Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Belay Queen wrote:ima toga Xavier,te koje vole takve muskarce obicno zavrse i u braku s njima pa poslije budu popisane i nije mi ih nimalo zao
ja nisam nikad voljela tu vrstu da tako kazem grubijana,odbojni su mi bili i iskreno bojala sam ih se ne volim ni dan danas kad mi je 32 godine
samo ne treba bit stereotipan,na osnovu vecine donosit zakljucak
ja tako ne gledam na momke,upoznam pa donesem svoju neku licnu procjenu,nisu svi momci isti,fala Bogu pa nisu
et..
Pratim svoju kcerkicu, gleda seriju, I u seriji su dva brata, jedan frajercina, drugi finjusan sav ... I ja kao komentarisem - "Ovaj visoki je bas zgodan" ... a ona - "Tata joj pa taj je bas grub, vidi kako je ovaj drugi fini ..." Odmah mi je pao kamen sa srca, nece se interesovati za te macho tipove ...
da,ma joj ti macho tipovi,meni je to uvijek smijesno bilo vrlo brzo ispusu ko balon,to nije ni vidjelo od muskarca
Belay Queen wrote:pa nemojte onda nista ni pitat kad sve znate,vidim da znate odgovor na svako pitanje tugo moja
Pa evo, drugarica Nastasija je dobro napisala. Sve imate fazu kad hocete takve tipove, tj. dok ste mlade. Izvini ali ja ne zelim kasnije neku koja je bila sa debilima u mladosti.
Nastasia wrote:
Tačno je da postoji period u životu skoro svake djevojke kada se loži na "klošare", ali taj period prođe kada ili ona sazrije ili je taj klošar dobro zajebe pa joj bude lekcija za ostatak života. (ja i ovdje moram ubacit određene čvake kojima ni to ne bude lekcija, i koje nikad ne nauče, ali to je mali postotak žena na kojima se kasnije i vidi na golo oko da su čvake).
opet ti kazes sve smo imale fazu
ja sam bjezala od takvih frajera,ne znam sto ti je toliko tesko povjerovat
pa ti trazi sta ti odgovara ha ja
ja da sam te cula npr uzivo da ovako komentarises pobjegla bi od tebe ko djavo od krsta pa taman da si Apolon
mene ova prica kod frajera tako ohladi i toliki mi je turn off da mi mozak eksplodira
izvini,nista licno,nemoj se uvrijedit,razliciti smo,zato i kazem svakom svacije
Last edited by Belay Queen on 03/08/2018 21:15, edited 1 time in total.
Belay Queen wrote:pa nemojte onda nista ni pitat kad sve znate,vidim da znate odgovor na svako pitanje tugo moja
Pa evo, drugarica Nastasija je dobro napisala. Sve imate fazu kad hocete takve tipove, tj. dok ste mlade. Izvini ali ja ne zelim kasnije neku koja je bila sa debilima u mladosti.
Nastasia wrote:
Tačno je da postoji period u životu skoro svake djevojke kada se loži na "klošare", ali taj period prođe kada ili ona sazrije ili je taj klošar dobro zajebe pa joj bude lekcija za ostatak života. (ja i ovdje moram ubacit određene čvake kojima ni to ne bude lekcija, i koje nikad ne nauče, ali to je mali postotak žena na kojima se kasnije i vidi na golo oko da su čvake).
Nata je u 24 im- ne zna ona jos kako ce es ponasati i koga ce birati za nekih 10-ak godina.
Nastasia wrote:
Nata je u 24 im- ne zna ona jos kako ce es ponasati i koga ce birati za nekih 10-ak godina.
Pa sada bi trebalo vec da je dovoljno zrela i zna izabrati. Nije joj 14 nego 24. Ako bude cekala 34tu da bira slabo ce sta moci izabrati.
Belay Queen wrote:
jest Ramo,al djaba je to govorit...ja kad dodjem ovdje samo se iznerviram
Ma I ja se nekad iznerviram, dodjem da se opustim i zabavim, neko mi izvuce zivku ... ali najcesce nije do njih, nego do mene. Ne mozes nervozan u raju ... ocas ti nesto naopako sjedne.
Nastasia wrote:
Nata ima pravo na svoje mišljenje. Ja pak tvrdim da je istina daleko od "u životu skoro svake djevojke". Dosta da, ali skoro svake ne.
Xavier1 wrote:Pa sada bi trebalo vec da je dovoljno zrela i zna izabrati. Nije joj 14 nego 24. Ako bude cekala 34tu da bira slabo ce sta moci izabrati.
Dobar savjet, sad joj je vakat, dok je organizam mlad za rodit, radit, odgajat ...
Poslije ce druge probrati koji valja.
Belay Queen wrote:
jest Ramo,al djaba je to govorit...ja kad dodjem ovdje samo se iznerviram
Ma I ja se nekad iznerviram, dodjem da se opustim i zabavim, neko mi izvuce zivku ... ali najcesce nije do njih, nego do mene. Ne mozes nervozan u raju ... ocas ti nesto naopako sjedne.
meni to Bloo stalno govori,smiri ne skaci
odo ja na bez cenzuru igrat kaladonta
Nastasia wrote:
Ja sam i mislila na period do 21-22 godine, čak i mlađe djevojčice se lože na grubijane. Čim sazriš, prestane ti biti zanimljivo. Naravno ostaće i neki procenat budala koji to neće shvatit i što rekla belajka takve se i udaju za te tipove i ne žalim ih.
AL' opet kažem, vama je najlakše opravdat što vas neće time što ste eto baš fini. Ne do Bog da vam šta fali. Hajte molim vas.
Xavier1 wrote:Pa sada bi trebalo vec da je dovoljno zrela i zna izabrati. Nije joj 14 nego 24. Ako bude cekala 34tu da bira slabo ce sta moci izabrati.
Dobar savjet, sad joj je vakat, dok je organizam mlad za rodit, radit, odgajat ...
Nastasia wrote:
Ja sam i mislila na period do 21-22 godine, čak i mlađe djevojčice se lože na grubijane. Čim sazriš, prestane ti biti zanimljivo. Naravno ostaće i neki procenat budala koji to neće shvatit i što rekla belajka takve se i udaju za te tipove i ne žalim ih.
AL' opet kažem, vama je najlakše opravdat što vas neće time što ste eto baš fini. Ne do Bog da vam šta fali. Hajte molim vas.
Dobro pa ti barem priznajes da si bila takva.
Nisam ja rekao da sam fin. Samo nisam ni u klosarcic, bruda, nargila fazonu koji je trenutno popularan.
Joj de ostavite se Nate i njene materice.
ja im isto to kažem. baš ste dosadni, poljubite i ostavite...
Pa bila sam takva kad mi je bilo 16 godina, uopšte me nije stid priznati to.
Mada, ne znam da li si primjetio ali mene nije stid priznati ništa što ima veze sa mnom jer sam ja ponosna na ono što sam prošla, doživjela i ponosna sam na osobu koja postajem.
Sad me najviše loži kad izađem s' momkom i kad uđemo u fast-food on me sav važan pita: "Šta š' ti?"
Prioriteti se mjenjaju