džaba vama sve ovo gore ako nema dobrijeh stubova
Kad vidim tanke noge u muškarca....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
jel se ti mislish udavatkiki-miki wrote:1. njegov pogled na meni![]()
2. ruke
3. ledja
4. guza(kako mu farmerke stoje)=ono=glava
5. pare
6. stan=vikendica=kola=motor
7. zubi=kosa
8. ono na računu(onom deviznom van zemlje)
9.dalje od rodbine![]()
barem za mene
sva sam chuo al da se zhensko pali na nogetatjanamster wrote:a što su čudne ove žemske![]()
džaba vama sve ovo gore ako nema dobrijeh stubova![]()
![]()
![]()
Kad vidim tanke noge u muškarca....![]()
![]()
![]()
walkabout wrote:sva sam chuo al da se zhensko pali na nogetatjanamster wrote:a što su čudne ove žemske![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
walkabout wrote:prema otoj listi samo jeno mog rec' - tebe Bondice treba hitno![]()

ko me uslika, mrtav jeBond_JaneBond001 wrote:Ma jok, kiki-miki, samo da izgleda ovako
u četvrtak navečer, kad se vraćam sa posla, pokidaju mangupi...muz66 wrote:a nemas obicaj nositi sise petkom ujutro?
jel bašBond_JaneBond001 wrote:tatjana, muz tiu Tebe
tatjanamster wrote:walkabout wrote:sva sam chuo al da se zhensko pali na nogetatjanamster wrote:a što su čudne ove žemske![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
znaš kako to ide - snažne, krupne muške noge - dobra guza - dobra leđa - dobra prsa - snažne ruke - lice ovako/onako i onda pogled na sprijeda dole ....opaaa.....![]()
![]()
![]()
Aurora Borealis wrote:Ovo veca sparavaonica od bilo kakve Agencije![]()
Samo nek se desaJe
zelenashica wrote:![]()
kako ja iskusna pronalazačica vakih perverznih tema ovu tek sad primijetih
![]()
![]()
![]()
![]()
ma nema veze............evo sad imam đozluketatjanamster wrote:zelenashica wrote:![]()
kako ja iskusna pronalazačica vakih perverznih tema ovu tek sad primijetih
![]()
![]()
![]()
![]()
Rekla sam ti ja da onaj doktor nema pojma...![]()
![]()
![]()
Slag'o dioptriju...![]()
![]()
Uh jebote ova lista duga ko papriologija za kreditAura Perez wrote:1. Glava i sve na njoj
2. glava i sve u njoj
3. Visina (sto vece to bolje)
4. noge
5. ruke
6. ramena
7. odjeca
8. obuca
tatjanamster wrote:u četvrtak navečer, kad se vraćam sa posla, pokidaju mangupi...muz66 wrote:a nemas obicaj nositi sise petkom ujutro?![]()
![]()
![]()
Bond_JaneBond001 wrote:tatjanamster wrote:u četvrtak navečer, kad se vraćam sa posla, pokidaju mangupi...muz66 wrote:a nemas obicaj nositi sise petkom ujutro?![]()
![]()
![]()
hajde bona, nemoj se ljutiti, hvalio se co'ek ti u tebe kakvu zenu ima
da nije PMSToffee karamela wrote:Prije mi nije bila toliko važna...sada jeste, pojma nemam zašto...valjda mi je konačno nešta došlo iz g.... u glavu....i ne samo da je visok već i širokih ramena, jak i sve ostalo. Valjda mi se bude neki pećinski instinkti.
Je li to bijahu predmenstrualne tegobe? Pitam jer to stalno brkam s onim kada žene ulaze u klimax? Ozbiljno.tatjanamster wrote: da nije PMS![]()
![]()
![]()