...mada bi vise volila da su ga izbacili!
A sad gremlina komotno vidim u finalu,sad ce krenut eliminisanje konkurencije.....a ona ko ne predstavlja kokurenciju.......DUle i NJegos garant idu prije
-
MojaMalenkost
#734 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Glasanje je bilo, samo će se 18.02. pročitati glasovi.NekoIzMase wrote: (no ostaje da vidimo za koga ce glasati 18.02. u 21:00))
-
boracha
#735 Re: SURVIVOR na Hayat TV
to je i logicnije, kakvih bi tek onda dogovora bilo da se toliko cekalo sa glasanjem...vesna ostade, nesto nisam cula da je nagovarala srdjana da ostane, vise sam cula sve ostale
i ona ima cilj da bude zena u finalu, pa ako ce bit zena u finalu onda neka to bude neko ko je dobar u borbama, a ne da bude zena u finalu samo eto sto je zena, i kako se oni sad bore, posto vise nema plemesnkog, kako ide izbacivanje?
-
smijesni_ste
#736 Re: SURVIVOR na Hayat TV
S obzirom na nekoliko "dojava" i to kako se sve odvija...siguran sam da znam kako ce dalje teci sve ovo do kraja...bas bezveze....ipak je izgleda sve to rijeseno i izglasano davno...tako da i ove "dojave" ne treba odbaciti
-
lolo_lolo
#737 Re: SURVIVOR na Hayat TV
jel zna neko kako sad idu ove epizode,kojim danima?
- NekoIzMase
#738 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Ako osjecas potrebu da nesto napises, napisi makar nesto pametnoMojaMalenkost wrote:Glasanje je bilo, samo će se 18.02. pročitati glasovi.NekoIzMase wrote: (no ostaje da vidimo za koga ce glasati 18.02. u 21:00))
- krava
#739 Re: SURVIVOR na Hayat TV
mislim da idu redovno, utorak, srijeda i cetvrtak finale..
- BSn
#740 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Jasta je izglasano davno, samo sto niko ne zna rezutate osim produkcije, a tesko da bi produkcijska kuca pustila info u javnost, te tako sebi unistila trziste, a i izgubila licencu. Ni takmicarima nije dozvoljeno da pricaju sta i kako (onaj dio koji oni znaju), tako da su sve price o pobjedniku, a koje smo mogli procitati i ovdje, djelo klasicnog balkanskog primitivizma i papanluka "da sam ja glavni u mahali, ja znam nesto sto drugi ne znaju, mada ni ja nemam koristi od toga".smijesni_ste wrote:S obzirom na nekoliko "dojava" i to kako se sve odvija...siguran sam da znam kako ce dalje teci sve ovo do kraja...bas bezveze....ipak je izgleda sve to rijeseno i izglasano davno...tako da i ove "dojave" ne treba odbaciti
Zahvaljujem svima onima koji su pisali o tome ko ce pobjediti i sl. stvari, jer je sada sasvim jasno o kakvim se primitivcima radi i kakvom "psiholoskom sklopu", pa ce biti mnogo interesantnije iste i ignorirati na ostalim temama.
Moji favoriti - Aca i Njegos.
-
lolo_lolo
#741 Re: SURVIVOR na Hayat TV
ako njegos pobjedi,ne vjerujem da ce dijeliti pare sa acom
ima puno nekih zelja,a podjelom ne bi mogao ispuniti ni pola onoga sto se sebi zacrtao
mozda otvori onu palacinkarnicu i protein bar
ima puno nekih zelja,a podjelom ne bi mogao ispuniti ni pola onoga sto se sebi zacrtao
mozda otvori onu palacinkarnicu i protein bar
- krava
#742 Re: SURVIVOR na Hayat TV
kakve planove imaju, kao da ce osvojiti milion eura...
-
sofist
#743 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Nazalost mislim da ce pobijediti Dusan ili Vesna.
Smrdjan namjerno izasao ranije kako bi skupa sa Dinom lobirao kod ostalih da glasaju za jedno od ovo dvoje navedenih.
- bez_ideje
#744 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Tad bas ne bi bilo smisla.......
-
smijesni_ste
#745 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Nadam se da je tako, ali sa druge strane to vrlo lako moze procuriti u javnost..dovoljno je da jedna osoba "razglasi"....jedino ako mali broj osoba iz produkcije zna rezultate,tj. tada vjerovatno nece nista procuriti...ma nebitno sad uostalom, ali tako mi se sve nekako cini....imam strasan osjecaj da ce Teju izlevatiti i zaj**** pred sami kraj njeni "prijatelji" iz klanaBSn wrote:
Jasta je izglasano davno, samo sto niko ne zna rezutate osim produkcije, a tesko da bi produkcijska kuca pustila info u javnost, te tako sebi unistila trziste, a i izgubila licencu. Ni takmicarima nije dozvoljeno da pricaju sta i kako (onaj dio koji oni znaju), tako da su sve price o pobjedniku, a koje smo mogli procitati i ovdje, djelo klasicnog balkanskog primitivizma i papanluka "da sam ja glavni u mahali, ja znam nesto sto drugi ne znaju, mada ni ja nemam koristi od toga".![]()
Zahvaljujem svima onima koji su pisali o tome ko ce pobjediti i sl. stvari, jer je sada sasvim jasno o kakvim se primitivcima radi i kakvom "psiholoskom sklopu", pa ce biti mnogo interesantnije iste i ignorirati na ostalim temama.![]()
Moji favoriti - Aca i Njegos.
Vesna...ne vrijedi ni komentarisati...Njegoš je primitivac i sirovina..pored toga petlja i spletkari puno....još sinoć kad krenu kobajagi ustajati jer ne može slušati Teju...strašno...kao da je u birtiji....Aco...djeluje priprosto...ne zna dečko dvije sastaviti kako treba, ali se voli praviti pametan...sve on zna...o šatorima, vremenu, hrani itd...blahh i još se pravi pošten, a nije...barem ne u tolikoj mjeri...jedino mi je Dušan nedefinisan...nisam pratio otpočetka, a dosad što sam pogledao ne mogu da dokučim
stoga...naprijed Teja
- DaysleepeR
#746 Re: SURVIVOR na Hayat TV
nemože nikako procuriti, fino su rekli veliko vijeće glasa (odnosno glasalo je) za pobjednika, ta se kutija pečati i otvara u direktnom prenosu u četvrtak tako da niko ne zna ko je pobjednik
inače ovaj king je najbolji igrač Survivora svih vremena, ovako se ta igra igra (ipak nije pobijedio na kraju ali je bio u finalu)
a ovako izgleda i proglašenje
inače ovaj king je najbolji igrač Survivora svih vremena, ovako se ta igra igra (ipak nije pobijedio na kraju ali je bio u finalu)
a ovako izgleda i proglašenje
-
sofist
#747 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Zar stvarno mislis da je onaj izasao eto tek tako tri dana prije kraja? Vidjela si koliko mu je stalo da ostane na proslom plemenskom savjetu kad je poceo plakati jer je osjetio da je ugrozen.bez_ideje wrote:dje ce nih dvoje
![]()
![]()
![]()
Tad bas ne bi bilo smisla.......
Uzmimo da su u finalu Aca, Baba ili Dusan i Njegos ili Teja svejedno.
Napolju su Nemanja, Nikola, Dina, Visnja, Klemen, Srdjan, Teja i Baba ili Dusan. Boldirani su glasovi za Babu ili Dusana. Racunaj da Nikola i Visnja nece glasati za Acu. Uzmimo da oni glasaju za Njegosa. Racunaj isto tako da ce za Acu glasati Klemen i Teja. Ostaje dakle samo da Smrdjan ubijedi Nemanju da glasa za Babu ili Dusana i stvar je gotova. Ako se zna da su nakon Survivora Smrdjan, Dina i Nemanja cesto vidjani skupa u drustvu onda ima logike da ce Baba ili Dusan pobijediti. Naravno, ako je neko od njih uopste usao u TOP 3. Baba ima zadatak da sada ispadne sto nece biti tesko jer je svakako najslabija, to je jos jedan glas vise za Duku. Opet kazem jedina sansa da Aca uzme pare je da sada namjerno ispadnu Njegos i Teja i da skupa sa Klemenom muntaju Visnju i eventualno Nikolu da glasaju za Acu. U svim drugim kombinacijama, ako udju u finale, pobjednici su Smrdjan, Dusan i Baba.
-
lolo_lolo
#748 Re: SURVIVOR na Hayat TV
zanimljiva je ta tvoja racunica sofiste,ali mislim da vise niko nece upasti u plemensko vijece,tako da je jedan glas manje za duleta ili babu
a kad je sinoc bilo pitanje koga bi pored sebe voljeli vidjeti u finalu,dusan nije spomenuo babu nego njegosa,tako da mi se cini da su oni babu definitivno odjebali
a kad je sinoc bilo pitanje koga bi pored sebe voljeli vidjeti u finalu,dusan nije spomenuo babu nego njegosa,tako da mi se cini da su oni babu definitivno odjebali
-
sofist
#749 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Ako je tako da ne ulaze u plemensko vijece onda to bitno mijenja stvar. Zaboravio sam da postoji i glas publike. 
-
lolo_lolo
#750 Re: SURVIVOR na Hayat TV
a glas publike odlucuje ko ce dobiti auto